2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar sivilce oldumu ben anne sütünü sürüyorum geçiyo bana sağlıkocağındaki hemşire söylemişti hem cildide pürüzsüz olurmuş...

merhaba kızlar

benim oğlanı yatırdım dondolinosunda sallanıyor yarın kırkımız çıkacak bu senenin sıpaları anlaşılan o ki gezmeyi çok seviyorlar cumartesi günü silivriye gittik asansörün kapısnda deli gibi ağlayan çocuk gitti akşam saat 11 de geldik uyurken verdim hiç uyanmadı ama pazar günü annemi eşimi beni komaya soktu hep gezmek istiyor kızlar ben oğluma hiç mama vermedim sütümü sağıp veriyorum dün annem bu doymuyor dedi pirinci haşlayıp içine 3 tane hurmayla blendırdan geçirip su gibi yaptık iki üç tatlı kaşığı ile anne sütüne katıp verdik 100 cc bayıldı ve ağlama krizleri biraz azaldı önce anneme çok kızmıştım ama karnı doyunca çok sevindim nihayetinde anne sütünün içine koyduk ama yinede korkuyorum.

slmlar,benim merak ettigim bu kirk cikmasi olayi kirki cikinca ne olur bebekde bi degismemi gözukur huyu suyumu degisir degisirsede negatifmi pozitif yöndemi olur,

kırkları çıkanlara maşallah... biz de sağlıcakla bi atlatabilseydik... megül ne yapt acaba... tahlil sonuçlartımız gelmedi ama aynı tahliller.... inşllah temiz çıkar ve gülfem de iyi olmuştur..
özlemcim sana da geçmiş olsun canım..... ayy Rabbim meleklerimizi korusun ... bizlere kolaylık versin... selam ve duayla...

tugçe geçmiş olsun inşallah bi daha hastalanmaz sıpa
teşekkürler şenaycığım amin inşallah çok zor oluyor ya,sanada çok geçmiş olsun umarım şişlerin en kısa zamanda sağlıkla iner
canım benim artık şapka falan giydirmiyosun dimi buralarda baya ısındı artık.

yok canım son soğuklara kadar giydirdim artık giydirmiyorum acayip terliyor:1rolleyes:

kızlar ben geliyorum kimse olmuyooo
çok ösledimm
bi kaynatsak diyorummm

biraz yazayım bali dde rahatlayayım
bi 25inden beri sokaklardayız
ama 40 ından sonra gercek bebeişler biraz değişiyooo

değişik sesler çıkarıyo ve en güzeli gülüyoooo, kahkahaaa atıyooo

kolonyalı bendil hiç kullanmadık
pamugu ıslatıp altını falan siliyorum
krem falanda hiç kullanmadık sadece zeytinyagııı, süper sıkıntımız yok:::))) masallahh

burnuna çörek otu yagı sürüyorum hafifçe solunumu kolaylaştırıyor ve hıkırtısı geçiyoo

gaz içinde sıcak su torbası işe yarıyor birde ben dpğurduğumdan beri herseyi yiyorum, yani gaz yapar yeme dedikleri şeyleri bile yedim, kurufasülye falan, benim bebişte ögreniyoo böylece pırtlamayıııııı

hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorummmmm
saglıcakla kalınnn
öpüyorum kocaman

sünnetttt diyorum yaptıran varmı bire yaptırınca agrı sızı oluyormuuu
cicekcim tecrübelerini bekliyorummmm

kızlar özellikle erkek anaları;

altını açınca işiyormu ..bizimki adet haline getirdi.her taraf batıyor,

canım benimkisde bazen yapıyor ama yeni doğduğunda daha sık yapıyordu üşüdükleri için kuş gibi bunlar hemen üşüyolar

bugün çok keyifsizim yaw

nedekine kız neyin var

aynı hikaye benimde şirvan emziriyorum gaz çıkaarcaz die çocuk uyanıyo sonra uyutmaya çalış sonrapart die sıçıveriyor onu aç sonra hıçkırmaya başlıyor yeniden emzir falan filan oooooooooooo

baranın suratında beyazlı 4-5 tane sivilce çıktı..
çoçok büyüdüde ergenliğemi giriyor acaba :))

bizimkindede vardı kız geçiyor

aynen bizimkilerde diyor benim eşim ve kardeşi o kadar çok ağlıyolarmışki kayınperderim kaynımı camdan dışarı atıyomuş :))

kaynanam diyoki biz gaz falan bilmiyoduk meğerse çocuklareın gazı varmışta ağlıyolarmış

didemcim merhaba bende yenidoğan ıslak mendillerinden kullanıyodum ama doktor kesinlikle kullanma dedi
onların zararlı olduğu kanıtlanmış
bende ıslak pamukla siliyorum sonrada popusunu yağlıyorum

