kıslar yaa hurma yemekten bahsetmişsiniz. faydası nedir? ne için yemeliyiz...
evet hala kararsızım her kafadan bi ses hayırlısı dielim bende bilmiyorum ne olacak pazartesi bi gdiyimde doktora bakalımsultan sende kararsız kalmışsın canım ama benim bebiş yarasa gibi yaşıyo 27. haftadan beri baş aşağı hatta 2 haftadır doğum pozisyonunda
yani becerebilse çıkacak ama beceremiyo :)
öyle fazla düşünme kararını ver onu uygula öylemi olsa böylemi derken insan daha çok yıpranıyo
pazartesi günü karar veremedim bugün tahliller yapılınca karar veririm diye tahliller gün geçtikçe rezil çıkmaya başladı,tansiyonda 16-10 olunca kararsız kaldığıma değmedi
karımız 4 gün işte , sende karar ver bi an önce ama bence sezeryan yapacaksan sancı bekleme
kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum
kızlar bebeklerin tuzlanmasyla ilgili ne düşünüyosunuz?tuzlanmalı mı tuzlanmamalı acaba
Sonunda Ogluma kavustum...Pazar günü ( 2 hafta erken) suyum patladi. Bugün hastaneden ciktik..SSimdi melek gibi uyuyor bense saniyede bir tepesinde dikilip sevdali sevdali bakiyorum...
Ne güzel bir duyguymus anne olmak....Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah...Ve doguma hazirlanan annelerimize hayirli dogumlar diliyorum...Hayirlisi ile atlatirsiniz insallah...
kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum
hadi bakalım günü kapmışsın....bizde hala beklemedeyiz....merhaba arkadaşlar...en sonunda hastaneden gelebildim..yahu ne gündü be... neyseki o iğrenc catı muayenesini atlattık, ve en sonunda dr. gün alabildik.. Allah nasip kısmet ederse, 16 Nisan Persembe gunu Baharnur'uma kavusacam kızlar...dr. tedirginliğimden dolayı sezeryana tamam dedi...39. Haftaya girmiş oluyom o zaman...inşallah önceden gelmeye kalkmaz...
sizler neler yaptınız
kız bişeycik kalmamış,, yarın sabah ecemiz geliyorrrrrbızde geldık kontrolden bakalım,bebışımız ıyı çok şükür,cumartesı sabah 9 da gelıyor Ece kız nasıpse,öpüyoruz herkesı
tamam yaptım kızlarrrrkızlar iyisinizdir inşallah. ben geldim. geçmişi okuyuyum geliyorum. kaç kişi kaldık doğurmayan bi liste yapsak ya şirvancım..
allah yardımcın olsun şekerim....selam kıslar.. ben giremiyom çok kayınvalidem bende ondan.... daha doğurmadım haber vereyim dedim... bana dua edin zor günler geçiriyorum....................................... herkese iyi akşamlar......................
kız bişeycik kalmamış... şurda 1.5 saat sonra oğlun kollarında inşallah ...iyi akşamlar kızlar....
artık kimseler yok bu satte doğumlar başlayınca doğal olarak anneler bebeklerinle ilgileniyor galiba yarın sabah saat sekizde hastaneye yatıyorum inşallah 9 da oğlum kollarımda olleeeeeyyyy ama çok heycanlıyım sabah nasıl olacak hiç uykum yok allahım uyku istiyorum.
allah bağışlasın şekerim ,,, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...Sonunda Ogluma kavustum...Pazar günü ( 2 hafta erken) suyum patladi. Bugün hastaneden ciktik..SSimdi melek gibi uyuyor bense saniyede bir tepesinde dikilip sevdali sevdali bakiyorum...
Ne güzel bir duyguymus anne olmak....Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah...Ve doguma hazirlanan annelerimize hayirli dogumlar diliyorum...Hayirlisi ile atlatirsiniz insallah...
aman canım büyükler böyle bişey talep ederse ,, ben yaptırırım... sonuçta suyun içine biraz tuz koyup çoçuğğun üstünden dökülüyor,, sonra duru su dökülüyor... öyle tuzlu tuzlu kalmıyorkiii.. en azından ben öyle biliyorum..yiğenime öğle yapmışlardı....kızlar bebeklerin tuzlanmasyla ilgili ne düşünüyosunuz?tuzlanmalı mı tuzlanmamalı acaba
hadi kız gözün aydın... yarın da ece geliyor....kımsecıkler gelmeyecek anlaşılan,kocam geldı süprız yapmış çoookmmutluyum
:::::minik kuzumun,oğluşumun odası::::: - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar bakın oğluşun odasının son şekli nevresimini falanda serdim avizemiz takıldı
beklemede olanlar....
özlem1907 : 12 nisan cumartesi
sinehas : 15 nisan salı
iyüksel : 16 nisan çarşamba
şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
beklemede olanlar....
resolve31 : 16 Nisan Perşembe
şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly[/QUOTE
beklemede olanlar....
MEGÜL: 14 nisan salı
şirvan
bursasu
e_toprak
eda_edanur
geda
asyacenk
ugly
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?