aynen cnm ya aynaya bakıyorumda saç baş dağılmış memeler dışardagunaydııınnnn...nasılsınız...ben bugun lohusa sendromunun dibine vurmus durumdayım...
alooooooooooooooooo kendinize gelin bakimmmmmmmm noluyo öyle bunalımlar falanklava: unutmayın bize muhtaç sıpacıklar var öyle sennromlar deprosyonlar lüks bize yok bunalıma girdim falannnnnn noldu neşeli şen şakrak nisan koyunlarına :teselli:bunlar bize hormonların bir oyunu kaderin bir oyunu gibi oldu heeee galeta canım kesinlikle herkesi dehleyince herşey daha süper olacak inan ben kazığın en büyüğünü doğumda yedim kaldım sıpalarla başbaşa bakıyoz işte açlıktanda öldürmedik ağlamaktanda çok şükür en iyi annesi bakar kuzusuna millete he diyin geçin anacım illa yanınızda olmak yardım etmek isteyenide ev işlerine yönlendirin sıpayla siz ilgilenin a.s.
kızlar şırvandan aldıgım son bılgıye gore doktor pzt gunu cagırmıs doğum için oda sıze haber vermemi istedi bıraz bunalmış beklemekten sancısı ve açılması yokmuş annesınde oldugundan ınternete gıremıyomuş hepınıze slmı var
aynen cnm ya aynaya bakıyorumda saç baş dağılmış memeler dışarda
eşimdede söledim 3.sınıf pavyon karıları gibi oldum diye :))):roflol:
valla bakmayın güldüğüme bugün annemle çok fena tartıştı sanki o lohusa ben onun şeyini çekiyorum hiç alttan almak yok neyse bide beni kaynanama lşikayet ettii
kaynanam geldi şimdidede o kalcak çok mutluyum en azından gecveleri uyucam :))
bugün hemşire geldi bebeğim çok gazlı çıkartamıyorr dedim bide benimki ağızdan değil osurmasını pek seviyor afacan yapamadımı ağlıyor hemen yarım çay bardağı suya 4-5 tane çörek otu at kaynat dedi ılınıncada bebeğe ver
bebeğe su verme taraftarı değildim ama verdim 5-6 kaşık bakalım faydalı olacakmı
sarılığımız da başlamış yarın kontrole gitçez bizde bakalım yükselmişmi alçalmışmı 14,6 çıktı değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?