2009 Nisan Anneleri buraya

özlaem heycan dorukta dimi az kaldı... ben de istiyorum bazen hemen olsun istiyorum bazende 40 a kadar beklesin istiyom. neler hissedicem ben küçük bebek görünce çok ağlıyorum yaa.. oğlumu yanıma yatırdıklarında ağlamaktan emziremem herhalde ay yine ağlıyorumm... ne sulu göz oldum ben

ya bursasu benim dr. normalci ya catıya da bakayım dedi belk beni ikna eder umuduyla ama ben hopladım zıpladım korktum...ee korkuyorsan risk almayalım dedi...

sağol ilknurcum
bizim verdiğimiz taktği uyguladın demek
ii yapmışın hadi yine iyisin ,
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olması en güzeli

selam kızlar topik yavaş olsada artık yetişemiyorum :çok üzgünüm:
bacaklarım ve belim artık isyanlarda..
benimde artık bi günüm var salı günü kısmetse sezeryana giriyorum şafak 4 mü oluyor
sezeryan düşmanı ben bile sezeryan yapıyorum korksamda çarem yok..
38 dolsun diye uğraştım yoksa yarın olacaktım ama tansiyon ilacını günde 5 almaya başladım
normal insanlar bile günde 1 alıyor herneyse daha fazla uzatamazdım ama küvözde kalır dedi dr o yüzden sevinemedim.
Allah sağlık versinde kalsın ne yapayım ben büyütemiyorum dışarda büyür inşallah..

cnm hakkında hayırlısı olsun
bebeğin içn üzülme hiçbişey olmaz artık
içindeyken ilaçların etkisinde kalması dahamı iyi
doktorlar senin ve bebeğin için en iyisini düşünmüştür...
hayırlısı olsun şeker

kızlaaar hastaneden giriorum kucağımda bebek emzirirken tek elle yazıom:) biz yarın çıkıoruz aranıza dönücem.:) inanılmaz bi duygu bu aşık oldummmmmmm oğluma:)

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah yavruna kavuştun darısı bizlerin başına

selam kıslar.. ben giremiyom çok kayınvalidem bende ondan.... daha doğurmadım haber vereyim dedim... bana dua edin zor günler geçiriyorum....................................... herkese iyi akşamlar......................

sağol canım bende diyorum çıksın daha iyi olacak en azından ilaçlardan kurtulacak ama yinede dr diyince küvözde kalır içim bi fena oldu
diğer türlüde işi şansa bırakmak olacaktı bilmiyorum işte hakkımızda hayırlısı olsun..
ak mı kara mı salı günü belli olur artık..

sultan sende kararsız kalmışsın canım ama benim bebiş yarasa gibi yaşıyo 27. haftadan beri baş aşağı hatta 2 haftadır doğum pozisyonunda
yani becerebilse çıkacak ama beceremiyo :)
öyle fazla düşünme kararını ver onu uygula öylemi olsa böylemi derken insan daha çok yıpranıyo
pazartesi günü karar veremedim bugün tahliller yapılınca karar veririm diye tahliller gün geçtikçe rezil çıkmaya başladı,tansiyonda 16-10 olunca kararsız kaldığıma değmedi
karımız 4 gün işte , sende karar ver bi an önce ama bence sezeryan yapacaksan sancı bekleme

kıslar yaa hurma yemekten bahsetmişsiniz. faydası nedir? ne için yemeliyiz...

iyi akşamlar kızlar....

artık kimseler yok bu satte doğumlar başlayınca doğal olarak anneler bebeklerinle ilgileniyor galiba yarın sabah saat sekizde hastaneye yatıyorum inşallah 9 da oğlum kollarımda olleeeeeyyyy ama çok heycanlıyım sabah nasıl olacak hiç uykum yok allahım uyku istiyorum.

Sonunda Ogluma kavustum...Pazar günü ( 2 hafta erken) suyum patladi. Bugün hastaneden ciktik..SSimdi melek gibi uyuyor bense saniyede bir tepesinde dikilip sevdali sevdali bakiyorum...
Ne güzel bir duyguymus anne olmak....Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah...Ve doguma hazirlanan annelerimize hayirli dogumlar diliyorum...Hayirlisi ile atlatirsiniz insallah...

ne kadar güzel ve heycanlı ve telaşlı bugece uyumak yok sana herhalde bende hergece hayallaer kurmaktan uyuyamıyom uyusamda hep doğum bebek aynı şeylerle uyanıyom

hıç sorma hıç bır sürü şey yazıp çızıyorum kafamda kurup zırlıyorum elımde olmadan mesela kendıme geldığımde kollarımda bır bebek bana bakıyor dayanamamkı aynen dedığın gıbı ağalrım düşünürken ağlıyorum zaten ama sevınçten olacak ışte,benımkı ultrason 40+3 bugün ama normal haftam daha yenı 38,kısmet canım benım bende normal ıstıyordum olmadı hem çatı dar hem bebek bıze çekmış olunca olmadı kısmet
ya sıkma canını sen onu beslersın hele bır çıksın tosun olur tosun merak etme annesı,allah yardımcın olsun o kadar ılaca ne dıım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…