2009 Nisan Anneleri buraya

benim de kuzum uyuyordu bi topiğe bakayım dedi oh oh maşallah...ozlemişiz bugunlri yahu...

bursasu Zincoyu biz eskişehirden 8,5 liraya falan aldık...bu arada corek otunu da bi deneyim...

muhtarım dualarımız seninle iniallah bir avazda sağ salim baran bebeğe kavusacaksın...bu arada san moral olur mu bilmeme ama gec doğan bebekler daha uslu olur derler buralarda benim kuzenim 42. haftasında doğmuş 20 gun bıyunca uyumus sonra hastalanınca huyu değişmiş....

saol cnm neyse kızlar ben bi duşa gircektim hala burdayım bebişte uyanmadan gireyim
bu arada kayınvalidem kalıyor ya Allah razı olsun nmaşallah diyeyim
oturmak bilmedi hem çocuğa bakıyor hem iş yapıyor babannem babannem die seviyor öle hoşuma gidiyoki
kucağımıza almak için yarışıyoruz resmen :))
annem le çok feci tartıştık ve beni terk etti kızlar mevlüde kadar gelmem dedi
mevlüttede elamleme karşı ayıp olmasın die gelcekmiş
ağladı çok üzüldüm ama o da beni çok üzdü
annem olabilir ama bende lohusayım benide biraz düşünmesi gerekirdi
ve giderken ne benim hadi ben kalbini kırdım diyelim kereme bile bakmadan gitti
zaten arada laf atıyordu ben annesini babasını sevmezsem çocuktande nefret ederim die anneye bak pehh

annemle tartışman kötü olmuş ama insan annesine kızıyor ama kayınvalideye kızamıyor belki ondan da daha iyi anlaşılıyor kimse kırılmıyor. benim kayınvalide de kendini iyice kaptırdı kendi çocuğu sanmaya başladı ağlayınca ben bakarım diye benden önce atlıyor. Allahtan gece kimseye vermiyorum ben bakıyorum da çocuk annesini unutmuyor :)

ben çıkıyorum kayınvalidem iş yapıp duruyor en azından internette dolaşıyor çocuğa bile bakmıyor demesin :)

bursasu canım ya..anneliğin en guzel zamanlarını yaşadığı bugunlerde annenle tartışman kotu olmus be canım ...ama Allah sabır versin...o da anne ...benim annemde gorumcemle atışıyor arada ben kalıyorum ..annem bana yukleniyor ben de ona kızıyorum sonra ...kızıma bakarken yaşadığım sıkıntıları onunda benim için daha agır olarak cektiğini duşunup sabır cekiyorum...benim kolik bir bebkmişim 6 ay aglamışım benim kız 10 dakika aglasa ben kafayı yıyorum o yuzden anneme karşı daha toleranslı olmaya calışıyorm ama iki bebek..iki lohusayız mubarek..

Tabi sizin aranızdaki problemi bilemem de sen saaaaabırlı ol o da sakinleşsin bence dayanamaz gelir yanına...kıııızzz kaynanı da kıskanıyor olabilir...

senay kız sen kafayı nasıl yemiyorsun
bize 1 yeterken 2 tane valla
nasıl geciyor günler
benim memem acıkta geziyorum seni tahmin edemiyorum:::))))
ben pompayı emziriyom anacım:)))))))
9 ay yattım şimdi oturamıyom bile bacımmmm yat anasını satayım sıpa içerdeyken
benim de kuzum uyuyordu bi topiğe bakayım dedi oh oh maşallah...ozlemişiz bugunlri yahu...

bursasu Zincoyu biz eskişehirden 8,5 liraya falan aldık...bu arada corek otunu da bi deneyim...
ilaçları eskişehirdenmi alsak napsak 13 milyona aldık dün zinko yu

cnm sağol evet Allah korudu şükür ki fark ettim Allah kimseye yaşatmasın ...
doğurursun sen şirvan bence suni sancıya gerek klmaz

inşallah kızlar ,, ilginiz için teşekkür ederim...
inşallah dediğiniz gibi suni sancıya gerek kalmadan bizim inatçı bey,
pazartesine kadar kendisi gelir....

