2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar ne yapıonuz anacım ya,ne bunalımı demeyecem çünkü arada bende yapıyorum ama bağıra çağıra olduğundan benımkı cadılığa gırıyor en çok kız kardeşıme az bırazda anneme ama elımde değıl valla bazen gelıyorlar yanı,kırk kere sokma şu çocuğun ağzına parmak felan dıyorum kız ne yapıyor ne edıyor ne zevk alıyosa bı dürtüyor tövbe tövbe kötü bışı dcektım he,durmadan kucağa alınmaz memeden memeye dıyorum azıcık ıh dese yanında bıtıyor ben beğırıyorum annem aralıyor felan tabı oda fırsat bulunca kaçamak yapışıyor kıza teksas gıbıyız valla,sonra bır pışman oluyorum anlatamam sankı kötü bışeymı yapıyorlar özlem dıyorum kendı kendıme,sana ıyılık yaramaz zaten dıyorum,dıyorumda dıyorum ışte,tabı kız kardaşım rahat durmuyor ha zannetmeyın susuyor oda bana maşallah,kocana yapmazsın bunları,bı tek bıze geçer sözün,loğusaymış ne loğusası erken menepoza gırmışın dıyor ıyıce çıldırıyor benı tabı oda çözmüş ışı kocan yanında değıl dıye yapıyosun dıyor,böleeeee ışte

hııı bak ben bol su ıçıyorum zaten ıster ıstemez ıçıyorum çünkü ıçım yanıyor allah yakmasın,böleeee her emzırmede rahat 1 lt ıçıyorum yanı,meme ucuna bışey sürmedım ben ılk hafta çok acıdı küçük küçük kırmızılıklar oldu ama vazgeçmeden emzırdım kanamayınca problemde olmadı ben sıldım her emzırmeden sonra,pompa almadım ben onun ıçın emzırmeye talım şımdılık ıyı gıdıyoruz maşallah,bol su ıçın ınsan üstü yemeye gerek yok,benım dr.zannetmekı çok yıyınce çok süt olur dedı zaten bılıyorum dedım hoş yeme ıstıkakımı hamıleyken doldurmuşum galıba fakat sevdığım tatlılara hala varım suyunu çıkartmamaya çalışarak,bak yıne nerden nereye gekdım ha kıssadan hısse gıbı olmadı ama süt ıçın bol bol su ıçın anacım

ay şu agıza parmak sokma işinden bana hastanede afagan gelmişti birini ağlaya zırlaya emzirmeye çelışıyorum sütüm yoktu zaten millet gidip diğerinin ağzına parmağını sokuyo bide buda açıkmış annesi demezlermi benden çok düşünüyor sanki töbe töbe emzirmiyom lan dicen diyemiyon bide neye kızsan hiç suçları yok sen logusalık depresyonunda oluyosun kılıf bulmuşlar kendilerine

selam kızlar, oğluşum meme emerken bir bakayım dedim nasıl gidiyor bebekler hayat emzir altını değiştir gazını çıkar akşam nasıl oluyor anlayamıyorum fakat gece sabah olmak bilmiyor benim oğluşum gün geçtikçe öyle bir yakışıklı olduki kız kardeşim aşkı memnuyu izlerken behlüle bak oğlun ona benzesin derdi bende kızardım behlül kim babasına benzesin derdim öyle yakışıklı behlül bo... yemiş yüz aynı ben vücut baba manken gibi bişey olcak benim oğluşum bütün bebekler çok tatlı oluyor zaten..

aradım şirvan karısını annesine gitmiş dr açılma yok pazartesiye kadar bişey olmazsa suni sancı vercez pazartesi demiş bizimkide ağlamaklı sinirleri bozulmuş birazcık topik olarak bunalım günümüz demekki

kızlar genelde depresyondayız galiba şenaya katılıyorum biz bu kuzuları beklerken neler yaşadık düşünsenize çok şükür şimdi kucaklarımızdalar allahın izniyle biz bu günleri atlatırız havalar ıısınıyor bebeklerimizi alıp gezeriz birde acizane fikirim annelerimizi kırmayalım onlar bizi bizim şartlarımız gibi rahat büyütmediler anneme çok düşkündüm ama şimdi çok daha değerli canım anam allahtan sonra en büyük desteğim anam ...

anam size laf yetiştircem derken işlerim kaldı dün makinelemiştim evi bu gün sileyim bari artık aynı gün makinelemek ve silmek hayal oldu tabiii :)))))))))))) öptüm hepinizi en bunalım yanlarınızdan ay bu arada yeni bi şafak sayma olayına girelim diyorum :)))))) anladınız siz onuuuu benim şafak 18 :)))))))

ay şenay aynen katılıyorum sana valla,yok zaten adım çıkmış delıye ya allah dıcem ama olmuyor ışte,hastanede bı hemşıreye takmıştım pısmı temızmı bılmem gelıp gıdıp parmağını sokuyordu ağzına nıye ağlatıyormuşum bebeğı açmış yenı emdı dıyorum bak dıyor atıyor parmağını ağzına bebeğın,her seferınde annem gözümün ıçıne baktı yapma dıye,kayınvalıdemler olmasaydı ben bılıyodum o zıllıye yapacağımıda neyse,e ben mıllete derken benımkı yapınca olmuyor ışte,roseberry maşallah kuzuna ondan yakışıklı olur belkıde kıs,valla benımkı kuzguna yavrusu şahın görünür mısalı ıçım gıdıyor severken bıle herkese yavrusu bırtane gelır ya aynen o hesap,ama evde resmen şu hava hakım,görmemışlerın torunları ve kızları olmuş hehehehehe

