2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar yaa hurma yemekten bahsetmişsiniz. faydası nedir? ne için yemeliyiz...

geda hurma nbormal doğum isteyenler için
normal doğum kolay olsun diye yeniyor içindeki bir madde sancı yapıyormuş yani sonuç olarak doğumu kolaylaştırdığı için...

evet hala kararsızım her kafadan bi ses hayırlısı dielim bende bilmiyorum ne olacak pazartesi bi gdiyimde doktora bakalım

kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum

ayy cnm çok sevindim hadi gözün aydın
kavuştuın sonunda

Allah analı babalı büyütsün canım...gözün aydın....

beklemede olanlar....

özlem1907 : 12 nisan cumartesi
sinehas : 15 nisan salı
iyüksel : 16 nisan çarşamba

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly

Son düzenleme:
hadi bakalım günü kapmışsın....bizde hala beklemedeyiz....

bızde geldık kontrolden bakalım,bebışımız ıyı çok şükür,cumartesı sabah 9 da gelıyor Ece kız nasıpse,öpüyoruz herkesı
kız bişeycik kalmamış,, yarın sabah ecemiz geliyorrrrr

kızlar iyisinizdir inşallah. ben geldim. geçmişi okuyuyum geliyorum. kaç kişi kaldık doğurmayan bi liste yapsak ya şirvancım..
tamam yaptım kızlarrrr

selam kıslar.. ben giremiyom çok kayınvalidem bende ondan.... daha doğurmadım haber vereyim dedim... bana dua edin zor günler geçiriyorum....................................... herkese iyi akşamlar......................
allah yardımcın olsun şekerim....

kız bişeycik kalmamış... şurda 1.5 saat sonra oğlun kollarında inşallah ...

allah bağışlasın şekerim ,,, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

kızlar bebeklerin tuzlanmasyla ilgili ne düşünüyosunuz?tuzlanmalı mı tuzlanmamalı acaba
aman canım büyükler böyle bişey talep ederse ,, ben yaptırırım... sonuçta suyun içine biraz tuz koyup çoçuğğun üstünden dökülüyor,, sonra duru su dökülüyor... öyle tuzlu tuzlu kalmıyorkiii.. en azından ben öyle biliyorum..yiğenime öğle yapmışlardı....

kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum
hadi kız gözün aydın... yarın da ece geliyor....
o oo ne güzel bir mutluluk,, allah bozmasın....

:::::minik kuzumun,oğluşumun odası::::: - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar bakın oğluşun odasının son şekli nevresimini falanda serdim avizemiz takıldı

kız nevresimide pooh lu almış,, çok şeker maşallah...
süslü gacı ellerine sağlık....

kızlar dün akşam baran çok hareketliydi,, karnımda acayip sertleşmişti....

birden beni korku sardı.... (hani dün hurmada yedim ya)

dedim doğuracakmıyım acaba ??

halbuki oğlum doğsun istiyorum artık....
ama şunu anladımki ,, o an başladığında çok heyecanlanacam herhaldeee

günaydın yine açılışı yapmışsın şirvan :)

bende dün doktordaydım 3500 olmuş tombişim çok ağrım vardı ama nst çiçeğin dediği gibi tuvalet kağıdı şemalinde çıktı benneyaptımki eve gelince coştu yine yaramaz bütün gece sancı çektim 37+5 ama yine 1 hafta önden gidiyor artık her an bekle dedi doktorumuz artık 3 günde bir gideceğiz kontrole gece ki gibi sancım olursa dayanamam giderim yine dedim ama şimdi yine ağrım falan yok gece nie coşuyosa bu yaramaz :uhm:

beklemede olanlar....

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly

14 nisan
senin doğurasın gelmiş günleri atlatmışın kaydirigubbakcemile3
uyku tutmadığına göre günün yaklaşıyo desene..
bu arada hurmayı ilk yediğimde psikolojik heralde doğuruyom sandım ama 1 haftayı geçti tık yok öyle 3-5 tanede değil bayaa avuç avuç yedim
boşver doğumu başlatmazsada süt olsun bari yediklerimiz..

beklemede olanlar....

şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
Ruveydax

merhabalar, bizim de yaklaşık 10 günümüz kaldı. hastane çantasını kapatamıyorum bir türlü. kapatırsam doğuruvercekmişim gibi geliyor. sezeryan olacak da daha beklemesi gerek kuzumun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…