2009 Nisan Anneleri buraya

butterflys hayırlı olsun cnm oğluşun
kızlar aynen dediğiniz gibi özellikle bu gün çok yoruldum bende mafoldum ama bebişimde etkilendi oturdum ardından karnımda bişey pıt etti durdu bidaha aynı şekilde hemen eşimin elini aldım koydum karnıma benmi yanlış hissediyorum diye o da dedi bişey pıt pıt atıyo dedi
çok mutluyum çok seviniyorum yarında bebişimi görcem oğlumu çok özlemişim kızlarr

kızlaaar drdan geldimmmmm.çok şükür herşey yolunda.veee cinsiyeti de öğrendim. % 85 erkek dedi dr umuz.oğluşum olacak benim de....gamyoncuiremsu

Canım hayırlı olsun, Allah sağsağlim kucağına almayı da nasip etsin:) Darısı diğer oğlan isteyenlerin başına:Saruboceq: Nisan ayında erkek patlaması olcak sanırımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar herkez uyuyo galiba............................
bol gezmeli bir hafta sonu diliyorum hepinize..................

günaydınlarrrrrrr anneleerrrrrr
günaydın güzel annelerin güzel bebişleriiiiiii

kocaman öpüyorum hepiniziii
evet selinaycım bol gezmeler::)))) (nisbet mi yapıyorsun)

ben iş yerinde ve masamdayımmm::))))))

neyse benim yerimede bol bollll gezinnnn, gezdirin göbişleriiiii

saglıcakla kalınn

arkadaşlar bende dün doktora gittim.cinsiyeti 2-3 haftaya belli olur dedi.arkadaşımın bir tanesi evde sancısını çekmiş.ondan sonra çok ağrı artınca hastaneye götürmüşler.normal doğum kolay olmuş.öyle söylediler.ama yaşamayınca bilemezsin tabii.

takvimsenin ne kadar oldu bebeişin cinsityeti benim 13 haftalıkken söylememişti. bir dahaki gittiğimde 17 haftalık olacak o zaman kesin söler herhalde aman çok ta önemli değil hiç farketmez hayırlısı olsun
didem canım bende iş yerindeyim 13,00 de çıkıyorum sen kaçtaaçıkacaksın aslında uzun bi tatile ihtiyacım var. :1shok:

selam kızlar,cinsiyeti belli olan anne adayları gözünüz aydın rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin benimde büyük ihtimalle erkek demişti doktorumuz ama önümüzdeki hafta tam netleşir başım ağrıyordu ya 10 gündür dün akşam cold pedi beze sarıp enseme 10 dakika tuttum ve iyi geldi ne kadar fena bişey bu hamilelikte baş ağrısı bide geceleri rahat uyuyamıyorum bi sağa bi sola ne olacak böyle pervane gibilaelaelaelaelae herşeye rağmen annelik duygusunu daha karnımızda olsa bile hissetmek süper bişey allah isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

selam anneler bu gun randevumuz vardı saat 10 da ve mınık cadı bir kızım olucak :)

urla bana senin oğlun olacak gibi geliyordu demek göbişin beni yanılttı. küçük cadı bir kızın hayırlı uğurlu gelsin ailenize .gözün aydın.

s_ebru kızın geliyormuş gözün aydın hayırlı olsun.
butterfly's seninde gözün aydın oğlun hayırlı uğurlu olsun.
maaşallah nerdeyse herkes öğrendi cinsiyetleri darısı benim gibi bekleyenlerin başına.

urla bak dediğim tuttu canım kız demiştim göbüşten. erkek yılı dedin kızı buldun helal olsun valla hehe..................

didem valla tam gezme havası canım boşver sende yarın gezersin................

günaydın kızlar...cinsiyeti belli olanların gözü aydın...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...benim kızıma arkadaşlarkaydirigubbakcemile3 geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…