2009 Nisan Anneleri buraya

Şenayım doğum günün kutlu olsun canımmm (gec oldu ama kusura bakma )

Ekim çok gecmiş olsun diş ağrısı beter bir şey ya...

Kızlar bu oyun halısını icat edenden Allah razı olsun...valla oyun halısı aldığımızdan beri Bahar çok rahat...oyun oynuyo kendi başına kalıyor...kucak istemiyor eskisi kadar...ayrıca Elhamdüllah kendi kendine uyuyor...gerçi kestirme gibi en fazla yarım saatlik uykular ama buna şükür...

of yaa ben sadece dişimi çeksin isterim kanal manal yaptrmm :umursamaz: çok korkuyorum zatenn :sinifsinif: kök degil ama biraz daha gitmessm kök kalck içinde aman ne zor şey bayıltıp çekseler keşkee senağlama

kızlar sıcaklardan mı nedir bebeğinin iştahı azalan varmı?
sanki benimkinin azaldı memeyle kavga ediyo
zorla vermeye çalışıyom bazen allahtan kusma huyu yok

bizimkide gündüz hiç emmek istemiyo gece iyi emiyo.
bende gündüz uyutup ondan sonra emziriyorum ozaman iyi emiyo.

bizimkide gündüz hiç emmek istemiyo gece iyi emiyo.
bende gündüz uyutup ondan sonra emziriyorum ozaman iyi emiyo.

aynen bende öyle yaptım hep geçen hafta ilk uyku sersemliği emiyordu sadece ama çok şükür bugünlerde daha iyi. inşallah geçici bir durumdur hepimizin bebişleri yine memişlere yapışırlar en kısa sürede :ecrin_bebek:

ben az önce fenalık geçiriyordum ne yapsam durmuyo emziriyorum ama gögsümü ısırıyo çok sinirliydi en sonunda bende sinirlendim halını üzerine battaniyesine sarıp yatırdım bide baktım uyumuş hala uyuyor bakalım ne akdar sürecek uyanırsa zaten hemen ananemlerde slscsm soluğu dayanmıyorum bugün nedense..

benim kızda mememi kapıp gitmek istiyor kafasını döndürmeye çalışıyor meme ağzında. canımı yakıyor deli nereye gidecekse yuvarlanacak yere görecek resmen savaşıyoruz. ikimizde kan ter içinde kalıyoruz

benim kalpazanda iştahsızmafoldumben
az önce pusetinde oyuncağıyla oynarken 80cc kadar verdim.
ama her 2-3 saatte bir biberon ağzına değer değmez başlıyor ağlamaya
ne yapıcamı şaşırdım artıkkafamçokkarıştı
bu işin kolayını bulan varsa önerilerinizi bekliyorum.

gece sıcaktan uyuyamamıştım o yüzden herhalde bugün ağlamasına tahammül edmiyorum
birde dün akrabalar vardı ağzına baktılar bunun dişleri iyie kabarmış sanki hemen çıkcak gibi dediler bende baktım gerçekten hissediliyo sanki çok mızmız bugünlerde çok

yok valla çok şükür iştaha sorunumuz yok alalh yardımcınız olsun bebek büyütmek gerçekten çok zor
babalar ne güzel sadece sevme seanslarında bulunuyorla benimkinin bide gece uykusu maşallah çok iyi babaya hiç sıkıntımız yok

günaydnn bende yeni kalktım kızlar yanagm çok kötü şiştiii bu diş öldrck beni

geçmiş olsun canım......................

şenaycım doğum gününmü vardı ben kaçırmışım canım nice mutlu yıllara.....................................a.s.

valla havadan mı bizimkinin de gece uykuları iyiydi ama dün gece uyutmadı şimdi dönencesine koydum oynuyor, babayı seven çocuk gece uyurmuş anneyi seven de gündüz benim ki gece uyuyor

desene bizimki babayı çok seviyor..
gerçi gece babsı hiç uymadı sabahda erkenden kalkıp gitti çok acıdım..

