2009 Nisan Anneleri buraya

benim de annem öyle de takan yook söylenip duruyo ne yel aldı ne güneş yaktı maşallah

slm kızlar işitme testini bizde yaptırdık çok basit bişey.
dün geçmişi okuyunca bende elektrikli pompayla sütümü sagdım ve hemen emzirdikten sonra 100 ml çıktı ben hep düşünüyordum sütüm ne kadar geliyo diye buarada ben 2 saat arayla emziriyorum mamada vermiyorum siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz.

işitme testi hakkında bilgim yok... dr dediyse bile o günün heyecanından hatırlamam ki:)

sultancım sordun mu dr.nuza kusmaları.... ben dün dayanamayıp aradım miktarı çok olur sıklaşırsa gelin dedi...

rezene ben de verdim kıslar gaz için işe yaradı sanki ve pınar uyuyakalıyo:)

geda sordum bir avucu geçmediği sürece sorun yok dedi
kusmalar normalmiş
çok yediği için ve bazı bebeklerde reflü olabiliyormuş o sebepten miş yani

canım bende 25. gün yaptırdım kulağına ateşölçere benzer bi alet sokup frekans alıyolar + çıkarsa normal demek.Allah korusun bi problem varsa ilk ay önlem alınabiliyomuş yaptır bence.bizim dr piyasada hangi test varsa istiyor sanırım.kadın doğumcum çok relax biriydi buda fazla evhamlı normalini bulamadım

Selam kızlar
Bizim bugün kırkımız çıktıdelikafaduldenOğlum ve ben banyomuzu yaptık sonra o uyurken ben kuaföre gittim.Saçımı boyattım, kestirdim, kaşlarımı aldırdım.Azcık insana benzedim yani:))

kızlar benim bebiş kusmıyor ama sürekli öğürüyor sebebini anlamaya çalışıyorum
bide ishal oldu ama çok değil
bebek reflüsü olabilirmi acaba
bide ev çok acayip sıcak terliyor durmadan üşütmüş olabilirmi
karar veremedim :S

gözün aydın canım darısı başımıza haftaya bizde kırklanacağız inşallah alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2

kızlar bide ben anakucağı almamıştım taşıma koltuğu aldığım için ama evde pek kullanışlı olmadı
abim bugün anakucağı almış getirmiş üzerindeki oyuncakları anlamıyor daha ama titreşimi hoşuna gitti.
titreşimi çalıştırınca 3-4 defa pırt gaz çıkardı sonrada uyudu kolik kızım benim

bütün gece kıcağımda ben otuur biçimde koltukta sabahlıyoruz............

hayırlı olsun canım kırkınız....saçlarınıda güle güle kullan...
bütün gece kıcağımda ben otuur biçimde koltukta sabahlıyoruz............
ya eğer sallanmadan uyuyan bebek varsa hayatta inanmam...bizim kız çok gezmeci olacak sanırım...dısardayken sürekli uyuyor zor besliyorum hatta...daha asansöre binincede gözlerini açıveriyor sensör var sanırsam...:ecrin_bebek:

teyzeleri maşşallah deyin ama biz varız yatağa yattımı uyuyan sallamaya alıştırmıyacağım elimden geldiği kadar beşik ayak hiç birini yapmadım kardeşimin kızı 1 yaşında yatağa koyuyor ve uyuyor bende öyle yapcam şimilik iyi gidiyoruz emzirdikten sonra kucağımda yada koltukta bakınıyo gözleri kapanırken alıyorum yatağına uyuyor bazen ağlıyo o zamanda emzik yetişiyo imdada onu verdim ama çocuk bişeyede alışsın emzik iyi mbence uykuya dalınca tükürüyo kendi zaten

maşallah

bişey değil geda bende özledim şenay nerelerdesin kız
sabah 6dan ber ayaktayım yeni uyudu artık eskisi gibi uymuyıo bunlar yaw

selam kıslar... evet benim kıs da kucakda gezerek uyumayı seviyo.... ama iki gündür yatağın müziği ve dönencesini keşfettim... epey yorduktan sonra yatırıyor onları açıyorum (ama sallama da var bazen) dalıp gidiyor... ama yaaa gaz sancısı mahvediyo kızımı... kakasını yaparken çoook ıkınıyo kıpkırmızı kesiliyo... çok canım acıyo onu öyle görünce...
Rabbim meleklerimizi korusun.................

megulcüm geçmiş olsun... nasıl oldu gülfem.... şikayetiniz neydi dr giderken... neden şüphelenip tahlil istedi dr.... inşallah ciddi bişi çıkmamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…