dozkan cım çok müsayit oda var kullanılmayan ama canım dolap yok nasıl yapacam ne kadar dayanırki süt yada termos alayım diyorum saat 2 3 gibi sağarım termosa koyarım oda sağlıklı olurmu acaba
alışırım inş canım ama inan içim acıyor dün akşamı zor yaptım sen süt olayını nasıl yapıyorsun dün sabah çıkarken emzirdim süt sağıyorum eve bırakıyorum ama gündüz imkanım yok şirkette sağmaya akşama kadar acı çektim rezmen göğüslerim doldu inş sütüm azalmaz gündüzleri sağmıyorum diye
arkadaşlar..
nuby nin biberonunu kullanıyoruz.
yedekalmak istiyorum.
ne marka önerirsiniz.
cam biberon iyi midir?
polikarbonmu alayımm?
doymayınca napacaksın gene o kadar uzun bir süre vermişsin sütünü ne mutlu sana hem tamamen kesilmemişki sütün ikisi karışık verirsin üzülme ben tam yarı yarıya hem mama hem süt bir günde içmesi gereken mamanın yarısını içiyor ona bile seviniyorum.2 gÜndÜr bende kızıma gecelerı daha rahat uyusun dıye mama vermeye baŞladım acaba kÖtÜmÜ yaptım dıye dÜŞÜnÜyorum ama Çok faydası oldu hıÇ uyanmıyor gecelerı
2 gÜndÜr bende kızıma gecelerİ daha rahat uyusun dİye mama vermeye baŞladım acaba kÖtÜmÜ yaptım dİye dÜŞÜnÜyorum ama Çok faydası oldu hİÇ uyanmıyor gecelerİ
dozkan cım çok müsayit oda var kullanılmayan ama canım dolap yok nasıl yapacam ne kadar dayanırki süt yada termos alayım diyorum saat 2 3 gibi sağarım termosa koyarım oda sağlıklı olurmu acaba
yarın bende doktora götürecem bakalım bizim oğluş büyümüşmü.........................
barana bak beeee!!!
Yürü be koçum be abi olmuş abi!!!
Maşallahhhh nazarlar değmesin tosunuma:)))
bütün güzel insanlarmı toplandınız burda be!!!
Maşallah hasta oldumm gözlerine:)))
masallah barana masallah benım ız hiç böle topalak olmucak mı yav
çok güzel çıkmışsınız anne oğullll maşallah size....
Günaydın güzel anneler ...... Bir gün dha yine sabah kızımdan çok zor ayrıldım uffffffffff
kızlar bişey sorcam zeynep 2 gündür sanki daha fazla hapşuruyor bide ayaklarını ve kollarını ısıtamıyorum dün hele çocuğu uzun kollu felan giydirdim ısındı bir düre sonra gene aynı hasta mı oluyo kuzucum yaaa ...........
günaydın kızlar......maşallah baran'a resmen adam olmuş......bende bir küçük bebek göremedim yahu kızımla karşılaştıracağım herkescikler bizden büyük duruyor....(çevremizde 3 tane 7-8 aylık tosunlar varda).....sanada maşallah şirvancım ve umarım iznini verirler....
Demet alışıyorsun zamanla diyeceğim ama hergün yine zor oluyor bebeği bırakma fikri ama iyi olduğuna eminsen içini rahatlat...bende 1 ay oldu başlayalı
şirvan maşallah baran'a kocaman adam olmuş ya,ama o bebiş de pek fena değil,boyu onun da uzun geldi gözüme.senin gözler de maşallah çok güzelmiş.bizim de çevrede 8-9 aylıklar var,onları görünce çok tuhaf oluyor,bizimki minicik kalıyor yanlarında.
evet canım ikinciler biraz daha uykucu oluyo sanırsam..............................
Takma diyecem canım ama takılıyo işte kafaya inşallah biran önce hatasını anlar.......................
şirvan kıs kaç kilo senin bebiş maşallah çok tatlı..............................
şirvan maşallah ne yedin de öyle yaptın kız baran bey' i ben mama verdiğim halde hala o kıvama gelemedi nazar değmesin baranımıza....
merhaba kızlar.
Demet1 canım başta çok zor olur eminim ama zamanla alışırsın. Bence işyerinde sağmak için bir yol bulmalısın. Belki çok sık kullanılmayan bi oda falan vardır yada ne biliyim söyle yemek arasında falan
girmesin kimse çalıştığınız yere orda sağ.yazık valla sana da bebişede. Biliyosun süt işi arz taleple artıyo yani emildikçe ve sağıldıkça var.
şirvan maşallah barana da senin gözlerede. Kız sende renkli gözlüymüşsün. Ne çok nisan annesi renkli gözlü maşallah.
