2009 Nisan Anneleri buraya

didem yazmış çörek otu yağı burnunun önüne sür demiş,,,
bugün anneme aldırdım... baran uyansın süreceğim.. inş. iyi gelir...

canım hapşırması üşütmesi demek değil burnuna giren havadaki tozları falan dışaı atıyo o şekilde. bizimkide hapşırıo die dr a sormuştuk bööle dedi

merhaba kızlar .... en sonunda yavumla yalnız kalabildim...çekirdek aile olduk...şimdi de kızı uyuttum bi hasret gidereyim dostlarımla dedim nasılsınız....

konuya bodozlama dalıyom ama bence de dışarı cıkarın..ben dun çıkardım arabasıyla biraz gezdik mis gibi uyudu pzt. sancıdan ve huysuzluktan uyuyamamıştı ama oksijen yarıyo kuzulara...

selam kızlar...

bende çıkmak gezmek istiyorum hatta adapazarına gitmek istiyorum gözümde tütüyor :çok üzgünüm: ama bizim babamız biraz pimpirikli çocuk hasta olur diye götürmüyor bizi adapazarına kendi babasına gidiyoruz tabi o ayrı Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar şu titreşimdi ana kucaklarından alan varmı varsa memnun musunuz? bir de bebek arabası ne marka aldınız doğumdan önce bakmıştım biraz ama öle traktör gibi kocaman tekerlekli falan olsun istemedim bebek arabası tavsiyelerinizi de bekliyorum.a.s.

gülşencim canım benim kızda 3 haftadan sonra sanırım kolik çıktı doktora götürdük gaz dedi damla verdi başka derdiyok ağlamaktan kıpkırmızı oluyo domates gibi bacaklarını karına çekip ağlıyo ve genelde akşam üzeri başlıyo gece yarısına kadar devam ediyo dün fön makinası ses denedik işe yaradı kapatınca ağlıyo açınca susyo sende nasıl anlaşıldı

aa bizim dr da tam tersi kanguru faydalı dedi ama 2. ayı doldurup kullanın ki kafasını o zaman daha iyi tutacak bebek dedi

dün akşam bizde fön makinesiyle uyuttuk...
eşimin baş ucunda duruyor.. baran her mırıldandığında makineyi çalıştırıldı..

fazla alıştırmayın diyorlar.. radyasyon içeriyormuş... doğruluk payı nedir bilmiyorum...

benimde aynı şekilde oldu sehercim.....eve geldiğimiz ilk haftadan sonra başladı benimki ağlamaya....dediğin gibi ağlarken sesi gidiyor resmen ve gece acile götürdük ,doktor muayneden sonra yapılacak bişey yok bebeğiniz kolik ,yalnızca sabredeceksiniz dedi ve şansımız varsa 3.aydan sonra rahatlarmış.....o kadar çok makale okudumki bu geçen sürede hepsi sayfalarca birşeyler anlattıktan sonra sabredin diye konuyu bağlıyorlar.....ve bir uyarı yapayım..kolik 6.haftada pik(tavan) yapıyor:çok üzgünüm:.......ben umutla 1 ayın geçmesini bekliyorum ama alıştım artık bu ağlamalara....eşimle birbirimize bakıp geçecek nasılsa birşeyi yok deyip kendimizi rahatlatıyoruz tavsiyem sizde öle yapın...ve evinize gelip kesin bu çocuğun birşeyi vardır diyenlere kulak asmayın( bize çok dendiği için diyorum) dans edince rahatlıyor biraz ve uçak pozisyonunda tutmakta işe yarıyor....yani kolunun üzerine yüzüstü yatırıp uçar gibi yapacaksıb bebişi.....kolunun üstüne derken boylamasına yatır....yani elin onun bacak arasından çıkacak...çok zor çokkk seni anlıyorum ....kolikli bebekle ilgilenmek resmen 3 veya 4 bebekle ilgilenmek gibi....:Saruboceq:

