- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
aferin kız şennn ayyy!!
abi internet kurdumusunuz nesiniz:)))
180 cc 8 keremi yuhhhh!!!!
bide bakarsın senin apartmanın önünede gelmişim
ağustos sonu ılgazda olucam 1 hafta geçerken uğrarım heheh
bursalılar da kıskanıp onlarda 8 ağustosta toplansınlar bariii..
nisan topik buluşma tarihi 8 ağustos :))))
günaydın anneler ve melekleri.....
biz çoktan uyandık kedi gibi miyavlıyoruz oğlum çok seviyor değişik değişik ses çıkarmayı şimdi kucağımda kızlar dün dr gittik benim oğlan çok iştahsız bir bebek olduğu ve sabahları sürekli burnu tıkalı olduğu için neyse muayene sırasında sağ kolunuda hareketsizlik hissetti ve akciğer grafisi istedi ve çocuk nörolojisine yönlendirdi neyse ben ağlamaya başladım benim oğlan çok hareketli ve ben öyle bişey olsa farkederdim dedim iki koluda eşit hareket etmeliymiş ve zaten ikiside çok hareketli benim eşim fiziktedavi ve rehabilitasyon uzmanı telefonda söylediğimde dr saçmaladığını akşam eve gelince muayene edeceğini söyledi akşam muayene etti ve dr çok kızdı şimdiki drlar bir sürü bişey uyduruyorlar burun tıkanıklığı için gittim saçma sapan şeylerle uğraştım idrar tah ve gaita tah istedi babası kakasını götürdü bende idrar için gideceğim dr yusufun günde 8 kere 180 cc süt yada mama yemesi gerektiğini söyledi nerde benimki gnde 300 cc süt içerene kdar anam ağlıyor niye bu kadar iştahsız olduğu araştırılacak işte böyle benimki uçuş moduna geçti kucağımda ...
ya beni dellendiriyorlar valla.....o doktor kesinlikle muzaffer kuşanla bağlantılı.....mama kutusunun arkasında bile günde 5 kere yazıyor....yahu bebek bunlar canları nasıl isterse öle yerler....benim kız 3 aylıkken 5.850 idi ama ben hiç üzülmedim niye kilosu çok değil diye çünkü sağlığı iyi maşallah....
canım benim dr da cam önerdi. biliyosundur mutlaka plastik biberonlarda bisphenol A diye bir madde sıcakla temasla açığa çıkıyor ve bi takım zaraları var. kimya müh. olarak ben de cam öneririmpolikarbonik al demişsin canım benim!
salak ben gittim cam aldım şu internette beğendiğim kaplumbağalı olanı ancak sölediğin doğruysabana gene çarşı yolları gözüküyo:))
şekercim hediyen hazır yarın kargoya vericem inşallah.hediyeler gitmeye başlamış!!
ben henüz ne alacağıma karar veremedim ya!!
canım bence de biraz fazla o miktar sanki.aldığı kadarını ver sen yine. benim dr. da bu zamanda o nasıl isterse öyle beslenir. çok müdahale edemezsin dedi.günaydın anneler ve melekleri.....
biz çoktan uyandık kedi gibi miyavlıyoruz oğlum çok seviyor değişik değişik ses çıkarmayı şimdi kucağımda kızlar dün dr gittik benim oğlan çok iştahsız bir bebek olduğu ve sabahları sürekli burnu tıkalı olduğu için neyse muayene sırasında sağ kolunuda hareketsizlik hissetti ve akciğer grafisi istedi ve çocuk nörolojisine yönlendirdi neyse ben ağlamaya başladım benim oğlan çok hareketli ve ben öyle bişey olsa farkederdim dedim iki koluda eşit hareket etmeliymiş ve zaten ikiside çok hareketli benim eşim fiziktedavi ve rehabilitasyon uzmanı telefonda söylediğimde dr saçmaladığını akşam eve gelince muayene edeceğini söyledi akşam muayene etti ve dr çok kızdı şimdiki drlar bir sürü bişey uyduruyorlar burun tıkanıklığı için gittim saçma sapan şeylerle uğraştım idrar tah ve gaita tah istedi babası kakasını götürdü bende idrar için gideceğim dr yusufun günde 8 kere 180 cc süt yada mama yemesi gerektiğini söyledi nerde benimki gnde 300 cc süt içerene kdar anam ağlıyor niye bu kadar iştahsız olduğu araştırılacak işte böyle benimki uçuş moduna geçti kucağımda ...
canım merhaba geçenlerde senle sohbetimiz olmuştu şu gece mamasıyla ilgili denedin mi acaba denediysen gece uykularınız ne alemde onu soracaktım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?