o senin karnından alışkın daha,yürüyüşlere gezmelere,gerçi ben de çok gezmiştim de.annem yanımdaydı benim,yok çocuğu üşütürsün,yel alır dedi çıkartmadı,şimdi de hava çok sıcak,güneş yakar die çıkarmak istemiyor,gezmelere gittik de arabasıyla dolaştırmadım hiç annemim korkusundan
kıslar bişi sorcam biz hastaneden çıkarken 1. ayda kalça röntgeni ve akustik işitme testi istediler.
kalça röntgenini biliyodum da bu işitme testini yaptıran var mı sizden de istediler mi
bi de nerde yaptırdınız nasıl yapıyolar
Selam kızlar
Bizim bugün kırkımız çıktıdelikafaduldenOğlum ve ben banyomuzu yaptık sonra o uyurken ben kuaföre gittim.Saçımı boyattım, kestirdim, kaşlarımı aldırdım.Azcık insana benzedim yani:))
geda sordum bir avucu geçmediği sürece sorun yok dedi
kusmalar normalmiş
çok yediği için ve bazı bebeklerde reflü olabiliyormuş o sebepten miş yani
ben hastanede yaptırdım doğumunun ertesi günü ilerde de çok istersek sünnet düğünü yaparız öylesine çocuk kurtuldu
herkes aynı dertlerden muzdarip.benim kızım da kucakta uyumaya alıştı,yatağa yatırdığımda uyanıveriyor,şu anda bile kucağımda uyuyor.yatağa yatırıp da hiç sallamdan etmeden uyuyan bebek var mı ki?
hayırlı olsun canım kırkınız....saçlarınıda güle güle kullan...Selam kızlar
Bizim bugün kırkımız çıktıdelikafaduldenOğlum ve ben banyomuzu yaptık sonra o uyurken ben kuaföre gittim.Saçımı boyattım, kestirdim, kaşlarımı aldırdım.Azcık insana benzedim yani:))
ya eğer sallanmadan uyuyan bebek varsa hayatta inanmam...bizim kız çok gezmeci olacak sanırım...dısardayken sürekli uyuyor zor besliyorum hatta...daha asansöre binincede gözlerini açıveriyor sensör var sanırsam...:ecrin_bebek:bütün gece kıcağımda ben otuur biçimde koltukta sabahlıyoruz............
herkes aynı dertlerden muzdarip.benim kızım da kucakta uyumaya alıştı,yatağa yatırdığımda uyanıveriyor,şu anda bile kucağımda uyuyor.yatağa yatırıp da hiç sallamdan etmeden uyuyan bebek var mı ki?
maşallahteyzeleri maşşallah deyin ama biz varız yatağa yattımı uyuyan sallamaya alıştırmıyacağım elimden geldiği kadar beşik ayak hiç birini yapmadım kardeşimin kızı 1 yaşında yatağa koyuyor ve uyuyor bende öyle yapcam şimilik iyi gidiyoruz emzirdikten sonra kucağımda yada koltukta bakınıyo gözleri kapanırken alıyorum yatağına uyuyor bazen ağlıyo o zamanda emzik yetişiyo imdada onu verdim ama çocuk bişeyede alışsın emzik iyi mbence uykuya dalınca tükürüyo kendi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?