teşekkürler şenaycığım amin inşallah çok zor oluyor ya,sanada çok geçmiş olsun umarım şişlerin en kısa zamanda sağlıkla inertugçe geçmiş olsun inşallah bi daha hastalanmaz sıpa
canım benim artık şapka falan giydirmiyosun dimi buralarda baya ısındı artık.
kızlar özellikle erkek anaları;
altını açınca işiyormu ..bizimki adet haline getirdi.her taraf batıyor,
bugün çok keyifsizim yaw
aynı hikaye benimde şirvan emziriyorum gaz çıkaarcaz die çocuk uyanıyo sonra uyutmaya çalış sonrapart die sıçıveriyor onu aç sonra hıçkırmaya başlıyor yeniden emzir falan filan ooooooooooootamam benimkide emerken uyuyor ama,, bu sefer gazını çıkarmak için diklediğimde yeniden uyanıyor,, hatta hıçkırık tutuyor,, yeniden emzirmeye başlıyorum..
hıçkırık neden oluyormuş,, kuzuların midesimi büyüyor acaba....
baranın suratında beyazlı 4-5 tane sivilce çıktı..
çoçok büyüdüde ergenliğemi giriyor acaba :))
ya bide size bişey söylicem bizim akrabalardan babaannem falan ne diyo biliyomusunuz çok güldüm bu gazlı çocuklar yeni çıktı diyolar bizim zamanımızda hiç gaz bilmezdik diyo emzirip yatırırdık okadar şimdi çıktı bu gazdiyo..
çok garip geldi bana demek eskiden gaz falan yokmuş
kızlar ben geliyorum kimse olmuyooo
çok ösledimm
bi kaynatsak diyorummm
biraz yazayım bali dde rahatlayayım
bi 25inden beri sokaklardayız
ama 40 ından sonra gercek bebeişler biraz değişiyooo
değişik sesler çıkarıyo ve en güzeli gülüyoooo, kahkahaaa atıyooo
kolonyalı bendil hiç kullanmadık
pamugu ıslatıp altını falan siliyorum
krem falanda hiç kullanmadık sadece zeytinyagııı, süper sıkıntımız yok:::))) masallahh
burnuna çörek otu yagı sürüyorum hafifçe solunumu kolaylaştırıyor ve hıkırtısı geçiyoo
gaz içinde sıcak su torbası işe yarıyor birde ben dpğurduğumdan beri herseyi yiyorum, yani gaz yapar yeme dedikleri şeyleri bile yedim, kurufasülye falan, benim bebişte ögreniyoo böylece pırtlamayıııııı
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorummmmm
saglıcakla kalınnn
öpüyorum kocaman
sünnetttt diyorum yaptıran varmı bire yaptırınca agrı sızı oluyormuuu
cicekcim tecrübelerini bekliyorummmm
ah dilekcim sorma ayaklarım bacaklarım halen şiş olduğu için inanılmaz zorlanıyorum çok ağrım sancım oluyor kızlardan çok bacaklarım yoruyo beni maydanozada süt keser diyolar cesaret edip yiyemedim sende olmuşmuydu öyle bişey bacaklarımı görsen insan bacağı demezsin iki bacakta şiş ayrıca bileklerime ve ayak üstlerime sanki birerde balon koyulmuş gibi ağrısı sızısıda cabası
erkek annesi olmanın zorlukları;
muhtemelen he açışta eline yüzüne işeniyor
işense iyi geçen benim afacan oğlan tam popoyu silerken gazla beraber kakasını yaptı ama olancası üstüme geldi arkadan bide şişşşş
genel olarak erkekler daha çok teliyor sanırm emzirirken ne bebeğimin kafası ne benim kolum kalıyo terden geçilmiyo daha ay mayıs ağustosu düşünemiyorum
bende bebeğimin altını pamukla temizliyorum ama sonra güzelce kurulamak lazım biraz bile ıslak kalsa hemen kızarıyo dikkat etmek lazım
kızlar bebeklere anason çayı varmış gaz için birebirmiş ve rahat uyumasını sağlıyormuş kullanan varmı
yarın alıcam annemde bizlerde yapmış
baranın suratında beyazlı 4-5 tane sivilce çıktı..
çoçok büyüdüde ergenliğemi giriyor acaba :))
bugün aynışey benim başıma geldi. alışveriş merkezinde emzirme odasında iki dakikada altını değiştireyim dedim tam maceraya döndü olay. hertarafı batırdı gazla beraber kakasını yapınca of of halim çok komikti.
ben emzirirken çok ince tülbent gibi bi battaniyemiz var bebeği onunla alıyorum çıplak tene
bebeğin kafası gelince çok terliyor diye böyle emziriyorum.CADIARZU
bebeğin altını açınca önce bir selpagı bebeğin pipisine koyunca altını temizlerken işesede en azından fıskiye gibi etrafı ıslatmıyor tafsiye ederim kızlar.:teytey:
aa aynısı bende de var eve geldim ödemden bişişmişim ki 7 kilo almışım doğumd vermek gerekirken
hala ayakalrım bide bacaklarım hatta biraz kollarım bile şiş
tartılıyorum kilodada farkediyo doğuma gidekenki kilomdan 3 eksiğim var herkes eve geldim 10 kilo vermişim yazıyo sinir oluyorum
maydonuz sütü keser diye bende yemiyoum ama snein kesmediyse deneyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?