2009 Nisan Anneleri buraya

anne olana yarım saat uyku yeter tabi........biz ayaktayız...kendileri 45 dakika uyuyup sonra ağlamayı ve uyumamayı uygun gördüler bende ona uyuyorum çaresiz..............yarın babaannesine uyur......offf offf....

gulşen allah sabır versin sna canım ya bu idilcik senı yoruyo baya ama evde kalınca dahada deli olucan demedi deme mesela ben gibi bu gun saat 12 gıbı sınır krızı gecırıyodum en son

valla seher ne olur bilemiyorum şu saat oldu hala sallıyorum ve ben 7.30 da kalkıcam iş için....3 saatim var ki oda bu sürede yine mızıklanmazsa........gözler kapalı 15 dakikadır inşallah uyumuştur herkese güzel sabahlar.....

ya 10 sayfa yazmışsınız bi bnm soruma cvp vermemişsiniz bi ferhunde uğruna yandı bizim soruuuuuu

aynısından bizim evde var.
bizim evin alt katını babam spor aletleriyle dolddu.
yanlız ben evde yapamıyorum egzersizleri.salonda daha eğlenceli geliyor hem arkadaşlarla vakit geçiriyoruz.

eğer istikrarlı bişekilde yapabilirim diyorsan al..evde çünkü aman yapmayıvereyim diyorsun.
salon öle olmuyo..
bence bi spor salonuna git.

kızlar sizin oralarda oyun grupları varmı çocuklar için.
4-5 anne çocuklarını biraraya getirip kaynaşmalarını oyun oynamalarını sağlıyorlar.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?

günaydın herkese kayra yı uyutunca buzdolabını temizlemeyi düşünüyorum uff en sevmediğim iş diyebiliriz kendi kendini temizleyeni çıkmadımı daha yahuu

ilaydacım bende çok istiyorum öyle oyun gurubu fakat bizim burada biraz zor gibi ancak büyüycek yürümeye başlicak parka götürücez belki orada buluruz 2. çocuğu ypmayıda en çok onun için istiyorum

bende evi temizlemeyi düşünüyorum ama hiiiçççç yapasım yok düz ayak ev istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum töbe töbeee

ben ayda bir kadın alıyorum büyük temizlik için ama haftada bi kaç kez evi silip süpürüyorum tabi bide buzdolabı,mutfak dolaplarının içini falan kendim temizlerim içim rahat etmez hiç

tuğba galiba bebeyim hasta burnu tıkandı demiştin sanırsam bende speyde kullandım damlada şu anda aynı deniz suyu diye satılan damlaların merhemini kullanıyorum ve çok memnunum ecriniminde burnu hep tıkalı oluyo bizde ona buhar makinası aldık burnu hep tıkanan bebekleri olan varsaa tavsiye ederim günde bi kik kez tutuyorum burnu tamamen açılıyo çok rahat nefes alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…