şirvanım ben bilgisasayara indirdim bir arkadaşım sağ olsun buldu cd ye çektim anacım benim arkadaş 2 adet yakmış makina dedi başka durmuyo çarem yok isteyen olursa gönderebilirim valla çok zor bulduk çünkü

merhaba kızlar. uzun zamandan sonra kısa bir bakış atabiliyorum foruma. aylak zamanlarımızdaki uzun sohbetlerimizi çok özledim ben.
geç oldu biraz ama geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize kızlar.moral verdiniz bana.
bilmeyenler için tekrar söyliyim 38 günlükken safra kesesi ameliyatı oldum. annemde kalıyoruz o zamandan beri. yarın endoskopi yapılacak çünkü ağrılarım hala geçmedi. yarından sonra belki eve döneriz. o zaman sohbetlere ben de katılırım inşallah. hepinizi çok özledim.görüşmek üzere.

gazlı bebekler için semirlerde ; akşam üstü karnına masaj yapın demişlerdi,, ben 1 haftadır yapıyorum...
şimdiye kadar iyiydi,, fakat dün akşam sancımız fazlaydı..

birde acaba gelen misafirlerin nazarlarımı değiyor diyorum... ,
gerçi hep okuyorum ama...

bu akşamda misafirler gelecek....
üfff artık yoruldum valla.. her akşam her akşam.....

tam akşamları dinlenicem derken misafirlerle ilgilen.. gündüzleri malesef dinlenemiyorum..
baran bey tilki uykusunda yatıyor çünkü...

gazlı bebekler için semirlerde ; akşam üstü karnına masaj yapın demişlerdi,, ben 1 haftadır yapıyorum...
şimdiye kadar iyiydi,, fakat dün akşam sancımız fazlaydı..

birde acaba gelen misafirlerin nazarlarımı değiyor diyorum... ,
gerçi hep okuyorum ama...

bu akşamda misafirler gelecek....
üfff artık yoruldum valla.. her akşam her akşam.....

tam akşamları dinlenicem derken misafirlerle ilgilen.. gündüzleri malesef dinlenemiyorum..
baran bey tilki uykusunda yatıyor çünkü...

slm kızlar bizde şimdi hastaneden geldik çok stresliydim biraz kaafam dağılsın..
sabah bir kalktık bebişin heryeri kıpkırmızı noktalar sanki kızamık gibi hemen doktora gittik çok şükür benden geçen alerjiymiş oğlumda ben gibi olmasa bari herşeye alerjim var emzirincede onada geçiyo dün gece hiç uyumadık yavrum kaşınınca ağlıyomuş çünkü dün bende kaşınmıştım hep o bulgur pilavı yüzünden oldu dokunmaman gerekiyodu düşünemedim.. neyse bu gün lerde geçecek..

slm kızlar bizde şimdi hastaneden geldik çok stresliydim biraz kaafam dağılsın..
sabah bir kalktık bebişin heryeri kıpkırmızı noktalar sanki kızamık gibi hemen doktora gittik çok şükür benden geçen alerjiymiş oğlumda ben gibi olmasa bari herşeye alerjim var emzirincede onada geçiyo dün gece hiç uyumadık yavrum kaşınınca ağlıyomuş çünkü dün bende kaşınmıştım hep o bulgur pilavı yüzünden oldu dokunmaman gerekiyodu düşünemedim.. neyse bu gün lerde geçecek..

benim kızım da akşamları huysuz oluyo. öyle susmadan ağlaması yok ama mızırdanıyo sürekli geceyarısına kadar. gazdan galiba ama kolik değil sanırım. evdeyken ben de saç kurutma makinesi ile uyutuyordum. annemde unuttu şimdi onu. eve gelince bakalım nasıl olacak.ben de cep telefonuna kaydetmeye çalışmıştım sesi ama olmadı.

ben istiyorum. bana mail atsana .. yada dur msn açım ordan gönder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…