2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar cinsiyetlerini öğrenenlere hayırlı olsun diyorum... darısı başıma en son geçen hafta gittik ve bizim ki gene yattı durdu tembel şey.... o kadar da çikolata yemiştim.... doktor erkeğe benzetiyor ama net değil dedi... bir de daha hareket etmiyo korkuyorum o yüzden...üçlü testi yaptırdım sonucum çıktı ama daha doktoruma göstermedim yaptıran arkadaşlar sonuclarınızı yazar mısınız en azından bugün içim rahat uyurum

canın neden sıkıldı burasucum her zaman hareketli olmazki bebiş,biraz daha büyüdüğünde sen uyuduğunda o uyanık olacak uyutmuycak seni sabaha kadar tekmeleyecek hehe...................
evet öylede her gittiğimde kıpır kıpırdı hatta doktor cdye çekmişti ama bu sefer uyuyodu kıçını kıpırdatmadı aklım onda kaldı 3 hafta nasıl geçicek şimdi bilmiyorum

evet bende farketttim son zamnalrad pek kişi yok yani herkes girmiyor gedacım seninde bebeğğin sağlıkla gelsin inşallah

urla, bursasu kızlarınız hayırlı olsun.cinsiyetleri belli olmayan arkadaşlar biraz daha sabır.yakında merakınız geçer inşallah.
iyi pazarlaarrrr
butterfly s benim oğlum olacak bi yanlışlık oldu heralde aaaa aşk olsun oğluşumun pipisinide koymuştum yani kaydirigubbakcemile3

benimn oğlum olacak iyükselcim karıştı heralde yinede teşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

merhabalar herkese bende daha hiç bi his yok tekem kıpırtı filan ama gece uyuduktan sonra yüzüstü dönüyorum farkında olmadan uyandığımda cok üzülüyorum bişeyolursa kendimi suçlarım olmaz dimi yaaa napcam ben

belki komik gelecek ama bişey sorcam aklıma takıldı hani bebeişlerde göbek kordonu varya onun göbeğinde bağlı şu ana peki onun diğer ucu bizim neremizde keseyemi bağlı yani ne biliyim bilen varmı

bakin kisaca size ayvanin faydalari:

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz ayvanın faydalarını şöyle sıraladı;

-Ayva, çocuklarda sağlığı korur, büyüme ve gelişmeyi hızlandırır.
-Birçok hastalığa şifa olan ayva, kalp, akciğer, boğaz, mide, göz, bağırsak ve ağız rahatsızlıklarının tedavisinde faydalı.
-Her yaşta sinir sistemini güçlendirir
-Mide ve bağırsakları zararlı mikroplardan koruyarak hazımsızlık gibi sorunları önler.
-Cildi ve tırnakları zinde, parlak ve daha sağlıklı hale getirir.
-Grip ve nezle de iyileşmeyi hızlandırır.
-Ayva ya da ayva suyu ishalin geçmesi için de çok faydalı. Meyvesi veya meyvesinden hazırlanan şurup ve komposto ishale iyi gelmekte.
-Vücudun gücünü artırarak, zinde tutmaya yardımcı olarak yorgunluk ve bitkinlikten korur.
-Ağız kokusunu önler.
-İçerdiği vitamin ve minarelerle kalp ve damar hastalıklarından koruduğu, varisi önlediği ve varis tedavisine yardımcı olur.
-Cinsel gücü artırdığı bildirilmektedir.
-Kandaki kötü kolesterolü düşürerek damar sertliğinden korur.
-Ayva hoşafı ağızdaki yaraların iyileşmesini hızlandırır.
-Tereyağında pişirilen ayva, balgamı söker, kronik öksürüğe, solunum sistemi hastalıklarına ve bronşite iyi gelir.'
-Ayva çiçeği kaynatılıp içildiğinde annelerin sütünü artırır, kalbi güçlendirir ve baş ağrısına iyi gelir.
-Ayva kabuklarının kaynatılıp içilmesi, idrar yolu iltihaplarında iyileşmeyi hızlandırır.
-Ağızdaki yaralar, boğazdaki şişlik ve ağrı için ayvanın kendisi ya da yapraklarının kaynatılıp suyu ile gargara yapılması mucize etkiler yapıyor.
-Dudak çatlamalarını önlemek ya da iyileştirmek içinde ayva çekirdeklerinin kaynatılıp dudakların bu suyla yıkanması öneriliyor.
-Ayva yaprakları çay gibi demlenip içildiğinde sakinleştiriyor ve uykusuzluğa iyi geliyor.
-Şeker içeriğinin düşük olması nedeniyle şeker hastaları tarafından da rahatlıkla tüketilebiliyor.

