canım benim gülfeme allah acil şifalar versin,moralini bozma sende canım,çocuk bunlar hasta ola ola büyüyecekler elbet...canını sıkma ki gülfemde annesinin üzüntüsünü hissetmesin..kızlar çok duaya ihityacım var.
dünden beri ağlamaktan hasta oldum.malesef kızımda idrar yolları iltihabı var.idrarda 100,000 ekoli diye bi bakteri üredi.dün acilen böbrek ultrasonu çektiler ve hemen iğneye başladılar.o kadar çok ağladı ki iğne yapğılınca.7 gün devam edecek.sizden dua istemek için girdim.lütfan gülfeme şifa diyerek dua edin.
ya canım ya nedir senin çektiğin bu kocandan ve sülalesinden yaaaa....üzülüyorum senin bu durumuna valla...eşinede ayrıca çok kızıyorum,kusura bakma azcık sert oldu sanırım ama nedir bu yaaa,lohusa kadına bu yapılırmı,hadi eşine saygın yok,minicik masum bebeğini de mi insan düşünmez, çocuğunun anasına yaptıklarına bak...valla canım gene diyorum o zamanda demiştim çok alttan alıyorsun bence...ailende keske sana destek çıksa biraz... sen boşver hepsini sadece bebeğini düşün canım,bizler burdayız ne zaman anlatsan dinleriz...Bu arada merhaba arkadaslar...malesef uzun zamandır giremiyorum ama kızım yuzunden değil başımdakilerden dolayı gorumcem yetmezmiş gibi kaynanam da geldi annem, gorumcem, kaynanam, kaynatam...kabus gibi bir de eşimle aram cok kotu zaten hamileliğimde yapığı sacmalıklar yetmezmiş gibi daha 20 gunluk iken cok siddetli bir kavga ettik dogru duzgun konuşmuyoz...anneleri geldi diye masum pozlarında bilmiyorum ama bole gderse bosanıcam ...Allah hayırlısını nasip etsin ama yavrumu da yakmaya hic niyetim yok...ben herkesin tersine evli kalırsam cocugumun psikolojisinin bozulacağını duşunuyorum...cunku daha 20 gunluk cocugum kucapımdayken bana deli gibi bagarabiliyor ...neyse...sizinle dertleşmeyi ozlemişim...dan diye konuya daldım ama ne yapayım yalnız ve caresizim kime anlatayım...annem de bir hoş...
ben bir gecmişi okuyayım kafayayı dağıtayım sizi ozlemişim...
slm annişler ben yeni üyeyim kzım 20 nisanda dogdu :) sezeryanla ece bebeğimiz dünyaya geldi. 3550 ... allah hepininzin bebişlerini analı babalı büyütsün saglık versin..:)
kızlar yalancı meme veren varmı ?
kızlar çok duaya ihityacım var.
dünden beri ağlamaktan hasta oldum.malesef kızımda idrar yolları iltihabı var.idrarda 100,000 ekoli diye bi bakteri üredi.dün acilen böbrek ultrasonu çektiler ve hemen iğneye başladılar.o kadar çok ağladı ki iğne yapğılınca.7 gün devam edecek.sizden dua istemek için girdim.lütfan gülfeme şifa diyerek dua edin.
pazartesi günü annem ve babam geldi sürpriz yaptılar bana 1000 km yol gelmişler kızımı özlemişlerde çok mutlu olduk teyzeleri 20 gün önce gitmişlerdi büyümüş dediler sevindim 40 ımız yarın çıkacak allahıma şükür
Bu arada merhaba arkadaslar...malesef uzun zamandır giremiyorum ama kızım yuzunden değil başımdakilerden dolayı gorumcem yetmezmiş gibi kaynanam da geldi annem, gorumcem, kaynanam, kaynatam...kabus gibi bir de eşimle aram cok kotu zaten hamileliğimde yapığı sacmalıklar yetmezmiş gibi daha 20 gunluk iken cok siddetli bir kavga ettik dogru duzgun konuşmuyoz...anneleri geldi diye masum pozlarında bilmiyorum ama bole gderse bosanıcam ...Allah hayırlısını nasip etsin ama yavrumu da yakmaya hic niyetim yok...ben herkesin tersine evli kalırsam cocugumun psikolojisinin bozulacağını duşunuyorum...cunku daha 20 gunluk cocugum kucapımdayken bana deli gibi bagarabiliyor ...neyse...sizinle dertleşmeyi ozlemişim...dan diye konuya daldım ama ne yapayım yalnız ve caresizim kime anlatayım...annem de bir hoş...
Bu arada merhaba arkadaslar...malesef uzun zamandır giremiyorum ama kızım yuzunden değil başımdakilerden dolayı gorumcem yetmezmiş gibi kaynanam da geldi annem, gorumcem, kaynanam, kaynatam...kabus gibi bir de eşimle aram cok kotu zaten hamileliğimde yapığı sacmalıklar yetmezmiş gibi daha 20 gunluk iken cok siddetli bir kavga ettik dogru duzgun konuşmuyoz...anneleri geldi diye masum pozlarında bilmiyorum ama bole gderse bosanıcam ...Allah hayırlısını nasip etsin ama yavrumu da yakmaya hic niyetim yok...ben herkesin tersine evli kalırsam cocugumun psikolojisinin bozulacağını duşunuyorum...cunku daha 20 gunluk cocugum kucapımdayken bana deli gibi bagarabiliyor ...neyse...sizinle dertleşmeyi ozlemişim...dan diye konuya daldım ama ne yapayım yalnız ve caresizim kime anlatayım...annem de bir hoş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?