inşallah atlatmıştır kerem ....
devamlı emzir canım ..
sarılık emzirmeyle geçiyor diye biliyorum....
evet kızlar şimdi yeniden kasılıyorum...
öncesi kkaç dak önceydii.. buraya yazmıştım bir bakım ...
ayyy işeyeceğim nerdeyse
bizimde sarılık artmış kızlar 2 gün önce doktordaydık
yarın kontrolümüz var eğer 17 nin üstüne geçtiyse fototerapi uygulancak oğluma
en son 16,4 dü inşallah inmiştir
sürekli emziriyorum inş. faydalı olur
kız şirvan bak koltuğun üstüne çık bi zıpla aşağıya. şaka şaka baran nazlı ve uslu bi bebek bence zamanında gelecek ve annesini hiç üzmiicek
aslında bi yolu var ilişkiye gir anında doğurursun ahahahahah
o da kesin diil kıs
eda edanur yapmıştı geçende de kanaması filan olmuştu
sonrasında da tık yok:)
evet kızlar şimdi yeniden kasılıyorum...
öncesi kkaç dak önceydii.. buraya yazmıştım bir bakım ...
ayyy işeyeceğim nerdeyse
şirvan belki de sancıların başlamasını canlı yayında haber veriyosundur ha
hadi bakalım hayırlısı inş.
ahaahaaha ne biiliiiim ama mart anaları sıcak küvete giriodu aklıma geldi
ha gayret şırvan doğuracan canlı canlı anacım bır ılke ımza atacan,muhtarada bu yakışır beeeeeeeeee,sultan bol emzır ne olur benım kuzumda 1,5 gün kaldı o solaryum makınesınde hemde 360 derecede valla zor allahım korusun,sınehas geçmış olsun canımcım ya 3 gün kaldı ha yavrum benım ya, bızde 17,9 la yattık sonra 11,6 la çıktık bugün sağlık ocağına götürdüm emın olamadım hergün yüzüne gözlerıne bakıyodum,ıyı gördü ordakı ebe,özel sömürdü bızı anacım valla elını verıyon kolunu kapıyor sözde ıst pahalı dıye buraya geldım ama şu sıkıntıda yuttular yanı,neysekı kuzum ıyı herşey onun ıçın,onlar ıçın değılmı feda olsun
canım Allah yardımcın olsun kolik bebek çok zor
Rabbim yardımcın olsun canım
teşekkür ederim canım evet çok zor inşallah ,benim bebişte sarılık olmuştu onu atlattık sıra bunda Allah başka sıkıttı vermesin bebişler hep sağlıkla yaşasın bizde yanlarında olalım
ha gayret şırvan doğuracan canlı canlı anacım bır ılke ımza atacan,muhtarada bu yakışır beeeeeeeeee,sultan bol emzır ne olur benım kuzumda 1,5 gün kaldı o solaryum makınesınde hemde 360 derecede valla zor allahım korusun,sınehas geçmış olsun canımcım ya 3 gün kaldı ha yavrum benım ya, bızde 17,9 la yattık sonra 11,6 la çıktık bugün sağlık ocağına götürdüm emın olamadım hergün yüzüne gözlerıne bakıyodum,ıyı gördü ordakı ebe,özel sömürdü bızı anacım valla elını verıyon kolunu kapıyor sözde ıst pahalı dıye buraya geldım ama şu sıkıntıda yuttular yanı,neysekı kuzum ıyı herşey onun ıçın,onlar ıçın değılmı feda olsun
şafak dolsunda bak neler yapıyomalkisalkisalkisşirvan doğuruyomusun annem hadi hayırlısı :))
bu arada kaynanama bile annem demeye başlaadım :))
çiçek gaz sancısı varsa sende alsana zinco gaz giderici damla alıyormusun cnm
şenay geçen burda yazını okumuştum
başka safakl saymakla ilgili:jeyyar:
anlamamaıştım dün gece yatarken aklıma geldi birden sonra çaktım köfteryi seni seni kaydirigubbakcemile3
sen fırsat bulabilcen mi bakalım sıplarından hee
zinko kullanıyorum şeker günde 3-4 kere 4 damla demiş ama ben günde 2-3 kere 2 damla veriyorumpazartesiyi bekleyenler inşallah kendi sancınız gelirde doğurursunuz...................
kızlar gaz ilacı kullanıyomusunuz bebişlere kaç damla.........................
iyiler teyzesi aynı anda nadir uyanıyolar uyandıklarındada birinin biberonunun altına battaniye ile destek yapıyorumşenay sıpalar nasıl çok merak ediyom valla aynı anda acıktıklarında ne yapıyon?
Allah yardımcın olsun zorlukları bile güzel..
kızlar ben azıcık uyuyayım benım kız uyanmadan hepınızı öpüyorum,hıııı ya ben sıze ağzındakı pamukçuk ıçın bışey yapıyomusunuz onu sorucam karbonatlı suyla sıldınızmı hıç,ağzındakı kalıntılar boğazına kaçıyor ya sınır oluyorum
bu arada hastaneden beri ishalim varmı benim gibi olan haplardanmı acaba dikişler zorlanmasın die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?