2009 Nisan Anneleri buraya

slm herkese
bugün ilk defa aylardır hatta yılı olucak yazıştığım nisan annelerinde biriyle telde konuştum
ekim 29 arkadaşımla heycanlandımm baya sanal sanal yazarken sesi duymak çok güzelmiş
tabi istanbul ve ankara aştı kendilerinide siz görüşüyorsunuz
ses duymak bile çok güzeldi

ayyy o ağız içi mantarı demek yanii pamukcuk

canım kaynamış soğumuş biraz suyun içine içme sodası karbonat koyup gazlı bezle varya sargı bezi onla ıslayıp azğının içini temizlersen pamukçuk geçiyo sürekli yapıyorum hiçolmadı allaha şükür çok acılı bişeymiş o

anlatamıyom ben galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulen nisan anacıklarıııııııııııııııııı ben aft diyom siz pamukcuğu anlatıyonuzzzzzzzzzzzzz ay ağlıcam şimdiiiiiii heeeee

anlatamıyom ben galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulen nisan anacıklarıııııııııııııııııı ben aft diyom siz pamukcuğu anlatıyonuzzzzzzzzzzzzz ay ağlıcam şimdiiiiiii heeeee

canım doğümgününmüş hafta sonu pek girmediğim için kutlayamadım özür geçde olsa mutlu sağlıklı nice yıllara bebişlerinle beraber inşallah . Bu arada geçmiş olsun aft ne olduğunu bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum. Biz geçen dozkan ile küçük buluşma yaptık sanırım resimlerini koymuş inşallah seninlede 8 ağustos da tanışırız çok merak ediyorum valla seni umarım gelirsin geçmişe pek bakamadım artık okuyunca yazarım bişiler öptüm canımm:1hug:

canım geç kalmadın doğum günüm bugün teşekkür ederim 8 ağustosta mutlaka gelmeye çalışıcaz kızcelerle bende merak ediyorum valla

Şenay doğum günün kutlu olsun. Mikostatin söylediğin gibi oral kandidiasis tedavisinde kullanılır yani pamukçuk. Aft için metilen mavisi kullanılabilir ama bebekte kullanılmaz diye biliyorum. Bence hiç elleme kendiliğinden geçer. Derinleşirse veya büyürse doktora götürebilirsin.

teşekkür ederim hayatım galiba o bilmemne mavisi zehirliymiş beklicem dediğin gibi bakalım nasıl ilerlicek

Sabah kızımı emzirmeden önce tartıldım,bir de emzirdikten sonra ,200 gr azalmışım,sizce 200 gr süt mü çıkmış yani?

slmm kızlar bartından yeni geldimm ayy çok öslemişim burayıı naslsnz bakıyım geçmişi okuyamdmm sonra okurum inşşş

ben pamukçuk için kara dut pekmezi duydum hatta ananem benim kızımında olur belki diye yedekte bir şişe tutuyordu

canım geç kalmadın doğum günüm bugün teşekkür ederim 8 ağustosta mutlaka gelmeye çalışıcaz kızcelerle bende merak ediyorum valla

aaaa evet yaa ayy valla şenaycım kafa kalmadı bugünlerde biraz dalgınım geçikmediğime sevindim birde biz 1 tanesiyle beöle daıtıyoz kafaları sen 2 taneyle uğraşıyorsun valla seni tebrik ediyorum canım yaa görüşmek dileğiyle ..

dilekcimmmm sevgili komşummm nerelerdesin ayoll özledim seni yaaa ....tabiii sevimli kızın sidal'i ve tatlı oğluşun demiriii yarın antarese gidicez kayınvalideyle gelmek istersen ara beraber gideriz canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…