2009 Nisan Anneleri buraya

dozkan cım çok müsayit oda var kullanılmayan ama canım dolap yok nasıl yapacam ne kadar dayanırki süt yada termos alayım diyorum saat 2 3 gibi sağarım termosa koyarım oda sağlıklı olurmu acaba

Canım anne sütü; 19-22 derecelik bir oda sıcaklığında 10 saate kadar, 25 derecelik oda sıcaklığında 4-6 saat, buzdolabında 8 güne kadar, buzlukta 3-4 ay, derin dondurucuda 6 ay güvenle saklanabilir. Sen termosa da koyarsan sütün kendi sıcaklığını muhafaza etmiş olursun. Hatta böylece eve gidince direk termostan biberona döküp içirebilirsin.

arkadaşlar..
nuby nin biberonunu kullanıyoruz.
yedekalmak istiyorum.
ne marka önerirsiniz.
cam biberon iyi midir?
polikarbonmu alayımm?

canım benim 1 aylık serüvenim şöyle idi...ilk hafta çok güzel sağdım sütümü...ortalama 250 cc sağıp bırakıyordum eve yalnızca 1 öğün mama alıyordu ben yokken....sonraki hafta iş yoğunluğundan o kadar sağamadım 100 cc çıktı ve sonraki haftada 40 cc ye kadar düştü işin garibi idilde anne sütünü içmedi artık....80 cc sütü babaannesi 1 saatte içiriyormuş....son 2 haftadırda tamamen yok süt...yani biz süt savaşından mağlup çıktık...mafoldumben

arkadaşlar..
nuby nin biberonunu kullanıyoruz.
yedekalmak istiyorum.
ne marka önerirsiniz.
cam biberon iyi midir?
polikarbonmu alayımm?

ben chicco cuyum.....onun için chicco derim....kauçukbaşlığı olan biberon aldım daha doğrusu süt saklama kabı aldım 4 tane onun yanında kauçuk başlık vardı ve aynı zamanda biberon olarak kullandık saklama kaplarını....bundan sonrada yoğurt mayalamak için kullanırım 2 tanesini...
şayet anne sütü vereceksen bebeğine biberonla kesinlikle polikarbon al deniz....anne sütündeki kan yapıcı hücreler cam biberonun duvarına yapışıyor ve bebeğin bundan faydalanamıyor ama polikarbonda böyle bir olay yok şayet mama içinse farketmez

kızlar eğer sağdığınız sütlerle ilgili yinede (hava sıcaklığından dolayı) bozulur diye içiniz rahat etmiyorsa küçük dondurulabilir kompresler var..onlardanda kullanabilirsiniz..ben aventin manuel pompasını almıştım onun içinden iki tane kompres ve bir tanede ısıyı muhafaza eden çanta çıkmıştı..uzun yola gittiğimizde emir emmezse ve sağmak zorunda kalırsam onları kullanıyorum..uzun süre muhafaza ediyo sütü.

2 gÜndÜr bende kızıma gecelerı daha rahat uyusun dıye mama vermeye baŞladım acaba kÖtÜmÜ yaptım dıye dÜŞÜnÜyorum ama Çok faydası oldu hıÇ uyanmıyor gecelerı

2 gÜndÜr bende kızıma gecelerı daha rahat uyusun dıye mama vermeye baŞladım acaba kÖtÜmÜ yaptım dıye dÜŞÜnÜyorum ama Çok faydası oldu hıÇ uyanmıyor gecelerı
doymayınca napacaksın gene o kadar uzun bir süre vermişsin sütünü ne mutlu sana hem tamamen kesilmemişki sütün ikisi karışık verirsin üzülme ben tam yarı yarıya hem mama hem süt bir günde içmesi gereken mamanın yarısını içiyor ona bile seviniyorum.

2 gÜndÜr bende kızıma gecelerİ daha rahat uyusun dİye mama vermeye baŞladım acaba kÖtÜmÜ yaptım dİye dÜŞÜnÜyorum ama Çok faydası oldu hİÇ uyanmıyor gecelerİ

Demet kızın kaç aylık? Sütün varsa emiyorsa sırf sadece geceleri sık kalkıyor diye veriyorsan bence boşu boşuna mamaya baslamıs oldun. Benim kızım geceleri 2-3 saatte bir kalkıyor ama sadece anne sütü emiyor. Eğer seninki de böyleyse verme derim. Tabi sütün yetmiyorsa o zaman mama vermen gerekiyor. Ama kilo alımında bir sorun yoksa da sütün yetiyordur. Senin için söylemiyorum ama ayda 600 gr. alan bebek için kilo almadıgını aç kaldıgını düşünen anneler var, çok yanlış.

