• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

cnm bi buçuk saat var annemlerle aramızda farklı şehirlerdeyiz çok şükür istersem grürüm yani ama aynı şehirde olmak gibi olmuyo hiç

kızlar sizi üzmek istemedim ama birden dökülüverdi içimdekiler.
benim annemde 2 saatlik uzaklıkta biz ist onlar adapazarında.ama denizin de dediği gibi aynı şehir gibi olmuyor.
annem doğumdan beri gelip kalmadı hiç.doğumdan önce her an doğum olur adapazarından hemen gelemez diye 1 ay kadar kalmıştı kayınvalide de olmayınca (var da çakma) korktu yalnız doğuma girmemden.elimi bişeye değdirmedim çok iyi baktı bize ama bidaha gelmedi
zaten çok kalmışmış ne derlermiş anneside hep orda derlermişmiş çekiniyormuş.
gerçi doğru düşünüyor derler..eşimin akrabalarının potansiyelini biliyor.kendileri kapımızı açmaz ama dedikoduyu pek bilirler

maşallah cnm nice 5 aylara.senin oğlanın fotolarına baktımda bazı yerlerde elayla ikiz gibiler ya çok şaşırdık :) biri kız biri erkek ikiz olsa bu kadar benzerdi

maşallah cnm nice 5 aylara.senin oğlanın fotolarına baktımda bazı yerlerde elayla ikiz gibiler ya çok şaşırdık :) biri kız biri erkek ikiz olsa bu kadar benzerdi

Ben ilk zamanlarında da çok benzetmiştim.Dün de ELa'nın fotoğrafını eşime gösterdim bak Dorukun kız versiyonu diye.O da çok benzetti:))
Kertelim o zamandelikafaduldenGerçi Demir de talipti Ela'ya ama.Kızma Müge:))

:)) cnm elayı monitörün önüne koyup beğendin mi desem çocuk kendi fotosuna bakıyo sanıp bişii anlamıcak :)) var ya bu kız babalarımı deli benimki mi ööle adam kızının bi gün evleneceği konusu açılınca bile bozuluyo hee deli mi ne çocuk daha 5 aylık

şenay babaannesi nasıl başedebiliyo mu miniklerle?

şenay kim sıktı canınıııı
sadece benimkide değil kız görümcemin 8 aylık oğlan var bide dedeyle başediyolar görümcemde 12 de geliyo ama ayrılığa dayanamıyorum ben zeynepte ben yokken hiç bişi yemiyo ona canım çok sıkkın ilk gün beni görünce çıldırdı çocuk o gün bu gün kucagımdan inmek bilmiyo yavrum hele ilk emişini bi görseydin gözlerini dikti gözüme meme ağzında ıhhhhh ıhhhh yapa yapa offfffffffffffooooooffff

kızlar sizi üzmek istemedim ama birden dökülüverdi içimdekiler.
benim annemde 2 saatlik uzaklıkta biz ist onlar adapazarında.ama denizin de dediği gibi aynı şehir gibi olmuyor.
annem doğumdan beri gelip kalmadı hiç.doğumdan önce her an doğum olur adapazarından hemen gelemez diye 1 ay kadar kalmıştı kayınvalide de olmayınca (var da çakma) korktu yalnız doğuma girmemden.elimi bişeye değdirmedim çok iyi baktı bize ama bidaha gelmedi
zaten çok kalmışmış ne derlermiş anneside hep orda derlermişmiş çekiniyormuş.
gerçi doğru düşünüyor derler..eşimin akrabalarının potansiyelini biliyor.kendileri kapımızı açmaz ama dedikoduyu pek bilirler

Benim oğlum da 5 aylık oldu.

bebişlerimize maşallah kocaman olmuşlar darısı başımıza
benim oğlumda dün 5 aylık oldu maşallah kuzulara

işin var o zaman şenaycım zeynep yemek yemıyosa ama alışıcak enınde sonunda kendini uzme genede canım

