• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızım sen anne sütü veriyosun dahacoştun hee
yavaş 6.aydan sonra et tavuk hehe

dilek ya anlamadım nasıl yani ben emzirmiyorum 2 haftadır falan
ama hala regli olmadım

ya ben sinir oldum şu hero baby e mailimi giriyorum daha önce kaydedilmiş bi mil diyo bi kaç tane mail adresi denedim üstelik..
bide geçen gün hero babynin gece tahılını aldım
yemedi bizim sıpa iice sinir oldum

ayyy bende hero baby sıtesıne gıremıyorum maıl adrsı daha once kaydedılmıs dıo yapabıldın mı sen cnm ya

ya ne bilim cnm bazı bebklerinki çıkmış galiba benim sıpanın dişleri çok kaşınıyo ama çıkmadı bi türlü

bzm de cıkmadı. arkadasımın bebegı 20 gun buyuk 2 dıs cıkarttı yaa.

ewet cnm büyükler için olanlarda bende şaşırmıştım :))
valla kilosunu söylemeye utanıyorum artık 9.500 olmuş sanırım dün eşim tartmış hadi olsun hadi fazla tartsa olsun 9300 ama mamayıda bayaa azalttı artık ek gıdalardan yiyo yani eskiden 200 cc az yiyo mamayı eskiye göre aman ne bileyim yaa daha harekette yok elada bi hareketlense..

deniz bir kerede 200cc mi yiyor maşallahh
kerem en fazla 150 içer o da çok nadir

oh maşallah ya bende defneye bi kerede 100 cc veriyorum ama vermeden öncede armutlu muhallebi yediriyorum sonra 100 cc mama yiyor defne bu güne kadar bir kere 125cc içti o gün sonmuş kaydirigubbakcemile3 yani biz şuan 100cc içiyoruz ama çok hareketliyiz

bu bahsettıgınız cc 1 ögundemı yıyıyorlar benım sıpaya ben gece yatarken 60 cc verıyorum oda 2 aydır hıc artmadan. sadece mama mı yıyorlarda o kadar cok verıyorsuz

cnm bak buda benim kızım hiç 6.900 dermisiniz yani doğum kilosuna göre şuanki kilosu normal dedi doktor tabi ben şöle 8 kilo filan olsun istiyorum ama nerdeeeeee
http://i0909.hizliresim.com/2009/9/4/3172.jpg

benım dunur duymasında bunada bayılıdımmm

selam kızlar bugün dr.daydık
dişi için gittik
daha doğrusu ağzındaki o beyaz şeyin diş olup olmadığını sormak için
korktuğum başıma gelmedi çok şükür
daha çok erkendi
meğerse o yağ bezesiymiş
ağzına sürekli bişyler sokup çıkardığı için olabiliomuş
bide kontrol etti dr. teyzesi 15 günde 300 gr.almış 66 cm olmuşuz maşallahhhhh
:nazar:

maşallah demırımmmm

bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzhihoyyyt

nıce yıllaraaaaaa
milupa ve hero babyden mail geldii yollicaklarmış kaç günde gelirkiiiiiiiiiii

mılupadan ve bebelactan da bana maıl geldı yollucaklarmıs.
ama hero baby maıl adresımı kabl etmıo mafoldumben
2 gune kadar gelır herhalde

bebelactan msj gelmedi daha bilgi istediler mail attım tekardan

kızlar puan vercem size ama veremiyorum nerden verecem profilden mi tek tek

ii akşamlar kızlarrr naslsnz evde yoktumm giremedm
kızlar yarın sınavm varrrr nolu dua edinn emeklerim zayi olmasnnnn gece sahurda bile yatmayıp ders çalşydmm umarım gecerrmmmmmmmm dualarını bekliyorummm