canım annenle kapışman kötü olmuş,,, işine karışmak gibi olmazsa bence ara anneni,,
onlar zaten bize kırılmaz.. şimdi o da çok üzülüyordur...

bende bazen anneme bağırıyorum ,, kadıncağız sesini bile çıkarmıyor,, ama ben sonradan üzülüyorum..
mesela bugün evde yanlız değilim diye yalan söyledim...
ama içimde bir huzursuzluk var....

ama ne yapim biraz yanlız kalmak istedim...

canım büyüklük sende kalsın.... ara bence anneni,,
bu arada hadi annenle küstün diyelim baban da mı gelmiyor..
benim babam hergün aramadan durmaz...

bak düşün kerem sana bağırıp küsse üzülmezmisin.....

slm güzel meleklerin güzel annecikleriiiiii:asigim:

evet ben 2 kez içtim yetti bile boşa gitti 1 kutu. işe yarıyor yani. Ortak almak lazımmış birkaç gebe.
ya bende aldım günde 2-3 kez içiyorum bakalım

canım hadi bakalım sende kurtukdun allah analı bablı büyüttsün:Saruboceq:

canım sende kurtulmuşsun hadi bakaloım hayırlsı olsun benimde ilk başlarda göğüs ucum çok acıyordu ama 2-3 gün içerisinde geçti bebiler emmeyi öğrendikden sonra geçiveriyo

kızlar sezeryandan sonra bandajı kendiniz mi çıkardınız.bandajdan sonra bişey kullandınız mı?bir de benim hala sızı ve ağrım var.8. günümüz.normal mi?

canım bende bandaj yokdu hastaneden çıkarken bandajı doktor çıkardı bide zaten artık dikiş yapmıyorlar bildiğim kadarıyla yapışıtrma oluyor yani benim yapıştırmaydı

ben bugün çıkardım kendim.ama dikiş yok sanki yapıştırılmış gibi bi garip.-tatlicadiarzu-

yapıştırılmış canım benim

aynı benimde ölegöbiş sezeryanlı yerin üstünü kapatıyo nemli kalmasın dedi doktor ama ben artık bıraktım batikonlamayı bide şenaycım ben bebişin altını 5 kez değiştiriyorum ama 5inde de kaka yapmış oluyor kaydirigubbakcemile3 sıpa yani stüm yarıyomu sence

ben zinkom kullanıyorum ama emmeden sonra veriyorum daha çabuk rahatlıyo sanki

canım hadi gözün aydın allah yardımcın olsun
benanber, elavinya, huzur84, iyuksel, ovtemizkan, şen_ay+

DOĞURAN BAYANLAR... ÇATLAKLARINIZ NE DURUMDA ...
canım walla benim göbişde hiç çatlak yok ama bacaklarımın iç kısmında az çatlak var oda galiba çok belli değil bakalım zayıflayınca bacaklarımın içi ne durumda olacakkkkdelikafadulden

ya kızlar bu arada benim meleğim emiyor doymuyor 1 saat sonra uyanıyor sonra ben biberona sağdığım sütü veriyorum uyandırmasan 5 saat uyuyor sizce biberona sağıp vermeliymiyim yani siz neler yapıyorsunuz -tatlicadiarzu-

canım bence annen aranızda ne geçti bilmiyoruz ama olsun bak sende anne oldun aynısını senin meleğin yapsa nasıl üzülürsün dimi ondan dolayı ara bence ne olursa olsun canın kanın :teselli:

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi günler melekleri benim için şöle içinize çeke çeke kokyalın emi biraz uyuyayım bizim sıpa 4:30a da bi kalktı saat 6:30 a kadar uyumadı şimdi uyurken bende biraz kestireyim öptüm hepiniz a.s.

mıhtar benim catlaklar göbek boşalınca büzüldüler ama aynı yerde duruyolar kırmızı kırmızı

özlem ben nerdeyse hep biberonla veriyorum sütümü öyle daha iyi doyuyolar sanki bide benim dr kakya değil çişe bakıcan dedi bez ağırlaşıyo çiş oldunda ona bak

ben kullanıyorum emzik zeynep almadı ama zeren aldı kurtarıcı oluyo ama dez avantajlarıda var uykuya gecerken emzik aruyo veriyosun emerken dalıyo tam daldı derken emziği düşürüyo başlıyo ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…