2009 Nisan Anneleri buraya

Benımde gÜndÜzlerı 250 cc bıde 100 cc rezene ıÇıyor akŞamlarıda emdıĞı ıÇın bılemıyorum artık kaÇ ıÇıyor ama 8 kere 180 cc Çok fazla

GÜNAYDIN GÜZELLER ANNELER .... dün akşam muhabbet iyiymiş akşamdan bağlanamıyorum nete (
bende kızımı bugünlerde iştahsız buluyorum mama değişikliğinden olduğunu düşünüyordum açıkçası bide sıcaklardan olabileceğini sölemişti doktorumuz dün hele saat 14.30 gibi 100 cc mama içmiş saat 17.00 olmuştu halen mama kabul etmiyordu. ama su verdiğimde yada çayın verdiğimde hemen içiyordu mamayı saat sanırım 18.00 gibi felan içti yine 100 cc ama enterasan olan gece çok güzel yiyo mesela saat 12.00 gibi 100 cc mama içip uyuyor gece saat 04.00 gibi kalkıyo yine 100 cc mama bitiriyo hatta geçen gece çok şaşırttı beni (ilk kez oldu bu ) 160 cc mamayı içti bitirdi. sabahtanda saat 09.30 kadar zorla mama verebiliyorum işte böle belli bir düzeni yok ama sanırım günde 600-700 cc kadar içiyor son kontrolünde 600 gr almıştı çok uzun oldu yafff :)))

ya beni dellendiriyorlar valla.....o doktor kesinlikle muzaffer kuşanla bağlantılı.....mama kutusunun arkasında bile günde 5 kere yazıyor....yahu bebek bunlar canları nasıl isterse öle yerler....benim kız 3 aylıkken 5.850 idi ama ben hiç üzülmedim niye kilosu çok değil diye çünkü sağlığı iyi maşallah....

bide bakarsın senin apartmanın önünede gelmişim
ağustos sonu ılgazda olucam 1 hafta geçerken uğrarım heheh

Çok sevinirim Dilek.Fırsat yaratmaya çalış olur mu?

bursalılar da kıskanıp onlarda 8 ağustosta toplansınlar bariii..

nisan topik buluşma tarihi 8 ağustos :))))

Eeee ben de bir KAstamonubuluşması yapayım bari.Oğluşla otururuz karşılıklı.

Kesinlikle katılıyorum sen,n doktor saçmalamış.

canım merhaba geçenlerde senle sohbetimiz olmuştu şu gece mamasıyla ilgili denedin mi acaba denediysen gece uykularınız ne alemde onu soracaktım :))))))))

polikarbonik al demişsin canım benim!

salak ben gittim cam aldım şu internette beğendiğim kaplumbağalı olanı ancak sölediğin doğruysabana gene çarşı yolları gözüküyo:))
canım benim dr da cam önerdi. biliyosundur mutlaka plastik biberonlarda bisphenol A diye bir madde sıcakla temasla açığa çıkıyor ve bi takım zaraları var. kimya müh. olarak ben de cam öneririm

hediyeler gitmeye başlamış!!
ben henüz ne alacağıma karar veremedim ya!!
şekercim hediyen hazır yarın kargoya vericem inşallah.

canım bence de biraz fazla o miktar sanki.aldığı kadarını ver sen yine. benim dr. da bu zamanda o nasıl isterse öyle beslenir. çok müdahale edemezsin dedi.
benim kızımda çarşamba kontrolde 7200gr 63.5 cm çıktı. fazlamı diye sordum dr öyle dedi.

bu seferki buluşmaya ben de gelmek istiyorum. 8 ağustos kocamın doğumgünü ve geçen sene 8 ağustosta hamile olduğumu öğrenmiştim. özel ve güzel bi gün yani. yalnız şirvancım sana zahmet olmazmı. ayrıca nerde oturuyosun. ben avrupadayım da.

