sorma börülcem yaa bizimki durmadan kusuyo ya ya ondan oldu yada 2 gün önce hafif bi gribal enfeksiyon atlattın zayıp düştü sıpam mafoldumbenkız şenay ne yedirdin bebişede aft yaptın çocuğu yada nerden mikrop kaptırdın sorumsuz anne!!!
hiçde diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil özlese özlese beni ösleeeeeeeeeeer zemuszemusmuhtar beni özlemiş:)
benim sütüm tamamen bittiği için ek gıdaya bugün itibari ile geçtik, şeftali suyu, muhallebi ve tahıllı kaşık maması verebilirmişim ama az tabi en fazla yarım fincan dedi doktor...sabah tahıllı kaşık maması verdim sevdi sanırım,pakette yazan ölçünün çeyreğini yapmıştım yedi hepsini...ikindi şeftali suyunu içti...bakalım yoğurt mayalıcam akşama nasıl olur bilmem tabi...
bizim şişko bile gnde 900 cc içio:) kız sen ne arıon kaynana topiklerinde
mercimekli köfte sen yiyormusun .. mermimek gazyapmazmı
canım emzirdikten sonra mı sağıyorsun..
benim tek göğsümden 130 cc falan geliyor,, tabii hergün değil,,
3-4 günde bir sağıyorum...
birde bulgur bende acayip süt yapıyor.. sizde nasıl bilemiyeceğim ama...
kısır yediğim zaman akşamı yada ertesi gün sütler taşıyor...
memem ağırlaşıyor..
gerçi kısırın içinde taze soğanda var.. oda yapıyor olabilir...
kızlar bu arada biz meyve pürelerine başladık çok da sevdik duyurulur.
afiyet bal şeker olsun Can bebişe, yemeye geçince daha zor olacak herhalde şu faydalı sever mi sevmez mi şimdi direkt mamayı veriyoz oturuyoz, daha zor günler bekliyor sanırım bizleri kaydirigubbakcemile5kızlar bu arada biz meyve pürelerine başladık çok da sevdik duyurulur.
kız şenay ne yedirdin bebişede aft yaptın çocuğu yada nerden mikrop kaptırdın sorumsuz anne!!!
muhtar beni özlemiş:)
sorma börülcem yaa bizimki durmadan kusuyo ya ya ondan oldu yada 2 gün önce hafif bi gribal enfeksiyon atlattın zayıp düştü sıpam mafoldumben
hiçde diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil özlese özlese beni ösleeeeeeeeeeer zemuszemus
karnım aç hem yemek istiyorum hem istemiyorum
daha verilecek 10 kilom vaar ya ben ne biçim bişey oldum ya kilo falan veremiyorum
sütümde azaldı bazen diyorum gireyim diyete süt te azaldı zaten ne kadar gelirse gelir diyorum ama
onuda yapamıyorum
çiçenk facebooktaki resimler süper çıkmış çok zayıf görünüyosun maşallah nasıl verdin kızzzzzzzzzzzz
buraya bitirip başka yerleredemi yazıyosunuz ,, helal valla...
ben anca buraya yetişiyorum...
karnım aç hem yemek istiyorum hem istemiyorum
daha verilecek 10 kilom vaar ya ben ne biçim bişey oldum ya kilo falan veremiyorum
sütümde azaldı bazen diyorum gireyim diyete süt te azaldı zaten ne kadar gelirse gelir diyorum ama
onuda yapamıyorum
çiçenk facebooktaki resimler süper çıkmış çok zayıf görünüyosun maşallah nasıl verdin kızzzzzzzzzzzz
ben herşeyi yiyorum canım çok şükür hiç gaz sorunumuz olmadı
hatta doğumdan hemen sonra mercimek çorbası içmiştim:)
maşallah . ben 3 aydır mercimek çorbası içmedim...daha...
bulgur hakkaten süt yapıyo ama döğme derler bizde buralarda da yarma diolar galiba
o da çok süt yapıyo. ben sürekli yiyorum. gerçi buğday döğme bulgur hepsi aynı şey:)
afiyet bal şeker olsun Can bebişe, yemeye geçince daha zor olacak herhalde şu faydalı sever mi sevmez mi şimdi direkt mamayı veriyoz oturuyoz, daha zor günler bekliyor sanırım bizleri kaydirigubbakcemile5
sus ta bazı şeyler aramızda kalsın....
hiç özlesem özlesem yaşlı ikiz anasını özlerim.. yaşlılarla ilgilenmek sevapmış. :)))
Hanimiş 2009 nisan kuzularının ek gıdaları........:)) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
hayırlı,uğurlu olsun..............
ama kaynana topiklerine hiç dayanamam çatlarım yazmazsam
dediğim gibi mıkostatını al ölceği var ilkine kadar doldur güzelce ağzının içine dudaklarına sur yanlız bi süre ağzında yada dudaklarda kalması lazım hemen yutturmamaya çalış benımkı yalıyodu resmen tadını seviyoduda
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kandırmayın lannnnnnn beniiiiii siz özelden birbirinize ilanı aşkmı ediyonuzzzzzzzzzzzz pislerrrrrrrrrrrrrrrr :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?