kızlar zinko kullananlar nasıl kullanıyo emzirdikten hemen sonramı veriyosunuz içinde yazdığı gibi 4 damlamı kullanıyosunuz biz zeren sıpasına dün zinko başladık gazını çok zor çıkarıyo çok inliyo yavrucak ama 4 damla bana çok gibi geldi 2 damla verdim yeterlimi acaba
ay bide bebişinin yüzünde sivilce çıkan varmı
bende geçen doktora gittiğimizde yatırmıştım biraz ezildi büzüldü gibi ama kucakta daha zor olur
amin cnmn valla bide yarı baygındım hayal mayal hatırlıyorum çok kötüydü
ceyo ben özel doruk tıp merkezine götürdüm çekirgeedekine...
bir arkdaşım oraya götürüyor bebeği 4 aylık memnun
ben de gittim ii bir bayan ve herşey,i cevaplıyor sormadan sölüyor
bende sana bişey sorcam topuk kanı aldılarmı senin bebişten jimerde hastanede çıkarken veya çıktıktan sonra bununla ilgili geri dönüş oldumu
yani tekjrar sağlık ocağına aldırdınmı ben aldırmayı düşünmüyorumn çünkjü ben hastaneden çıkarken bana sadece doğujm raporu işte sultan cs sezeryan ile canlı erkek bebk dünyaya getirmiştir yazıyor sana başka bişeyler verdilermi
Biz de Doruk a götürdük,Cengiz Bey e ,biz de memnun kaldık,bundan sonra aşılar için de oraya götüreceğiz,devletin yaptığı aşıları onlar da ücretsiz yapıyorlarmış,aşı kartı verdiler,birkaç tane de özel aşı var,onları da orada yaptırırız.
Topuk kanına gelince;Jimer de aldılar,hastaneden çıkmadan,sonra da Sağlık Ocağında aldırdık 1 haftalıkken,Jimer deki de Sağlık Ocağındaki de İl Sağlık Müdürlüğü ne gönderiliyormuş,ben aradım sağlık müdürlüğü nü,sonucu öğrendim,sorun yokmuş.Senin kimlik no ile öğrenebiliyorsun.
Bana da Jimer den Doğum belgesi verdiler,bir de Hepatit aşısı olduğunu gösteren aşı kartı verdiler,bide okula vermeem için rapor aldım ben kadar,sen pek memnun kalmadın sanırım hastaneden,yanlış mı anladım?
bende bütün aşılarını orda yaptırıcam inş.
memnun kalmadığım şeylerde var ama genel olrak ii di
kızlar sarılığımız artmış 16,4 olmuş 2 gün sonra yine gideceğiz
yine kan alcaklar oğlumdan ya zaten ne kadar kanı varki yavrumun
şirvan cnm senin bebeişte serabın ki gşbi olcak heralde tam gününde sabret ya ne kaldı şurda :teselli:
şirvan keremin resmini istemiştin ya koydum gördünmü cnm
hayırlısı olsun cnm darısı başıma kaç kilo olmuş ki sezaryana karar verdi dr.unselamlar annişkolar...nihayet beklediğim gün geldidelikafadulden
az önce doktordan geldim bebiş iyice tombişleştiği için sezeryana karar verdik
yarın saat 10 da kavuşuyoruz prensesimle hihoyyyt
ne hissedeceğimi bilmiyorum heyecanlımıyım korkuyor muyum neyim bende bilmiyorum delikafadulden
anaaaaam uzun zamandır bu ka kalabalık görmedı topık demı maşallah maşallah doğurup rahatlayanlar azda olsa fırsat bulup damlamaya başladık darısı son ekıbın başına ınşallahhhh arkadaşlar,benım kuzu uyuyor bende hemen nete yanınıza süperım demı,evet evet
selamlar annişkolar...nihayet beklediğim gün geldidelikafadulden
ne hissedeceğimi bilmiyorum heyecanlımıyım korkuyor muyum neyim bende bilmiyorum delikafadulden
kız lar mrb
kız sirvan ne o öle 39 + 6
daha dogurmadın mı?????::::)))))
bak demir bugun tam 1 aylık oldu.....