ayirca güzellestiriyormus da cocuklari

belki komik gelecek ama bişey sorcam aklıma takıldı hani bebeişlerde göbek kordonu varya onun göbeğinde bağlı şu ana peki onun diğer ucu bizim neremizde keseyemi bağlı yani ne biliyim bilen varmı

Elvinya hiç aklıma gelmemeişti ya ama bende çok merak ettim. nereye bağlı bilen yazsın lütfen :1rolleyes:

[ bu arada bursa su canım kontrolün güzel geçmiş boşver hareketli olmamasına üzülme her an hareketli olamaz zaten uyuyordu annesi. bu arada yolladığın resim doğumdan sonra çıkıyor mu bebek onun içinde mi duruyor hayret ettim bidfe o nasıl çıkıyor ya insanın canı yanmazmı gözüm korktu. :1shok:

günaydın kızlar benim dün akşam kanamam başladı doktorun ağrın olursa hemen gel dedi yat dinlen geceyi böyle geçir dedi rahim büyürken bu haftalarda olabilirmiş çok şükür ağrım yok bir de benim bebeğimin eşi aşagıda bununda etkisi var sanırım bu akşam doktora gideceğim o saate kadar ağrım olmazsa tabi eğer ağrım olursa doktorum hastaneye yatıracakmış kızlar dua edin ne olur

günaydın arkadaşlar. pırıl geçmiş oysun canım umarım kötü bişey olmaz . allaha emanet ol.

bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ediyorum.
urlacım ben senin erkek olur diye tahmin ediyordum beni yanılttın. daha doğrusu minik kızın yanılttı. allah sağ salim kucağına almayıda nasıp etsin canım. (hepimizin )

günaydınn kızlaaarrr

ii haftalar diliyorummm

pırıl canım gecmiş olsun
biraz dinlen umarım bişeyciğin kalmaz
senin afacan cok hızlı büyüyor demek ki bak seni nasıl zorluyorrr::))))

saglıcakla kalın

iyuksel
hem dedin ki ramazan bey ii:::))))
hem baska doktora gidicem diyosun:::))))
bak yine kafam karıstııı kaldım ortada::))))
neden öle bişi düşündün kiii..????

canım inan çok üzüldüm, şu an senin canın hiç bişey istemiyodur, bu sayfalara bile girmek istemiyorsundur eminim . ama şunu unutma bunu yaşayan tek sen değilsin, ve bu durumdan sonra hamile kalıp bebğini kucağına alan çok anne var. bu bir imtihan sadece. allah sabrını versin diyorum. ve güçlü olmanı istiyorum , güçlü ol, moralini topla, yeniden bebğin olacak allahın izniyle. buna inan. seni çok öpüyorum canım. allaha emanet ol.

Herkese günaydın.Cinsiyetler hayırlı uğurlu olsun.Artık hergün yeni haberler alıyoruz.Bende bugün gidicem inşallah başka bir doktora.Merakımdan bekleyemicem.Bebişimi görmek istiyorum.Benim doktorumda 3lü teste gerek görmemişti ikili testin sonuçları çok iyiymiş.Birde bu doktora sorucam bakalım.Zaman hiç geçmiyo sanki.

Günaydın nisan anneleri
Keyifler yerindedir inşallah
Pırıl canım çok geçmiş olsun
Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle..

Bu arada joliefr çok geçmiş olsun canım.Bugibi durumlarda ne söylense boş tabi ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım.Umarım en kısa sürede tekrar anneliği yaşarsın.Allah ytardımcın olsun canım.

PHP:
[http://www.resimhayattir.com/data/media/322/www.yeniresim.com_-_Bebek_Resimleri_-_Hreketli_Bebek.gif/PHP]

didemcim günaydın canım, allah iyilik versin.
bursasu sanada günaydınyerimseniben
şirvan,iyüksel,selenay,urla,geda,buttefrly(yanlış yazdıysam özür)
pırıl,april,baya kalabalıklaştık isimleri hatırlayamıyorum
hepücüğünüze kocccamana günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…