merhaba kızlar .... en sonunda yavumla yalnız kalabildim...çekirdek aile olduk...şimdi de kızı uyuttum bi hasret gidereyim dostlarımla dedim nasılsınız....
canım çok sevindim düzeldi mi eşinle aranız?
kızlar ben hastaneye git gel dışında kızımı hiç dışarı çıkartmadım zaten hastaneyede arabayla gidip geliyoruz,şimdi sizleri okuyunca artık çıkara bilirim galiba mesala bahçe müsayit ama neyle gezdiriyorsunuz kucağınızdamı arabasındamı ben en çok kanguruyla gezdirmek istiyorum ama onada zararlı diyorlar bir akıl verin zararlımı sizce
gülşencim canım benim kızda 3 haftadan sonra sanırım kolik çıktı doktora götürdük gaz dedi damla verdi başka derdiyok ağlamaktan kıpkırmızı oluyo domates gibi bacaklarını karına çekip ağlıyo ve genelde akşam üzeri başlıyo gece yarısına kadar devam ediyo dün fön makinası ses denedik işe yaradı kapatınca ağlıyo açınca susyo sende nasıl anlaşıldı
gülşencim canım benim kızda 3 haftadan sonra sanırım kolik çıktı doktora götürdük gaz dedi damla verdi başka derdiyok ağlamaktan kıpkırmızı oluyo domates gibi bacaklarını karına çekip ağlıyo ve genelde akşam üzeri başlıyo gece yarısına kadar devam ediyo dün fön makinası ses denedik işe yaradı kapatınca ağlıyo açınca susyo sende nasıl anlaşıldı
şirvanım ben bilgisasayara indirdim bir arkadaşım sağ olsun buldu cd ye çektim anacım benim arkadaş 2 adet yakmış makina dedi başka durmuyo çarem yok isteyen olursa gönderebilirim valla çok zor bulduk çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?