saol cnm bende sen gibi düşünüyorum olmadı işten çıkıcam ben zaten çıkmak için konuşmuştum ama çok ısrar ettiler doğur gel konuşalım diye bende kıramadım hani dönmeme ihtimalim olduğunu biliyorlar döneyim diye çoğu şeye evet diyecekler hemde benim yerime eleman aldılar o varken daha rahat izin verirler diye düşünüyorumcanım bence şimdiden konuş,,
benimde iş başı 28 i -- 15 gün önceden haber verdim...
bakalım sonuç ne olacak...
vermezlerse 22 gün iznim var onları kullanırım...
yada işten çıkarım..
baranı bu şekilde bırakmak istemiyorum... en azından ek gıdalara başlasın istiyorum..
o zaman bakması daha kolay.. herşeyi yiyebilir...şimdi süt içme zamanı oğlumun..
o herşeyden önemli ....
şirvan senin tosunun boyu kaç acep ???
saol cnm bende sen gibi düşünüyorum olmadı işten çıkıcam ben zaten çıkmak için konuşmuştum ama çok ısrar ettiler doğur gel konuşalım diye bende kıramadım hani dönmeme ihtimalim olduğunu biliyorlar döneyim diye çoğu şeye evet diyecekler hemde benim yerime eleman aldılar o varken daha rahat izin verirler diye düşünüyorum
az önce tv de prof söyledi annesütü oda sıcaklığında 7-8 saat dayanıyomuş. Bence öğlen sağsan akşama hiç bişey olmaz bebiş lıkır lıkır içer mis gibi.
oy büyümüştür annesi hem o artık erkek oldu koca adam zaten.
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.....
Baran şuanlık sadece anne sütü emiyor...
4 temmuzda 6 kiloydu.. şuan ne oldu bilmiyorum....
3 temmuzda - 57 cm -- şimdi ne olmuştur acaba..?
seninki kaç cm .ve kaç gr...oldu.....
cnm bizimde 2 temmuzda 59 cm ama senin maşallah kilo iyi baya bizimki zayıf biraz :-(ayy inş. canım..
bende vermelerini çok istiyorum..
açıkçası işten çıkmak hiç işime gelmiyor....4-5 senedir aynı yerde çalışıyorum.....
ama oğlum herşeyden önemli...
ay kızlar ayıp olmazsa bişey sorabilirmiyimm şimcik bu hediye olayı hertürlü mü yoksa bebeklere ben tam anlamdım ben bebeklere diye biliyodm
Merhaba kızlar okuyordum ara sıra ama tam yazamaya kalkım derken benim oğlan huysuzluk yapıyor yada başka bi işim çıkıyordu yazamıyordum .Şirvancım maşşşallahhh oğluşun çok tatlı olmuş en çok da yanakları tonbiş tonbiş bayıldımm vallaa .Ben iş yönünden çok şanlıyım bana 6 aylık olana kadar izin verdiler o yönden çok rahatım daha sonra kayınvalidem bakıcak o nedenle gözüm arkada kalmıyacak yani.Erken başlayan annelere çok üzülüyorum gerçekten malesefki hayat bu bazen çok acımasız olabiliyor ...
Kızlar bende bu aralar ailevi sebeblerden dolayı çok kötüyüm Eşimle devamlı tartışma halindeyiz erkeklerin bizi anlaması çok zor zaten anlamalarını beklemiyorum ama en azından rahat bıraksalarda çocuğumuzu piskopat olmadan yetirştirebilsek çünkü bebekliğinde kavga ve mutsuzluğa tanık olan çocukların tüm yaşamının etkilendiğini ve hatta aşırı saldırgan , kavgacı ve hatta tembel çocuklar olduğunu okumuştum.O nedenle size tavsiyem bebeğinizin önünde sakın tartışmayın.Zaten bebekler çok hassaslar annelerinin tüm stresini hissedebiliyorlar. Ben bebeklerimize bunu yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum çünkü onları dünyaya getirmeyi biz istedik o neden olabildiğince en az zararla onları yetiştirelim. Biliyormusunuz yurtdışında sırf bebek sahibi olmak isteyenlere önce anne-baba okuluna gidip eğitim alıyorlar sonra bebek sahibi oluyorlar.Bizim böyle bir lüksümüz yok en azından Babalarrrr eşlerine yardım etmiyorlar barii engel olmasalar bu konu elbette çok derin bir konu neysee kızlar acayip sinirlerim bozuk iyiki bura var da en azından içimizi döküp rahatlıyoruz.Dua edin ki aileniz yanınızda benim ailem uzakta ve beni anlamayan kocam haricinde dertleşecek hiç kimsem yokk ne kötüü dimi :gitme:
maksat anı olsun değilmi farketmez bence hepimiz nerdeyse 1 senedir az çok tanıdık birbirimizi bu site olmasa bu kadar heycanı nasıl paylaşır nasıl tanışırıdk dini ama?
