2009 Nisan Anneleri buraya

göğüs ucum felaket,yara oldu,sizin durumunuz nasıl?lansinoh srüyorum ama fayda etmiyo

seminerden aldığım bilgiler;

yumurtanın akını çırp onu sür...
O kuruduktan sonra zar gibi kabuk oluyor....
Kaldırıp temizle.....

Bir başkasıda ---
havuçu rendele ..dolapta biraz bekledikten sonra - gögüsucuna koy biraz kalsın...

Ben bunları denemedim.. Sadece seminerde söylenen bilgilerdi...
Faydası olurmu bilemiyeceğim...

Burda bir iki arkadaşta - gülsuyuna ayva çekirdeği koy bir kaç gün beklet demişti.. Oda iyiymiş....

Canım benim kanamam olmuştu ama akşm kesilmişti.Daha uzun da sürebiliyor.Hatta arkadaşımın 2 gün sürmüştü.

teşekkür edederim hepinize benanber içimi rahatlattın her tuvalete gittiğimde çok korkuyorum niye kesilmedi diye bakalım yarın doktorumuz ne diyecek...

kızlar yardım yardım
bebeğimin aykarlı buz gibi ya kat kat patik çorap giydirdim ısınmıyor
bugün doktora götürdük
oda dei normalin altında ısısıs
ve ne yapıcam bilmşiyorum
çocukta sancı yapıyor cvp yazın bana geçmişi okuyamamam ama konu açtım ordan yazın bilenler varsa lütfen bu saatte uyuyamadım internetten araştırıyorum ama bulamadım (((((((((((

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...im-ayaklari-isinmiyor-yardim-edin-lutfen.html

valla ben arkadaşımdan duymuştum o da bi kitapta okumuş galiba bebeklerin elleri ve ayakları soğuk başları sıcak olur demişti ama normalden daha soğuk dediyse dr bilemicem cnm benim bebeğiminde elleri ayakları soğuk

offf evet ya bi günüm bi günüme uymuyo birde millet beni sinir ediyo... herkes herşeyi çok biliyor sanki, kaynanam taaaa antepten arıyo sakın torunuma mama verme diye emir veriyo sanki çok sütüm varmış gibi çocuk aç kalacak ona göre... kendi annem yanımda ona göre verdiğim mama bile az dahada arttırmalıymışım yok su da vermeliymişim... offff sinir olmaya başladım valla, insanın kendi annesi de olsa bi yere kadar oluyo valla, cumartesi gidiyo bakalım eşimle yalnız kalıcaz... ben inanıyorum ki bebeğim daha da düzene girecek herkes gidince... çünkü o da benim stresimden etkileniyo bence...offf çok dolmusum valla...iiki burası var yoksa patlarım sanırsam... kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ya kız memede veya pompa elimde sağıp duruyorum...

ya allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi bende 2 hafta annemde kaldım ama ne olursa olsun insanın kendi evi ve düzeni gibisi yok şimdi evimdeyim kendim bakıyorum bebeğime annemdeyken mide bulantılarım falan vardı dr psikolojik demişti gerçekten eve gelince geçti.herkes bişey söölüyo kayınvalidemde telden yetişiyo gerçi ben herkese cevabını verip bildiğimi yapıyorum ama lohusa sendromu diye bişii var duymak bile istemiyo insan gereksiz konuşmaları bööle bi durumda haklısın

gunaydııınnnn...nasılsınız...ben bugun lohusa sendromunun dibine vurmus durumdayım...

sorma bende öyleyim nolcaz biz bööle ve ne zaman düzelicek herşey

alooooooooooooooooo kendinize gelin bakimmmmmmmm noluyo öyle bunalımlar falanklava: unutmayın bize muhtaç sıpacıklar var öyle sennromlar deprosyonlar lüks bize yok bunalıma girdim falannnnnn noldu neşeli şen şakrak nisan koyunlarına :teselli:bunlar bize hormonların bir oyunu kaderin bir oyunu gibi oldu heeee galeta canım kesinlikle herkesi dehleyince herşey daha süper olacak inan ben kazığın en büyüğünü doğumda yedim kaldım sıpalarla başbaşa bakıyoz işte açlıktanda öldürmedik ağlamaktanda çok şükür en iyi annesi bakar kuzusuna millete he diyin geçin anacım illa yanınızda olmak yardım etmek isteyenide ev işlerine yönlendirin sıpayla siz ilgilenin a.s.