ya şenay oda başka bır handıkap ya,hoş bana daha var ama olsun o konuya en yakın zamanda gırelım anacım,ben azıcık yatar malum gece vardıyam vardı,vardıyemıydı yoksa aman anlayın ışte öpüldünüz çoookkk

kızlar şırvandan aldıgım son bılgıye gore doktor pzt gunu cagırmıs doğum için oda sıze haber vermemi istedi bıraz bunalmış beklemekten sancısı ve açılması yokmuş annesınde oldugundan ınternete gıremıyomuş hepınıze slmı var

selam kızlar bu sendromu herkes yaşıyor ama zamanla azalıyor meraklanmayın.......yatın kalkın bebekleriniz uslu diye dua edin....bizimki her an sıkıntılı hatun ota..b...ka ağlıyor artık sağlam sinirler lazım cidden....şimdide doydu ağlamaktan sızdı tabi uyuyana kadar yeni acıkma saati geliyor böyle kısır döngü devam ediyor işte....bizim yarın ilk kontrolümüz var kısmetse...bundan sonra o takibi yapacağımız topic açmakta şart oldu

gunaydııınnnn...nasılsınız...ben bugun lohusa sendromunun dibine vurmus durumdayım...
aynen cnm ya aynaya bakıyorumda saç baş dağılmış memeler dışarda
eşimdede söledim 3.sınıf pavyon karıları gibi oldum diye :))):roflol:

valla bakmayın güldüğüme bugün annemle çok fena tartıştı sanki o lohusa ben onun şeyini çekiyorum hiç alttan almak yok neyse bide beni kaynanama lşikayet ettii
kaynanam geldi şimdidede o kalcak çok mutluyum en azından gecveleri uyucam :))

bugün hemşire geldi bebeğim çok gazlı çıkartamıyorr dedim bide benimki ağızdan değil osurmasını pek seviyor afacan yapamadımı ağlıyor hemen yarım çay bardağı suya 4-5 tane çörek otu at kaynat dedi ılınıncada bebeğe ver
bebeğe su verme taraftarı değildim ama verdim 5-6 kaşık bakalım faydalı olacakmı

sarılığımız da başlamış yarın kontrole gitçez bizde bakalım yükselmişmi alçalmışmı 14,6 çıktı değeri

Son düzenleme:

maşallah şenaycım canım valla helal sana 2 bebekle tek başına ilgilenityorsun moralinde iyi allah daha iyi etsin inşallah.. darısı bizim başımıza..

aleyküm selam onun günüde yarın doluyor sanırım . serap gibi onun bebeğide son günü bekliyecek herhalde tabi benimkkide .. neyse iyi olsunlarda önemli olan o.

kızz sen kaynananla daha iyi geçiniyorsun annene göre maşallah diyim. benim kaynananmda iyidir. ama annemi kimseye değişmem tabi annemde çok sabırlıdır. ama ablamın lohusalığında o da strese girmişti. bakalım benimkinde nasıl olacak..
kızlar bende henüz doğurmadım hala kanrnımda yaramaz. banada doktor pazartesiye kadar bekleyelim dedi. pazartesiye kadar sancım gelmezse direk doğuma gidicem sanırım inşallah hafta sonuna kadar gelir sancımda kavuşurum oğluma sezeryana gerek kalmadan. öpüldünüz..

arkadaşlarım merhabalar.malesef geçmişi okuyacak vakit bulamıyorum.hergün uğramaya çalışcam bundan sonra.sizlerle konuşmayı özledim.tavsiyelerinize ihtiyacım var.bebeğimle biz sorunlu bi başlangıç yaptık ama şükür herşey yavaş yavaş yoluna giriyor.sarılığımız azıcık ilerledi.ben depresyon halinden çıkamadım.salya sümük durumlardayım ve bebeğime bakamama korkusuyla yaşıyorum.annemler gidince ne yapacağım korkusu var.ilk banyosunu yaptıramadım.elim ayağıma karıştı .kızım çok gazlı bi bebek.doktor 15 günden önce gaz olmaz dedi ama biz 6. gün başladık kıvranmaya.gece 4 -5 saat hiç uyumadan bakışıp ağlaşıyoruz.ama bu günler geçecek ve güzel günler yaşıyacağız hep beraber inşallah..

sultan canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz bunu bilmek bile insanı motive ediyor.gaz olayı çok kötüymüş ya.sarılığını bile unuttum tırtılımın.

bu arada kendi kedndime konuşuyorum ama göğüs uçlarım berbat durumda.ayva çekirdeği falan hak getire banamısın demiyor.gözümden yaş gele gele emziriyorum.aklım başımdan gidiyo ya.garmastan lansnish herşeyi denedim.şimdi göğüs kalkanı alcam bakalım nolcak.kanıyo artık sütün tadı etkilenecek kızım emmeyecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…