benm puan na nolmş öle tavan yapmşş puan veren ark t.ederimmmmmmm

tuğbacım ben sadece mama veriyorum o yüzden çok cnm
esra ben çok istedim emzikle uyusun diye uğraştım kaç emzik değiştirdim olmadı umudu kesmiş her emziği dolaba kaldırmıştım ki bi tane dışarda kalmış nerden estiyse verdim ağzına tuttu sonra da onunla uyudu kendi kendine yani huy değiştiriyolar ya eskiden almadığı emziği alacağı da tuttu yani :))
nagihan cnm dua ediyorum senin için inşallah hepsi süper geçer
müge 3. yılınız kutlu olsun cnm nice senelere

bende emziği çok denemiştim almadı arabanın içinde almaya başladı iyi oldu uyurken yada açsa veriyorum siniri yatışıyor :-))

kızlar benimde doğumdan sonra göbeğimde kat oluştu nasıl düzleşir acaba artık oturmaktan utanıyorum kat kat duruyor

kızlarr biz geldik babaneden oğluş uyudu ben duş aldım bi geçmişi okudum müge canım nice mutlu seneleree
babanesi bayram kıyafeti aldı kayra ya ama çok zprlandık biraz minik olduğumuz için beden konusunda sıkıntı yaşadık ama sonunda bulduk güzel bişey ..mızmızlanıp durdu evdeki neşeden eser yoktu.bide bizimkisi sesini keşfetmeye başladı sanırım çığlık atıyo .bu arada babymıx yoğurdun içine 1 çay kaşığı pekmez katıyorum severek yiyo oğlum.yarın sebzeye başlıcam bakalım nolcak.
kilo konuşulmuş ama ayıp olmazssa sölim ben 52 kiloyum 2 kilo fazlam var ama boyum kısa kızlar 1.58 im yani kilo vermek için hiçbişey yapmadım kendiliğinden gidiyo kayra saolsun bu aralar resmen boğuşmak istiyo çok hareketli.ayy amma yazdım hee

ii akşamlar kızlarrr naslsnz evde yoktumm giremedm
kızlar yarın sınavm varrrr nolu dua edinn emeklerim zayi olmasnnnn gece sahurda bile yatmayıp ders çalşydmm umarım gecerrmmmmmmmm dualarını bekliyorummm

benm puan na nolmş öle tavan yapmşş puan veren ark t.ederimmmmmmm

ne sınavın var merak ettim hangi bölüm??????:uhm:

Son düzenleme:
bugun erene bebelac ın seftali elma puresınden verdım bıraz surat burustu ama yedı bı kac kasık
yanı toplam 2-3 tatlı kasıgı kadar
uzerınde 4. aydan ıtıbaren yazıo
ya kızlr vermesem mı acaba erken mı

bende arada veriyorum yüzü buruşuyor dün ilk defa sebze çorbas verdim dondurma kasesinin / ünü yedi yeterli mi acaba.. bana yemedi gibi geldi ama sanırım anca o karla başlanıyomuş
aman ne zor işmiş önceden sadece emziriyodum şimdi ne yapim diye bakıyorum

yahu senin bebiş çok hoşuma gidiyo maşallah çok tatlı renki gözlü mü ne

yani püreleri vermende sakınca yok sanırım çünkü c vitamini içeriyor.

hermesaja ayrı verilebiliyormuş hımm bakalım vermediklere de verelim

milupadan numuneleri nerden istiyorsunuz

bende arada veriyorum yüzü buruşuyor dün ilk defa sebze çorbas verdim dondurma kasesinin / ünü yedi yeterli mi acaba.. bana yemedi gibi geldi ama sanırım anca o karla başlanıyomuş
aman ne zor işmiş önceden sadece emziriyodum şimdi ne yapim diye bakıyorum

yahu senin bebiş çok hoşuma gidiyo maşallah çok tatlı renki gözlü mü ne

yani püreleri vermende sakınca yok sanırım çünkü c vitamini içeriyor.

hermesaja ayrı verilebiliyormuş hımm bakalım vermediklere de verelim

malesef cnm renklı dııl gozlerı
sebze corbasını kendın mı yaptın
zaten yemek ısteyınce yer ama dımı yeterdır herhal.
sneınkı ne kadardı sormustum galıba daha önce ama unutkanım sanırımm:kedi:

Back
X