darısı basına saka bir yana
ne güzel işte senin bebiş büyümüş olarak gelecek seni hiç yormayacak
kızlar zinko kullananlar nasıl kullanıyo emzirdikten hemen sonramı veriyosunuz içinde yazdığı gibi 4 damlamı kullanıyosunuz biz zeren sıpasına dün zinko başladık gazını çok zor çıkarıyo çok inliyo yavrucak ama 4 damla bana çok gibi geldi 2 damla verdim yeterlimi acaba
3700 4000 arası dedi doktor artı eksi değerlere göre bende minyon yapılı olduğum için şansımızı zorlamayalım dedik savaştan çıkmış bi anne bebek olmayın dedi doktorumuz benimde işime mi geldi biraz ne : ) bir an önce kavuşmak istiyorum çünkü
kıs şırvan yüzdün yüzdün kuyruğuna geldın anacım çatır çatır doğuracan ınşallah,aferın kız,oğlan sana naz yapıyor annesı,hıç üzmeden çıkacak merak etme,şenaycım kıs sıvılce değıl onlar kılo alacağının belırtısı anacım merak etme hehehehehe
şirvancım senin de geri sayım başladı sayılır geçmişte okuduğum kadarıyla ptesi ye kadar bekliyorsunuz sonra suni sancı olabilir demişsin hayırlısı neyse o olur inş.en kısa sürede gelir baran beyzade.....
bizde bugün doktordan geldik gaz problemini söyledim banada aynı şeyi önerdi
4 damla verilcek dedi6 saat arayla
yarım çay bardağı suyun içine 4-5 tanre çörek otu koyup kaynattım bir kaç kaşık içirdiğimi söyledim
nasıl bebek rahatladımı dedi gerçektende dün gündüz bebek cok cok emdi ve sonra aralıksız uyudu maşallah diyeyeim
doktor verebileceğimi söledi aklınızda bulunsun kızlar bir zararı yokmuş
benimde çıktı cnm ya annem sütün yaradığını ondan olduğunu söyledifisfisfisCADIARZU
bende bütün aşılarını orda yaptırıcam inş.
memnun kalmadığım şeylerde var ama genel olrak ii di
kızlar sarılığımız artmış 16,4 olmuş 2 gün sonra yine gideceğiz
yine kan alcaklar oğlumdan ya zaten ne kadar kanı varki yavrumun
şirvan cnm senin bebeişte serabın ki gşbi olcak heralde tam gününde sabret ya ne kaldı şurda :teselli:
şirvan keremin resmini istemiştin ya koydum gördünmü cnm
canım inşallah dediğiniz gibi kolay olur doğumun... artık beklemekten korku başladı bende...
sultancım resimleri görmedim ,, dğer topiktemi,, hemen bir bakım...
cnm ya salla artık bebeiğine kavuşçan ya
zaten doktorların iine geldğide kesin
benimde öle oldu tabi yüzü dönmüşmüydü dönmemişmiydi bilemicem ama kafasını kime sorduysam normal dedi yani öle koca kafalı falan değilmiş bebeğim ...klava:
selamlar annişkolar...nihayet beklediğim gün geldidelikafadulden
3700 4000 arası dedi doktor artı eksi değerlere göre bende minyon yapılı olduğum için şansımızı zorlamayalım dedik savaştan çıkmış bi anne bebek olmayın dedi doktorumuz benimde işime mi geldi biraz ne : ) bir an önce kavuşmak istiyorum çünkü
gördüm çooook tatlı kerem maşallahbebişlerimiz için hayırlısı böyleymiş.epidural sezeryan olacak inşallah ağrısız sancısız atlatırım ilk günleri
selam ............senayım ben de üc gündür benim kuzuya Zinco veriyom gunde 3 kez 4 er damla damlatım ustune emziriyom alttan rahat cıkarıyor ...dr. 10 damlaya kadar cıkabilirsin bitkisel dedi...sen iki şer damladan daha sık damlatabilirisn ..bi de metsil mi ne varmış o da iyi dedi....Bu arada bu tür gaz ilaclarına cabuk bagışıklık kazanıyorlarmış...
canım hadi gözün aydın .. sende yarın yavruna kavuşuyorsun... ,
inş. sorunsuz bir operasyon olur bitanem...
bizleri haberlendirmeyi unutma...
şirvan suni sancı deme ya
bekle anacım
o gelecegi zamanı bilir
cennetten geliyor yavrular:::)))
Allah razı olsun şirvancım senin içinde dua edicem en kısa zamanda kuzuna kavuşman için a.s.
sultancım maşallahı var kerem bebeğin... allah nazarlardan korusun..
bu arada boğulma tehlikesi geçirmiş,, allah korumuş meleğimizi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?