2009 Nisan Anneleri buraya

üçlü testi ben yaptırdım sonuç iyi çıktı ..............................

Günaydin herkese selinay üçlü test için açmi itmek lazim

ben hep aç gidiyorum canım sorun olmasın diye..............
sormadım ama...........

bursasu canın sıkılmasın biraz dinlensin bebiş:) yazdıklarına cevap verilmemesi de ihmal deil son zamanlarda genelde sık giremiyoruz ondan galiba biz de yarın kontrole gidiyoruz bakalım ne çıkcak yumurcak...kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar herkese... inşallah hepiniz çok iyisinizdir...

günaydın gedacım annemlerde kaldım eşim şehir dışına çıktıda birazdan eve gidicem kızılayda şöyle bi geziyim oğluşumla diyorum....................

sen nasılsın...........................

selinay teşekkürler canım... iyiyim hamdolsun.. sen de iyisin inşalah. çok iyi edersin bence de gez... benim yerime de.... its. da da güzel bi hava var ama be tek başıma old için çıkmadım bi de temizlik yapcam sana yani oğluşunla sana iyi eğlenceler...

gedacım ben iyiyim. biraz önce geçmiş sayfaları okurken moralim bozuldu.
joifer bebeğini düşürmüş ve herşey yolundayken... (allah ona sabır versin. çok zor bişey , böyle bir acıyı yeniden yaşatmasın ona ve tüm hamişere)

ben zaten pimpirikliydim. 15 günde bir doktora gidiyordum. (birde bende hareketlenmede yok.azen hamile olduğumu unutuyorum) doktora gitmemede 1 hafta var . ayın 10 gidecim. 3lü test için nasıl dayanacam ben şimddi............)

bu arada urlacım hayırlı olsun kızın olacakmış, allah sağlıklı uzun sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah.

bu arada cinsiyetini öğrenen diğer anneleride tebrik ediyorum....

darısı başıma ..........................

urla, bursasu kızlarınız hayırlı olsun.cinsiyetleri belli olmayan arkadaşlar biraz daha sabır.yakında merakınız geçer inşallah.
iyi pazarlaarrrr

selam arkadaşlar... gerçi kimse de gözükmüyo pek... ayyy günlerden sonra ilk kez temizlik yaptım öyle yoruldum ki... ne zamandır eşim süpürüyodu... bu defa ben tüm evi süpür sil mahvoldum... şimdi de yemek yapcam... ama eski halime kısmen de olsa dönmek çok güzel... midem bulanmadan yemek yapabilmek süper... inşallah hep böyle devam ederim ve bulantıları devam edenlerin de bir an önce geçer inşallah. tek sorun ara ara bulanmakla beraber mide yanmaları...bi de iş yaptıktan sonra belimi kullanamıyorum...
Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıcakla atlatmayı ve bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin...

bursasu kızın hayırlı olsun kıpırdamadı diye üzülme bi daha sefere dr. girmeden önce tatlı birşeyler ye o zman kıpır kıpır oluyormuş...

şirvan dün ben de joelfr. mesajından sonra telaşlandım pztr. başka bir dr. gideceğim... kaç hafta gecerse gecsin hep bir risk var..bununla baş etmeliyiz ...Rabbim sorunsuz bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin ... joelfr a da en yakın zmanda sağlıkla bir bebiş nasip etsin Allahım

dr bana 3'lü teste gerek yok dedi kızlar.biz hastane olarak 3'lü testi önermiyoruz,2'li testin sonucuna göre gerekirse amniyosentez yapıyoruz dedi.başka 3'lü test yaptırmayacak olan var mı?

butterflys bizim dr. da 3lü teste gerek yok dedi. hatta ben ısrar ettim bişey olmasın yaptırsak mı dedim? gerek yok 2linin sonucu yeterli oluyo, 11. haftada özellikle küçükken çok daha iyi sonuç alınıyor demişti. ayrıca testi yapan labratuvardaki dr.da aynı şeyi söylemişti. endilşelenme yani:) bu arada bizim kontrolümüz salı sabahı afp diye bi test var 16-18 de yapılıyo belki onu yapar..

Urlacım ve betül sizinde kızlarınız hayırlı olsun. Urlacım sen çok merak ediyodun, sevindim öğrenmene. Bide Şirvan öğrense:) o da çok merak ediyo:))) Şirvancım bana kız gibi geliyo seninki ama hayırlısı olsun, herkeslere.
Biz malum merak etmiyoruz artı süpriz olmasını da istediğimiz için, bebek zorla gözümüze sokmadığı sürece:) sanırım cinsiyet tahmini bi benden gelmicekhihoyyyt
Bursasu bende korkuyorum ya dönmezse diye kendim için değil babası için. O herzaman işini bırakıp gelemiyo bu defa birlikte gidicez işallah. O nedenle göstersin istiyorum. Geçen gittiğimizde dr. amcası babaya güzel bi resmini gönderelim dedi, sıpa sanki duydu kafasını çevirdi, babası son halini bilmiyo ve çok merak ediyooooo:CüvCüv:

çok şükür bizimde 3 lü test sonuçlarımız güzel çıktı.....henüz doktora göstermedim gerçi ama artık tüm testleri göre göre biraz anlar olduk sanırım:))........3 lü test yaptırmayanlar endişe etmesinler her doktor tercih etmiyor çünkü....bizim doktorumuz 3 lüyü 2 linin sağlaması olarak gördüğü için yaptırdı...yalnızca afp de yapılabiliyor ki bence çok önemli bir test....nöral tüp defekti olan bebekleri % 80-85 oranında test edebiliyorlar......artık önümüzde detaylı ultrasonlar var kısmetse....adım adım mutlu sona ulaşmayı nasip etsin inşallah.....
bu arada jolifer arkadaşıma sabırlar diliyorum ve sakın pes etme,korkma herşey düzelecek....benimde ilk gebeliğim 16.hafta sonunda sonlanmıştı....başa gelene mani olmak elimizde değil kızlar....onun içinde iç huzurunuzu yerinde tutup yolumuza devam edicez....tevekkül inancımızı yitirmemek dileğiyle....sağlıkla kalın

hepinize ayrı ayrı teşekkürler teyzeleri.............................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…