• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

sultan ben regli oldun 4.ayımıza girdik o zaman oldum ve şuan da karın ağrısından ölüyorun reglide oldum niye kilo vermiyorum ama kızlarrrr geçen eski kotlarımdan birini denedim hamilelikden önce bana doğum yaptıkdan sonra denedim bacaklarımdan girmemişdi şimdi denedim geçtiiiiiii ama düğmesi kapanmadıııııııkafamçokkarıştı

yok ben deneyerek kotlarımı hiç moralimi bozmuyorum boşu boşuna çünkü kotlarım 27 beden ama ben 30 olmuşumdur zaten tüm kilo o bölgede olunca

deniz , özlem ikinizin bebişleri de çoook tatlıı maaşallah ikisine de :nazar::nazar::nazar:
özlemcim ya benim de başım kilolarla dertte okadaaaaaaaarrrr çoookk vermem gerekiyokii anlatamam

kızlar bebişlerimiz kilo alıyor almasınada bizim kilolar ne olacak kendimden nefret etmeye başladım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman artık saldım ya boşveeeeerrr

sultancım emzirmeyi kestiysen 4-6 hafta içinde regl olabilirsin -tabii hamile değilsen :kedi:
inşallah ağzından yel alsın bazen şüphelenmiyor değilim

ben şuan en az 15kilo vermem lazımm nasıl vereceksem bilmiyorum moralim sıfır walla bi ara spor yapıyordum oda son buldu şimdi aç geziyorum nasıl olsa defne hanım mama yiyor

yani sen 30-32 ile dana olduysan ben oldum fiiiilllll, banyoya giirince de su aygırıyıımmm, mor giyininceee milka ineği oluyorummafoldumben
canım o kota varya zorla girdim zannetmiyorum 32 beden olduğumu yani ki düğmesi bile kapanmadı delikafadulden tartıya çıkmakdan korkuyorum en son tartıya çıktığımda 79 kiloydum bennnnnnn daha önce 57 kiloydumm yaaaaaaa gözüm yok 57 de 60 olsamda veyada 65 olsamda olur

cevaplar için teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan hero baby nin 7 sebzelisinden yedirdim 3 kaşık.

sultancım grip yüzünden iyice azaldı sütüm doymuyo ne yapim

bende 55 kiloydum şimdi 63 kiloyum 7kiloo daha versem ii olacak
bana 36 zor oluyodu şimdi 38 zor oluyo hayatımda aklıma gelmezdi 40beden giyeceğim:((

yinemi kilo mevzusu kaçsam mı ne yapsam
62 63 kiloyla kiloluyum diye yakınıyosunuz Allahın gücüne gider valla bizimde gücümüze gider:umursamaz:

valla kalça göbek fark etmiyo yaa veremeyince veremiyon ikisinide ama kışın kalça olmayıp göbek olması daha avantajlı bol giyince üstüne belli olmaz bari

yinemi kilo mevzusu kaçsam mı ne yapsam
62 63 kiloyla kiloluyum diye yakınıyosunuz Allahın gücüne gider valla bizimde gücümüze gider:umursamaz:

cnm valla çok şişmanım falan dediğim yok haklısın ama nasıl baştan gardrop yapalım ya önceki kıyafetlker küçük geliyo 2-3 parçanın eline kaldım diğerleri yatıyo şimdi kış da geliyo

valla bendede var az 62 kiloya indim geri kaldı 2 kılo verdimmi tamamdır butun eskı pantolonlar kıyafetler oldu bana doğumdan sonra fazla zorluk çekmedim şükür

Back
X