2009 Nisan Anneleri buraya

hala doğuramayan var mı?şirvan muhtarım ne durumdasın?

canım hala doğurmayan var. şirvanda bende beklemnedeyiz. en geç pazartesiye kadar bekliyeceğiz.. başka doğurmayan kim kaldı hiç bilmiyorum. dünde e toprak doğurdu.. canım sıkıntılarını anlayabiliyorum. ben bile şimdiden korkuyorum küçücük bebeğe nasıl bakıcam diye. göğüslerin için plastik göğüs uçlukları var düzelene kadar ondan deneyebilirsin.

kızlar slm bu arada srapcım allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek: cnm şirvan halen doğum yapmamış hadi hayırlısı geçmişe şöle bi bakındım ama çok fazla okuyamadım bu arada sütün yarayıp yaramadığını nasıl anlıyorsunuz =???????

hadi hayırlısı.kolay doğumlarınız olsun inşallah.uçluk denedim ama nafile.bi işe yaramadı.

canım kakasında pütür varsa yaradığı anlamına geliyomuş.bez değiştirme sayına da bağlı.5 kerden fazla altını değiştiriyosan yaradığı anlamına geliyo.doktorumuz öyle söyledi.kilo takibinde de anlaşılır zaten yarayıp yaramadığı.

yeni dogum yapan ark allah analı babalı büyütsn inşş dogum yaptıktan sonra fazla giremz oldumm herkes iidr inşşş ben çok iiyim kızlar benm kızım gece 1 kere uyanıyoo 12 de emziriyorum gece 4 gibi kalkıyoo sabahta 7.30 ta kalkıyoo emziriyorum geri uyyo ayakta sallamaya alıştrn var mıı

saol cnm bilgilendirdiğin için a.s.

selam kıslar... ancak girebiliyorum.... normal yaptım ama alt tarafta dikişlerim olduğu için oturamıyorum.... cumartesi gece saat 3.12de PINAR SUDE doğdu... herşey çok güseldi..... ta ki kaynanamın herşeyi mahvedene kadar.... AMA bebeğim herşeye değer... bi ara herşeyi yazarım doğum ve doğum sonrası....
şimdi Sude ağlıyo... herkese Rabbim yard etsin... sizleri ösledim... duanızı eksik etmeyin......

şirvancım sana epidural anlatacam ama nasıl.... fakat kesinlikle TAVSİYE EDERİM:..................................

hala doğuramayan var mı?şirvan muhtarım ne durumdasın?

Bende varım halen doğuramayan
Cuma kontrolümüz var
Bakalım ne diyecek doktor
Olmazsa pazartesi doğum olacak Allah'ın izniyle...:Saruboceq:

cnm benimde yara oluyordu bende aldım silikon göğüs ucu çok çok işe yarıyor biz de biraz zorlandık ama ağlaya zırlaya zorla alıştırdım
göğüs uçların varsa çok işe yarıyor benim yoktu bide lansinohun küçük bi el poöpası var vakum meme ucunu çekiyor göğüs silikonunu taktım sonra o vakumla çektim sütte birikti meme ucunda hemen kaptı sende öyle yap daya memeyi zorla çıkarmasına izin verme
ağlıyo diyede üzülme valla sonuçta onun yararı için..

oh ne güzel mnaşallah
ben ayakta sallamıyorum daha anlamıyo sallamaktan ama poposuna pat pat vurulmayı çok seviyor hemen uyuyor öle maşallah

cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün....

bıoşver kaynanayı o yine kaynanan ben annemle geçinmiyorum sallaaaa

ben ayakta sallıyorum çünkü benim kızı bıraksan 20 saat uyanık kalır sanırım...birde uykuya dalamıyor diyede yırtıyor ortalığı....siz böyle 3 saat uyudu falan diyorsunuz ya nasıl şaşkın kalıyorum bilemezseniz....benim kız koca karı gibi az uyku ile idare ediyor....gece 2 de ağladım ve söyledim "sen anne düşmanımısın kızım diyorum..her bişeyin var işte..benim öyle yatağım olacak hiç kalkmam valla:)" ama abla beni takmıyor sanırım

ayy allah sabır versn uyumamaları çok kötü oluyoo ama maşşallh benm kız anasına çekmşş hamileykende çok uyyodmm :asigim: ben emzirdkten sonra ayagıma yatırıyoum yüzünü örtüp sadece 10dk sallyorum bakmşm uyumuşş

ay RUMELILI seni cok iyi anliyorum bende buyukte oyleydim kendim kac kere cocuk yerine yastik emzirmeye calisirken buldum esim uyanir gulme kirizine girerdi
besige ip baglamistim yattigim yerden salliyordum sallamayi kestigim an uyanirdi 4ay bole surdu arada iyiligi tutar uyurdu nadiren yani
ama reha MASALLAH USLU gece 3 5 kalkiyor ama yeyip uyudugundan pek zorlanmiyorum sadece gece altini degismek biraz sorun oluyo usuyunce gec daliyo uykuya o kadar

selam kızlar 20 nisan saat 12 02 de ömer tuğrul doğdu sezeryanla yaptım dün gece eve geldik şimdide alışmaya çalışıyoruz herkeze sevgilerbide göğüs acısı için ne yapalım tavsiyesi olan varmı canımı emiyo sanki ucu çok acıyoooo

bu arada küçük die korkuyodum ama normal oldu 3100 gr 52 cm çok şükür allah bekleyenleri bi avazda kurtarsın inşallah isteyen herkezede nasib etsin

ya ben hatırlamıyorum markasını ama benim eşim aldı ben hastenedeyken yumuşacık tı silikon göğüs ucu ondan al bak çok işe yarıyor

Herkeslere sabır diliyorum. Ne zormuş anne olmak. 40 larımız çıkınca düzelicek herşey ben inanıyorum. Yaza bebeklerin keyfini çıkarıcaz. Bende çok iyi değilim ama her ne sebepten kötü olursam hemen oğlumu düşünüyorum, o daha çok minik ve bana ihtiyacı var her anlamda. Ne olursa olsun onlar için iyi olmalıyız, sabırlı ve pozitif olmalıyız.
Şirvancım Allah yardımcın olsun, edacım seninde. Serap, bursasu sizinde bebişler hayırlı olsun. Başkalarını dinlemeyin, bunlar bizim bebeklerimiz onlar için doğrusunu biz hisseder ve biliriz. Kendi iç sesinizi dinleyin morallerinizi bozmayın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…