canım, ben çok üzüldüm.... ama nolursa olsun sen oğluna sarıl,, unut onunla herşeyi,,, unutma onlar bize bu hayatta verilen en büyük hediye. gerisi boş yani ne kadar umursarsan o kadar üzerine gelir... bırak boşver hayat güzel,, oğlunla tadını çıkar...mutlu günler...opuyorumnanaktanMerhaba kızlar okuyordum ara sıra ama tam yazamaya kalkım derken benim oğlan huysuzluk yapıyor yada başka bi işim çıkıyordu yazamıyordum .Şirvancım maşşşallahhh oğluşun çok tatlı olmuş en çok da yanakları tonbiş tonbiş bayıldımm vallaa .Ben iş yönünden çok şanlıyım bana 6 aylık olana kadar izin verdiler o yönden çok rahatım daha sonra kayınvalidem bakıcak o nedenle gözüm arkada kalmıyacak yani.Erken başlayan annelere çok üzülüyorum gerçekten malesefki hayat bu bazen çok acımasız olabiliyor ...
Kızlar bende bu aralar ailevi sebeblerden dolayı çok kötüyüm Eşimle devamlı tartışma halindeyiz erkeklerin bizi anlaması çok zor zaten anlamalarını beklemiyorum ama en azından rahat bıraksalarda çocuğumuzu piskopat olmadan yetirştirebilsek çünkü bebekliğinde kavga ve mutsuzluğa tanık olan çocukların tüm yaşamının etkilendiğini ve hatta aşırı saldırgan , kavgacı ve hatta tembel çocuklar olduğunu okumuştum.O nedenle size tavsiyem bebeğinizin önünde sakın tartışmayın.Zaten bebekler çok hassaslar annelerinin tüm stresini hissedebiliyorlar. Ben bebeklerimize bunu yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum çünkü onları dünyaya getirmeyi biz istedik o neden olabildiğince en az zararla onları yetiştirelim. Biliyormusunuz yurtdışında sırf bebek sahibi olmak isteyenlere önce anne-baba okuluna gidip eğitim alıyorlar sonra bebek sahibi oluyorlar.Bizim böyle bir lüksümüz yok en azından Babalarrrr eşlerine yardım etmiyorlar barii engel olmasalar bu konu elbette çok derin bir konu neysee kızlar acayip sinirlerim bozuk iyiki bura var da en azından içimizi döküp rahatlıyoruz.Dua edin ki aileniz yanınızda benim ailem uzakta ve beni anlamayan kocam haricinde dertleşecek hiç kimsem yokk ne kötüü dimi :gitme:
İyÜksel canım senİn pakete bİrde merdane mİ eklesen
kocİŞe Özellllllll
valla canım pek makbule gecer...ay zaten bazen vicdan azabı çekiyorum benim canımı sıkıyor ben de sizin adam 7 düvele yettiyor yahu....
valla çatlattılar bizi.
maşallah ona ....ay büyüdü valla dozkan tam erkek oldu yaaa.........
şirvan resimde daha kilolu çıkmış canım sanki.....
benim oğlum 1 ay önce 6.200 60 cm di................................
ye güzelim.. yeterki sen ye oğlumu...şirvannn yerim ben o baranı ne tatşlı olmuş tam yemelik maşallah ona annesiiiiiiiii
ayyyy canım maşallah ikinize de.................... gözkerine bi kez daha hayran oldum... inşallah izin işini halledebilirsin..... evet ne yazık ki ist. değilim.............. ayyyy hiç de sevmedim buraları... neyse hayırlısı....................
ben tamamen balıklama atlıyorum:) ne hediyesi????
canım bizler ne güne duruyoruz.. burda yazışmak istemezsen bile.. msn yazışırız....Merhaba kızlar okuyordum ara sıra ama tam yazamaya kalkım derken benim oğlan huysuzluk yapıyor yada başka bi işim çıkıyordu yazamıyordum .Şirvancım maşşşallahhh oğluşun çok tatlı olmuş en çok da yanakları tonbiş tonbiş bayıldımm vallaa .Ben iş yönünden çok şanlıyım bana 6 aylık olana kadar izin verdiler o yönden çok rahatım daha sonra kayınvalidem bakıcak o nedenle gözüm arkada kalmıyacak yani.Erken başlayan annelere çok üzülüyorum gerçekten malesefki hayat bu bazen çok acımasız olabiliyor ...
Kızlar bende bu aralar ailevi sebeblerden dolayı çok kötüyüm Eşimle devamlı tartışma halindeyiz erkeklerin bizi anlaması çok zor zaten anlamalarını beklemiyorum ama en azından rahat bıraksalarda çocuğumuzu piskopat olmadan yetirştirebilsek çünkü bebekliğinde kavga ve mutsuzluğa tanık olan çocukların tüm yaşamının etkilendiğini ve hatta aşırı saldırgan , kavgacı ve hatta tembel çocuklar olduğunu okumuştum.O nedenle size tavsiyem bebeğinizin önünde sakın tartışmayın.Zaten bebekler çok hassaslar annelerinin tüm stresini hissedebiliyorlar. Ben bebeklerimize bunu yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum çünkü onları dünyaya getirmeyi biz istedik o neden olabildiğince en az zararla onları yetiştirelim. Biliyormusunuz yurtdışında sırf bebek sahibi olmak isteyenlere önce anne-baba okuluna gidip eğitim alıyorlar sonra bebek sahibi oluyorlar.Bizim böyle bir lüksümüz yok en azından Babalarrrr eşlerine yardım etmiyorlar barii engel olmasalar bu konu elbette çok derin bir konu neysee kızlar acayip sinirlerim bozuk iyiki bura var da en azından içimizi döküp rahatlıyoruz.Dua edin ki aileniz yanınızda benim ailem uzakta ve beni anlamayan kocam haricinde dertleşecek hiç kimsem yokk ne kötüü dimi :gitme:
bende kıskandım.. bende istiyorm kahve....ne demek kimsem yok valla geçen apartmanının önüne geldim ama numarayı bilmediğim için telefon ettim telefonun kapalıydı canım benim ben yanıbaşındayım.arzu evimin dağınıklığına falan bakmazsan yarın gel biraz oturur birer kahve içeriz ne dersin??
saol anaların anası saol ..muhtaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr şahane görünyosunuuuuuuz Allah ikinizide nazarlardan saklasıııın
şenay ya bizde ankaralılar olarak birgün ayarlayıp
benim evde mi buluşsak
senin ikizleride çok merak ediyorumm.
iyi hadi vurmayım bariiiii memlekette aptal çok zatiiiii bide seni kaybetmeyelim
şaka bi yana öyle yapsakmı etsekmi ile olmuyo bacım ciddi ciddi gün belirliyosun herkes kendini ayarlıyo toplaşıyoruz olay budur
canım benimkide terazi,, bazen onunda dengesizliği tutuyor...valla bildiğim gçrdüğüm kadarıyla terazinin iyisi çok iyi bazısı dengesiz oluyo /lafım meclisden dışar) ben de dengesize cattım bacım
canım sen urlayı bul,, en iyisi...ya kızlar istnbul ankara derken izmirden kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabukolalaım izmirli varsa hadi bizde toplaşalım bakın ben 1 aya gidiyom diyarbakıra orda nisan annesi varmıki varsada ben buluşma yerine bulup gidinceye bikaç gnü geçer yolbilmem iz bilmem
hadi izmirden ses verin
bursalılar da kıskanıp onlarda 8 ağustosta toplansınlar bariii..
nisan topik buluşma tarihi 8 ağustos :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?