• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

atospatos hoşgeldin canım burcu ben.benim doğum 10 gün önce oldu kızlar benm yaramaz tersti dönmedi kafası kaburgalarıma gömüldükce ciğerlerime baskı yaptı ve nefes alamaz hale geldim 10 gün uyuyuyamadım ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum sonra doktor erken almak zorunda kaldı işte.kordonda dolanmıştı zaten.ameliyattan uyandığımda çok fena bi ağrı hissettim en zoruda ayağa ilk kalkışım ölüyorum sandım .ama o gğnler çabuk geçti ben 2. yi isterdim ama bizim olma ihitimali prk yok yinede allah büyük kayra gibi bi mucize olurmu bilmem

hoşbulduk canım bende neye uğradığımı şaşırmıştım doktor beni yatırdı hastaneye biz sanıyoruz ki kontrol edecek eve gitcez film falan getirdi eşim laptopla film izlicez ama nerde bide baktık bebeği almamız lazım demez mi o an yapayanlızdım eşim ve ben kimse yok çnk doğuma 3 hafta var annem o an çıksa uçakla bile en az 5 saat gelmesi anlıcan benim için acı bi tecrübeydi oğlum doğdu ben hala şoktaydım

meraklı dünden beri ferro sanol veriyorum oğlişe içiyo valla sanırım benim oğlum obez olacak baksanıza sizin bebişlere iğrenç gelen şeyleri bile yiyor, kakamızda simsiyah oldu bile...

son bi saattir ağlıyorum gözlerim kan çanağı oldu yaa annem gitti de senağlama bi haftadır bizdeydi nasıl alışmışım nasıl rahattım nasıl ihtiyacım varmış şımartılmaya 5 aydır ilk defa bu kadar rahat etmiştim :( o kadar çok ağlamışım ki benim adam ben yarın seni annenlere götüreyim 3-5 günde sen orda kal dedi sengözlerimebaksanab bakalım yarın ola hayrola

ya benide duygulandırdın deniz :çok üzgünüm:
beni annem doğumdan 10 gün sonra bırakıp gitti.dedem çok hastaydı çok kızmıştım ona gidip 3 ay boyunca dedeme baktı ananemle birlikte çok kızıyordum dedemin 5 çocuğu var ama benim 1 annem var beni bırakıp gittin diye 2 temmuzda dedem vefat etti.şimdi hem iyiki gitmiş diyorum hemde çektiğim o zorlukları anımsıyorum.tek başıma büyütüyorum bebeğimi kayınvalidemde yok bi akraba deneyimli bi büyük yok yakınımda.burda sizlerle paylaştıklarımızla birbirimizden öğrendiklerimizi uyguluyorum.ve her gece Rabbime beni mükemmel bi anne yapması için yalvarıyorum.tek yardımcım sensin diyorum.

aydan aya gidiyoruz annemlere 3 4 gün kalıp dönüyorum.dinleniyor muyum HAYIR.öyle alışmışımki kendi başımalığıma düzenimi oturtmuşum hiçbir yer rahat gelmiyor.

ben küçükken oyuncak bebeklerle hiç oynamadım erkek gibiydim kismenin çocuğunuda 2 3 dakikadan fazla kucağımda tutmadım.ama hastaneden çıktım herşeyini ben yaptım bebeğimin 10 günlük sezeryanlı yalnız kaldım ben yıkadım.ellerim titrerdi acıdan.gece bir kez olsunbile eşime ben yoruldum bu seferde sen bak bebeğe demedim.

o benim ilk bebeğim oynadığım bu ilk ve en güzel evcilik oyun olmaktan çıktı.yeni evliyken oyun gibiydi.şimdi ben anneyim.artık kızım için yaşıyorum.kimseye ihtiyaç duymamayı öğrendim.ama onun bana çok ihtiyacı var.o büyüyüp anne olduğunda bile onu asla bırakmıcam

çok uzun oldu ama birden içim doldu dertleşecek sizden başka kimim var ki:a015:

ohhh maşallah şenlenmiş yine buralar
ne güzel kalabalık
demekki akıllı bebişler uyuyorlar.
bende kitap okumaya sardırdım demir uyuyunca bi buraya bakıyorum
hemen kitabı alıyorum elime işgüç hak getire.
herkes iyidir umarım geçmişi okumayı yetiştiremiyorum artıkın.

