hiç sorma canım ben doğuma gittiğim kilodan daha fazlasıyla gelmiştim eve dediğin gibi kilo verenleri okudukça ağlamak istiyodum allahtan kurtuldum.yanlız ben suyunu falan değil direk maydonosun kendisini yedim. şöyle 3 demeti falan yıkayıp kapaklı bi kapla dolaba koydum aklıma geldikçe alıp alıp yedim.böyle böyle bitti ödem. 7 kilo falan gitti ödem olarak
ben yıkıyorum canım,filesine koyuyorum rahat oluyor bazen de babasıyla beraber yıkıyoruz.. sende filesine koy rahat yıkarsın..kızlar ya ben güya tecrübeli anneyim ikinci bebeğim olmasına rağmen henüz yanlız banyo yaptıramıyorum. içimizde cesaretli yanlız banyo yaptırabilen anneler var mı merak ettim??
canım bende de durum aynı sayılır,bende mama veriyorum mecburen..dün mart annelerinde okudum çörekotu yağı çok faydalıymış,sütü olmayanda bile süt yapıyormuş. bende dün eşime aldırdım tadı iğrenç ki ne iğrenç ama eğer süt yapacaksa bebeğime değer bence..istersen bir dene sende.. bakalım eğer sonuç gerçekten iyiyse yazarım gene buraya..Valla ben kayınvalidemle yaptırıyorum ama o suyu döküyo ben yıkıyorum çok zevkli. Kızlar birde şu süt meselesi için dereotu süt yapıyormuş ayrıca taze beyaz üzüm tabii şu anda mevsimi değil çıkınca onuda denicem.Artık ne yiyeceğimi şaşırdım yaa süt olsun diye sizin sütünüz nasıl ben mama'da veriyorum doymuyor benimki.Bişey sorucam kızlar dün 1 saat emdikten sonra aradan 2 saat geçti sütümü pompayla sağdım sadece 40cc süt geldi yarımsaat uğraştım sizce bu normalmi emdirdiğim için mi az geldi.Tabii eşim bu ne yaa ne kadar az o yüzden bu çocuk doymuyor deyince benim sinir sistemim iyice bozuldu ne yapıcam ben yaa ...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10001;28/st/20090421/n/k%FC
%E7%FCk+prensim+H%FCseyin+Efe/k/45ff/age.png
valla ben henüz giydirmiyorum,içine kısa kol body,üstüne uzun kol bluz altında da patikli alt..dışarı çıkarken de mutlaka hırka ve şapka.. özellikle kulaklarını iyi korumak gerekirmiş doktorum demişti bende mutlaka ince bir şapka takıyorum..ama artık evde şapka takmıyorum... yalnız benimkinin de elleri buz gibi doğduğundan beri,artık eldivende takmıyor o kadar hareketliki maşallah,elllerinde durmuyorlar...sizinkilerinde elleri soğuk mukısa kollu giydirmeye başlayan varmı?
bugün dışarı çıktık tabi gözümüz hep bebekleri görüyo kimi kısa kollu giydirmiş
kiminde yelekde var kimi benim gibi uzun badyli
ilk bebek ve ilk mevsim geçişi kararsızım çok
kızlar ya ben güya tecrübeli anneyim ikinci bebeğim olmasına rağmen henüz yanlız banyo yaptıramıyorum. içimizde cesaretli yanlız banyo yaptırabilen anneler var mı merak ettim??
kısa kollu giydirmeye başlayan varmı?
bugün dışarı çıktık tabi gözümüz hep bebekleri görüyo kimi kısa kollu giydirmiş
kiminde yelekde var kimi benim gibi uzun badyli
ilk bebek ve ilk mevsim geçişi kararsızım çok
ben yıkıyorum canım,filesine koyuyorum rahat oluyor bazen de babasıyla beraber yıkıyoruz.. sende filesine koy rahat yıkarsın..
canım bende de durum aynı sayılır,bende mama veriyorum mecburen..dün mart annelerinde okudum çörekotu yağı çok faydalıymış,sütü olmayanda bile süt yapıyormuş. bende dün eşime aldırdım tadı iğrenç ki ne iğrenç ama eğer süt yapacaksa bebeğime değer bence..istersen bir dene sende.. bakalım eğer sonuç gerçekten iyiyse yazarım gene buraya..
valla ben henüz giydirmiyorum,içine kısa kol body,üstüne uzun kol bluz altında da patikli alt..dışarı çıkarken de mutlaka hırka ve şapka.. özellikle kulaklarını iyi korumak gerekirmiş doktorum demişti bende mutlaka ince bir şapka takıyorum..ama artık evde şapka takmıyorum... yalnız benimkinin de elleri buz gibi doğduğundan beri,artık eldivende takmıyor o kadar hareketliki maşallah,elllerinde durmuyorlar...sizinkilerinde elleri soğuk mu
kızlar ben hastaneye git gel dışında kızımı hiç dışarı çıkartmadım zaten hastaneyede arabayla gidip geliyoruz,şimdi sizleri okuyunca artık çıkara bilirim galiba mesala bahçe müsayit ama neyle gezdiriyorsunuz kucağınızdamı arabasındamı ben en çok kanguruyla gezdirmek istiyorum ama onada zararlı diyorlar bir akıl verin zararlımı sizce
biz kızımızı arabasıylada kanguruylada çıkardık,bizimki 5 gün sonra 2 aylık olacak..kanguru chicconun you:&me olanından,hem bebek hem anne için ortopedik destekli,yani bebeği koyduğunda öyle eciş bücüş durmuyor,kafasının olduğu yerde de baş desteği var ve kafasıda dik duruyor bunun sayesinde...ama kanguruda tasırken benim omuzlarım agrıyor bir yerden sonra,artık iyice ağırlaştı bizim bücürkızlar ben hastaneye git gel dışında kızımı hiç dışarı çıkartmadım zaten hastaneyede arabayla gidip geliyoruz,şimdi sizleri okuyunca artık çıkara bilirim galiba mesala bahçe müsayit ama neyle gezdiriyorsunuz kucağınızdamı arabasındamı ben en çok kanguruyla gezdirmek istiyorum ama onada zararlı diyorlar bir akıl verin zararlımı sizce
bende kanguruyla dışarı çıkarmak istiyorum daha rahat olacak gibi geliyor yalnızken,ama daha çıkartmadım hiç,ama geçenlerde bir alışveriş merkezinde 35 günlük bebeği koymuşlar kanguruya,daha doğrusu yeni alıyorlardı mağazada,ama kadın öylece çıkardı çocuğu kanguruyla,bebeğin yüzü daha kıpkı,rmızı,çok küçüktü.
biz kızımızı arabasıylada kanguruylada çıkardık,bizimki 5 gün sonra 2 aylık olacak..kanguru chicconun you:&me olanından,hem bebek hem anne için ortopedik destekli,yani bebeği koyduğunda öyle eciş bücüş durmuyor,kafasının olduğu yerde de baş desteği var ve kafasıda dik duruyor bunun sayesinde...ama kanguruda tasırken benim omuzlarım agrıyor bir yerden sonra,artık iyice ağırlaştı bizim bücür
kızlar ebbekleri eve hapsetmeyin yazık yaaa ben devamlı çıkarıyorum onu. hatta dışarı çıktığında daha rahat uyuyo geceleri.
çok kalın giydirmiyorum çıkarırken serin ılursa battaniyesini örtüveriorum hemen kafaya şapka takıyoruz o kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?