herkes doğumdoğuma nasıl girdiğini yazmış buda benimki esasında nasıl hamile kaldığımı anlatayım 2005 yılında evlendim katiyyen çocuk düşünmediğim için salak gibi spiral taktırdım hormonlusundan sonra yumurtalıklarımda kist oldu çıkardık neyse ben spiralden sonra hamile kaldım bebeiğimi 3 aylıkken karnımda ölmüş kürtajla aldılar bu benim için baya bi yıkım oldu yine aynı şeyleri yaşarım diye bebek konusunu 1 sene rafa kaldırdık sonra eşim artık bebek istiyorum dedi korunmayı bıraktık 6 ay sonunda hala bebek yoktu doktor gittim bütün tahlil tetkik herşey yapıldı herşey normal eşime tahliller yapıldı telefonda eşim sperm sayısının 2 milyon olduğunu ve bu rakamlarla çocuk olmayacağını söyledi o kadar üzüldüm ki anlatamam sonra doktorumuz direk tüp bebek yapın dedi bende kendimi biraz toparlayıp tüp bebek merkezi aramaya koyuldum eşiminde benimde moral sıfır sonra bir akşam ağlarken ey kuru dallara can veren allahım eğer sen istersen bebeğim olur bana hayırlı bir evlat ver diye dua ettim neyse biz o ay ayvalığa tatile gittik dönişte belim çok ağrıyordu belimde fıtık var annemde kaldım bir hafta ama çok kötü tutuldum kaldım eşim doktor iğne yapayım diyor yok diyorum içimden birşey katiyyen ilaç içme diyor ağrılarım geçmeyince eşim kas gevşetici yapayım dedi anneme test aldırdım sonuç negatif 2 sonra yani 08.08.08 cuma test aldım bir yanım olamaz diyor bir yanım yap esra diyor daha adetime 1 gün var neyse akşam saati banyoda testi yaptım veeee iki kırmızı çıktı o an gözyaşları içinde kaldım hemen şükür namazı kıldım eşimi arayıp ağlaya ağlaya hani bebeğimizi olmayacaktı hamileyim dedim eşim evimizde ben annemlerdeydim eşim hemen geldi bu anlattığım olaylar 1 ay içinde oldu çok zor geçen hamilelik dönemimden sonra doktorumuzla sezeryan gününü tespit ettik beklene tarih 19 nisandı biz 10 nisan olsun istedik 10 nisan cuma büyük gün eşim kendi çalıştığı hastanede istemişti doğumu ama ben evime yakın olan ve sonuna kadar beni destekleyen doktorumun yapmasını istedim doğumumu sabah erkenden kalktık güzel banyomu yaptım annem babam kardeşim bizdeydi eşimle önce biz gittik arabayı ben kullandım o halimle çünkü eşim kullanmıyor gayet sakin bir şekilde odaya aldılar beni doktorum geldi ellerimi tuttu biraz sonra ameliyathanedeyim seni orda bekliyorum dedi son kez nst de oğlumun kalp atışlarını duyunca gözyaşlarımı tutamadım zırıl zırıl ağladım annem ve eşimde ağlıyordu biz doktorumla epidural diye karar verdik ameliyathanedeydim annem ağlıyordu ben hepsine öpücük verdim iki kişi çıkıcaz burdan annecim dua et dedim ameliyathane buz gibiydi doktorum 12 saat hiçbirşey yeme içme demişti ben salak 2 bardak su içip çıktım evden neyse epidural için belime katedreli taktılar uyuşmamı bekliyorlar ama ben uyuşmuyorum doktoruma başım uyuşuyor diyorum bir heyecan esra genele geçiyoruz diyor ben kusmaya başlıyorum orda herşey koptu gözümü açtığımda odamda üzerimi giydiriyorlardı hemen bebeğim nerde diye ağlamaya başladım ve nerden aklıma geldiyse ayetel kürsiyi bağıra bağıra okumaya başladım sesler çok uzaktı kulağıma annem çok güzel oğlumuz oldu diyordu bebeğimi verin diye ağlıyordum şimdi geliyor oğlun dedi hemşire çok yorgundum veeeeee sarı kafalı tosunum kucağımdaydı o ilk bakışı ölsem unutamam kucağımdayken ağlaya ağlaya allahım olmayanlara da ver diye dua etmiştim işte böyle çoook uzun oldu ama hiç yazmamıştım

rabbime sonsuz şükürler olsun meleklerimizi bize bağışladı allah olmayanlarada nasip etsin inşallah.

kıyamam zeynep e yaa :(( gözümün önüne geldi o hali duygusalım zaten oturur ağlarım yine şimdi
oof çok zor çook böyle böyle büyücekler işte allah bize güç versin sana 2 kat versin şenay

sadece benimkide değil kız görümcemin 8 aylık oğlan var bide dedeyle başediyolar görümcemde 12 de geliyo ama ayrılığa dayanamıyorum ben zeynepte ben yokken hiç bişi yemiyo ona canım çok sıkkın ilk gün beni görünce çıldırdı çocuk o gün bu gün kucagımdan inmek bilmiyo yavrum hele ilk emişini bi görseydin gözlerini dikti gözüme meme ağzında ıhhhhh ıhhhh yapa yapa offfffffffffffooooooffff

Ah canım benim ya kıyamam.Şenaycım çok zor ama alışacağız mecbur:((

son bi saattir ağlıyorum gözlerim kan çanağı oldu yaa annem gitti de senağlama bi haftadır bizdeydi nasıl alışmışım nasıl rahattım nasıl ihtiyacım varmış şımartılmaya 5 aydır ilk defa bu kadar rahat etmiştim :( o kadar çok ağlamışım ki benim adam ben yarın seni annenlere götüreyim 3-5 günde sen orda kal dedi sengözlerimebaksanab bakalım yarın ola hayrola

Oyy kıyamamben sana.Benim annem yakınımda,ne zaman istersem yanıma gelebiliyor,ya da ben gidebiliyorum.Hatta bıraksam Miray ı alıp büyütüp bize geri verebilir,çok hevesli,çok şanslıyım o konuda.

:)) cnm elayı monitörün önüne koyup beğendin mi desem çocuk kendi fotosuna bakıyo sanıp bişii anlamıcak :)) var ya bu kız babalarımı deli benimki mi ööle adam kızının bi gün evleneceği konusu açılınca bile bozuluyo hee deli mi ne çocuk daha 5 aylık
Ay aynı ya,adamın hep o aklında ben kızımı kimseye veremem diyor,sanki alan vardı da:-)))

Kuzum ya,demek anlıyor senin yokluğunu,ben şimdiye kadar 9:30 da gidip 11 de eve geldim,pek anlamamıştır sanırım,ama yine de annemin birşey yedirişiyle benim yedirişim bile farklı ya,diyorum aaa ben öyle yapmıyorum,ama nereye kadar diyeceksin ki öyle yap böyle yapma,çocuk 2 arada büyüyecek.

Back
X