Şenayım doğum günün kutlu olsun canımmm (gec oldu ama kusura bakma )

Ekim çok gecmiş olsun diş ağrısı beter bir şey ya...

geçmiş olsun canım......................

şenaycım doğum gününmü vardı ben kaçırmışım canım nice mutlu yıllara.....................................a.s.

teşekkür ederim annecikleeeeeeeeeeeer opuyorumnanaktan

ben de günaydın demek isterdim ama bu saatte ancak iyi öğleden sonralar diyebilicem herhalde. ne kadar çok konuşmuşsunuz dün ancak bitirebildim valla.
sağol cnm valla otele gideceksen boş yere para verme derim iiki otele gitmemişim
bebekle çok zor oluyor

sağol şirvancım

evet zorladım bayadelikafadulden
hoşgeldin canım. özledim seni valla ya. biz de ekime otele rezervasyon yaptırdık. bakalım napıcaz. çok bişey beklemiyorum. en fazla selene uyum sağlarız diyorum. o odaya biz odaya. o uykuya biz uykuya... şeklinde geçer tatil.

canım doğum günün kutulu olsun. biraz geç oldu ama. 30 lu yaşalrın iki güzel kızla çok güzel geçecek emin ol.

aman cnm dikkat et allah korusun ama belli de olmaz, ben daha hiç regl olmadım acep bende mi bir tuhaflık var ??

her nisan doğuruyomuşum bide kedi gibi
canım çok hoşsun ya. düzene giriyordur bence olur öyle şeyler. ben hale regl olmadım bu arada.

canım benimki de aynısını yapıyor.galiba uykusuzluk ve açlık karışınca yapıyo selen. ben de uyandığında veriyorum hemen. o zaman emiyo bişey olmamış gibi.öyle bi dene bakalım.

canım ben avrupa yakasındayım......

oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3
canım ya ne kadar mutlu gerçekten:)

ben de avrupada bayrampaşadayım.arabayla gelebilirsem iyi olacak. ama idil de selen gibi kucakta gezmeyi ve dışarıyı seviyosa toplu taşıma sorun olmayabilir. ben minibüs ve otobüs denedim. selen biraz bakındı sonra da uyudu.araba olursa avrupadan asyaya servis mi yapsam acaba. bikaç kişi buluşup gidebiliriz. rumelili seni alabilirim mesela.

aşkolsun şirvancım. ben yeterince eski değilmiyimsenağlama

var canım var. geçen gün yazdım ben de.selen beni emmesinin haricinde 400 450 cc içti. baştan beri anne sütü ve mama aldığı için beni emsede daha fazla yerdi. mamanın bitme süresinden de anlıyorum az yediğini. 900 gr lık mama kutusu 2 aydır aynı şekilde 10 gün gidiyo. en son 12 günde bitti. ya sütüm doyurdu. ya iştahı azaldı
kızlar sıcaklardan mı nedir bebeğinin iştahı azalan varmı?
sanki benimkinin azaldı memeyle kavga ediyo
zorla vermeye çalışıyom bazen allahtan kusma huyu yok
aynen canım ama dün bugün daha iyi gibi iştahı

günaydnn bende yeni kalktım kızlar yanagm çok kötü şiştiii bu diş öldrck beni
geçmiş olsun canım.

canım ne marka oyun halınız. ben de almayı düşünüyorum ama selen yatmaktan çabuk sıkılıyo. oyalanır mı acaba.

ah nasıl iyi olur aliye gidersen ve bizi alırsan....idil kucakta gezmeyi seviyor ama oraya kadar kucakta harap olur gibi geliyor....bebek arabası ve kanguru olayımız hakgetire bizim çünkü

bende günaydın demek istiyom ya ama çok geç kaldım sanırım iyi günler deyim bari...

ekim canım ya hiç korkma dişçiden..dişini kaybetme derim daha çok lazım olacak bu dişler bize kanal tedavisi yaptır bence ben 1 ay önce yaptırdım azı dişimi sadece iğne vururken çok az acıdı onun haricinde hiç acımadı valla..ben de çok korkuyodum boşunaymış sende görürsün yaptırınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…