ayyy o ağız içi mantarı demek yanii pamukcuk
anlatamıyom ben galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulen nisan anacıklarıııııııııııııııııı ben aft diyom siz pamukcuğu anlatıyonuzzzzzzzzzzzzz ay ağlıcam şimdiiiiiii heeeee
canım doğümgününmüş hafta sonu pek girmediğim için kutlayamadım özür geçde olsa mutlu sağlıklı nice yıllara bebişlerinle beraber inşallah . Bu arada geçmiş olsun aft ne olduğunu bende bilmiyorum ilk defa duyuyorum. Biz geçen dozkan ile küçük buluşma yaptık sanırım resimlerini koymuş inşallah seninlede 8 ağustos da tanışırız çok merak ediyorum valla seni umarım gelirsin geçmişe pek bakamadım artık okuyunca yazarım bişiler öptüm canımm:1hug:
Şenay doğum günün kutlu olsun. Mikostatin söylediğin gibi oral kandidiasis tedavisinde kullanılır yani pamukçuk. Aft için metilen mavisi kullanılabilir ama bebekte kullanılmaz diye biliyorum. Bence hiç elleme kendiliğinden geçer. Derinleşirse veya büyürse doktora götürebilirsin.
mikostatin
endikasyonlar
ağız boşluğı kandidiyazısının tedavisinde endikedir...
ne anladınız...
meraklı misafir yokmu burda -- o sağlıkta çalışmıştı..
gel de çöz bu bilmeceyii..
Bu arada sultan dönmüş Sultancımmmm Hoşgeldinn canımmm
Sabah kızımı emzirmeden önce tartıldım,bir de emzirdikten sonra ,200 gr azalmışım,sizce 200 gr süt mü çıkmış yani?
ben hep diyorum kiloların yarısı balkonlarda diye.:dance:
slmm kızlar bartından yeni geldimm ayy çok öslemişim burayıı naslsnz bakıyım geçmişi okuyamdmm sonra okurum inşşş
hoşgeldinnn
canım geç kalmadın doğum günüm bugün teşekkür ederim 8 ağustosta mutlaka gelmeye çalışıcaz kızcelerle bende merak ediyorum valla
asyacım hediyen yarın elinde olur nişş bi aksilk çıkmazsa umarım begenirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?