2009 Nisan Anneleri buraya

buda anne oğul -- sabah sefası yapıyorlar...

çok güzel çıkmışsınız anne oğullll maşallah size....
günaydın güzel anneler ...... bir gün dha yine sabah kızımdan çok zor ayrıldım uffffffffff
kızlar bişey sorcam zeynep 2 gündür sanki daha fazla hapşuruyor bide ayaklarını ve kollarını ısıtamıyorum dün hele çocuğu uzun kollu felan giydirdim ısındı bir düre sonra gene aynı hasta mı oluyo kuzucum yaaa ...........

günaydın kızlar......maşallah baran'a resmen adam olmuş......bende bir küçük bebek göremedim yahu kızımla karşılaştıracağım herkescikler bizden büyük duruyor....(çevremizde 3 tane 7-8 aylık tosunlar varda).....sanada maşallah şirvancım ve umarım iznini verirler....
demet alışıyorsun zamanla diyeceğim ama hergün yine zor oluyor bebeği bırakma fikri ama iyi olduğuna eminsen içini rahatlat...bende 1 ay oldu başlayalı

alışırım inş canım ama inan içim acıyor dün akşamı zor yaptım sen süt olayını nasıl yapıyorsun dün sabah çıkarken emzirdim süt sağıyorum eve bırakıyorum ama gündüz imkanım yok şirkette sağmaya akşama kadar acı çektim rezmen göğüslerim doldu inş sütüm azalmaz gündüzleri sağmıyorum diye

Şirvan maşallah Baran'a kocaman adam olmuş ya,ama o bebiş de pek fena değil,boyu onun da uzun geldi gözüme.Senin gözler de maşallah çok güzelmiş.Bizim de çevrede 8-9 aylıklar var,onları görünce çok tuhaf oluyor,bizimki minicik kalıyor yanlarında.

Kızlar gözleri ilk doğduğunda renkli olup da değişen var mı,Miray ın gözleri mavi,hala da mavi,ama n ebenim ne de eşimini gözleri mavi değil,bir tek benim dedem var ,gözleri mai olan,hal böyle olunca da herkes değişr gözleri diyor,ama şimdiye kadar değişmedi,inş da değişmez.

evet canım ikinciler biraz daha uykucu oluyo sanırsam..............................

takma diyecem canım ama takılıyo işte kafaya inşallah biran önce hatasını anlar.......................

şirvan kıs kaç kilo senin bebiş maşallah çok tatlı..............................

şirvan maşallah ne yedin de öyle yaptın kız Baran bey' i ben mama verdiğim halde hala o kıvama gelemedi nazar değmesin Baranımıza....

benim eşimin gözleri açık mavi bebişimin de daha koyu kimi değişir diyor kimi değişmez 4.ve 6.ayda anca inşallah değişmez cnm

slm kızlar çok şükür evimdeyim ank çok güsel vakit geçirdim kızımda çok aklllıydı inanırmısınz hiç aglamdı desem yeri ama bi sorun var emmeyi bıraktı 1 haftdr emmiyo direniyo emmemek için

merhaba kızlar.

demet1 canım başta çok zor olur eminim ama zamanla alışırsın. bence işyerinde sağmak için bir yol bulmalısın. belki çok sık kullanılmayan bi oda falan vardır yada ne biliyim söyle yemek arasında falan
girmesin kimse çalıştığınız yere orda sağ.yazık valla sana da bebişede. biliyosun süt işi arz taleple artıyo yani emildikçe ve sağıldıkça var.

şirvan maşallah barana da senin gözlerede. kız sende renkli gözlüymüşsün. ne çok nisan annesi renkli gözlü maşallah.

ceyo benim oğlanın gözler doğduğunda maviydi sonra yeşile döndü şimdide içinde kahveler olmaya başladı yani dönedöne açıkkahve falan olacak herhalde. benim gözler yeşil ama yinede döndü.
belki seninki dedene çekmiştir değişmez umarım.

dozkan cım çok müsayit oda var kullanılmayan ama canım dolap yok nasıl yapacam ne kadar dayanırki süt yada termos alayım diyorum saat 2 3 gibi sağarım termosa koyarım oda sağlıklı olurmu acaba

merhaba kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama baya birikmiş ben iki gündür yktum
halamın oğlanın diş bulguru vardı ona gitmiştik bilirmisiniz sizde hani ilk dişi çıkınca tepesinden bulgur dökerler ya
bugün evimizdeyiz banyomuzu yapıp yattık

yüksel canım okurken çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda tüm sorunların çözülür.ama sen yine de bebişin için güçlü olmaya çalış.onun sana çok ihtiyacı var.

şirvan maşallah canım ya nazar değmesin baran kocaman olmuş.bizim kız çiroz.boydan alıyoruz ama kollar bacaklar çöp gibi.ama yüzü toplu bizimkinin de.beceremiyorum foto koyacam da.

yarın bende doktora götürecem bakalım bizim oğluş büyümüşmü.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…