Bir de ıhlamur deneyeyim o zaman.Zaten gün boyu ne içeceimi şaşırmış durumdayım.3 litre su, humana stilli,rezene, ısırgan otu.Tüm bunlara rağmen sütüm hala çok çok az.Şimdi bir de ıhlamur ekleyelim bakalım.Of oooooooooffffffffff...
Çiçek şu ısırgan otunu kaç fincan içiyorsun?Bir de bir yerde okumuştum.20 gün içp 10 gün ara vermek gerekiyor diye.Sen biliyor musun?
canım madem hepsini denedin bi tanedaha ben diyim sana zararı yok ama biraz tadı fena ben içiyorum günde 1 kere işe yarıyo sanırım.
1 çay bardağı suya 2 çay kaşığı kimyom koyup bi kerede dik arkadaşım 15 dakka sonra göğüslerde bi kıpırtı oluyo bende.
umarım sendede işe yarar
Bir de ıhlamur deneyeyim o zaman.Zaten gün boyu ne içeceimi şaşırmış durumdayım.3 litre su, humana stilli,rezene, ısırgan otu.Tüm bunlara rağmen sütüm hala çok çok az.Şimdi bir de ıhlamur ekleyelim bakalım.Of oooooooooffffffffff...
Çiçek şu ısırgan otunu kaç fincan içiyorsun?Bir de bir yerde okumuştum.20 gün içp 10 gün ara vermek gerekiyor diye.Sen biliyor musun?
Tadı iğrençmiş.2 kere de içmek mümkün değilmiş zaten:))
canım bende o vitamini kullanıyorum günde sadece 1 ml veriliyor bir kere...yani bir aylık bi damla,neden o kadar çok veriyorsun anlamadım kullanma kılavuzunu okumadın mı
genelde eşim evdeyken yapıyorum işleri bazen kuzum uslu duruyorda bende onu pusetine koyuyorum kendi kendine oynuyor
okumaz olurmuyum canım ilk prospektüsünü okudum 1 pipet dolusu yazıyor evet ama dr muz bise biraz daha fazla vermemiz gerektiğni söyledi kilo alımı az çünkü bebeğimin o yüzden tahiminen 10 gün gider die düşünüyorum..ahhh bi kilo alsa tüm paralar feda da oğluma,,,,
geçmişi okudumda dikkatimi çekiyor kızlar siz neden mama veriyorsunuz sadece emzirmiyorsunuz bir sorun yoksa doymuyorsa çok emzirmek çözüm değilmi yada sütünüzü arttırmaya çalışmak çünkü anne sütünün yerini hiçbirşey tutamaz küçücük bebeklerimize kimyasal içerikli mamalar sağlıksız değilmi
ovtemizkan sebamedin pişik kreminikullandım hiç bi işe yaramadı şimdi zeytinyağlıyorum poposunu ii geliyor
canım ben 120 cc veriorum bazen mamayı onun dışında emzirmeme göre ayarlıorum ama 60 cc çok az
cnm benimkide çok kusuyor her emzirmeden sonrakıslar benim kıs çok kusuyo... neden ki.... genelde her emişten sonra.. aa dün emdirmeden önce uyanınca dakustu bi kere... korktum biras ama bugün hep emdikten sonra... dik tutmama rağmen......
canım ben 120 cc veriorum bazen mamayı onun dışında emzirmeme göre ayarlıorum ama 60 cc çok az
cnm benimkide çok kusuyor her emzirmeden sonra
drup dururkende kusuyor nasıl iş anlamadım gitti
yarın doktora sorucam
120 mi?? sonra kaç saat yemiyor fazla değilmi çiçek yaa
1 aylık bebek için normal diyo 4-5 saatte bi 120 ml veriorum aralardada emziriorum hep çocuk yedikçe yiyo daha az verince ağlıyo
bu arada çiçek sen kolsuzları giydirmeye başlamışsın sanırım,avatarındaki Can herhalde,?
çiçek sen sürekli mama mı veriyorsun yoksa bir mama bir meme mi?Ben emziriyorum sadece günde 1 kere 60cc veriyoruz,onu yedikten sonra bitince maması da yetiyor olmalı ki ağlamıyor bitti die.ama hiç kendi sütümü sağmadım,kaç cc çıkıyor bakmadım.Dr kilo alımı iyi mamaya gerek yok demişti,ama bizim mama verince içimiz daha rahat oluyor sanki,hem onda da bir sürü vitamin mineral ver,ondan da faydalansın.Sma S-26 veriyoruz biz,gaz sorunu yaşamıyoruz .
bizim kız da bazen kusuyor,süt gibi akıyor,sütü fazla emince çıkarıyor sanırım.
bu arada çiçek sen kolsuzları giydirmeye başlamışsın sanırım,avatarındaki Can herhalde,?
cnm benimkide çok kusuyor her emzirmeden sonra
drup dururkende kusuyor nasıl iş anlamadım gitti
yarın doktora sorucam
120 mi?? sonra kaç saat yemiyor fazla değilmi çiçek yaa
Ben de dün iki göğsümü sağdım ve çıka çıka 30 cc çıktı.2 günlükken de 30 cc çıkıyordu anlamadım bu işten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?