2009 Nisan Anneleri buraya

anasonu aktardan mı alıyosunuz..... ,

ben hala dışarı çıkıp rezene çayıda almadım......

ne tembel çıktım yahu...

anason rezeneye basar diorum:) aktarlarda var şekercim

bugün ilk defa korse giymeye başladım..

benim önceden aldıklarım .. çok dar geldi. dr. çok dar giyme demişti,,
bende şuan anneminkini giyiyorum..

inşallah işe yarar...

işe yarıo hemde nasıl

eyvahh ben hergün deli gibi salata yiyorum ne salağım hiç haberim yoktu

bende koştura koştura yapıorum herşeyi kadın tuttuk temizliği o yapıo allaha şükür ama yemek işi kasıorum kendimi kocam herşeyi yemio ne tyazıkki uyuz adam

spamız şimdide kucağımda uyuyor...

biz,ki ağlıo annem kucağına çok alıştırdı sallamaya napıcam ben yaaaa

valla benimkide aynı mememle kavga ediyor bende elektrikşi pompa aldım bakalım siparişi verdim daha gelmedi gelince sizede öneririm inşllla veyada kullanan varsa iyimi nasıl ???

doğru söylüyorsun canım ya bu günleri çok güzel aslında mincik eleleri mincik ayaklarını bir daha göremicez büyünce uykusuzluk bi yana ağrısı sızı olmasın ben sabaha kadar onunla uyanık dururum walla:asigim:

canım havalar güzel
çık dışarı kırkını bekleme
biz 24 . günümüz de ilk siftahımız yaptık
çok iyi geldi valla
walla canım siz iyi 20 günü beklemişsiniz ben beklemedim kaydirigubbakcemile3 kızımla kuaföre bile gittim bugün 34 günlük oldu dün bebek parkında bi,le dolaştık amannn 40ını beklersem ben kafayı yerdim heralde delikafadulden
ay ben de hastaneden başka bi yere gitmedim sıkıldım ben de çıkmak istiyorum ama 40 ı çıkmadan da korkuyorum gezcem die çocuğu hasta ederim filan diye
canım havalar çok iyi bide sakınan göze çöp baatarmış bence güneş görsün bebeiler kemikleri güçlü olur tabi yinede sen bilirsin ama alışsın dışarıya sonra işde alışmadığı için hasta olur

canım ben hastanede sordum doktora dolapda 24 saat dedi buzlukda ise 1 hafta dedi ama bilmem oda sıcaklığında ise 6 saat walla oda sıcaklığınd 6 saatten fazla bırakma ben bıraktım sütüm bozulmmuş ve ben meleğime bozuk sütümü içirdim ilk defa o gün kustu sonra bi kokladım bozulmuşdu aman dikkatdelikafadulden

canım geçmiş olsun

ya bende kabızlığa ne gelir bilmiyorum ama zeytinyağı ile uyarma bence daha sonralarda tembellik yapıyormuş onu biliyorum

ya benim bebeişinde kıçı pişik gibi oldu yara gibi
zayetin yağı sürüyüorum her alt açışımda ve i,ileişti
bide bacaklarınıda yağladım
yaaa canım ya benimde kızımın pişiği oldu galiba aslında habire bezini değiştiriyorum nasıl pişik oldu onuda anlamadım seninki geçtimi ne yaptın banada söyle çünkü çok acıyo ki çok ağlıyo kuzum senağlama

hadi ya alttanmı muayne olacağız sezeryanlılardamı alttan muayne oluyor

çok ösledim valla burda sohbet etmeyi gireyim dedim kimsecikler yok
neyse bende dr brown kullanıyorum çok memnunum eşim aldı nerden aldı bilmiyoum internettede var ordan al istersen
canım bu arada bbeişlerde bişey çıkmadığına çok sevindim

ya bizde hala tık yok korkuyorum ben daha doktorada gitmedik ama ne biliyim ya çok acıyormuuuuu:uhm:

canım hangi marka aldın onuda yazsaydın keşke en azından ondan almazık bende bugün sipariş verdim inşll. senin aldığından değildir sütü ısıtmak için ben biberon ısıtıcı aldım arzumun çok işe yarıyo tavsie ederim mamada ısıtıyor şimdilik mama ısıtmıyoruz ama mama veren annecikler işinize çok yarar

geçmişi okudumda dikkatimi çekiyor kızlar siz neden mama veriyorsunuz sadece emzirmiyorsunuz bir sorun yoksa doymuyorsa çok emzirmek çözüm değilmi yada sütünüzü arttırmaya çalışmak çünkü anne sütünün yerini hiçbirşey tutamaz küçücük bebeklerimize kimyasal içerikli mamalar sağlıksız değilmi

dün sağ göğsümü sağdım 15 dakkaya yakın 65 cc çıktı
o kadar sağdığım halde gece süt akmış sütyen süt izi olmuş demekki emzirdikçe geliyo sütler öbürünüde sağcam süt kanallarını açtı demekki pompa sert çektiği için...