şenay helal valla sana ya yazdıklarını okudukça daha da gaza geliyorum maaşllah nazar değdirmeyeyim ben de bi ara herkesin annesi falan yanında olunca bi tek çcuğuna yanlız bakan benmişim gibi hissetmiştim ama sen 2 çocuğa yanlız bakıp bu kadar güçlü olunca benim çok boş zamanım olmalı gibi geliyo artık senin yanında :))

evet şenaycım haklısın canım annelik içgüdüsü diye bişey var kesinlikle...artık bende herkese he diyorum sadece ama içimden gıcık oluyorum hepsine... aslında depresyonda değilim ama sadece kalabalıktan bunaldım kocam ve çocugumla yalnız kalmak istiyorum sadece, bugün eşimle tanışma yıldönümümüz... biz bugünü daha önemli sayıyoruz evlilik yıldönümünden çünkü birbirimizin hayatına ilk bugün girdik... gerçi evde annem var hoş annem olmasa sanki bişey yapacak halimiz mi var ( daha 15 gün var!!!!!) bari biraz süslenip püsleneyim kocama adam bıktı artık sürekli memeleri ortada gezen bi tip görmekten valla..

herkezlere günaydın nisan anneleri şenayında dediği gibi lohusalık bunalımı çok lüks bize bebeklerimiz o kadar muhataçlar ki bide insan kucağına böle bir güzelliği alıp hiç bunalıma girermi allah aşkına ancak mutluluktan ayakları yerden kesilir bizler 9 ay onları bekledik heycanla umutla hayallerle bende de birazcık duygusallık var o kadar türk filimlerinde felan biraz ağlamaya başladım :))))

arkadaşlar birde şun sölemek istiyorum bana sölenene göre bebeklerin 40 gün düzeni olmazmış uyuması uyanması mama istemesi meme istemesi hatta eltını bile pislemesinin düzeni olmazmış ne zaman ne isterse 2. ayından sonra uykusu yemesi emmesi düzene girmeye başlarmış o zamana kadar düzen beklemeyecekmişsin bende anlatanların yalancısıyım.....

bu arada sütü bol olan arkadaşlar ymemk öğünleriniz nasıl normal bi insan gbi mi yiyosunuz :)) normalden fazla mı yemek yiyosunuz? benim çocuk dr u kesin sen az yiyosundur dedi psikolojimi bozdu benim bende çocuğu sütten edecem diye çok mu yemey başladım ne vicdan yaptım sanırım ama çok yemek önemli değil bol sıvı önemli normal yemeeğe devam edicez di mi.valla benim gibi mantık delisi bi insan da bunu soruyo ya cidden bu hormonlar acaip etkiliyo hee saçma sapan şeylere bile inanır oldum ben bir an önce toparlanmam lazım

He yaaaa şöyle azıcık kendınıze gelın bacımmmmmmmmmm

serappppppppp anacımmmmmmmmm doğurdun Çatır Çatır helal olsunnnnn Allah analı babalı büyütsün sıpacığı

bize sağlık ocağından hemşire gelmişti sakın milletin şunu ye bunu ye demesine bakma bol bol su iç evde komposto kaynat onu iç bolca sütün olur demişti hamur işleri makarna pilav falan fazla yeme kilo vermen zor olur demişti

zaten çok yemek ye diyenleri dinlemeyin arkadaşlar ben dinledim bir kilo aldım ama bacaklarım şişti o bir kiloyla yani çok sütüm olup da bebeğim şişmedi yanlış yöntem yani bende ispatıyım neyse zararın neresinden dönersek kardır di mi :)) işte neyin doğru olduğunu biliyorum ama hep duymaya ihtiyacım var bu ara bi de dr etkiledi beni yaa gıcık adam mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…