• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaslar...okuldaki net bozuk o yuzden aktif giremez oldum zaten bir süredir sahalardan uzaktaydım kötü oldu...bugun de inceden dokundurmussunuz arkadaslar kayboldu diye...aman bana kızmayın valla mazaretim var...

umarım herkes iyidir...gecmişi tam okuyamdım şimdi okumaya .alısırım ama hasta bebişlerimize şimdiden gecmşler olsun..hayırlı haberler gözünüz aydıni kutlamalara da daha nice senelere ...ay böle toptan oldu ama ne yapıyım bahar ağlıyor alıntılarım güme gidiyor en azından iyi dileklerimi size ulaştırayım...

müge nice senelere
teşekkür ederim mervecim
bugun mu
aaa ben bı dun mu öncekı gun mu ne bırını kutlamıstım muge dıılmıydı o
neyse bı daha kutlımm
mugecımmm
nıce uzun yıllara
sağol hayatım dündü evlilik yıldönümümüz yeniden tşkler
arkadaşlar ben yeni buldum bu siteyi inşallah devamlı girecegim kabul ederseniz tabi

hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin ben müge

arkadaslar bir sey danışcam size ben sadece anne sğtğ veriyorum ama bakıcıya bırakmaya basladığımdan beri bıraktığım süt yetmedi dr. az da olsa mama ver dedi...baktım markette devam sütü ve maması ..aralarındaki fark ne? bir de siz irmikli, sebzeli mamalar da veriyorunuz galiba ...ben aptamail 2 mama aldım ama kafam karıştı...Ay cok cahilim yaaa

arkadaslar bir sey danışcam size ben sadece anne sğtğ veriyorum ama bakıcıya bırakmaya basladığımdan beri bıraktığım süt yetmedi dr. az da olsa mama ver dedi...baktım markette devam sütü ve maması ..aralarındaki fark ne? bir de siz irmikli, sebzeli mamalar da veriyorunuz galiba ...ben aptamail 2 mama aldım ama kafam karıştı...Ay cok cahilim yaaa

bende yeni yeni mama vermeye başladım elim ayağıma dolanıyo valla dokunacak bişey yedirmiim diye ben şimdilik aptamil milumil veriyorum rendelenmiş şeftali armut püresi havucun ve elmanın suyunu veriyorum kavanoz mamalarından organik sütlaç ve muhallebi her baby nin sebze püresini veriyorum.yinede meme emmek için deliriyor :)

canım aptamil2 almakla iyi etmişsin anne sütünün yetmediği yerde o girer devreye bu arada o irmikli falan olanlar kaşık maması. kaşık mamalarına geçtiniz mi? aslında günde bir öğün de yavaş yavaş meyve falan başlasan yada sebze çorbasına başlasan vaktin yoksa o kaşık mamalrından al.

Selam kızlar
Sonunda okuldaki sınavlar bugün bitti.Okul açılana kadar evdeyim artıkzemuszemus
Bu aralar sizi de çok ihmal ettim ama mazur görün artık

Alıntılarım gitmiş.Hatırladığım kadarıyla Serap ezinde kolay gelsin canım.
Burcu_arda çok geçmş olsun.Neyse ki birşey olmamış kuzucuğa.
Gülşen demek sonunda uyabildin.İnan çok sevindim.İnşallah bundan sonra hep böyle olur.
Mügecim geç kaldım ama evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Çiçeeeek çok güzel olmuş.Zaten sen de o gözler varken saçlarını ne renk yapsan yakışır:nazar:

kızlar misafirler gitti ama bende bittim yani çocukla misafir almak çook zorrr,yaa bu aralar noldu bilmiyorum nazaramı geldik ne kayraya sıcak geçmiş şimdide burnu tıkalı akıyo sürekli o burundan nefes alamadıkça ağlıyo temizlemeyi bilmediği için öksürüyo off yaa kuzucum uyuyamıyoda şu burun temizleyicilerde olmuyo pek doktor damla verdi ama pek fayda etmedi sanki napsamki

Back
X