2009 Nisan Anneleri buraya

canım, ben çok üzüldüm.... ama nolursa olsun sen oğluna sarıl,, unut onunla herşeyi,,, unutma onlar bize bu hayatta verilen en büyük hediye. gerisi boş yani ne kadar umursarsan o kadar üzerine gelir... bırak boşver hayat güzel,, oğlunla tadını çıkar...mutlu günler...opuyorumnanaktan

valla canım pek makbule gecer...ay zaten bazen vicdan azabı çekiyorum benim canımı sıkıyor ben de sizin adam 7 düvele yettiyor yahu....

olur mu vicdan azabı falan niye çekiyon.
biz burda hepimiz dertlerimizi anlatıp
az biraz rahatlıyoruz. herkes gayet isteyerek
birbirini dinliyo canım. keşke seni rahatlatabilsek
ama işte olabildiğince paylaşmak isteriz.

Çok sağolun arkadaşlar ..iyiki varsınız her duamda hepinizi anıyorum ve ALLAH sizden razı olsun...

Bu arada şımarıp ...eşimin ugunkü macerasını anlatayım..ben bugun iş başı yaptım ...eşim yüzünden gecikmeli...yazı falan yazılacak...personel dairesi arandı iş başı yaptım diye karşı taraf şokta "Neden iş başı yapıyor o zaten çalışmıyor muydu?" demiş...sevgili eşim ben doğum yaptıktan sonra tüm evrakları eline verip iş yerindeki arkadaşların şunu yap bunu yap demelerine rağmen benim doğum ypatığıma dair raporu personle vermemiş.....lmaz: anlayacağınız ben 90 gündür ipten dönmüşüm..Allahtan hoclar falan bu tür evrak işlerindne anlamazlar idaridekiler de halloldu diye bilip üzerine düşmemişle....personel dairesi yarın benden evrakları ELDEN getirmemi istedi...

ve ben eşime böle böle olmuş diyince ..ne yapayım arayıp söyleselerdi...ne olmuş ki dedi
...

valla bildiğim gçrdüğüm kadarıyla terazinin iyisi çok iyi bazısı dengesiz oluyo /lafım meclisden dışar) ben de dengesize cattım bacım

valla çatlattılar bizi.

ya kızlar istnbul ankara derken izmirden kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabukolalaım izmirli varsa hadi bizde toplaşalım bakın ben 1 aya gidiyom diyarbakıra orda nisan annesi varmıki varsada ben buluşma yerine bulup gidinceye bikaç gnü geçer yolbilmem iz bilmem
hadi izmirden ses verin

ay büyüdü valla dozkan tam erkek oldu yaaa.........

şirvan resimde daha kilolu çıkmış canım sanki.....

benim oğlum 1 ay önce 6.200 60 cm di................................
maşallah ona ....
şirvannn yerim ben o baranı ne tatşlı olmuş tam yemelik maşallah ona annesiiiiiiiii
ye güzelim.. yeterki sen ye oğlumu...

hayırlısı tabii, gönüller bir olsun.. hafta sonları falanda gelmiyeceksin hiç ist.a

canım bizler ne güne duruyoruz.. burda yazışmak istemezsen bile.. msn yazışırız....
bende kıskandım.. bende istiyorm kahve....
muhtaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr şahane görünyosunuuuuuuz Allah ikinizide nazarlardan saklasıııın
saol anaların anası saol ..
şenay ya bizde ankaralılar olarak birgün ayarlayıp
benim evde mi buluşsak
senin ikizleride çok merak ediyorumm.

iyi hadi vurmayım bariiiii memlekette aptal çok zatiiiii bide seni kaybetmeyelim
şaka bi yana öyle yapsakmı etsekmi ile olmuyo bacım ciddi ciddi gün belirliyosun herkes kendini ayarlıyo toplaşıyoruz olay budur

bence şenayda toplanın .. o iki çoçukla nasıl gelecek..
valla bildiğim gçrdüğüm kadarıyla terazinin iyisi çok iyi bazısı dengesiz oluyo /lafım meclisden dışar) ben de dengesize cattım bacım
canım benimkide terazi,, bazen onunda dengesizliği tutuyor...
canım sen urlayı bul,, en iyisi...

istanbullu nisan anneleri hadi bizde ankaralılar gibi 8 ağustosta buluşalım...

hadi bakalım .. muhtar sizi evine beklyor....

ankara - istanbul 8 ağustos buluşuyor...

polikarbonik al demişsin canım benim!

salak ben gittim cam aldım şu internette beğendiğim kaplumbağalı olanı ancak sölediğin doğruysabana gene çarşı yolları gözüküyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…