canım ben medelanın mini elektriklisini kullanıyorum göğsüm yara olunca almıştım.
çekmesinden memnunum da çok gürültülü kafam şişiyo.
e-bebek mağazasında denetiyolar bütün pompaları ordan deniyip aldık

aslında öle sakınıyo değilim ama hani eskiler kırkı çıkmadan çıkarmazlarmış ya ona takılıyorum biraz.
hele bi kırkı çıksın bak nası geziyorum:)

aa cnm bende e bebekten almıştım ama deneme gibi bişey demediler bana
bu arada facede ki resimler çok güzel çıkmış:)

benimkini emzireli 2 saat oldu birazdan uyanır uyanmadan sol memeyide sağıp günlük hasata bakalaım :))

evde yanlızım bide uyanırsa yandım hadi öpüldünüz kzlar
valla ben geçen pazar çıktım cumarteside mevlüt yapmıştık zati
pazarda çıktık ama akşam vaktine kalmadan döndük

evet canım pompa kuvvetli çekiyo
bebiş emiyo bitince sinirleniyo bırakıyo sonra sağıyorum hala çıkıyo

doktor söyledi havalar ısınana kadar takacam canım............................

canım bende o vitamini kullanıyorum günde sadece 1 ml veriliyor bir kere...yani bir aylık bi damla,neden o kadar çok veriyorsun anlamadım kullanma kılavuzunu okumadın mı

genelde eşim evdeyken yapıyorum işleri bazen kuzum uslu duruyorda bende onu pusetine koyuyorum kendi kendine oynuyor

hadi ya alttanmı muayne olacağız sezeryanlılardamı alttan muayne oluyor
evet canım bende sezeryan oldum

internetten bakarken görmüştüm ben de mağazalarımızdan deneyebilrsiniz yazıyodu aradım sordum evet dediler gittik denedik aldık.

resimlere bakarken farkediyorum ben de ne kadar değişiyolar ya her gün

kıslar benim kıs çok kusuyo... neden ki.... genelde her emişten sonra.. aa dün emdirmeden önce uyanınca dakustu bi kere... korktum biras ama bugün hep emdikten sonra... dik tutmama rağmen......

ceyo cok tesekkurler canım..artık benım melegımınde fotografı olmus oldu boylece..koyamamıstım cunku fotografını:)
Hayırlı olsun canım tickerin.
dün gittim ben Dr.a spiral önerdi,onun koruması prezervatife göre daha iyiymiş,sağlık Ocağında ebe bana 3 aylık iğnelerden bahsetmişti,onu sordum,onlar hormonlara iyi değilmiş.dün taktıracaktım ama fiyatı 250 TL dedi,ben de sağlık ocaklarında bedava die biliyorum,hem ondan hem de o anda o kadar yanımda yoktu die taktırmadım.Ama size de sorayım Sağlık oacğı ile Hastanenin taktığı farkeder mi ki?Siz ne düşünüyorsunuz?

Bize de hastaneden kağıt vermişlerdi,15.günde başladık Monovit D3 die bir damla,Drumuza sordum devit3 le farkı var mı die,içeriği hepsinin aynıdedi,vitamini de Sağlık Ocağı verdi ücretsiz.

kıslar benim kıs çok kusuyo... neden ki.... genelde her emişten sonra.. aa dün emdirmeden önce uyanınca dakustu bi kere... korktum biras ama bugün hep emdikten sonra... dik tutmama rağmen......
ben emzirirken eğer sallanırsa bebek ya da hereket ettirilirse kusuyormu,ne kadar doğru bilemem.

Bu arada ıhlamuru mutlaka deneyin kızlar süt için.,bana acayip iyi geldi,hem tadı da iyi,günde 2 fincan içiyorum aklıma geldikçe.

gedacım emzirdikten sonra biraz bekleyip sonra gazını çıkar fazla hareket ettirme daha az kusar.....................................

Bu arada ıhlamuru mutlaka deneyin kızlar süt için.,bana acayip iyi geldi,hem tadı da iyi,günde 2 fincan içiyorum aklıma geldikçe.

Bir de ıhlamur deneyeyim o zaman.Zaten gün boyu ne içeceimi şaşırmış durumdayım.3 litre su, humana stilli,rezene, ısırgan otu.Tüm bunlara rağmen sütüm hala çok çok az.Şimdi bir de ıhlamur ekleyelim bakalım.Of oooooooooffffffffff...
Çiçek şu ısırgan otunu kaç fincan içiyorsun?Bir de bir yerde okumuştum.20 gün içp 10 gün ara vermek gerekiyor diye.Sen biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…