dozkan cım çok müsayit oda var kullanılmayan ama canım dolap yok nasıl yapacam ne kadar dayanırki süt yada termos alayım diyorum saat 2 3 gibi sağarım termosa koyarım oda sağlıklı olurmu acaba

az önce tv de prof söyledi annesütü oda sıcaklığında 7-8 saat dayanıyomuş. Bence öğlen sağsan akşama hiç bişey olmaz bebiş lıkır lıkır içer mis gibi.
yarın bende doktora götürecem bakalım bizim oğluş büyümüşmü.........................

oy büyümüştür annesi hem o artık erkek oldu koca adam zaten.

barana bak beeee!!!
Yürü be koçum be abi olmuş abi!!!
Maşallahhhh nazarlar değmesin tosunuma:)))

bütün güzel insanlarmı toplandınız burda be!!!
Maşallah hasta oldumm gözlerine:)))

masallah barana masallah benım ız hiç böle topalak olmucak mı yav

şirvan maşallah ne yedin de öyle yaptın kız baran bey' i ben mama verdiğim halde hala o kıvama gelemedi nazar değmesin baranımıza....

şirvan maşallah canım ya nazar değmesin baran kocaman olmuş.bizim kız çiroz.boydan alıyoruz ama kollar bacaklar çöp gibi.ama yüzü toplu bizimkinin de.beceremiyorum foto koyacam da.

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.....
Baran şuanlık sadece anne sütü emiyor...
4 temmuzda 6 kiloydu.. şuan ne oldu bilmiyorum....

Demetcım Çok zor valla.. BebeıŞten ayrı kalmak ...

Bende bugÜn 6 aylık Ücretsız ızın dılekÇesı verdım..
MÜdÜrÜm. Bana yÖnetım kuruluyla konuŞup, haber verelım dedıler..

Bakalım sonuÇ ne olacak....

Guzel paylasim ama buzdolabinda saklama sureleri biraz uzun geldi bana

Güvenli süt saklama koşulları:

-Buzdolabının rafında 72 saat (3 gün)
-Buzdolabının buzluğunda 2 hafta-2 ay arası

inş.verirler ŞirvanCım daha çok küçükler işe başlamak için bende ay sonunda görüşücem 28 de işbaşı tarihim o zaman görüşücem olmadı yıllık izinlerimi kullanıcam

Herkese merhaba
Ben patlamak üzereyim evde oturmaktan.Havalar berbat.Gökyüzü delindi sanki sürekli yağıyor.Kaç gündür oğluşu alıp dışarı çıkamadım.Çok sıkıldım ya(

Canım benim çok üzüldüm inan.Arkadaşların da dediği gibi belki anlatsan iraz daha rahatlarsın.Bebeğinn sana ihtiyacı var unutma.Biliyorum zor ma kendini üzmemeye çalış.

kızlar şunların haline bakın... aralarında 2.5 ay var. baran ve ozan

ayaklara - kollara bakın..benimki tam ısırmalık olmuş.....

Çok tatlılar ya maşallah.Sen de çok iyi bakmışsın Baran'a.Aynen devam:))

Canım inşalah istediğin gibi olur.Ben okua başladığımda Doruk baya bir büyümüş olacak ama bile düşündürüyor nasıl bırakacağım diye.

canım kızım 4,5 aylık kilo alımıda iyi doktor iyi dedi ama sanki bugünlerde sütüm az gibi geliyor bana daha çok doysun diye mamaya başladım ek olarak veriyorum sadece gece 1 kere veriyorum
ama geceleri çok rahatladı güzel uyumaya başladı

Şırvancım ınŞ ıstedıĞın gıbı olur herŞey alırsın ıznını gerÇekten ayrılmak Çok zor ama yapacak baŞka Çare yok allah kımseyı evlatından ayırmasın

inş.verirler ŞirvanCım daha çok küçükler işe başlamak için bende ay sonunda görüşücem 28 de işbaşı tarihim o zaman görüşücem olmadı yıllık izinlerimi kullanıcam

canım bence şimdiden konuş,,

benimde iş başı 28 i -- 15 gün önceden haber verdim...

bakalım sonuç ne olacak...
vermezlerse 22 gün iznim var onları kullanırım...

yada işten çıkarım..
baranı bu şekilde bırakmak istemiyorum... en azından ek gıdalara başlasın istiyorum..
o zaman bakması daha kolay.. herşeyi yiyebilir...şimdi süt içme zamanı oğlumun..
o herşeyden önemli ....

saol hayatımm... inek devamlı yiyorki yavrusuna süt olsun.. rejim falan yok...

Şİrvancım İnŞ İstedİĞİn gİbİ olur herŞey alırsın İznİnİ gerÇekten ayrılmak Çok zor ama yapacak baŞka Çare yok allah kİmseyİ evlatından ayırmasın

aminnnnnnnnnnnnnn

anam ne tatlı olmuş şirvan yaa dolma bacakk olmş maşalhh
tam ısırmalık dimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…