dilekcimmmm sevgili komşummm nerelerdesin ayoll özledim seni yaaa ....tabiii sevimli kızın sidal'i ve tatlı oğluşun demiriii yarın antarese gidicez kayınvalideyle gelmek istersen ara beraber gideriz canımm.
slmm kızlar bartından yeni geldimm ayy çok öslemişim burayıı naslsnz bakıyım geçmişi okuyamdmm sonra okurum inşşş
dozkan burdamısın arzuerler fotı çekinmişsiniz bende görmek istiyorum hangi sayfalarda o
dilekcimmmm sevgili komşummm nerelerdesin ayoll özledim seni yaaa ....tabiii sevimli kızın sidal'i ve tatlı oğluşun demiriii yarın antarese gidicez kayınvalideyle gelmek istersen ara beraber gideriz canımm.
rumelilide kaynana topiği simalarında görüldü:)
karnım aç hem yemek istiyorum hem istemiyorum
daha verilecek 10 kilom vaar ya ben ne biçim bişey oldum ya kilo falan veremiyorum
sütümde azaldı bazen diyorum gireyim diyete süt te azaldı zaten ne kadar gelirse gelir diyorum ama
onuda yapamıyorum
çiçenk facebooktaki resimler süper çıkmış çok zayıf görünüyosun maşallah nasıl verdin kızzzzzzzzzzzz
çiçek valla meraklandırdınız bende baktım kaynana topiğine ve ağzım hala açık şekerim
verilmiş sadakan varmış.iyi sıyrılmış uzağa gitmişsiniz kayınvalide zulmünden.
ay canım benim bende seni özledim inan
sanki yüzyüze görüştüğüm eski arkadaşım gibisin inan
he bide çok beğeniyorum seni söliiimm
bugün sa yazmıştım burdan ama görmedin sanırım
facete resimlerin çok hoş ya nasıl verdin kız kilo benim göbek kaldı ya yanlarım falan berbatım banada söle
saol bidenem hemen bakayım mcukss
bu arada çiçek bende baktım o kaynana topiğine çok şaşırdım konu açan kızın yazdığı senin yazdıkların yanında solda sıfır kalır anlatsana bizede tee oralara ne giidyosun
yada konu felan aç hehe
kızlar sıcaklardan mı nedir bebeğinin iştahı azalan varmı?
sanki benimkinin azaldı memeyle kavga ediyo
zorla vermeye çalışıyom bazen allahtan kusma huyu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?