hala doğuramayan var mı?şirvan muhtarım ne durumdasın?
canım hala doğurmayan var. şirvanda bende beklemnedeyiz. en geç pazartesiye kadar bekliyeceğiz.. başka doğurmayan kim kaldı hiç bilmiyorum. dünde e toprak doğurdu.. canım sıkıntılarını anlayabiliyorum. ben bile şimdiden korkuyorum küçücük bebeğe nasıl bakıcam diye. göğüslerin için plastik göğüs uçlukları var düzelene kadar ondan deneyebilirsin.
kızlar slm bu arada srapcım allah analı babalı büyütsün:ecrin_bebek: cnm şirvan halen doğum yapmamış hadi hayırlısı geçmişe şöle bi bakındım ama çok fazla okuyamadım bu arada sütün yarayıp yaramadığını nasıl anlıyorsunuz =???????
hadi hayırlısı.kolay doğumlarınız olsun inşallah.uçluk denedim ama nafile.bi işe yaramadı.
canım kakasında pütür varsa yaradığı anlamına geliyomuş.bez değiştirme sayına da bağlı.5 kerden fazla altını değiştiriyosan yaradığı anlamına geliyo.doktorumuz öyle söyledi.kilo takibinde de anlaşılır zaten yarayıp yaramadığı.
huma still çayı gerçekten işe yarıyomu kullanan varmı?
hala doğuramayan var mı?şirvan muhtarım ne durumdasın?
canım hala doğurmayan var. şirvanda bende beklemnedeyiz. en geç pazartesiye kadar bekliyeceğiz.. başka doğurmayan kim kaldı hiç bilmiyorum. dünde e toprak doğurdu.. canım sıkıntılarını anlayabiliyorum. ben bile şimdiden korkuyorum küçücük bebeğe nasıl bakıcam diye. göğüslerin için plastik göğüs uçlukları var düzelene kadar ondan deneyebilirsin.
cnm benimde yara oluyordu bende aldım silikon göğüs ucu çok çok işe yarıyor biz de biraz zorlandık ama ağlaya zırlaya zorla alıştırdımbu arada kendi kedndime konuşuyorum ama göğüs uçlarım berbat durumda.ayva çekirdeği falan hak getire banamısın demiyor.gözümden yaş gele gele emziriyorum.aklım başımdan gidiyo ya.garmastan lansnish herşeyi denedim.şimdi göğüs kalkanı alcam bakalım nolcak.kanıyo artık sütün tadı etkilenecek kızım emmeyecek diye korkuyorum.
yeni dogum yapan ark allah analı babalı büyütsn inşş dogum yaptıktan sonra fazla giremz oldumm herkes iidr inşşş ben çok iiyim kızlar benm kızım gece 1 kere uyanıyoo 12 de emziriyorum gece 4 gibi kalkıyoo sabahta 7.30 ta kalkıyoo emziriyorum geri uyyo ayakta sallamaya alıştrn var mıı
selam kıslar... ancak girebiliyorum.... normal yaptım ama alt tarafta dikişlerim olduğu için oturamıyorum.... cumartesi gece saat 3.12de PINAR SUDE doğdu... herşey çok güseldi..... ta ki kaynanamın herşeyi mahvedene kadar.... AMA bebeğim herşeye değer... bi ara herşeyi yazarım doğum ve doğum sonrası....
şimdi Sude ağlıyo... herkese Rabbim yard etsin... sizleri ösledim... duanızı eksik etmeyin......
şirvancım sana epidural anlatacam ama nasıl.... fakat kesinlikle TAVSİYE EDERİM:..................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?