2009 Nisan Anneleri buraya

sultan seni göremedim ne zamandır arkamdan sezeryana gitmişin hiç öyle bişi yoktu ortada hayırlı olsun minik meleğin
Allah analı babalı büyütsün

evet kızlar şimdi yeniden kasılıyorum...

öncesi kkaç dak önceydii.. buraya yazmıştım bir bakım ...

ayyy işeyeceğim nerdeyse

muhtar şaşırdım valla bu ne azim 40 ı doldurmuşun zor olmuyomu yaw ben 38 zar zor doldurdum.
gerçi en iyisini yaptın inşallah meleğin sağlıkla gelecek dünyaya

kız şirvan bak koltuğun üstüne çık bi zıpla aşağıya. şaka şaka baran nazlı ve uslu bi bebek bence zamanında gelecek ve annesini hiç üzmiicek

aslında bi yolu var ilişkiye gir anında doğurursun ahahahahah

o da kesin diil kıs
eda edanur yapmıştı geçende de kanaması filan olmuştu
sonrasında da tık yok:)

evet kızlar şimdi yeniden kasılıyorum...

öncesi kkaç dak önceydii.. buraya yazmıştım bir bakım ...

ayyy işeyeceğim nerdeyse

şirvan belki de sancıların başlamasını canlı yayında haber veriyosundur ha
hadi bakalım hayırlısı inş.

yok güzelim gitti gene ..
şuanlık bir öncesi 18:13 --sonrası 18:45

şimdilik yarım saat... bakalım devam edecekmi.. .

şuan afacan içimde oynuyor,, benim canım acıyor....

ha gayret şırvan doğuracan canlı canlı anacım bır ılke ımza atacan,muhtarada bu yakışır beeeeeeeeee,sultan bol emzır ne olur benım kuzumda 1,5 gün kaldı o solaryum makınesınde hemde 360 derecede valla zor allahım korusun,sınehas geçmış olsun canımcım ya 3 gün kaldı ha yavrum benım ya, bızde 17,9 la yattık sonra 11,6 la çıktık bugün sağlık ocağına götürdüm emın olamadım hergün yüzüne gözlerıne bakıyodum,ıyı gördü ordakı ebe,özel sömürdü bızı anacım valla elını verıyon kolunu kapıyor sözde ıst pahalı dıye buraya geldım ama şu sıkıntıda yuttular yanı,neysekı kuzum ıyı herşey onun ıçın,onlar ıçın değılmı feda olsun

ahaahaaha ne biiliiiim ama mart anaları sıcak küvete giriodu aklıma geldi

bende mi kuveti doldurup girsem acaba...
nasılsa nişan falan da gelmedi daha .. mikrop kapacak bişey yok...

ben gidip banyomu yapsam ....

ayyy bu sıpa alttan değil,,, yanlardan çıkacak.....

karnım gene sertleşiyor,, bu kasılmamı - sancımı - yoksa bebek hareket ediyor o yüzden mi sertleşiyor acaba...

zaten bizimki son 4 saat bayıldı artık çıkardılar mecburen gerçekten fırın gibiydi bide gözlerini açmasın diye nöbet tutuyorduk.sanada geçmiş olsun canım zor valla bende habire kontrol ediyorum çok emmiyor ama idrarı iyi Allah tan.Allah yardımcısı olsun tüm nisan annelerinin

bu arada bızede zınco dedı verdım valla,ağlamıyodu bızımkı resmen ınlıyodu valla,bende bılemıştım kadın gazı var deyınce şaşırdım,karnına vurdu bak dedı davul gıbı gerılmış hemen gazımı yapamadım doğum sonrası geldı yazık ya kuzuma,bakalım şımdılık ıyı geldı gıbı maşallah,bu arada süt arttırıcı çorba tarıfı verecem hemde nasıl artıyo ınanamayacaksınız anacım hem kolay hemde yağ felan yok ıçınde,wc yıde rahatlatıyo bız yazın yaparız bu çorbayı soğuk ıçerız ama ısteğe göre ısıtıpta ıçedebılırsınız,belkı bılıyosunuzdur aşurelık buğdaydan yapılıyor ve yoğurt karıştırılıyor

şenay sıpalar nasıl çok merak ediyom valla aynı anda acıktıklarında ne yapıyon?
Allah yardımcın olsun zorlukları bile güzel..

saol canım benım gerçekten zor elın kolun bağlı kalıyor resmen ıçınde döndü bebış,uyku zaten haramdı,sankı yalnız bırakıyomuşun gıbı gelıyor,hıç ayrılamadım odadan kızkardeşım geldı sözde yorgunumda yarım saat ben uyurum o bekler felan dıye ama o bendende yorgunmuş peh dedım yanı neysekı bıttı,gördüğümüz göreceğımız sıkıntı o olsun ama bugün eczanedekı kadın ılk galıba dedı evet deyınce daha yenı başlıyosunuz bunlar ne kı deyınce atacaktım kafayı,tamam haklı ama ınsan konduramıyor ışte yahu

kızlar ben azıcık uyuyayım benım kız uyanmadan hepınızı öpüyorum,hıııı ya ben sıze ağzındakı pamukçuk ıçın bışey yapıyomusunuz onu sorucam karbonatlı suyla sıldınızmı hıç,ağzındakı kalıntılar boğazına kaçıyor ya sınır oluyorum

cnm sürekli emziriyorum süt olsun diyede habire yiyorum valla inş.bişey çıkmaz ya nasıl 360 derece onu anlamadım yaa:uhm:

şafak dolsunda bak neler yapıyomalkisalkisalkis
pazartesiyi bekleyenler inşallah kendi sancınız gelirde doğurursunuz...................

kızlar gaz ilacı kullanıyomusunuz bebişlere kaç damla.........................
zinko kullanıyorum şeker günde 3-4 kere 4 damla demiş ama ben günde 2-3 kere 2 damla veriyorum
şenay sıpalar nasıl çok merak ediyom valla aynı anda acıktıklarında ne yapıyon?
Allah yardımcın olsun zorlukları bile güzel..
iyiler teyzesi aynı anda nadir uyanıyolar uyandıklarındada birinin biberonunun altına battaniye ile destek yapıyorum

gazlı bez ve kaynamış ılık suyla siliyorum

şirvan kız doğur canlı canlı bacımmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benimkide iice memeye yapıştı yaa
sürekli meme aranıyor zaten bir meme gazi oldu
uyumuyor velet yaa
sürekli emmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…