2009 Nisan Anneleri buraya

dilekcimmmm sevgili komşummm nerelerdesin ayoll özledim seni yaaa ....tabiii sevimli kızın sidal'i ve tatlı oğluşun demiriii yarın antarese gidicez kayınvalideyle gelmek istersen ara beraber gideriz canımm.

acaba sizin gibi bizim bilmeden yazıştığımız komşularımız varmıdır???
varsa nasıl bulcaz yahu

off yaaaa siz en azından biraradasınz ben napıyım tek başımayım bi tanıdık bulamadım burda birde annmler denizliye taşınıyo 1 2 haftaya kadarr tammn çökmş durumdayımm mafoldumben

oofff ayrıca dişim çokk agrıyoooo dayanımıyorumm korkudan doktra gidemiyorum :sinifsinif: ama apsesi geçsin bu kez kararlıyım gitmeyeee ama beni biraz motive edinnn sositososito dr giderken her sefernde dua ediyorum çekmesin diye :Saruboceq:

dilekcimmmm sevgili komşummm nerelerdesin ayoll özledim seni yaaa ....tabiii sevimli kızın sidal'i ve tatlı oğluşun demiriii yarın antarese gidicez kayınvalideyle gelmek istersen ara beraber gideriz canımm.

komşucum ben buralardayım sen yoksun asıl.
misafirler hala evde herhalde sizin.

arzu bende bugün gittim antarese yiğenimin doğum günüydü hanımefendiyi
hediye alışverişine götürdüm.
siz kayınvalideyle yapın alışverişi.
ben seni bana bekliyorum en kısa zamanda
senin dağınık ev özlemini gidermek istiyorumm heheheheeh

ay canım benim bende seni özledim inan
sanki yüzyüze görüştüğüm eski arkadaşım gibisin inan
he bide çok beğeniyorum seni söliiimm

bugün sa yazmıştım burdan ama görmedin sanırım
facete resimlerin çok hoş ya nasıl verdin kız kilo benim göbek kaldı ya yanlarım falan berbatım banada söle

saol bidenem hemen bakayım mcukss

bu arada çiçek bende baktım o kaynana topiğine çok şaşırdım konu açan kızın yazdığı senin yazdıkların yanında solda sıfır kalır anlatsana bizede tee oralara ne giidyosun
yada konu felan aç hehe

teşekkürler şeker ne bilim daha fazlalık var ama idare ediorm şimdilik

çiçek valla meraklandırdınız bende baktım kaynana topiğine ve ağzım hala açık şekerim
verilmiş sadakan varmış.iyi sıyrılmış uzağa gitmişsiniz kayınvalide zulmünden.

kızım kadının kukusuna nazar değmiş var mı ötesi yaaaaaa ben hala gülüyorum aklıma geldikçe ya hatırlamıyo musunuz bu kadın ben hamileyken ilgi çekmek için kalp krizi geçirme nımarası yapmıştı doktorlar bşle dalga geçmişti sonra doktorla kavga etmişti hayır ben kalp krizi geçirdim diye
sorma yaa daha neler neler yaşadım ben ama artık bööle şeyler yaşamıorum

canım sabahları sadece süt içiorum bi de bizim velet oturmak istemio devamlı kucakta gezdirirorum o şekilde verdim sanırım. bu arada bende seni beğeniorum 2. bebekleri kız yaparız bize benzerler oğullarımza alırız deeermişim:)

hahaha arada yazarım gülersiniz muahahah

Son düzenleme:
kızlar sıcaklardan mı nedir bebeğinin iştahı azalan varmı?
sanki benimkinin azaldı memeyle kavga ediyo
zorla vermeye çalışıyom bazen allahtan kusma huyu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…