annemle tartışman kötü olmuş ama insan annesine kızıyor ama kayınvalideye kızamıyor belki ondan da daha iyi anlaşılıyor kimse kırılmıyor. benim kayınvalide de kendini iyice kaptırdı kendi çocuğu sanmaya başladı ağlayınca ben bakarım diye benden önce atlıyor. Allahtan gece kimseye vermiyorum ben bakıyorum da çocuk annesini unutmuyor :)saol cnm neyse kızlar ben bi duşa gircektim hala burdayım bebişte uyanmadan gireyim
bu arada kayınvalidem kalıyor ya Allah razı olsun nmaşallah diyeyim
oturmak bilmedi hem çocuğa bakıyor hem iş yapıyor babannem babannem die seviyor öle hoşuma gidiyoki
kucağımıza almak için yarışıyoruz resmen :))
annem le çok feci tartıştık ve beni terk etti kızlar mevlüde kadar gelmem dedi
mevlüttede elamleme karşı ayıp olmasın die gelcekmiş
ağladı çok üzüldüm ama o da beni çok üzdü
annem olabilir ama bende lohusayım benide biraz düşünmesi gerekirdi
ve giderken ne benim hadi ben kalbini kırdım diyelim kereme bile bakmadan gitti
zaten arada laf atıyordu ben annesini babasını sevmezsem çocuktande nefret ederim die anneye bak pehh
ben pompayı emziriyom anacım:)))))))senay kız sen kafayı nasıl yemiyorsun
bize 1 yeterken 2 tane valla
nasıl geciyor günler
benim memem acıkta geziyorum seni tahmin edemiyorum:::))))
9 ay yattım şimdi oturamıyom bile bacımmmm yat anasını satayım sıpa içerdeykendidemcim daha ne kadar bekliyim..
pazartesi 40*3 olacak...
bu arada dua edinde o zamana kadar sancım kendiliğinden gelsin....
artık gerçekten çok sıkıldım... hareket edemiyorum.. yatıp kalkmak eziyet haline geldi..
kız şenay sen 9 ay nasıl sabrettim. gerçekten cennetliksin. hamilelik boyunca yattın..
valla helal sana...
ilaçları eskişehirdenmi alsak napsak 13 milyona aldık dün zinko yubenim de kuzum uyuyordu bi topiğe bakayım dedi oh oh maşallah...ozlemişiz bugunlri yahu...
bursasu Zincoyu biz eskişehirden 8,5 liraya falan aldık...bu arada corek otunu da bi deneyim...
cnm sağol evet Allah korudu şükür ki fark ettim Allah kimseye yaşatmasın ...
doğurursun sen şirvan bence suni sancıya gerek klmaz
benimde yazılarım yoklama verir gibi oluyor ama kusura bakmayın kayınvalide yanımda olunca çok giremiyorum. birde haftasonu adanadan bir sürü misafir gelecek onun telaşı var evde yemekler temizlikler ben ancak bebekle ilgilenebiliyorum.
şirvan sende en hayırlı zamanda inşallah bebeğine kavuşursun. belirsizce beklemek gerçekten zor. Allah kolaylık versin.
benim kızımında burnu tıkandı 2 gündür neler çektim. gerçi büyüdüğü için olurmuş öyle şeyler damla falan kullanıyoruz şimdi. o hırıltılı nefes aldıkça ömrümden ömür gitti çok şükür şimdilik iyi. baştan hasta yaptım bebeği diye çok korktum.
muhtarım dualarımız seninle iniallah bir avazda sağ salim baran bebeğe kavusacaksın...bu arada san moral olur mu bilmeme ama gec doğan bebekler daha uslu olur derler buralarda benim kuzenim 42. haftasında doğmuş 20 gun bıyunca uyumus sonra hastalanınca huyu değişmiş....