canım merhaba geçenlerde senle sohbetimiz olmuştu şu gece mamasıyla ilgili denedin mi acaba denediysen gece uykularınız ne alemde onu soracaktım :))))))))

Sinem benim kıza hiçbir mama uyku yapmıyor onu anladım....kurulu saat gibi 3 saatte 1 kalkıp mamasını yiyor gece mamasıda gündüzün yerini tuttu anlayacağın...:))

selam herkese bende nisan annesiyim ama benim oğlum çok ufak doğdu 2500 46 cm 35 gün sarılığı geçmedi şimdi sağlığı yerinde çok şükür hareketli kıpır kıpır canım yavrum ama kilosu çok az yaa sadece emziriyorum sütüm var allaha şükür bugun konrtolümüz vardı 5 kg 57 cm olmuş dr gece maması ver dedi kaşıkla aptamil aldım bende sütüm var ama kilo alımı biraz yavaş çok üzülüyorum gerçi dr sağlığı yerinde diyo doğum kilosuna göre ancak diyo ama ben yinede üzülüyorum...

selam herkese
benim oğlan ugün uyku konusunda benle baya inatlaştı dünün acıısını çıkarıyor herhalde
banyodan sonra saatlarce uyumuştu yine yıkadım ve 2 saat oldu hala uyuyo
aman maşaallh
bebeklerinizin kilosunu yazmışsınız nisan annesiyim ama 26 olunca sizin biraz gerinizden geliyorum
son kontrolümüz iki aylık olduğundaydı 5400gr
bende sadece emziriyorum ve ayda 1 kilo alıyor
burcuada senin de bebğinin doğum kilosuna göre bencede çok iyi bence hiç üzülme önemli olan sağlıgı...

bu arada dr biberon verme kesinlikle kaşıkla besle dedi.yoksa memeyi bırakır dedi.4 aylık olduğunda ek mamalara geçicez yani 20 gün sonra falan o zaman neler vericez acaba

saol canım o kilosuna boyuna bakmıyo benimkisi nerdeyse emeklicek yüzüstü yatırdığımda falan kendini bi kaldırışı var çok komik oluyo tırtıl gibi ilerliyo :)

bu arada sizin bebişler nasıl uyuyo benim yaramaz kayra m ayakta sallancak ve emzikle uyucak yatağına yatırdığımdaysa sadece yüzüstü yatıyo bazen .çeviriyorum bi kaç dakka sonra uyanıyo

benimki genelde emerken uyuykluyo hemen yatırıyorum uyuyo
ama akaşamları saat 9 da yatırıyorum uyumadığındada eşim oto koltuğuna koyup sallyo sonra yerine yatırıyoruz gece uykumuz iyi çok şükür

hoşgeldin burcu ada benimde bebiş küçük doğdu 2 900 47 cm di bizim de ayın 27 de benim sütüm yok az var mama ağırlıklı besleniyor biberon kullanıyorum memeyi de bırakmadı önce meme veriyorum sonra biberon şimdi kaç cm boyu bebişinin...... benim bebişde çingene beşiği yaptık onda sallayarak uyuyor şimdilerde mamadan sonra uyuyor akşamları bende yüzüstü uyutuyorum gece 3 te ve sabah 5 den sonra her saat kalkıyor, gece mama vermiyorum sadece meme emiyor işte böyle uzun oldu biraz

evet bende merak ediyorum ek besinlere geçtiğimizde sadece anne sütüyle bebeğini besleyenler acaba ne kullanacak devam sütü falanmı

canım benimki 57 cm olmuş aslında çok tombiş olması önemli değil sağlığı yerinde olsun benim maşallah sütüm bayağ var ama galiba kayra annesine çekmiş bende çok zayıfmışım bebekken.bizimde gece uykusu iidi ama dün gece saat 12 deb sabah 4e kadar mum etti bizi kereta sonunda eşim dedi olucak gibi değil arabaya bindik arabada tur attık uyudu mışıl mışıl eve getirdik sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…