günaydın kızlar......maşallah baran'a resmen adam olmuş......bende bir küçük bebek göremedim yahu kızımla karşılaştıracağım herkescikler bizden büyük duruyor....(çevremizde 3 tane 7-8 aylık tosunlar varda).....sanada maşallah şirvancım ve umarım iznini verirler....
demet alışıyorsun zamanla diyeceğim ama hergün yine zor oluyor bebeği bırakma fikri ama iyi olduğuna eminsen içini rahatlat...bende 1 ay oldu başlayalı
hoşgeldin geda.biz de seni andık dün.reflünüz ne alemde hala aynı şiddette mi devam ediyo.ilaca devam mı ediyosun.
bebekle çadırda mahvolursun ya.bilmiyorum ama .
selşnay canım ya 7 saat kesintisiz uyku mu dedin o ne ki :))
ufff ya kızlar ben eşimle yine kavga ettim..ya bu adam beni öldürecek en zor anım hastayım ve incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden kavga ediyoz...zaten yeni çıkmış lohusa depresyonundan şimdi yeni bir depresyon çok yalnız ve çaresiz hissediyorum...kimseye güvenim kalmadı ne acı buna ailem de dahil...Allahım ne olur yardım et bana doğumdan beri yaşadıklarımı bir Allah biliyo bi de ben en sonunda vücudum da su koydu ama bitmiyo çilem...
uff uzun oldu.. çok özür dilerim ama anlat başka kimsem yok..
dozkan cım çok müsayit oda var kullanılmayan ama canım dolap yok nasıl yapacam ne kadar dayanırki süt yada termos alayım diyorum saat 2 3 gibi sağarım termosa koyarım oda sağlıklı olurmu acabamerhaba kızlar.
demet1 canım başta çok zor olur eminim ama zamanla alışırsın. bence işyerinde sağmak için bir yol bulmalısın. belki çok sık kullanılmayan bi oda falan vardır yada ne biliyim söyle yemek arasında falan
girmesin kimse çalıştığınız yere orda sağ.yazık valla sana da bebişede. biliyosun süt işi arz taleple artıyo yani emildikçe ve sağıldıkça var.
şirvan maşallah barana da senin gözlerede. kız sende renkli gözlüymüşsün. ne çok nisan annesi renkli gözlü maşallah.
ceyo benim oğlanın gözler doğduğunda maviydi sonra yeşile döndü şimdide içinde kahveler olmaya başladı yani dönedöne açıkkahve falan olacak herhalde. benim gözler yeşil ama yinede döndü.
belki seninki dedene çekmiştir değişmez umarım.
ufff ya kızlar ben eşimle yine kavga ettim..ya bu adam beni öldürecek en zor anım hastayım ve incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden kavga ediyoz...zaten yeni çıkmış lohusa depresyonundan şimdi yeni bir depresyon çok yalnız ve çaresiz hissediyorum...kimseye güvenim kalmadı ne acı buna ailem de dahil...Allahım ne olur yardım et bana doğumdan beri yaşadıklarımı bir Allah biliyo bi de ben en sonunda vücudum da su koydu ama bitmiyo çilem...
uff uzun oldu.. çok özür dilerim ama anlat başka kimsem yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?