2009 Nisan Anneleri buraya

kız ikiz anası sen ne aldım bakayımmm??
kopya çekerim belki aynısını alırım hhııı ne dersin
!!

günaydın anneler ve melekleri.....

biz çoktan uyandık kedi gibi miyavlıyoruz oğlum çok seviyor değişik değişik ses çıkarmayı şimdi kucağımda kızlar dün dr gittik benim oğlan çok iştahsız bir bebek olduğu ve sabahları sürekli burnu tıkalı olduğu için neyse muayene sırasında sağ kolunuda hareketsizlik hissetti ve akciğer grafisi istedi ve çocuk nörolojisine yönlendirdi neyse ben ağlamaya başladım benim oğlan çok hareketli ve ben öyle bişey olsa farkederdim dedim iki koluda eşit hareket etmeliymiş ve zaten ikiside çok hareketli benim eşim fiziktedavi ve rehabilitasyon uzmanı telefonda söylediğimde dr saçmaladığını akşam eve gelince muayene edeceğini söyledi akşam muayene etti ve dr çok kızdı şimdiki drlar bir sürü bişey uyduruyorlar burun tıkanıklığı için gittim saçma sapan şeylerle uğraştım idrar tah ve gaita tah istedi babası kakasını götürdü bende idrar için gideceğim dr yusufun günde 8 kere 180 cc süt yada mama yemesi gerektiğini söyledi nerde benimki gnde 300 cc süt içerene kdar anam ağlıyor niye bu kadar iştahsız olduğu araştırılacak işte böyle benimki uçuş moduna geçti kucağımda ...

canım fazla uzulme inşallah bişey çıkmaz sıcaklardandır benim kızdada iştahsızlık var ben o kadar problem etmiyorum aylık 50o gr alıyosa hiç bi sorunu yok demektir dedi benim doktorum

Canım, bazı dr.lar tecrübesizliklerini tahlil vb. isteyerek kapatmaya çalışıyorlar, bazı dr.lar da hastane politikasının altında ezilip zorla tahlil vb. istemek zorunda kalıyorlar. Sana tavsiyem mutlaka baska bir hastanede baska bir doktora götürüp muayene ettirmen. Önce sesini çıkarma hiç, bakalım o dr. bişey söyleyecek mi koluyla ilgili. Söylemezse sen söylersin, siz ne düşünüyorsunuz diye.

Nerede oturuyorsun ist. da? Sana dr. tavsiye edebilirim istersen.

canım fazla uzulme inşallah bişey çıkmaz sıcaklardandır benim kızdada iştahsızlık var ben o kadar problem etmiyorum aylık 50o gr alıyosa hiç bi sorunu yok demektir dedi benim doktorum

canım benimki doğduğundan beri iştahsız ne beni emiyor ne biberon seviyor kilosu 7300 boy 66,5 cm olmuş bende hayret ediyorum bu kadar az beslenmeye maşallah kilosu iyi ama iştahsız bebek çok zor.

polikarbonik al demişsin canım benim!

salak ben gittim cam aldım şu internette beğendiğim kaplumbağalı olanı ancak sölediğin doğruysabana gene çarşı yolları gözüküyo:))

chicco kaplumbağalı olan camdan bizdede varda biz mama alıyoruz....olsun deniz onuda kullanırsın....

senin doktor uçmuş bence......günde 8 kere 180 cc ne demek 1.440 cc yuh yani.....hatta onlar hazırlanınca(mamalar yani)1.520cc yapar....her bebeğin beslenmesi farklıdır çocuklara makine yağı koyar gibi mama veremiyoruz ne yazık ki....sen takma kafana emin ol bişey çıkmaz bu kadar az içmesi sıcaklara bağlı olabilir.....

herkeslere günaydınlar olsun...ben şimdiden bu 8 ağustosun görüşmelerini yapayım kocişle....

canım 7300 mu masallah bız oralara zor geiriz 3 aylıkken bile senın doktor tozutmuş kafayı herhalde one öle kilosu çok ıyı

canım seniçok iyi anlıyorum çünkü bende oğlumun iştahsızlığıyla arasıra uğraşıp duruyorum.
Biberonu ağzına değdirdiğim gibi başlıyor ağlamaya.
Dr.da bizden iştahsızlığı için gaita ve idrar kültürü istemişti çok şükür birşey çıkmadı.
Idrar için bence hastanede huzursuz etme bebeğini.
Eve idrar torbası al hastaneden, yapıştır ufaklığa.
Bezinide hafif bağla ne zaman yaparsa hastaneye götür.
(biz öyle yapmıştık.)
8 kere 180cc mi??yok artıkkk
doktorum bu aylarda bebekler beslenme saatinin arasını uzun tutmak isteyebilir demişti.
90-100 cc sütünü sağıp ver,günde 1 kerede mama takviyesi yap dedi.
24 saatte 800-900 cc yeterliymiş.
Nasıl 180cc yaa ben şaşırdım nasıl içicek ki bebeğin bu kadar.

Canım bırde Şu var;
hemŞıre-ebe bır arkadaŞıma bebeĞım hakkında hep danıŞırım.
ıŞtahsız olduĞunu sÖyledıĞımde bana vÜcut sıcaklıĞını ÖlÇ demıŞtı ve ÖlÇtÜm.
36.0 - 36.1 Çıkıyor dedım ve bana ÜŞÜtmÜŞ olabılır ege o yÜzden de ıŞtahsız olabılır,36.5'ın altına ınmesın demıŞtı.

zeynep biberonu bıraktı zerenede haksızlık olmasın diye ben vermiyorum bu durumdada ortalarda inek gibi geziniyorum ama sanırım aptamilin kutunda 3 aylıklar için günde 5 defa 180 cc yazıyodu

Kızlar ben Çok merak ettİm Şİmdİ lÜtfennn bebeklerİnİzİn kaÇ saat arayla kaÇ cc İÇtİĞİnİ yazar mısınız?

ben emzirdiğim için hiç bilmiyorum kaç cc içiyor,hiç de sağıp da bakmadım kaç cc sütüm çıkıyor die???ama bazen mama verdiğimizde 90 cc yi bile çok zor içiyor,benim kızım da mı iştahsız acaba?

Kılo alımından anlayabılırsın canım yeterı kadar emıyor mu dıye?
Ege ayda 600gr.almıŞtı ve dr.az olduĞunu dÜŞÜndÜ.
Bana saĞıp ver dedı.

zeren bu ay 600 gr aldı dr iyi buldu şöyleki bebeklerin alması gereken kilo doğum kilolarına göre değişirmiş 600 gr la 1200 gr arasında 2-2500 doğan 600 4-4500 doğan 1200 alırmış dr öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…