2009 Nisan Anneleri buraya

canım madem hepsini denedin bi tanedaha ben diyim sana zararı yok ama biraz tadı fena ben içiyorum günde 1 kere işe yarıyo sanırım.
1 çay bardağı suya 2 çay kaşığı kimyom koyup bi kerede dik arkadaşım 15 dakka sonra göğüslerde bi kıpırtı oluyo bende.
umarım sendede işe yarar

Hemen deniyorum.Sağol canım.Sonucu bildiririm.Allahım ne hallere düştüm ya.Yazık bana:))

canım günde 2-3 fincan falan içiorum

Tadı iğrençmiş.2 kere de içmek mümkün değilmiş zaten:))

kimyon mu böwwwwwwwwwwwwwwwwww

valla emziremeyenler de var işte :çok üzgünüm:

ovtemizkan sebamedin pişik kreminikullandım hiç bi işe yaramadı şimdi zeytinyağlıyorum poposunu ii geliyor

canım hastanede değişik bi bez kullandılar pişik oldu sebamed ii geldi
kardeşim yeni doğduğu zamanlar pişik olmuştu idrarı asitli demişlerdi bi sor istersen dr a

kızlar yaa moralim çok bozuk, sabah kızı yıkayım dedim, her yıkamadan önce mutlaka tartarız,gene tarttım bugün, ama benim kız 8-9 gündür hep aynı kiloda, hiç almamaış,doktoru aradım mama miktarını arttırın dedi 3 gün takip edin gene almazsa getirin ahstaneye dedi, ben 60 cc veriyordum şimdi 90a çıkardı doktor, arada da emiyor mama verenler siz ne kadar veriyorsunuz mamayı ve kaç saatte bir veriyorsunuz

canım ben 120 cc veriorum bazen mamayı onun dışında emzirmeme göre ayarlıorum ama 60 cc çok az

arkadaşlar günaydın öncelikle bende mamayı 60 cc veriyorum ama şöle : mama kutusunun arkasında yazılanlara göre günde 5 öğün 120 cc diyor bebeğin ayına göre ama benim kzıım her uyandığında bişeyler yemek istediği için öğünleri bölüyorum bölece 3 saatlik uyanma aralarında 60 cc vererek besliyorum gece uykusuna yatırırken 90 cc veriyorum daha uzun süre uyuyabiliyor bölece ama az gelmeye başladığını farkettim yavaş yavaş bende yükselticem mama miktarını aralarda da emziriyorum ......:ecrin_bebek:

kıslar benim kıs çok kusuyo... neden ki.... genelde her emişten sonra.. aa dün emdirmeden önce uyanınca dakustu bi kere... korktum biras ama bugün hep emdikten sonra... dik tutmama rağmen......
cnm benimkide çok kusuyor her emzirmeden sonra
drup dururkende kusuyor nasıl iş anlamadım gitti
yarın doktora sorucam
canım ben 120 cc veriorum bazen mamayı onun dışında emzirmeme göre ayarlıorum ama 60 cc çok az

120 mi?? sonra kaç saat yemiyor fazla değilmi çiçek yaa

çiçek sen sürekli mama mı veriyorsun yoksa bir mama bir meme mi?Ben emziriyorum sadece günde 1 kere 60cc veriyoruz,onu yedikten sonra bitince maması da yetiyor olmalı ki ağlamıyor bitti die.ama hiç kendi sütümü sağmadım,kaç cc çıkıyor bakmadım.Dr kilo alımı iyi mamaya gerek yok demişti,ama bizim mama verince içimiz daha rahat oluyor sanki,hem onda da bir sürü vitamin mineral ver,ondan da faydalansın.Sma S-26 veriyoruz biz,gaz sorunu yaşamıyoruz .
bizim kız da bazen kusuyor,süt gibi akıyor,sütü fazla emince çıkarıyor sanırım.

yarın doktora sorucam

1 aylık bebek için normal diyo 4-5 saatte bi 120 ml veriorum aralardada emziriorum hep çocuk yedikçe yiyo daha az verince ağlıyo

1 aylık bebek için normal diyo 4-5 saatte bi 120 ml veriorum aralardada emziriorum hep çocuk yedikçe yiyo daha az verince ağlıyo

hımm ben de 2 satte bir kalkıyorum emzirmeye baya tok tutuyomuş demek bu şekilde bile kusuyor benimki bide mama versem ne olur acaba :S

bu arada çiçek sen kolsuzları giydirmeye başlamışsın sanırım,avatarındaki Can herhalde,?

evet çiçek ya üşütmeyesin çocuğu ben iki kat giydiriyorum birde penye battaniye sarılı duruyor

bu arada çiçek sen kolsuzları giydirmeye başlamışsın sanırım,avatarındaki Can herhalde,?

canım benim halim içler acısı memeleri sıksan 20-30 ml çıkıo anca o hangi bebeği beslerki bende mama veriorum napiim emziriorum devamlı ama boşu emio sanırım

bu arada o fotoğraftaki can evet dün bjk yi kutlamak için giydik o yavru kartal formasıydı:)

yarın doktora sorucam

canım ben haftaya gidecem dr.. senin dr un cevabını yaz da merak etmeyim:) inşallah bişiy yoktur.... kızlar hareket ettirme demişler denedim yine aynı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…