kızlar dün gece baran çok huzursuzlandı..
uyumak bilmedi... 2.5 saat kucağımda emdi, uyudu kaldı, mızmızlandı.. ,
yatağına yatırdım .. kalktı.. zinco bile fayda etmedi...
en sonunda saç kurutmasını açtık.. babasının topbul kucağına sızdı kaldı.....
kakası yeşilimsi gibiydi,, hep sarı olurdu...
şimdi ben çoçuğu üşüttüm de o yüzden mi mızmızlandı acaba.. yavrum hep ayaklarını karnına çekiyordu..
şimdi üşüttüysem ne yapmam gerekiyor acaba?
bilgisi olan varsa yazsın...
ay doğrumuymuş ya kaka rengini annenin beslenmesi ile alakalı olduğu ben buraya da yazmıştım bana da çok bilmiş kayınvalidem söylemiş ti pehhh doğrumuymus..
şimdi sıpa yatıyıor ama , öyle deliksiz değil,, yarım saatte bir mızmızlanıyor,, yanına gidiyorum.. elleri kolları oynuyor,, herhalde gaz sıkıştırıyor,, geçince yeniden uyuyor,,,
ne yapmam gerekiyorrrr...........
iki gündür devit kullanıyorum .. onun etkisi olabilirmi acaba.. bugün 17 . günümüz...
kızlar int. araştırıyorumda.. bebeğin kakası annenin yediği şeyle de alakası varmış..
yeşillik salata - ıspanak falan yerse.. kaka yesile döner diyorlar..
ben dün zeytinyağlı fasülye yemiştim.. o yapmış olabilirmi acaba?
kızlar dün gece baran çok huzursuzlandı..
uyumak bilmedi... 2.5 saat kucağımda emdi, uyudu kaldı, mızmızlandı.. ,
yatağına yatırdım .. kalktı.. zinco bile fayda etmedi...
en sonunda saç kurutmasını açtık.. babasının topbul kucağına sızdı kaldı.....
kakası yeşilimsi gibiydi,, hep sarı olurdu...
şimdi ben çoçuğu üşüttüm de o yüzden mi mızmızlandı acaba.. yavrum hep ayaklarını karnına çekiyordu..
şimdi üşüttüysem ne yapmam gerekiyor acaba?
bilgisi olan varsa yazsın...
kızlar baran bey ağlıyor...
ineğini çağırıyor... sonra görüşme üzere....
kızlar ev işleri nasıl yapıyosunuz yada yapabiliyomusunuz ben yetiştiremiyorum valla..yemeği yapabiliyorum bitek oda öyle ahım şahım yemekler de değil makarna pilav çorba basit yemekler..acaba diyorum 15 günde bi temizlikçimi tutsam..
benim kayınvalidecik arada bi tutturuyo demekki..gerçi ben ona olan sinirimden veee inadımdan dediklerini takmıyorum ve yapmıyorum yoksa kadın harbiden doğru şeyler söylüyo..annem bişey diyo allahın emri gibi yapıyorum ama o kadın söyleyince hiçç sallamıyom valla..ayy çok kötü bi gelinim ben be ne ayıp ne ayıp..eşim görmesin bu yazdıklarımı..delikafaduldendemek ki neymiiiiş
eskilerin bi bildiği varmış da sölüyolarmış:)
siz hala bere takıyomusuz ben 20 günden beri takmıyorum hiç..ayaklarına patikde giydirmiyorum ama 2 tane battaniyede sarlı gün boyunca..bizim kalorifer yanmıo mecburen oğlum hala sarılı duruyo..zavallım altını değişirken nasıl seviniyo özgürce ayaklarımı oynatıyom diye..hareketleri çok kısıtlanıyo biliyoruma ama sarmasamda üşüycek çünkü biz bile üşüyoz..sobayıyı kapatır kapatmaz ev buz gibi oluyoo..şirvancım bebeklerin gazı genelde 15 günden sonra başlayıp 4. haftada yoğunlaşıyomuş,ayağına patik giydir,beresini hiç çıkarmayacakmışız vücut ısıları kafadan düşüyomuş bide doktor bana dereotu yağı verdi kullanmam için dikkat etmessem benimkide çok gazlı bi bebek...............................
canım tekrardan hoşgeldi baran bey:) hayırlı olsun.. renk meselesi üşütmek yanında senin yediklerinle de ilgilimiş... en azından annem ööle demişti... ben salata yemiştim çokca ve yemyeşil olmuştu pınar da çok ağlamıştı o gece... annem de bana salatayı azalt falan demişti....
offfffff onu yeme bunu yeme biz ne yicez yaw
evet canım malesef her yediğine dikkat ediceksin mesela ben çok terlerim özellikle geceleri saçlarım ıslanır terden ama denedim eğer kurutma makinesiyle kurutursam bebek gazlanmıyo ama üşenir veya işim olurda öyle kalırsam bebek hem gaz oluo hem kakası yeşil oluo dene bak kendini koru bebeğin kakası düzelecek
spamız şimdide kucağımda uyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?