saol cnm neyse kızlar ben bi duşa gircektim hala burdayım bebişte uyanmadan gireyim
oturmak bilmedi hem çocuğa bakıyor hem iş yapıyor babannem babannem die seviyor öle hoşuma gidiyoki
zaten arada laf atıyordu ben annesini babasını sevmezsem çocuktande nefret ederim die anneye bak pehh
ya bende aldım günde 2-3 kez içiyorum bakalımevet ben 2 kez içtim yetti bile boşa gitti 1 kutu. işe yarıyor yani. Ortak almak lazımmış birkaç gebe.
canım hadi bakalım sende kurtukdun allah analı bablı büyüttsün:Saruboceq:selam kıslar... ancak girebiliyorum.... normal yaptım ama alt tarafta dikişlerim olduğu için oturamıyorum.... cumartesi gece saat 3.12de PINAR SUDE doğdu... herşey çok güseldi..... ta ki kaynanamın herşeyi mahvedene kadar.... AMA bebeğim herşeye değer... bi ara herşeyi yazarım doğum ve doğum sonrası....
şimdi Sude ağlıyo... herkese Rabbim yard etsin... sizleri ösledim... duanızı eksik etmeyin......
şirvancım sana epidural anlatacam ama nasıl.... fakat kesinlikle TAVSİYE EDERİM:..................................
canım sende kurtulmuşsun hadi bakaloım hayırlsı olsun benimde ilk başlarda göğüs ucum çok acıyordu ama 2-3 gün içerisinde geçti bebiler emmeyi öğrendikden sonra geçiveriyoselam kızlar 20 nisan saat 12 02 de ömer tuğrul doğdu sezeryanla yaptım dün gece eve geldik şimdide alışmaya çalışıyoruz herkeze sevgilerbide göğüs acısı için ne yapalım tavsiyesi olan varmı canımı emiyo sanki ucu çok acıyoooo
kızlar sezeryandan sonra bandajı kendiniz mi çıkardınız.bandajdan sonra bişey kullandınız mı?bir de benim hala sızı ve ağrım var.8. günümüz.normal mi?
ben bugün çıkardım kendim.ama dikiş yok sanki yapıştırılmış gibi bi garip.-tatlicadiarzu-
ben kullanıyorum hergün 2-3 bardak içiyorum çok menunum tavsiye ederim sütünün yarama mevzusundada benim dr günde 5 kez idrar say 5 kere yapıyolarsa yarıyodur dedi
hastaneden çıktıktan 2 gün sonra sök bandajı dedi dr 2 günde birde batikonla dedi halen devam ediyorum göbek dikişlerin üzerine kapanıyo benim malesef dr o yüzden sık sık kurula nemli kalmasın terden falan dedi dikişte sanki japonla yapıştırmışın gibi bi değişik iki baştada dikişler var iki tane onlarda banyodan banyoya düşecekmiş zamanla
ben zinkom kullanıyorum ama emmeden sonra veriyorum daha çabuk rahatlıyo sankikızlar zinko kullananlar nasıl kullanıyo emzirdikten hemen sonramı veriyosunuz içinde yazdığı gibi 4 damlamı kullanıyosunuz biz zeren sıpasına dün zinko başladık gazını çok zor çıkarıyo çok inliyo yavrucak ama 4 damla bana çok gibi geldi 2 damla verdim yeterlimi acaba
canım hadi gözün aydın allah yardımcın olsunselamlar annişkolar...nihayet beklediğim gün geldidelikafadulden
az önce doktordan geldim bebiş iyice tombişleştiği için sezeryana karar verdik
yarın saat 10 da kavuşuyoruz prensesimle hihoyyyt
ne hissedeceğimi bilmiyorum heyecanlımıyım korkuyor muyum neyim bende bilmiyorum delikafadulden
canım walla benim göbişde hiç çatlak yok ama bacaklarımın iç kısmında az çatlak var oda galiba çok belli değil bakalım zayıflayınca bacaklarımın içi ne durumda olacakkkkdelikafaduldenbenanber, elavinya, huzur84, iyuksel, ovtemizkan, şen_ay+
DOĞURAN BAYANLAR... ÇATLAKLARINIZ NE DURUMDA ...
saol cnm neyse kızlar ben bi duşa gircektim hala burdayım bebişte uyanmadan gireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?