2009 Nisan Anneleri buraya

anaaaaam uzun zamandır bu ka kalabalık görmedı topık demı maşallah maşallah doğurup rahatlayanlar azda olsa fırsat bulup damlamaya başladık darısı son ekıbın başına ınşallahhhh arkadaşlar,benım kuzu uyuyor bende hemen nete yanınıza süperım demı,evet evet

selamlar annişkolar...nihayet beklediğim gün geldidelikafadulden
az önce doktordan geldim bebiş iyice tombişleştiği için sezeryana karar verdik
yarın saat 10 da kavuşuyoruz prensesimle hihoyyyt
ne hissedeceğimi bilmiyorum heyecanlımıyım korkuyor muyum neyim bende bilmiyorum delikafadulden

bizde bugün doktordan geldik gaz problemini söyledim banada aynı şeyi önerdi
4 damla verilcek dedi6 saat arayla
yarım çay bardağı suyun içine 4-5 tanre çörek otu koyup kaynattım bir kaç kaşık içirdiğimi söyledim
nasıl bebek rahatladımı dedi gerçektende dün gündüz bebek cok cok emdi ve sonra aralıksız uyudu maşallah diyeyeim
doktor verebileceğimi söledi aklınızda bulunsun kızlar bir zararı yokmuş

ay bide bebişinin yüzünde sivilce çıkan varmı

benimde çıktı cnm ya annem sütün yaradığını ondan olduğunu söyledifisfisfisCADIARZU

hayırlısı olsun cnm darısı başıma kaç kilo olmuş ki sezaryana karar verdi dr.un

aynen cnm ya bende duşa gircektim bi bakıyım dedim ne güzel kalabalığız
özlemcim yaptınmı çörek otunu işe yaradımı
her emzirmeden sonra yapılcakmış
doktorada sordum bi zararı yok dedi ben veriyorum

heh hadi gözün aydın cnm demek yarın heyecanını anlıyorrum
Sağlıkla kavuş bebişine kaç kiloymuş bebişin

3700 4000 arası dedi doktor artı eksi değerlere göre bende minyon yapılı olduğum için şansımızı zorlamayalım dedik savaştan çıkmış bi anne bebek olmayın dedi doktorumuz benimde işime mi geldi biraz ne : ) bir an önce kavuşmak istiyorum çünkü

ooo maşallaj kız 1 aylık oldumu yaaa ,,
zaman ne kadar çabuk geçiyor ,,,

ben hala beklemedeyim...
pazartesine kadar gelmezse , suni sancıyı dayacaklar anacım...

selam ............senayım ben de üc gündür benim kuzuya Zinco veriyom gunde 3 kez 4 er damla damlatım ustune emziriyom alttan rahat cıkarıyor ...dr. 10 damlaya kadar cıkabilirsin bitkisel dedi...sen iki şer damladan daha sık damlatabilirisn ..bi de metsil mi ne varmış o da iyi dedi....Bu arada bu tür gaz ilaclarına cabuk bagışıklık kazanıyorlarmış...

cnm ya salla artık bebeiğine kavuşçan ya
zaten doktorların iine geldğide kesin
benimde öle oldu tabi yüzü dönmüşmüydü dönmemişmiydi bilemicem ama kafasını kime sorduysam normal dedi yani öle koca kafalı falan değilmiş bebeğim ...klava:

gördüm çooook tatlı kerem maşallah bebişlerimiz için hayırlısı böyleymiş.epidural sezeryan olacak inşallah ağrısız sancısız atlatırım ilk günleri

canım hadi gözün aydın .. sende yarın yavruna kavuşuyorsun... ,
inş. sorunsuz bir operasyon olur bitanem...

bizleri haberlendirmeyi unutma...

gördüm çooook tatlı kerem maşallah bebişlerimiz için hayırlısı böyleymiş.epidural sezeryan olacak inşallah ağrısız sancısız atlatırım ilk günleri

sağol cnm benm ya
valla hiç korkma ben bişey anlamadım tabiki ağrılar oluyor ama inan hiç umursamıyorsun şu an çok mutluyum şükürler olsun sende yarından sonra hiç olmadğın kadar mutlu olrsun inş. bebeğinle cnm

ilknurcum nerelerdesin sen ya banada dr. önerdi aynısını ne kadar fiyatı açık edczane göremedim bugün

sultancım maşallahı var kerem bebeğin... allah nazarlardan korusun..
bu arada boğulma tehlikesi geçirmiş,, allah korumuş meleğimizi,

şirvan suni sancı deme ya
bekle anacım
o gelecegi zamanı bilir
cennetten geliyor yavrular:::)))

didemcim daha ne kadar bekliyim..
pazartesi 40*3 olacak...

bu arada dua edinde o zamana kadar sancım kendiliğinden gelsin....

artık gerçekten çok sıkıldım... hareket edemiyorum.. yatıp kalkmak eziyet haline geldi..

kız şenay sen 9 ay nasıl sabrettim. gerçekten cennetliksin. hamilelik boyunca yattın..
valla helal sana...

sultancım maşallahı var kerem bebeğin... allah nazarlardan korusun..
bu arada boğulma tehlikesi geçirmiş,, allah korumuş meleğimizi,

cnm sağol evet Allah korudu şükür ki fark ettim Allah kimseye yaşatmasın ...
doğurursun sen şirvan bence suni sancıya gerek klmaz

benimde yazılarım yoklama verir gibi oluyor ama kusura bakmayın kayınvalide yanımda olunca çok giremiyorum. birde haftasonu adanadan bir sürü misafir gelecek onun telaşı var evde yemekler temizlikler ben ancak bebekle ilgilenebiliyorum.
şirvan sende en hayırlı zamanda inşallah bebeğine kavuşursun. belirsizce beklemek gerçekten zor. Allah kolaylık versin.
benim kızımında burnu tıkandı 2 gündür neler çektim. gerçi büyüdüğü için olurmuş öyle şeyler damla falan kullanıyoruz şimdi. o hırıltılı nefes aldıkça ömrümden ömür gitti çok şükür şimdilik iyi. baştan hasta yaptım bebeği diye çok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…