• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

canım aptamil2 almakla iyi etmişsin anne sütünün yetmediği yerde o girer devreye bu arada o irmikli falan olanlar kaşık maması. kaşık mamalarına geçtiniz mi? aslında günde bir öğün de yavaş yavaş meyve falan başlasan yada sebze çorbasına başlasan vaktin yoksa o kaşık mamalrından al.

sağol canım paylaşımın için...ben meyve sularına basladım bi de yarım fincan yoüurt veriyorum gün için de ama benim obur prensese 50 cc süt ve bu ıvır zıvırlar 4 saat yetmiyor ...eylulde corbalara baslatacak dr.kaydirigubbakcemile2 o zaman iyice rahatlarım..

sağol canım paylaşımın için...ben meyve sularına basladım bi de yarım fincan yoüurt veriyorum gün için de ama benim obur prensese 50 cc süt ve bu ıvır zıvırlar 4 saat yetmiyor ...eylulde corbalara baslatacak dr.kaydirigubbakcemile2 o zaman iyice rahatlarım..

anammmm obur prenses diyosunda ben günlük öğünlerimizi sayiim sana
sabah 7 de uyanıo 180 cc mmama içiyo 10 da meyve püresi yiyo yaklaşık 100 gram öğlen 1 de sebze çorbası içinde patates taze fasulye bezelye kabak havuç bazen karnıbahar artı tavuk olmadı mercimek ve pirinç. bunu yiyo 120 grama yakın. 4 de yoğurdu var 90 gram yiyo 8 de 210 ml mama içip uyuyo gece kalkıp 180 cc daha içio. sööle babakılm kim obur. 50 cc çok az canım yazık çocuğa 1. ay da yemesi gereken 50 cc yaw

çiçekcim hani sabun reklamlarına çıkanlara benziyosun valla fotoda sper görünüyo hani özellikle güzel ve doğal olanları seçerler ya

bende yeni yeni mama vermeye başladım elim ayağıma dolanıyo valla dokunacak bişey yedirmiim diye ben şimdilik aptamil milumil veriyorum rendelenmiş şeftali armut püresi havucun ve elmanın suyunu veriyorum kavanoz mamalarından organik sütlaç ve muhallebi her baby nin sebze püresini veriyorum.yinede meme emmek için deliriyor :)

canım madem meme istiyor neden bir anda bu kadar mamaya başladın..anne sütüyle devam edip sadece meyve sebze püresi versen yetmez mi ki...yanlış anlama dr. mu söledi...ben cocuğumu ac ı bırakıyom paronayasındayım da ben de mi başlasam bu sekilde diye soruyom..ay karıştı ama sen anladın sanırsam :sinifsinif:

sabah 7 de uyanıo 180 cc mmama içiyo 10 da meyve püresi yiyo yaklaşık 100 gram öğlen 1 de sebze çorbası içinde patates taze fasulye bezelye kabak havuç bazen karnıbahar artı tavuk olmadı mercimek ve pirinç. bunu yiyo 120 grama yakın. 4 de yoğurdu var 90 gram yiyo 8 de 210 ml mama içip uyuyo gece kalkıp 180 cc daha içio. sööle babakılm kim obur. 50 cc çok az canım yazık çocuğa 1. ay da yemesi gereken 50 cc yaw

ya ben bu kdr şey yemiyorum çiçek naptın çocuğğaaaaaa:uhm:delikafadulden

ihihihihihi saçlarım ihihihihih :kedi:

Eklentiler

• $aa - Kopya.webp
    $aa - Kopya.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31
valla müge hiç konuşma cnm 11 de kalkıyosa ya erken yatacak erken kalkacaksınız ailecek zaten 1 de yatmasa 11 de kalkar mı hiç :)) bizimki 6 dedin mi ayakta ama 8-9 arası uyuyo..
çiçek ne renk adı ne yani rengin?bu arada can ın yedikleri içimi rahatlatmadı değil yani :D
yaa eşim face de can ın fotosunu gördü normalde ela dan başka çocuk ilgisini çekmez ama adam birden bitti can ben bakarken gördü hemde ben göstermedim monitörü sevdi resmen

maşallah Can bebeğe ..

ay biliyom arkadaş ben hissettim zaten ben bir haftadır işe başladım vdeyken benim memeler hep dışarda kız ne zaman istese veriyom saat başı çekiyordu kuzu..ama işe başladım sağmayı beceremedşm mi yoksa sütüm mü azaldı bilmiyom en fazla 100 cc bırabildim 10 da bakıcıya bırakıyom arada sütü ve meyveyi veriyor 1 de geliyom emziriyom sonra uyuyor 2 3 gibi yoğurdu sonra ben geliyorum yine meziriyom...ama cocuk hep mıkır mıkır ..aç arkadaş ama benim drç birn bir lafla " mama da verebilirsiniz bahar bebeğe yetmeyebilir o kadar takviye dedi" bir de corbalara 6. ay da başlayacakmışız...benneyaptımki

ya ben bu kdr şey yemiyorum çiçek naptın çocuğğaaaaaa:uhm:delikafadulden

valla yiyo şuan 9 kilo iyide hayatım mamaların arkasını bile okusan 4. aydan sonra 210 cc yazıo bizimki 180 yiyo yinede ama 50 ccc çok az. 210 cc ufak bi su bardağını dolduruyo ancak. ayrıca diyorum ya bu çocuk doymuyo diye ben mamayı kısarak kilo verişini durdurdum mama acaip kilo aldırıyo sebze meyve yoğurt derken kilo alımı durdu.

maşallah Can bebeğe ..

ay biliyom arkadaş ben hissettim zaten ben bir haftadır işe başladım vdeyken benim memeler hep dışarda kız ne zaman istese veriyom saat başı çekiyordu kuzu..ama işe başladım sağmayı beceremedşm mi yoksa sütüm mü azaldı bilmiyom en fazla 100 cc bırabildim 10 da bakıcıya bırakıyom arada sütü ve meyveyi veriyor 1 de geliyom emziriyom sonra uyuyor 2 3 gibi yoğurdu sonra ben geliyorum yine meziriyom...ama cocuk hep mıkır mıkır ..aç arkadaş ama benim drç birn bir lafla " mama da verebilirsiniz bahar bebeğe yetmeyebilir o kadar takviye dedi" bir de corbalara 6. ay da başlayacakmışız...benneyaptımki
,
hayatım meme veriosunuz siz zaten bizimki kadar ek gıdaya gerek yok bizimki hiç emmiyo asla emmiyo 1 aydır. bizimki kadar abartmasanda 120 yada 150 cc verebilirsin mama

Back
X