beni annem doğumdan 10 gün sonra bırakıp gitti.dedem çok hastaydı çok kızmıştım ona gidip 3 ay boyunca dedeme baktı ananemle birlikte çok kızıyordum dedemin 5 çocuğu var ama benim 1 annem var beni bırakıp gittin diye 2 temmuzda dedem vefat etti.şimdi hem iyiki gitmiş diyorum hemde çektiğim o zorlukları anımsıyorum.tek başıma büyütüyorum bebeğimi kayınvalidemde yok bi akraba deneyimli bi büyük yok yakınımda.burda sizlerle paylaştıklarımızla birbirimizden öğrendiklerimizi uyguluyorum.ve her gece Rabbime beni mükemmel bi anne yapması için yalvarıyorum.tek yardımcım sensin diyorum.

aydan aya gidiyoruz annemlere 3 4 gün kalıp dönüyorum.dinleniyor muyum HAYIR.öyle alışmışımki kendi başımalığıma düzenimi oturtmuşum hiçbir yer rahat gelmiyor.

ben küçükken oyuncak bebeklerle hiç oynamadım erkek gibiydim kismenin çocuğunuda 2 3 dakikadan fazla kucağımda tutmadım.ama hastaneden çıktım herşeyini ben yaptım bebeğimin 10 günlük sezeryanlı yalnız kaldım ben yıkadım.ellerim titrerdi acıdan.gece bir kez olsunbile eşime ben yoruldum bu seferde sen bak bebeğe demedim.

o benim ilk bebeğim oynadığım bu ilk ve en güzel evcilik oyun olmaktan çıktı.yeni evliyken oyun gibiydi.şimdi ben anneyim.artık kızım için yaşıyorum.kimseye ihtiyaç duymamayı öğrendim.ama onun bana çok ihtiyacı var.o büyüyüp anne olduğunda bile onu asla bırakmıcam

canımm yazdıklarından çok etkilendim valla benim annemde kayınvalidemde ist.dalar ama bende 10 gün sonra yanlız baktım oğluma annem gidince çok ağladım o gün bide lohusalık vardı tabii ama olsun biz gurur duymalıyız zor ama zevkli

Bizimki de ferro sanol içiyor ve rahatsız oluyor gibi bir hali yok.

ya ben hala korkuyorum burda yazanları okuyunca başlayamadım ferro sanole.
ek gıdayla birlikte veririm diyodum ama zaten az az başladığımız ek gıdayı doktor bıraktırdı
buay da bitsin sonra başlayalım dedi. sadece anne sütü yetiyor gerek yok dedi.
bende ferro sanolü de 6. ayda başlasak olur mu dedim olur dedi.

cnm ya tuğbacım ewet işte fazla güçlü olmaya çalışmaktan biri beni bu kadar şımartınca şoka girdim bende..zaten bende duygusalım bu gece sanada bulaştırdım :) annemlere gidince ordada herşeyi yapar bizim için ama ben kendi evimdeydim ilk kez ve hiç bişey elletmedi,manen de çok büyük destek oldu çok büyük bi lüksmüş yaa..

kızlar ben çıktım herkese iyi geceler benim yaramz oğlum uyandı inşallah çabuk uyur...beişlerin ve size iyi uykulu bir gece diliyorum.

off içim bi tuhaf oldu yaaa sen beni ağlattın.
gerçekten sezeryan ağrısıyla bebeğini yıkayışın geldi gözümün önüne.
insan yavrusu söz konusu olunca nelere katlanıyo di mi ya.

son bi saattir ağlıyorum gözlerim kan çanağı oldu yaa annem gitti de senağlama bi haftadır bizdeydi nasıl alışmışım nasıl rahattım nasıl ihtiyacım varmış şımartılmaya 5 aydır ilk defa bu kadar rahat etmiştim :( o kadar çok ağlamışım ki benim adam ben yarın seni annenlere götüreyim 3-5 günde sen orda kal dedi sengözlerimebaksanab bakalım yarın ola hayrola

seni çok iyi anlıyorum bende hamile kaldığımdan beri biraz bende biraz annemde bugünlere geldik ben hala annemdeyim ve bu hafta evimize gideceğiz aramızda 12 km var ben şimdiden üzülüyorum annen uzak mı sana insanın bebeği olunca annesine daha çok ihtiyacı oluyormuş işte annelik ölene kadar devam eden bir meslek

bu gece burası gene kalabalık maşallah
eh denız benıde duygulandırdın benımde annem burda ve elimi bişiye surdurmuyo selenıde bakımyo ama yarın sabah gıdıceklermafoldumben bende her seferınde arkasından ağlıyorum gıdıyo dıye

Back
X