ay kızlar ayıp olmazsa bişey sorabilirmiyimm şimcik bu hediye olayı hertürlü mü yoksa bebeklere ben tam anlamdım ben bebeklere diye biliyodm
Merhaba kızlar okuyordum ara sıra ama tam yazamaya kalkım derken benim oğlan huysuzluk yapıyor yada başka bi işim çıkıyordu yazamıyordum .Şirvancım maşşşallahhh oğluşun çok tatlı olmuş en çok da yanakları tonbiş tonbiş bayıldımm vallaa .Ben iş yönünden çok şanlıyım bana 6 aylık olana kadar izin verdiler o yönden çok rahatım daha sonra kayınvalidem bakıcak o nedenle gözüm arkada kalmıyacak yani.Erken başlayan annelere çok üzülüyorum gerçekten malesefki hayat bu bazen çok acımasız olabiliyor ...
Kızlar bende bu aralar ailevi sebeblerden dolayı çok kötüyüm Eşimle devamlı tartışma halindeyiz erkeklerin bizi anlaması çok zor zaten anlamalarını beklemiyorum ama en azından rahat bıraksalarda çocuğumuzu piskopat olmadan yetirştirebilsek çünkü bebekliğinde kavga ve mutsuzluğa tanık olan çocukların tüm yaşamının etkilendiğini ve hatta aşırı saldırgan , kavgacı ve hatta tembel çocuklar olduğunu okumuştum.O nedenle size tavsiyem bebeğinizin önünde sakın tartışmayın.Zaten bebekler çok hassaslar annelerinin tüm stresini hissedebiliyorlar. Ben bebeklerimize bunu yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum çünkü onları dünyaya getirmeyi biz istedik o neden olabildiğince en az zararla onları yetiştirelim. Biliyormusunuz yurtdışında sırf bebek sahibi olmak isteyenlere önce anne-baba okuluna gidip eğitim alıyorlar sonra bebek sahibi oluyorlar.Bizim böyle bir lüksümüz yok en azından Babalarrrr eşlerine yardım etmiyorlar barii engel olmasalar bu konu elbette çok derin bir konu neysee kızlar acayip sinirlerim bozuk iyiki bura var da en azından içimizi döküp rahatlıyoruz.Dua edin ki aileniz yanınızda benim ailem uzakta ve beni anlamayan kocam haricinde dertleşecek hiç kimsem yokk ne kötüü dimi :gitme:
merhaba kızlar okuyordum ara sıra ama tam yazamaya kalkım derken benim oğlan huysuzluk yapıyor yada başka bi işim çıkıyordu yazamıyordum .şirvancım maşşşallahhh oğluşun çok tatlı olmuş en çok da yanakları tonbiş tonbiş bayıldımm vallaa .ben iş yönünden çok şanlıyım bana 6 aylık olana kadar izin verdiler o yönden çok rahatım daha sonra kayınvalidem bakıcak o nedenle gözüm arkada kalmıyacak yani.erken başlayan annelere çok üzülüyorum gerçekten malesefki hayat bu bazen çok acımasız olabiliyor ...
Kızlar bende bu aralar ailevi sebeblerden dolayı çok kötüyüm eşimle devamlı tartışma halindeyiz erkeklerin bizi anlaması çok zor zaten anlamalarını beklemiyorum ama en azından rahat bıraksalarda çocuğumuzu piskopat olmadan yetirştirebilsek çünkü bebekliğinde kavga ve mutsuzluğa tanık olan çocukların tüm yaşamının etkilendiğini ve hatta aşırı saldırgan , kavgacı ve hatta tembel çocuklar olduğunu okumuştum.o nedenle size tavsiyem bebeğinizin önünde sakın tartışmayın.zaten bebekler çok hassaslar annelerinin tüm stresini hissedebiliyorlar. Ben bebeklerimize bunu yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum çünkü onları dünyaya getirmeyi biz istedik o neden olabildiğince en az zararla onları yetiştirelim. Biliyormusunuz yurtdışında sırf bebek sahibi olmak isteyenlere önce anne-baba okuluna gidip eğitim alıyorlar sonra bebek sahibi oluyorlar.bizim böyle bir lüksümüz yok en azından babalarrrr eşlerine yardım etmiyorlar barii engel olmasalar bu konu elbette çok derin bir konu neysee kızlar acayip sinirlerim bozuk iyiki bura var da en azından içimizi döküp rahatlıyoruz.dua edin ki aileniz yanınızda benim ailem uzakta ve beni anlamayan kocam haricinde dertleşecek hiç kimsem yokk ne kötüü dimi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?