- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
her anne farklı işte...
benim kayınvalidemde bugün beni aramıi 12:15 de.. bizim burda oturan tanıdıklarına uğrayacakmış,, ordan da bana gelecekmiş bişey lazım mı diye soruyor,, yok dedim saol..
saat 5 olmuş.. kadın hala ortalıkta yok.. ilgiye bak...
işte bu da kayınvalide ...
şirvan doğuramadınmı daha kıs...............................
yok bacım doğurmadım daha...
içimde büyütüüp okul çağına gelince çıkartıcammmm
şirvan şuan seni en iyi anlayanlardan biri benim düşün 40+2 oldum daha bişey yok çok stresliyim ama ne yapalım elden bişey gelmiyor bakalım son gün pazartesi...
sancın flndamı yok hiç yaaaaa hadi bu kadar beklemeye çok kolay olur doğumun inşallah.....kaynananıda boşver doğumdan sonra herşeye karışmaz inşallah benimki ilkinde hasta etmiştibeni.................
arada bir karnım sertleşiyor,,, ama sonra geçiyor,,,,
öyle uzun sürmüyor... bu böyle gün içerisinde tekrarlanıyor...
ama hepsi bu ,, hatta öyle yaptığı zaman allta baskı yapıyor,, sanki işeyecekmiş gibi oluyorum..
heee geldiiii ,, diyorum.. ama sonra gidiyor...
böyle bekliyoruz işte.....
DOĞURAMAYANLAR
glnm_kvrck
şirvan
eda_edanur
esennn
halemoon
Ssengun
esennn den ne zamandır ses seda yok ,, doğurdumu acaba.....
bugün eda_edanuruda görmedim....
kızlar girin de yoklama verin bariiii ,, merak ediyoruz...
şirvan bu gün akşam 8 den beri bendede aynı oluyo ama sancı girip kaçıyo takip ettim 3 kez 40 dakkada bi geldi şimdi bakmadım daha ama sanki idrarım gelmiş gibi oluyo bide kramp girer gibi oluyo ne olaki bu acep
canım anlattığının aynısı şu an bende de var.. sanki altta kımıldıyor gibi his oluyor. sancım şu anda yok doktor sancıları 15 dk. bir inene kadar gelme dedi. ben 5 dk. bir indikten sonra gitmeyi düşünyordum. o kadar bekleme bazıların 5 dk. bir olduğunda doğum çoktan başlamış olabiliyor dedi..
burdayım canım kayınvalidem vardı . hastalanmış bize getirdik . onunnla ilgilendim. ilgilendim dediysem bişey yapmadım tek başına kalıyor normalde kayın pederim vefat etti. hasta hasta yanlız yatmasın diye bize getirdik. bu gün iyileşti görümcemde kalacak yarında dönücek sanırım. ondan hiç giremedim bugün anca fırsat buluyoırum.
canım senin geçmiş günün demek 40+5 e kadar bekletiyorlar.
kızlar benim şuu anda tam aşşağıda hiseediyorum sancım hiç yok karnım taş gibi oldu ve acayip hareketlendi. ilk defa böyle oluyor.. gelecekmi acaba bi yandan da korkuyorum yaaa .. allahım hepimize güç kuvvet versin. ama içimde bir his var benimki pazartesiden önce gelmiycek gibi geliyor .. hayırlısı olsun bakalım.. :asigim:
şirvann bende uyuyamadım kızz.. tam aşşağıda hissediyorum sancım bi gelsee.. hemen burdan canlı yayın yapçam zaten şu kadarda bi sancı geliyo diye.. ya bende sadece senin numaran var. ya aynı anda hastaneye gidersek.. kime haber vericem.. çiçeğin nosunuda kaydediyim bari ona mesaj atarım
sen bugün doğurabilirsin tam 40 hafta oldun e toprak nasıl haber varmı doğum yaptığını okumuştum evine geçmiştir artık.
KAYINVALİDENE GEÇMİŞ OLSUN.. İYİ BARİ İYİLEŞMİŞ,, SENDE BU HALİNLE BAKILMAYA MUHTAÇKEN BİRDE HASTA BİRİNE BAKMAK ZOR OLUR...
CANIM O KARNIMIN TAŞ GİBİ OLMASI BENDE BİR HAFTADAN BERİ VAR...
AMA SONUÇTA BİR TIK YOK ...
DESENE DOĞURAMAYANLAR PAZARTESİ GÜNÜ TOPLU DOĞUM YAPACAK..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?