2009 Nisan Anneleri buraya

Emzik kullann var mı?

ben dün gece uykusuzluğun son deminde verdim ağzına.hemen tuttu.çünkü sürekli emmek istiyo.doyduğunu bilmiyo.sonrada rahatsız olup ona ağlıyo.emzik azıcık rahatlattı.

ay eyşancım farketmedim canım ya buralardayım bizim bebiş gece hiç uyumuyo valla onun için gündüz pek takılamıyorum düzene gireriz inşallah.............

son günlerdeki şarkım uykusuz her geceeeeeeeee.kendimi yetersiz hissediyorum.

çok yararlı oldu şenay sağolasın.ben malesef nezleyim

kızlar ya ... benim kız kusuyor gerci herkes kusması iyi normal korkma diyor ama...siz de var mı öle bi şey

sürekli emmeye çalışıyo sonra da fazlasını kusuyo.

ben gaz çıkarmayı beceremiyorum.naptıysam garklatamıyorum.kafayı yicem.hiç böyle tahmin etmemiştim ya.

şenay canım verdiğin bilgiler için saol faydalı olucaktır. bi doğurabilseydik...
ssengün hallemon sizinde erkekmiydi. son güne kadar beklediler bide günlerini aşıyorlar.. bende sancı filanda yok anacım taş gibiyim. hiçbir doğum belirtisi yok -tatlicadiarzu-
april ben emzik kullanıcam kesinlikle alıştırmaya çalışıcam. hatta hastane çantamada koydum. çok faydalı yiğenimde kullanıyorduk. uyumasını kolaylaştırıyor. 4 aydan sonrada kendi bıraktı zaten..

kızlar ben bugün yokum akşam geç gelirim anneme gidicem babam geliyor yurt dışından . of yaa adam 3/4 günlük iznini bana göre ayarladı. pazartesi sabahtan dönücek. en geç pazargünü doğursaydım babacımda görücekti torununu .. hem kulağına ezanla ismini okuyacaktı.. bakalım inşallah görmeden gitmez. artık görmezse 2/3 aylıkkken görebilecek. neyse ben kaçtım bişey olursa yine şirvanı arar haber verirrim. öpüldünüz.. :1hug:

kızlar uzman tv ye ayşe öner yazın bi sürü şeyin cevabı var gayet güzel anlatılmış

ay evet çok güsel anlatıyo o kadın. ben gazını çıkarmayı ordan öğrendim:)
omzuma alıp pış pış vuruyodum ben. kadın şöle sert bi iki defa vurun yoksa çıkmaz korkmayın die gösterio. yoksa hayatta öle vurmazdım ben

sorma valla bizde sırtını pışpışlayıp duruyoduk çocuk ağlıyoda ağlıyo meğer sırtına değil beline biraz pat pat vurmak lazımmış sonrada sırtını sertce sıvazlıçakmışız bende o kadından öğrendim 3 gündür öyle yapıyorum daha rahatız

slm kızlar bu kolik ne zaman geçecek ya sabahtan beri yeni uyudu miniğim ıkınmaktan içi dışına çıktı artık uykusuz gecelere değilde miniğimin acı çekmesine dayanamıyorum dün yine hastanelik olduk dr metsil diye bir damla verdi kullanıyorum hala ıkınıyor ağlıyor bide bazen öyle bir bağırıyorki boynunu bir yerini acıttım sanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun,

yalancı emziği bende vermek zorunda kaldım ağlamasın diye ağlamayı bilmiyordu başlarda tıkanıp kalıyordu ama kandıramadım verince direk yüzünü buruşturup atıyor

Kızlar bir haftadır bakamadım. Geçmişi de okuyamıyorum. Yalnızım o yüzden zor oluyor. Bebeğim listede ye aldığı gibi 16 Nisan'da doğdu. Enes Kaan'ım 3.320 gr. 53 cm. teyzeleri. Güzel resimleri var ama artık başka zaman eklerim. Şimdi çıkmak zorundayım. Umarım herkes halinden memnundur. Biz biraz sıkıntılı emiyoruz. Bu bir hafta her şey zordu. ınşallah böyle devam etmez..........

canım hepimiz aynı durumdayız.sabredeceğiz anladığım kadarıyla 3 ay sonra rahatlıcaz artık.

Allah yardımcın oslun.

Kızlar merhaba..
Bugün benim kontrolüm vardı
40 haftayı doldurdum
Sancımda yok
Pazartesi suni sancı verilecek
Olursa bakalım normal doğum
Olmazsa sezeryan olacak..
Dualarınızı esirgemeyin kızlar...
Pazartesi ben haber veririm artık
Öptü
Kendinize ve bebişler iyi bakın..

canım şimdilik kaderlerimiz aynıymış...
bizler için hayırlısı olsun artık..

pazartesi toplu doğum var......:roflol: :roflol: :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin çok az kalmış allah yavrunu sana bağışlasın tez zamanda kucağına al sağlıcakla

saol canım ..allah razı olsun....

ohh anacım ya pazartesi hep beraber doğurunda kurtulun inşallah hayırlısıyla:teselli:

şirvan bizim ömrümüz beklemekle geçicek bu sıpaları bendede hala tık yok akşam baya sancılar vardı ama geçti gitti

canım benimde şuan karnım sertleşim duruyor..
gündüz bişey yoktu.. yarım saat önce başladı.. bakalım hadi hayırlısı ..............

ayyy sanki alttan çıkacak gibi ,, karnım sertleşti...

yaa bu doğum sancılarını nasıl takip edecektim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…