kızlaaar hastaneden giriorum kucağımda bebek emzirirken tek elle yazıom:) biz yarın çıkıoruz aranıza dönücem.:) inanılmaz bi duygu bu aşık oldummmmmmm oğluma:)
cnm hakkında hayırlısı olsun
bebeğin içn üzülme hiçbişey olmaz artık
içindeyken ilaçların etkisinde kalması dahamı iyi
doktorlar senin ve bebeğin için en iyisini düşünmüştür...
hayırlısı olsun şeker
kıslar yaa hurma yemekten bahsetmişsiniz. faydası nedir? ne için yemeliyiz...
iyi akşamlar kızlar....
artık kimseler yok bu satte doğumlar başlayınca doğal olarak anneler bebeklerinle ilgileniyor galiba yarın sabah saat sekizde hastaneye yatıyorum inşallah 9 da oğlum kollarımda olleeeeeyyyy ama çok heycanlıyım sabah nasıl olacak hiç uykum yok allahım uyku istiyorum.
hıç sorma hıç bır sürü şey yazıp çızıyorum kafamda kurup zırlıyorum elımde olmadan mesela kendıme geldığımde kollarımda bır bebek bana bakıyor dayanamamkı aynen dedığın gıbı ağalrım düşünürken ağlıyorum zaten ama sevınçten olacak ışte,benımkı ultrason 40+3 bugün ama normal haftam daha yenı 38,kısmet canım benım bende normal ıstıyordum olmadı hem çatı dar hem bebek bıze çekmış olunca olmadı kısmetözlaem heycan dorukta dimi az kaldı... ben de istiyorum bazen hemen olsun istiyorum bazende 40 a kadar beklesin istiyom. neler hissedicem ben küçük bebek görünce çok ağlıyorum yaa.. oğlumu yanıma yatırdıklarında ağlamaktan emziremem herhalde ay yine ağlıyorumm... ne sulu göz oldum ben
ya sıkma canını sen onu beslersın hele bır çıksın tosun olur tosun merak etme annesı,allah yardımcın olsun o kadar ılaca ne dıım benselam kızlar topik yavaş olsada artık yetişemiyorum :çok üzgünüm:
bacaklarım ve belim artık isyanlarda..
benimde artık bi günüm var salı günü kısmetse sezeryana giriyorum şafak 4 mü oluyor
sezeryan düşmanı ben bile sezeryan yapıyorum korksamda çarem yok..
38 dolsun diye uğraştım yoksa yarın olacaktım ama tansiyon ilacını günde 5 almaya başladım
normal insanlar bile günde 1 alıyor herneyse daha fazla uzatamazdım ama küvözde kalır dedi dr o yüzden sevinemedim.
Allah sağlık versinde kalsın ne yapayım ben büyütemiyorum dışarda büyür inşallah..
iyi akşamlar kızlar....
artık kimseler yok bu satte doğumlar başlayınca doğal olarak anneler bebeklerinle ilgileniyor galiba yarın sabah saat sekizde hastaneye yatıyorum inşallah 9 da oğlum kollarımda olleeeeeyyyy ama çok heycanlıyım sabah nasıl olacak hiç uykum yok allahım uyku istiyorum.
ınşallah güzel bır uyku çekersın bebeğınıde güzel güzel öper koklarsın canım,haberdar etmeyı unutmazsın ınşallah,
albendende o kadar şekerne kadar güzel ve heycanlı ve telaşlı bugece uyumak yok sana herhalde bende hergece hayallaer kurmaktan uyuyamıyom uyusamda hep doğum bebek aynı şeylerle uyanıyom
kızlar bebeklerin tuzlanmasyla ilgili ne düşünüyosunuz?tuzlanmalı mı tuzlanmamalı acaba
ya bız hep tuzlanmışız ama bebek cıldıne çok zararlı yakar dıyor dr.lar,akşam babamda anneme soruyordu eskıden tuzlanıp aynı gün yıkanırdı bebekler şımdı yıkamıyorlarmış hemen,bızımkıler ne yapacak dıye,resmen şaşırdım ama tuzlanmayacak bızımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?