2009 Nisan Anneleri buraya

normali beklemek çok zor sancı olsada geciyo hiç hastanelik etmiyo valla kızlar erken gelir tezide yalan oldu benimki kız ama sonuna kadar beklicek herhalde

Canım muhtarım bozma moralini.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Merak etme üzmeyecek oğlun seni.Herşey çok güzel olacak:))

huma still çayı gerçekten işe yarıyomu kullanan varmı?
ben kullanıyorum hergün 2-3 bardak içiyorum çok menunum tavsiye ederim sütünün yarama mevzusundada benim dr günde 5 kez idrar say 5 kere yapıyolarsa yarıyodur dedi
kızlar sezeryandan sonra bandajı kendiniz mi çıkardınız.bandajdan sonra bişey kullandınız mı?bir de benim hala sızı ve ağrım var.8. günümüz.normal mi?
hastaneden çıktıktan 2 gün sonra sök bandajı dedi dr 2 günde birde batikonla dedi halen devam ediyorum göbek dikişlerin üzerine kapanıyo benim malesef dr o yüzden sık sık kurula nemli kalmasın terden falan dedi dikişte sanki japonla yapıştırmışın gibi bi değişik iki baştada dikişler var iki tane onlarda banyodan banyoya düşecekmiş zamanla

kızlar zinko kullananlar nasıl kullanıyo emzirdikten hemen sonramı veriyosunuz içinde yazdığı gibi 4 damlamı kullanıyosunuz biz zeren sıpasına dün zinko başladık gazını çok zor çıkarıyo çok inliyo yavrucak ama 4 damla bana çok gibi geldi 2 damla verdim yeterlimi acaba

şenaycım ben ilk günden beri kullanıyorum zinkoyu emzirdikten sonra 2-3 damla damlatıyorum çok şükür alttan üstten çıkarıyor bide ben myo oil diye bir yağ ile karnına ayaklarına masaj yapıyorum o da çok iyi geliyor tavsiye ederim 4 damla banada fazla geliyor ama bitkisel bişey olmaz.

sağol canım iyi oldu valla ben bilemedim nasıl yapacağımı dün koçişte iyice alışmış size bişeyi bilemeyince kızlara sor bakalım nasıl yapıyolarmış diyo bide sabah doğurmayan varmı sizin takımdan diye sordu :)))))))))

bu gidişle doğru söylüyorsun.. bizimki desteksiz gelmeyecekler...

karnımdaki sertleşme .. taş gibi oluyor,, biraz öyle durup ondan sonra geçiyor...
doktor kaç defa oluyor dedi,,, ama sayamadım....

amin.... dualarınızı eksik etmeyin.. bunlara ihtiyacımız var.... :Saruboceq::Saruboceq:

inatçı ki sorma çıksın bir onun poposunu ısırmazsam....

şirvanım moralin mi bozuldu senin?
merak etme zırt diye bitecek sen bile anlamiicaksın nasıl doğurduğunu

canım ne bilim bunalıma girdim herhalde.....

bide herkes arıyıp sen hala doğurmadın mı demeleri daha bir sinir bozucu...

beni yanlız bırakmıyorlar... rahat bir nefes alamıyormusun gibi geliyor

valla bugün herkese yalan söyledim..

eşim evde diye.....

eşimde ayrı bir tip zaten .. adamın umrunda değil... gene sağolsun akşamları arabayla bir tur atıp hava alıyorum... ne kadar yetiyorsa.....

inşallah canım ,,doğru söylüyorsun bugüne kadar bizi hiç üzmediler,, inş. bundan sonrada sorunsuz gelirler....

Canım muhtarım bozma moralini.Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Merak etme üzmeyecek oğlun seni.Herşey çok güzel olacak:))

canım inşallah ,, dediğiniz gibi olur....

iyiki varsınız... acayip moral oluyorsunuz.....

dün doktorum bile kadınlar klübünden doğurmayan kaldımı diye sordu...

daha önceden eşim şikayet etmişti,, bütün gün int. k. k yazışıyor diye... ordan herşeyi öğreniyor : ))))

bende normal doğum bekleyen 4-5 kişi kaldı dedim... :enbuyukkk::enbuyukkk:

kız lar mrb

kız sirvan ne o öle 39 + 6
daha dogurmadın mı?????::::)))))
bak demir bugun tam 1 aylık oldu.....
darısı basına saka bir yana
ne güzel işte senin bebiş büyümüş olarak gelecek seni hiç yormayacak

senay kız sen kafayı nasıl yemiyorsun
bize 1 yeterken 2 tane valla
nasıl geciyor günler
benim memem acıkta geziyorum seni tahmin edemiyorum:::))))

kıs şırvan yüzdün yüzdün kuyruğuna geldın anacım çatır çatır doğuracan ınşallah,aferın kız,oğlan sana naz yapıyor annesı,hıç üzmeden çıkacak merak etme,şenaycım kıs sıvılce değıl onlar kılo alacağının belırtısı anacım merak etme hehehehehe

oo sende s_ebru gibi oldun.. sona kadar bekledi...

bu arada suyunuz nasıl kızlar.......
şirvancım senin de geri sayım başladı sayılır geçmişte okuduğum kadarıyla ptesi ye kadar bekliyorsunuz sonra suni sancı olabilir demişsin hayırlısı neyse o olur inş.en kısa sürede gelir baran beyzade.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…