2009 Nisan Anneleri buraya

bilmiyorum canım ya ne kadar kullancağımızı..geçen gün kontrole gittiğimizde kilo alımı biraz az geldi dr bu vitamini verdi..sanırım ek gıdaya başlayana kadar kullanacağız..özel bi damlalığı var tamaen dodurup ağzına veriyprum..benin oğlan da nasıl bayılıyo varya vitamine şeker gibi yalanıyo kuzum benim..

kızlar int. araştırıyorumda.. bebeğin kakası annenin yediği şeyle de alakası varmış..

yeşillik salata - ıspanak falan yerse.. kaka yesile döner diyorlar..

ben dün zeytinyağlı fasülye yemiştim.. o yapmış olabilirmi acaba?

ay doğrumuymuş ya kaka rengini annenin beslenmesi ile alakalı olduğu ben buraya da yazmıştım bana da çok bilmiş kayınvalidem söylemiş ti pehhh doğrumuymus..

canım tekrardan hoşgeldi baran bey:) hayırlı olsun.. renk meselesi üşütmek yanında senin yediklerinle de ilgilimiş... en azından annem ööle demişti... ben salata yemiştim çokca ve yemyeşil olmuştu pınar da çok ağlamıştı o gece... annem de bana salatayı azalt falan demişti....

offfffff onu yeme bunu yeme biz ne yicez yaw

evet canım malesef her yediğine dikkat ediceksin mesela ben çok terlerim özellikle geceleri saçlarım ıslanır terden ama denedim eğer kurutma makinesiyle kurutursam bebek gazlanmıyo ama üşenir veya işim olurda öyle kalırsam bebek hem gaz oluo hem kakası yeşil oluo dene bak kendini koru bebeğin kakası düzelecek

şirvancım bebeklerin gazı genelde 15 günden sonra başlayıp 4. haftada yoğunlaşıyomuş,ayağına patik giydir,beresini hiç çıkarmayacakmışız vücut ısıları kafadan düşüyomuş bide doktor bana dereotu yağı verdi kullanmam için dikkat etmessem benimkide çok gazlı bi bebek...............................

sen zaten yazmışın:):) pınar hanım iki saatte yazdırıyo bişşeyi:):)

kızlar ev işleri nasıl yapıyosunuz yada yapabiliyomusunuz ben yetiştiremiyorum valla..yemeği yapabiliyorum bitek oda öyle ahım şahım yemekler de değil makarna pilav çorba basit yemekler..acaba diyorum 15 günde bi temizlikçimi tutsam..

cnm benimkinin de kakası sapsarı ve taneli olurdu son 1 haftadır hep yeşil ve sulu resmen sulu sulu yapıyor
üşütüyormöuyum bebeği bilmiyorum ama patik çorap ve patikli donu var ayağında

bide anne kendini üsşütse bebeğine gerçermiş sütten soğuk şey ler içmiceksiniz soğuk su bile ...

ev işi mi o ne ki.....:)
pazartesileri eşim evdeyken.... o pınarı gezdiriyo ben süpürüyom... silmek yok unuttuk annem gideliden ... o burdayken hem süpürür hem silerdim...
yemeği de eşim gelince yapıyom... tabi uyuyosa bazen...

demek ki neymiiiiş
eskilerin bi bildiği varmış da sölüyolarmış:)
benim kayınvalidecik arada bi tutturuyo demekki..gerçi ben ona olan sinirimden veee inadımdan dediklerini takmıyorum ve yapmıyorum yoksa kadın harbiden doğru şeyler söylüyo..annem bişey diyo allahın emri gibi yapıyorum ama o kadın söyleyince hiçç sallamıyom valla..ayy çok kötü bi gelinim ben be ne ayıp ne ayıp..eşim görmesin bu yazdıklarımı..delikafadulden

siz hala bere takıyomusuz ben 20 günden beri takmıyorum hiç..ayaklarına patikde giydirmiyorum ama 2 tane battaniyede sarlı gün boyunca..bizim kalorifer yanmıo mecburen oğlum hala sarılı duruyo..zavallım altını değişirken nasıl seviniyo özgürce ayaklarımı oynatıyom diye..hareketleri çok kısıtlanıyo biliyoruma ama sarmasamda üşüycek çünkü biz bile üşüyoz..sobayıyı kapatır kapatmaz ev buz gibi oluyoo..

kızlar ben kaçıyom
benim kuzum tıs tıslıyo uyanacak zannımca ben şu ortalığı toparlayım azcık eşim gelicek birazdan ev panayır yeri gibi..

bide kızlar ben pamukla ve ılık su ile silyorum ne zamana kadar böyle yapsam acaba..popsunada bebanthen sürüyorum..

canım salatalık gaz yaparmış.. haberin olsun...

saol canım ..
şimdi baranın altını temizledim... kakası sarıydı.. o hh beee yeşil değil.. rahatladım...

altını temizledim.. temiz temiz emzirim dedim.. emerken alttan da doldurdu sıpa...
bezci bir sponsor aranıyorrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…