Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kalabalık gibi ama kimseden ses çıkmıyo alooooo
oğluşum bugün 5 aylık oldu.
Benim oğlum da 5 aylık oldu.
maşallah cnm nice 5 aylara.senin oğlanın fotolarına baktımda bazı yerlerde elayla ikiz gibiler ya çok şaşırdık :) biri kız biri erkek ikiz olsa bu kadar benzerdi
şenay babaannesi nasıl başedebiliyo mu miniklerle?
sadece benimkide değil kız görümcemin 8 aylık oğlan var bide dedeyle başediyolar görümcemde 12 de geliyo ama ayrılığa dayanamıyorum ben zeynepte ben yokken hiç bişi yemiyo ona canım çok sıkkın ilk gün beni görünce çıldırdı çocuk o gün bu gün kucagımdan inmek bilmiyo yavrum hele ilk emişini bi görseydin gözlerini dikti gözüme meme ağzında ıhhhhh ıhhhh yapa yapa offfffffffffffooooooffffşenay kim sıktı canınıııı
kızlar sizi üzmek istemedim ama birden dökülüverdi içimdekiler.
benim annemde 2 saatlik uzaklıkta biz ist onlar adapazarında.ama denizin de dediği gibi aynı şehir gibi olmuyor.
annem doğumdan beri gelip kalmadı hiç.doğumdan önce her an doğum olur adapazarından hemen gelemez diye 1 ay kadar kalmıştı kayınvalide de olmayınca (var da çakma) korktu yalnız doğuma girmemden.elimi bişeye değdirmedim çok iyi baktı bize ama bidaha gelmedi
zaten çok kalmışmış ne derlermiş anneside hep orda derlermişmiş çekiniyormuş.
gerçi doğru düşünüyor derler..eşimin akrabalarının potansiyelini biliyor.kendileri kapımızı açmaz ama dedikoduyu pek bilirler
Benim oğlum da 5 aylık oldu.
benim oğlumda dün 5 aylık oldu maşallah kuzularabebişlerimize maşallah kocaman olmuşlar darısı başımıza
sadece benimkide değil kız görümcemin 8 aylık oğlan var bide dedeyle başediyolar görümcemde 12 de geliyo ama ayrılığa dayanamıyorum ben zeynepte ben yokken hiç bişi yemiyo ona canım çok sıkkın ilk gün beni görünce çıldırdı çocuk o gün bu gün kucagımdan inmek bilmiyo yavrum hele ilk emişini bi görseydin gözlerini dikti gözüme meme ağzında ıhhhhh ıhhhh yapa yapa offfffffffffffooooooffff
son bi saattir ağlıyorum gözlerim kan çanağı oldu yaa annem gitti de senağlama bi haftadır bizdeydi nasıl alışmışım nasıl rahattım nasıl ihtiyacım varmış şımartılmaya 5 aydır ilk defa bu kadar rahat etmiştimo kadar çok ağlamışım ki benim adam ben yarın seni annenlere götüreyim 3-5 günde sen orda kal dedi sengözlerimebaksanab bakalım yarın ola hayrola
Ay aynı ya,adamın hep o aklında ben kızımı kimseye veremem diyor,sanki alan vardı da:)) cnm elayı monitörün önüne koyup beğendin mi desem çocuk kendi fotosuna bakıyo sanıp bişii anlamıcak :)) var ya bu kız babalarımı deli benimki mi ööle adam kızının bi gün evleneceği konusu açılınca bile bozuluyo hee deli mi ne çocuk daha 5 aylık
sadece benimkide değil kız görümcemin 8 aylık oğlan var bide dedeyle başediyolar görümcemde 12 de geliyo ama ayrılığa dayanamıyorum ben zeynepte ben yokken hiç bişi yemiyo ona canım çok sıkkın ilk gün beni görünce çıldırdı çocuk o gün bu gün kucagımdan inmek bilmiyo yavrum hele ilk emişini bi görseydin gözlerini dikti gözüme meme ağzında ıhhhhh ıhhhh yapa yapa offfffffffffffooooooffff