2009 Nisan Anneleri buraya

benimde sat 26 haziran muhtemel doğum 1 yada 2 nisan .ve kızım olucak hayırlısıyla inşallah .bu 2.gebeliğim bir oğlum var oda 1 nisan doğumluydu:)

bebişin daha cinsiyeti belli değil.17 haftalık oldu ama doktor 2-3 hafta sonra dedi.hayırlısı olsun.kızlar ben hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.çok duygusallaştım.ileri git deseler moralim bozuluyor.iş stresi ona keza.iş arkadaşlarıma söylemedim daha hamile olduğumu.çünki birinci bebişimi kürtajla alındı.ondan korkuyorum.işlerde ağır.ne yapcam bilmiyorum.

Hoşgeldin bursasu
Öğlen oldu ama evde olunca bu saate kalıyo insan:))
Nasılsın canım?

hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın
evet aslında 10,30da kalkardımda yorulmşum heralde

doktorun benztememiştir takvim üzülme cnm belki girdiğin ultrason güzel göstermiyordur doktorunda sana yanlış bişey sölemekten korkuyodur
ilk bebeğin için çok üzüldüm ama çoğumuz tabi yinede Allah bilir düşük tehlikesini atlattık
herkese değilde işyerinde sana yardımı dokunabilecek arkadaşlarına söylesen sadece yardımcı olurlar sana

butterfly 's';4182361]dr bana 3'lü teste gerek yok dedi kızlar.biz hastane olarak 3'lü testi önermiyoruz,2'li testin sonucuna göre gerekirse amniyosentez yapıyoruz dedi.başka 3'lü test yaptırmayacak olan varmi

canim yalniz degilsin benim doktorumda ikili testte dusuk oran olunca biz gerek duymuyoruz dedi ama istersen yapariz dedi bende doktoruma guvendim yaptirmadim

takvim canım aglamak istersen agglaa bolbol ama eve gidince

etrafında seni anlayacak insanlara anlat sadece diğerleri daha cok aglamana sebep olabilir

bu arada yeni kalkannn arkadaslarııı ooooooooo diyorummmm
biz işte ögle yemegini yedikkk
özendirmeyin söleee rica ediyorummm
ALLAH bilir bide kahvaltı yaparsınız 1 saat yaya yaya
ooo bende istiyorummmmmm::)))

kizlarm benim doktorumda % 90 kiz dedi ama ben kendimi kaptirmak istemiyorum ayin 17 sinde ayrintili ultrosana girecegim orada iyice kesinlesir sanirim ve ilk kiyafetlerimi aldim bu hafta sonu tabi baya masrafli oldu bebis icin henuz birseyler almiyorum zaten nasip ayin sonu veya aralikta bir tasinma olayimiz olacak bu beni cok dusunduruyor hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin

Kızlar ben dün bebeğimin pusetini anakucağını filan aldım.Çok tatlılar ...Chicco nun 4 lü set halinde ama çok beğenerek aldım.Tabi biraz erken oldu ama kampanyadaydı ve ellerindede iki tane kalmıştı ki birinin rengi turuncu olduğu için onu tercih etmicektim.İstediğim renkten 1 tane kalmıştı bende hemen aldım.Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti Saturn - Mini Moda Bebek Market işte bundan:)
Akşam eve gidip babamızla kurulumunu yapıcaz..Heycanlıyım:)

evet yıkıldı hayallerim cinsiyetiiz belli oldu oğlan
neyse vardır bundada bi hayır allah herkesin bizden sonrakilerin gönlüne göre versin

iyuksel
hem dedin ki ramazan bey ii:::))))
hem baska doktora gidicem diyosun:::))))
bak yine kafam karıstııı kaldım ortada::))))
neden öle bişi düşündün kiii..????

canım ramazan beyin randevusunu ancak 17 Kasımda alabildim, ben arada sadece bebeği görmek için gidiyom bi seferlik gideceğim, joelfr olayı beni çok sarsttı da ...zaten Allahın izniyle 5. aydan itibaren ramazan bey iki haftada bir geleceksin dedi ....o zman daha sık görğrğm bebişimi

merhaba arkadaşlar, sabahtan siteye yine giremedim deli oldum...anca bu saatlerde malesef herkes gidince girebildim... olsun yine bir şekilde bugun yazılanları okudum ve yine aranızdayım...umarım hepiniz iysinizdir...benneyaptımki benim bulantılarım devam ediyor sabah 5 te aniden kalktım ve kustum o saatten beri de ara ara devam ediyor... sanki ilk aylardaki halime döndüm yine de halime şükürler olsun...anlaşılan ben 9 ay bu bulantı ve kusmayla devam edeceğim olsun yavrum sağlıklı olsun da ....siz hamişliğin tadını benim yerime de çıkarın ...:dance:

selam arkadaşlar... yazdıklarınızı okumadan önce haberimi vereyim istedim:):) bugün doktorumuz küçük hanım geliyo dediiiii.... yaniiii benim de bi kısım olcak inşallah... Rabbi hepimize hayırlısını versin... iyi akşamlar herkese....

i yüksel inşallah geçer bulantıların.... ben de giremedim yeni geldik eve daa okuyamadım yazılanları.. heyecandan... benim de iki haftadır geçti çok şükür.. Rabbim sana da nasip etsin...

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kaydirigubbakcemile5

Hamişler selam...bugün cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun. Bizim için zor ve sıkıntılı bir gündü. Çabuk geçmesi için bütün gün dışardaydım. Sağ tarafımda sancıyla uyandım, bebeğim yer değiştirdi sanırım aşağıdaydı artık yukarıda hissediyorum. Aslında böylesi nomali ama bu değişiklik bende sancı ve sıkıntı olarak hissedildi
Haftaya sakin başlamışsınız, ne güzel bulantılar artık yok denecek kadar az, herkesten güzel haberler geliyo süperrrr...kaydirigubbakcemile2 Yarın bizim kontrolümüz var, inanılmaz gergin ve heyecanlıyım, işallah iyi haberlerle döneriz. Babamızda geliyo umarım bebiş arkasını dönmezde görür babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…