kızlar bebeklere anason çayı varmış gaz için birebirmiş ve rahat uyumasını sağlıyormuş kullanan varmı
yarın alıcam annemde bizlerde yapmış

erkek annesi olmanın zorlukları;
muhtemelen he açışta eline yüzüne işeniyor
işense iyi geçen benim afacan oğlan tam popoyu silerken gazla beraber kakasını yaptı ama olancası üstüme geldi arkadan bide şişşşş
genel olarak erkekler daha çok teliyor sanırm emzirirken ne bebeğimin kafası ne benim kolum kalıyo terden geçilmiyo daha ay mayıs ağustosu düşünemiyorum

bende bebeğimin altını pamukla temizliyorum ama sonra güzelce kurulamak lazım biraz bile ıslak kalsa hemen kızarıyo dikkat etmek lazım

şenay biliyosun benimde sezeryandan sonra fil ayağı gibi oldu ayaklarım sana söylediğim gibi ve belkide sütü kestiğini bilmediğimden ben çokçok maydanos yedim ve ancak öyle kurtuldum ödemden 15 güne yakın sürmüştü ödemim şimdi hiç bişey kalmadı. ama ayaklarım bacaklarım bildiğin gibi değildi evden çıkamadım ayağıma hiçbişey giyemedim.
ayrıca ben hala demet demet maydanos yiyorum sütümede hiç bi zararı olmadı. sana ye diyemiyorum sende bebiş iki tane bide sütünü keseceğini düşünürsen piskolojik olarak etkilenip kestiriverirsin sütünü diye korkuyorum.ama internetten ödemle ilgili nereye baktıysam hep maydanos ve gaz yapan şeylerçıkıyor karşıma.
bide benim doktor bi iğneden bahsetmişti tansiyonu çok düşürüyomuş ama çok zorda kalırsan istersen onu dene. Çok zor valla şişliklerle yaşamak seni çok iyi anlıyorum.bide özlemindediği gibi yürüyüş çok faylalı olur tabi senin fırsatın olur mu bilmiyorum.senağlama

bugün aynışey benim başıma geldi. alışveriş merkezinde emzirme odasında iki dakikada altını değiştireyim dedim tam maceraya döndü olay. hertarafı batırdı gazla beraber kakasını yapınca of of halim çok komikti.
ben emzirirken çok ince tülbent gibi bi battaniyemiz var bebeği onunla alıyorum çıplak tene
bebeğin kafası gelince çok terliyor diye böyle emziriyorum.CADIARZU

bebeğin altını açınca önce bir selpagı bebeğin pipisine koyunca altını temizlerken işesede en azından fıskiye gibi etrafı ıslatmıyor tafsiye ederim kızlar.:teytey:

kızlar bebeklere anason çayı varmış gaz için birebirmiş ve rahat uyumasını sağlıyormuş kullanan varmı
yarın alıcam annemde bizlerde yapmış

canım ben kullanmıyoum ama okuduğumdan hatırladığım çiçek rezeneden çok daha iyi olduğunu yazmıştı anason çayının.

baranın suratında beyazlı 4-5 tane sivilce çıktı..
çoçok büyüdüde ergenliğemi giriyor acaba :))

şirvancım demirde de var o sivilcelerden üstelik başta dediğin gibi 3-4 taneydi sonra iyice arttı şimdi yavaş yavaş söndüler yok denecek kadar az.
bebeği sık sık yıkamaya devam et canım ayrıca bişey sürmeye gerek yok. ama ben banyodan sonra sertleşip kaşınır rahatsız eder bebeği diye sebamed yenidoğan bebek yüz kremi kullanıyorum sadece.

aa aynısı bende de var eve geldim ödemden bişişmişim ki 7 kilo almışım doğumd vermek gerekirken
hala ayakalrım bide bacaklarım hatta biraz kollarım bile şiş
tartılıyorum kilodada farkediyo doğuma gidekenki kilomdan 3 eksiğim var herkes eve geldim 10 kilo vermişim yazıyo sinir oluyorum
maydonuz sütü keser diye bende yemiyoum ama snein kesmediyse deneyim bende

hiç sorma canım ben doğuma gittiğim kilodan daha fazlasıyla gelmiştim eve dediğin gibi kilo verenleri okudukça ağlamak istiyodum allahtan kurtuldum.yanlız ben suyunu falan değil direk maydonosun kendisini yedim. şöyle 3 demeti falan yıkayıp kapaklı bi kapla dolaba koydum aklıma geldikçe alıp alıp yedim.böyle böyle bitti ödem. 7 kilo falan gitti ödem olarak

ben bebeği bugün biraz fazla gezdirdim hep gezmede uyuyan çocuk bu sefer hiç uyumadı şimdi baygın gitti yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…