göğüs ucum felaket,yara oldu,sizin durumunuz nasıl?lansinoh srüyorum ama fayda etmiyo
Göğüs ucum felaket,yara oldu,sizin durumunuz nasıl?lansinoh srüyorum ama fayda etmiyo
Canım benim kanamam olmuştu ama akşm kesilmişti.Daha uzun da sürebiliyor.Hatta arkadaşımın 2 gün sürmüştü.
Göğüs ucum felaket,yara oldu,sizin durumunuz nasıl?lansinoh srüyorum ama fayda etmiyo
kızlar yardım yardım
bebeğimin aykarlı buz gibi ya kat kat patik çorap giydirdim ısınmıyor
bugün doktora götürdük
oda dei normalin altında ısısıs
ve ne yapıcam bilmşiyorum
çocukta sancı yapıyor cvp yazın bana geçmişi okuyamamam ama konu açtım ordan yazın bilenler varsa lütfen bu saatte uyuyamadım internetten araştırıyorum ama bulamadım(((((((((((
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...im-ayaklari-isinmiyor-yardim-edin-lutfen.html
offf evet ya bi günüm bi günüme uymuyo birde millet beni sinir ediyo... herkes herşeyi çok biliyor sanki, kaynanam taaaa antepten arıyo sakın torunuma mama verme diye emir veriyo sanki çok sütüm varmış gibi çocuk aç kalacak ona göre... kendi annem yanımda ona göre verdiğim mama bile az dahada arttırmalıymışım yok su da vermeliymişim... offff sinir olmaya başladım valla, insanın kendi annesi de olsa bi yere kadar oluyo valla, cumartesi gidiyo bakalım eşimle yalnız kalıcaz... ben inanıyorum ki bebeğim daha da düzene girecek herkes gidince... çünkü o da benim stresimden etkileniyo bence...offf çok dolmusum valla...iiki burası var yoksa patlarım sanırsam... kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ya kız memede veya pompa elimde sağıp duruyorum...
gunaydııınnnn...nasılsınız...ben bugun lohusa sendromunun dibine vurmus durumdayım...
sorma bende öyleyim nolcaz biz bööle ve ne zaman düzelicek herşey
offf evet ya bi günüm bi günüme uymuyo birde millet beni sinir ediyo... herkes herşeyi çok biliyor sanki, kaynanam taaaa antepten arıyo sakın torunuma mama verme diye emir veriyo sanki çok sütüm varmış gibi çocuk aç kalacak ona göre... kendi annem yanımda ona göre verdiğim mama bile az dahada arttırmalıymışım yok su da vermeliymişim... offff sinir olmaya başladım valla, insanın kendi annesi de olsa bi yere kadar oluyo valla, cumartesi gidiyo bakalım eşimle yalnız kalıcaz... ben inanıyorum ki bebeğim daha da düzene girecek herkes gidince... çünkü o da benim stresimden etkileniyo bence...offf çok dolmusum valla...iiki burası var yoksa patlarım sanırsam... kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ya kız memede veya pompa elimde sağıp duruyorum...
bize sağlık ocağından hemşire gelmişti sakın milletin şunu ye bunu ye demesine bakma bol bol su iç evde komposto kaynat onu iç bolca sütün olur demişti hamur işleri makarna pilav falan fazla yeme kilo vermen zor olur demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?