2009 Nisan Anneleri buraya

Allah acil şifalar versin canım.dualarımız senin ve minik meleğinle :Saruboceq:

ayy valla şuan boşa gitsin diyesim var ama bu kadar sabrettin biraz daha sabret canım
bebeğin bizler kadar babalarınada ihiyaçları var bu konuda bencil olmakta yanlış
ama baktın bikaç ay içinde hiçbi değişiklik yok vede dahada kötüye gidiyor o zaman bidaha düşün derim
Allah sana bol sabır eşinede vicdan versin.dualarım seninle

sezeryan olan kızlar sizin karnınızda çok üşüyor mu?
valla ben bi türlü ısıtamıyorum.
üşüyüncede sanki şişiyo.

yok be yavrum üşümeye fırsatı yok zavallı göbeğimin önünde koca bi yağ tabakası yürüdükçe hopluyo
eskiden sertti şimdi cılbır cılbır valla
bırak üşümeyi terliyom bile:çok üzgünüm:

Allah kolaylık versin canım çalışmak zor bebişle

geçmiş olsun canım...........................

ilk zamanlar olur böle şeyler biraz sabret herşey düzelecek tecrübe konuşuyo heheh..................

aynen gezmediğim yer kalmadı dozkencım...............................

ay didem deneyim valla inşallah işe yarar........................................

MEGÜLCÜM çok geçmiş olsun allah şifa versin bebeğine.kimsenin bebeği hasta olmasın yarabbim hepsine sıhhat ve huzurlu uykulu versin allahm

ay saol didemciğim çok ıkanıyo bebeğimin burnu kuzum tosur tosur nefes alıyo ememeiyo bile bazen okyanus suyuda fayda etmedi bugün alalım çörek otu yağını megul geçmiş osun canım bu iltihap olduğunu nasıl anladınız yani hangi şikayetle gittiniz doktora

günaydın kızlar
gülfemcim dualarımız seninle

yuksel sende baktın ki olmuyor sekerim bosa bence, zaman gectikce hem gencliğin gececek hemde cocugun mutsuz büyüyecek
ne bileyim ben bu konuda cok cektiğime kimse cekmesin diyorum

kız sirvan nasıl dogurdun hikayen nerde???
urla ege nasıl, temizlik yapabiliyormusun:::)))))

kızlar ben mart annelerinin bazı tecrübelerinden faydalandım benim kuzum gaz çıkarırken yada kaka yaparken çok ıkınıyodu bacaklarını karnına çekip elma yağı falan fayda etmedi sıcak havluda onların yaptığı gibi ayaklarını karnına çektiğinde alttan elimle destek olup bağırsaklarının olduğu kısma baskı uyguladım şükür krizi çabuk geciyo ağlamadan uyumaya devam ediyo birede 1 çay kaşığı badem yağı içirdim
bide uyumaları için amme suresi (nebe ) 9 ayeti ve cealne nevmekum subaten olan anlamı uykunuzu bir dinleme sebebi kıldık uzerine okudum akşam deliksiz 3 saat uyudu maşallah bende bunlar işe yaradı

herkes aynı dertlerden muzdarip.benim kızım da kucakta uyumaya alıştı,yatağa yatırdığımda uyanıveriyor,şu anda bile kucağımda uyuyor.yatağa yatırıp da hiç sallamdan etmeden uyuyan bebek var mı ki?

can bazen uslu oluyo bazen yaygaracı duruma göre değişiyo teyzesi:)

sen nasılsın bakiim bugün çok sıcak

bu kız benim elimi kolumu bağlıyor,birşey yaptığım yok,kucağımda uyuyor şu anda.
dün dışardaydım,evt,çok sıcaktı,bugün daha perdeleri açmadım.bugün kızımı arabasıyla gezdirmek istiyorm,ilk olacak.

geç kalmışsın çık hemen canım hihih biz sabahın köründe çıktık birazdan bi daha çıkıcaz sokak çocuğu oldu bizimki:)

o senin karnından alışkın daha,yürüyüşlere gezmelere,gerçi ben de çok gezmiştim de.annem yanımdaydı benim,yok çocuğu üşütürsün,yel alır dedi çıkartmadı,şimdi de hava çok sıcak,güneş yakar die çıkarmak istemiyor,gezmelere gittik de arabasıyla dolaştırmadım hiç annemim korkusundan

kıslar bişi sorcam biz hastaneden çıkarken 1. ayda kalça röntgeni ve akustik işitme testi istediler.
kalça röntgenini biliyodum da bu işitme testini yaptıran var mı sizden de istediler mi
bi de nerde yaptırdınız nasıl yapıyolar

biz 22.gün yaptırdık,hastanede,bebek uyurken kulağına bişr şey sokuyor,2 kulağına da.acılı ağrılı birşey değil yani.sonuç 2 kulak için de + çıkarsa problem yok demekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…