tembel börülceeeeeeeeeeeee günaydın
canım fazla uzulme inşallah bişey çıkmaz sıcaklardandır benim kızdada iştahsızlık var ben o kadar problem etmiyorum aylık 50o gr alıyosa hiç bi sorunu yok demektir dedi benim doktorumgünaydın anneler ve melekleri.....
biz çoktan uyandık kedi gibi miyavlıyoruz oğlum çok seviyor değişik değişik ses çıkarmayı şimdi kucağımda kızlar dün dr gittik benim oğlan çok iştahsız bir bebek olduğu ve sabahları sürekli burnu tıkalı olduğu için neyse muayene sırasında sağ kolunuda hareketsizlik hissetti ve akciğer grafisi istedi ve çocuk nörolojisine yönlendirdi neyse ben ağlamaya başladım benim oğlan çok hareketli ve ben öyle bişey olsa farkederdim dedim iki koluda eşit hareket etmeliymiş ve zaten ikiside çok hareketli benim eşim fiziktedavi ve rehabilitasyon uzmanı telefonda söylediğimde dr saçmaladığını akşam eve gelince muayene edeceğini söyledi akşam muayene etti ve dr çok kızdı şimdiki drlar bir sürü bişey uyduruyorlar burun tıkanıklığı için gittim saçma sapan şeylerle uğraştım idrar tah ve gaita tah istedi babası kakasını götürdü bende idrar için gideceğim dr yusufun günde 8 kere 180 cc süt yada mama yemesi gerektiğini söyledi nerde benimki gnde 300 cc süt içerene kdar anam ağlıyor niye bu kadar iştahsız olduğu araştırılacak işte böyle benimki uçuş moduna geçti kucağımda ...
günaydın anneler ve melekleri.....
biz çoktan uyandık kedi gibi miyavlıyoruz oğlum çok seviyor değişik değişik ses çıkarmayı şimdi kucağımda kızlar dün dr gittik benim oğlan çok iştahsız bir bebek olduğu ve sabahları sürekli burnu tıkalı olduğu için neyse muayene sırasında sağ kolunuda hareketsizlik hissetti ve akciğer grafisi istedi ve çocuk nörolojisine yönlendirdi neyse ben ağlamaya başladım benim oğlan çok hareketli ve ben öyle bişey olsa farkederdim dedim iki koluda eşit hareket etmeliymiş ve zaten ikiside çok hareketli benim eşim fiziktedavi ve rehabilitasyon uzmanı telefonda söylediğimde dr saçmaladığını akşam eve gelince muayene edeceğini söyledi akşam muayene etti ve dr çok kızdı şimdiki drlar bir sürü bişey uyduruyorlar burun tıkanıklığı için gittim saçma sapan şeylerle uğraştım idrar tah ve gaita tah istedi babası kakasını götürdü bende idrar için gideceğim dr yusufun günde 8 kere 180 cc süt yada mama yemesi gerektiğini söyledi nerde benimki gnde 300 cc süt içerene kdar anam ağlıyor niye bu kadar iştahsız olduğu araştırılacak işte böyle benimki uçuş moduna geçti kucağımda ...
canım fazla uzulme inşallah bişey çıkmaz sıcaklardandır benim kızdada iştahsızlık var ben o kadar problem etmiyorum aylık 50o gr alıyosa hiç bi sorunu yok demektir dedi benim doktorum
polikarbonik al demişsin canım benim!
salak ben gittim cam aldım şu internette beğendiğim kaplumbağalı olanı ancak sölediğin doğruysabana gene çarşı yolları gözüküyo:))
Biz çoktan uyandık kedi gibi miyavlıyoruz oğlum çok seviyor değişik değişik ses çıkarmayı şimdi kucağımda kızlar dün dr gittik benim oğlan çok iştahsız bir bebek olduğu ve sabahları sürekli burnu tıkalı olduğu için neyse muayene sırasında sağ kolunuda hareketsizlik hissetti ve akciğer grafisi istedi ve çocuk nörolojisine yönlendirdi neyse ben ağlamaya başladım benim oğlan çok hareketli ve ben öyle bişey olsa farkederdim dedim iki koluda eşit hareket etmeliymiş ve zaten ikiside çok hareketli benim eşim fiziktedavi ve rehabilitasyon uzmanı telefonda söylediğimde dr saçmaladığını akşam eve gelince muayene edeceğini söyledi akşam muayene etti ve dr çok kızdı şimdiki drlar bir sürü bişey uyduruyorlar burun tıkanıklığı için gittim saçma sapan şeylerle uğraştım idrar tah ve gaita tah istedi babası kakasını götürdü bende idrar için gideceğim dr yusufun günde 8 kere 180 cc süt yada mama yemesi gerektiğini söyledi nerde benimki gnde 300 cc süt içerene kdar anam ağlıyor niye bu kadar iştahsız olduğu araştırılacak işte böyle benimki uçuş moduna geçti kucağımda ...
Kızlar ben Çok merak ettİm Şİmdİ lÜtfennn bebeklerİnİzİn kaÇ saat arayla kaÇ cc İÇtİĞİnİ yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?