geçmiş olsun camım.benim hamileyken alt azı dişim kırılmıştı.salak gibi gitmedim doktora.2 hafta önce inanılmaz bi ağrı çektim sabaha kadar.sabah hemen gitim doktora ama çok geç kalmışım.azı dişi kırılınca en geç 5 aya kadar tedavi olması gerekiyomuş.doktor kanal tedavisi yaptı ama olmadı gecen gün çektirdim dişimi.seninde öle mi bilmiyorum ama bence hemen git doktora canım.çok üzüldüm dişime yaaa mafoldumben
kızlar sıcaklardan mı nedir bebeğinin iştahı azalan varmı?
sanki benimkinin azaldı memeyle kavga ediyo
zorla vermeye çalışıyom bazen allahtan kusma huyu yok
bizimkide gündüz hiç emmek istemiyo gece iyi emiyo.
bende gündüz uyutup ondan sonra emziriyorum ozaman iyi emiyo.
günaydnn bende yeni kalktım kızlar yanagm çok kötü şiştiii bu diş öldrck beni
Şenayım doğum günün kutlu olsun canımmm (gec oldu ama kusura bakma)
Ekim çok gecmiş olsun diş ağrısı beter bir şey ya...
geçmiş olsun canım......................
şenaycım doğum gününmü vardı ben kaçırmışım canım nice mutlu yıllara.....................................a.s.
hoşgeldin canım. özledim seni valla ya. biz de ekime otele rezervasyon yaptırdık. bakalım napıcaz. çok bişey beklemiyorum. en fazla selene uyum sağlarız diyorum. o odaya biz odaya. o uykuya biz uykuya... şeklinde geçer tatil.sağol cnm valla otele gideceksen boş yere para verme derim iiki otele gitmemişim
bebekle çok zor oluyor
sağol şirvancım
evet zorladım bayadelikafadulden
canım doğum günün kutulu olsun. biraz geç oldu ama. 30 lu yaşalrın iki güzel kızla çok güzel geçecek emin ol.günaydın annecikler
kendime dair birşeyler yazayım
bu gün 30 oldum dile kolayyyyyyy koskocaman 30 amannnnn ne olmş yani diyebilirsiniz ama 30 un benim için anlamı hep başka olmuştur hep yaşlılıktı benim için 30 gerçi bugün dünden farklı hissetmiyrum ama içimde bi ses durmadan bana 30 oldun diyip duruyo 30 30 30 30
evlenmeden önce 30 yaşıma geldiğimde halen çocuğum yoksa kesin evlatlık alırım diyodum annem çıldırırdı çocuk aklı işte bu gün 30 oldum koskocaman 30 ve bir diil iki sıpam var Allah acılarını göstermesin nereye kadar ne kadar onlarla beraber olucam bilmiyorum ama 30 oldum işte koskocaman 30 aynada kendime baktım sabah küçük küçük çizgilerimi gördüm bak şenay 30 oldun dedim kendikendime evet belki dün de ondan önceki günde oradalardı ama ben bu gün gördüm koskocaman 30 olmuşum işte şimdi kendimi 30 da yaşlı değil beee 5 sene önce ne hissediyosan aynı diye avutuyorum ama içimdeki cadı durmadan kulagıma 30 30 30 diye fısıldıyor eeeeeeey cadııııııı tek başıma 30 olmadım sende 30 sun işteeeeeeeeeee pis cadııııııııııııııııııııııııııııı
aman cnm dikkat et allah korusun ama belli de olmaz, ben daha hiç regl olmadım acep bende mi bir tuhaflık var ??
canım çok hoşsun ya. düzene giriyordur bence olur öyle şeyler. ben hale regl olmadım bu arada.her nisan doğuruyomuşum bide kedi gibi
canım benimki de aynısını yapıyor.galiba uykusuzluk ve açlık karışınca yapıyo selen. ben de uyandığında veriyorum hemen. o zaman emiyo bişey olmamış gibi.öyle bi dene bakalım.selam herkese 3 gündür üzüntüden başıma ağrılar giriyo oğlum emmiyo...memeyi vermek istediğimde çığlık çığlığa bağırıyo sadece geceleri uykuda emiyo bide arabada zaten çok ufak ve zayıf moralim berbat dün saatlerce ağladım dr a gittim sağlık sorunu yok dedi bırakıcak sanrım emmeyi ne yapmalıyım bilmiyprum.iştahımı kapandı az sonra anneme gidicem ne olur bişeyler yazın akşam gelince bakarım
canım ya ne kadar mutlu gerçekten:)canım ben avrupa yakasındayım......
oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3
ben de avrupada bayrampaşadayım.arabayla gelebilirsem iyi olacak. ama idil de selen gibi kucakta gezmeyi ve dışarıyı seviyosa toplu taşıma sorun olmayabilir. ben minibüs ve otobüs denedim. selen biraz bakındı sonra da uyudu.araba olursa avrupadan asyaya servis mi yapsam acaba. bikaç kişi buluşup gidebiliriz. rumelili seni alabilirim mesela.ben zeytinburnundayım şirvancım umarım beni bırakır eşim yoksa toplu taşıma facia olur benim için....hayır idil duran bir kız olsa hiç korkmamda o zamana kadar ayarlamaya çalışıcam çok istiyorum çünkü gelebilmeyi...
aşkolsun şirvancım. ben yeterince eski değilmiyimsenağlamaayakta sallamak gene en iyisi...
kardeşim kuzenim için eve hamak kurdular...
beyefendi hamakta sallanarak uyuyor...
o yetmiyormuş gibi,, ananne - ve babanede de hamak kurulu....
bize geldimi uyumuyor.. elde sallayalım diyorz.. kollar kopuyor artık.. paşa bey gene uyumuyor...
en azından ayakta sallanmaya alışsın sıpa..nasılsa heryerde ayakta sallanabilir..
canım gel mutlaka ... eskilerden kimse yok... şimdi bu yeniler beni yer bitirir...:))))
bu bebişlerde iştahsızlık hemen hemen çoğunda var galiba sıcaktan
ya arkadaşlardan 1250 1350 cl den bahsetmişte cok değilmi yav bizim kızı kessen içmez o kadar sizde içen varmı okdar çok yada günde ortalama kaç cl içiyolar
aynen canım ama dün bugün daha iyi gibi iştahıkızlar sıcaklardan mı nedir bebeğinin iştahı azalan varmı?
sanki benimkinin azaldı memeyle kavga ediyo
zorla vermeye çalışıyom bazen allahtan kusma huyu yok
geçmiş olsun canım.günaydnn bende yeni kalktım kızlar yanagm çok kötü şiştiii bu diş öldrck beni
Kızlar bu oyun halısını icat edenden Allah razı olsun...valla oyun halısı aldığımızdan beri Bahar çok rahat...oyun oynuyo kendi başına kalıyor...kucak istemiyor eskisi kadar...ayrıca Elhamdüllah kendi kendine uyuyor...gerçi kestirme gibi en fazla yarım saatlik uykular ama buna şükür...
ben de günaydın demek isterdim ama bu saatte ancak iyi öğleden sonralar diyebilicem herhalde. ne kadar çok konuşmuşsunuz dün ancak bitirebildim valla.
hoşgeldin canım. özledim seni valla ya. biz de ekime otele rezervasyon yaptırdık. bakalım napıcaz. çok bişey beklemiyorum. en fazla selene uyum sağlarız diyorum. o odaya biz odaya. o uykuya biz uykuya... şeklinde geçer tatil.
canım doğum günün kutulu olsun. biraz geç oldu ama. 30 lu yaşalrın iki güzel kızla çok güzel geçecek emin ol.
canım çok hoşsun ya. düzene giriyordur bence olur öyle şeyler. ben hale regl olmadım bu arada.
canım benimki de aynısını yapıyor.galiba uykusuzluk ve açlık karışınca yapıyo selen. ben de uyandığında veriyorum hemen. o zaman emiyo bişey olmamış gibi.öyle bi dene bakalım.
canım ya ne kadar mutlu gerçekten:)
ben de avrupada bayrampaşadayım.arabayla gelebilirsem iyi olacak. ama idil de selen gibi kucakta gezmeyi ve dışarıyı seviyosa toplu taşıma sorun olmayabilir. ben minibüs ve otobüs denedim. selen biraz bakındı sonra da uyudu.araba olursa avrupadan asyaya servis mi yapsam acaba. bikaç kişi buluşup gidebiliriz. rumelili seni alabilirim mesela.
aşkolsun şirvancım. ben yeterince eski değilmiyimsenağlama
var canım var. geçen gün yazdım ben de.selen beni emmesinin haricinde 400 450 cc içti. baştan beri anne sütü ve mama aldığı için beni emsede daha fazla yerdi. mamanın bitme süresinden de anlıyorum az yediğini. 900 gr lık mama kutusu 2 aydır aynı şekilde 10 gün gidiyo. en son 12 günde bitti. ya sütüm doyurdu. ya iştahı azaldı
aynen canım ama dün bugün daha iyi gibi iştahı
geçmiş olsun canım.
canım ne marka oyun halınız. ben de almayı düşünüyorum ama selen yatmaktan çabuk sıkılıyo. oyalanır mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?