2009 Nisan Anneleri buraya

kolay gelsin ya zor iş taşınmak
giremediklerini telafi edersin artık

Kolay gelsin sana Şirvan.

muhtar hoşgeldin bacım
o geceden sonra kendine gelemedin galiba yeni girdin siteye :)))))
Niye kız ,nolmuştu o gece,birşey mi kaçırdım ben?kafamçokkarıştı

bir gece sahura yakın msnde görüştük muhabbet muhabbeti açtı bi türlü çıkamadı şirvan da ondan ceyooo

Kolay gelsin sana Şirvan.

Niye kız ,nolmuştu o gece,birşey mi kaçırdım ben?kafamçokkarıştı

saol canım.. allah nerde taşınan varsa yardımcı olsun.. zor valla..

sultanla gece 12 de başladık konuşmaya msnde .. saat 3 oldu hala konuşuyorduk..
sonra ben kaçtım .. uyumaya .. o devam etti..
onu söylüyor

Ben de dedim,bu ara herkeste bir evlilik yıldönümü kutlaması var ya,Şirvan da böyle bir kutlamaya kurban mı gitti?

Maşalah Eren'e kocaman olmuş.

Ooo Dilek Demir almış başını gidiyor maşallah.

Can 2 ay sonra kebaplara başlar artık:))

Geçmiş olsun Ecrin'e.

bende spor yapıcam dıye 2 yıl once kosu bandı aldım ama evde bekcılık yapıo kaydirigubbakcemile3
ilk zamanlar kullanılıo ama sonra bıkıyo ınsan

Aynen.

Kolay gelsin canım.

tamam şimdi anladım çok saol :lepi:yerimseniben

herkese ii geceler arkadaşlar..bi kaç gndür işlerin yoğumluğundan hiç bişey yazamadım sizlere..fırsat buldukça göz attım muhabbetinize sadece..burası nasıl sıcak bir ortam..insan kendini çok rahat hissediyo daha da önemlisi acayip bağımlılık yapıyo..çok kısa bir süredir buradayım ama her yarım saatte bir muhakkak göz atıyorum neler oluyor neler bitiyor diye..

hasta bebeişlerimize hemencecik geçmişler olsun diyorum..acil şifalar diliyorum..
taşınanlara kolaylıklar diliyorum..
bebişlerin aşı zamanı geliyor çok ağlamamalarını diliyorum...
sabah 8,30 da iş de olması gereken ve az sonra süt sağması gereken belki de gece bebek beslemeye kalkacak olan ben hepinizi selamlarım..

ya bu çalışmak ii güzel şeyde çalışan anne olmak çok zor ya....hiç bitmiyo bu işler..eskiden saat 10 dedi mi yatradım ben...of of...

tekrar ii geceler hepinize..en kısa zamanda görüşmek üzere..

(mektup gibi mi oldu ne:)kaydirigubbakcemile):gitme:

sanada ii geceler benimde yarın okul var ama bakalım uykum kaçtıı:mirmirmirmir

tuğbiş

bnede bugun armut verdim hemde en olgunundan tatlı yanii yüzünü ekşitti. sankşi limon yiyo.. sevmedi galiba bu sırada salata suyunu lık lık götürüyor. ver d,ye de ağlıyor bu ne yaman çelişkkiilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…