Ceyo benim oğlanın gözler doğduğunda maviydi sonra yeşile döndü şimdide içinde kahveler olmaya başladı yani dönedöne açıkkahve falan olacak herhalde. Benim gözler yeşil ama yinede döndü.
Belki seninki dedene çekmiştir değişmez umarım.
şirvan maşallah canım ya nazar değmesin baran kocaman olmuş.bizim kız çiroz.boydan alıyoruz ama kollar bacaklar çöp gibi.ama yüzü toplu bizimkinin de.beceremiyorum foto koyacam da.
Guzel paylasim ama buzdolabinda saklama sureleri biraz uzun geldi banaCanım anne sütü; 19-22 derecelik bir oda sıcaklığında 10 saate kadar, 25 derecelik oda sıcaklığında 4-6 saat, buzdolabında 8 güne kadar, buzlukta 3-4 ay, derin dondurucuda 6 ay güvenle saklanabilir. Sen termosa da koyarsan sütün kendi sıcaklığını muhafaza etmiş olursun. Hatta böylece eve gidince direk termostan biberona döküp içirebilirsin.
inş.verirler ŞirvanCım daha çok küçükler işe başlamak için bende ay sonunda görüşücem 28 de işbaşı tarihim o zaman görüşücem olmadı yıllık izinlerimi kullanıcamDemetcım Çok zor valla.. BebeıŞten ayrı kalmak ...
Bende bugÜn 6 aylık Ücretsız ızın dılekÇesı verdım..
MÜdÜrÜm. Bana yÖnetım kuruluyla konuŞup, haber verelım dedıler..
Bakalım sonuÇ ne olacak....
ufff ya kızlar ben eşimle yine kavga ettim..ya bu adam beni öldürecek en zor anım hastayım ve incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden kavga ediyoz...zaten yeni çıkmış lohusa depresyonundan şimdi yeni bir depresyon çok yalnız ve çaresiz hissediyorum...kimseye güvenim kalmadı ne acı buna ailem de dahil...Allahım ne olur yardım et bana doğumdan beri yaşadıklarımı bir Allah biliyo bi de ben en sonunda vücudum da su koydu ama bitmiyo çilem...
uff uzun oldu.. çok özür dilerim ama anlat başka kimsem yok..
Demetcİm Çok zor valla.. BebeİŞten ayrı kalmak ...
Bende bugÜn 6 aylık Ücretsİz İzİn dİlekÇesİ verdİm..
MÜdÜrÜm. Bana yÖnetİm kuruluyla konuŞup, haber verelİm dedİler..
Bakalım sonuÇ ne olacak....
demet kızın kaç aylık? Sütün varsa emiyorsa sırf sadece geceleri sık kalkıyor diye veriyorsan bence boşu boşuna mamaya baslamıs oldun. Benim kızım geceleri 2-3 saatte bir kalkıyor ama sadece anne sütü emiyor. Eğer seninki de böyleyse verme derim. Tabi sütün yetmiyorsa o zaman mama vermen gerekiyor. Ama kilo alımında bir sorun yoksa da sütün yetiyordur. Senin için söylemiyorum ama ayda 600 gr. Alan bebek için kilo almadıgını aç kaldıgını düşünen anneler var, çok yanlış.
inş.verirler ŞirvanCım daha çok küçükler işe başlamak için bende ay sonunda görüşücem 28 de işbaşı tarihim o zaman görüşücem olmadı yıllık izinlerimi kullanıcam
Herkese merhaba
Ben patlamak üzereyim evde oturmaktan.Havalar berbat.Gökyüzü delindi sanki sürekli yağıyor.Kaç gündür oğluşu alıp dışarı çıkamadım.Çok sıkıldım ya(
Canım benim çok üzüldüm inan.Arkadaşların da dediği gibi belki anlatsan iraz daha rahatlarsın.Bebeğinn sana ihtiyacı var unutma.Biliyorum zor ma kendini üzmemeye çalış.
Çok tatlılar ya maşallah.Sen de çok iyi bakmışsın Baran'a.Aynen devam:))
Canım inşalah istediğin gibi olur.Ben okua başladığımda Doruk baya bir büyümüş olacak ama bile düşündürüyor nasıl bırakacağım diye.
Şİrvancım İnŞ İstedİĞİn gİbİ olur herŞey alırsın İznİnİ gerÇekten ayrılmak Çok zor ama yapacak baŞka Çare yok allah kİmseyİ evlatından ayırmasın
tam ısırmalık dimi....anam ne tatlı olmuş şirvan yaa dolma bacakk olmş maşalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?