• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....

Çok geçmiş olsun canım,inş önemli birşey değildir.

Kızlar biraz önce kızımı emziriyordum,sağ göğsümü,çok sızladı ben de süt yok da ondan mı derken göğsüme elledim,amaaan bir baktım ki semsert,çok süt dolunca oluyordu ilk zamanlar,ama şimdi o kadar süt olmuyor ki,acayip korktum neden olmuş olabilir sizce,ateşim falan da yok.Hala elliyorum,yavaş yavaş masaj yapayım dedim ama dağılmadı,çok korktum!

Kızlar biraz önce kızımı emziriyordum,sağ göğsümü,çok sızladı ben de süt yok da ondan mı derken göğsüme elledim,amaaan bir baktım ki semsert,çok süt dolunca oluyordu ilk zamanlar,ama şimdi o kadar süt olmuyor ki,acayip korktum neden olmuş olabilir sizce,ateşim falan da yok.Hala elliyorum,yavaş yavaş masaj yapayım dedim ama dağılmadı,çok korktum!

süttür canım ya, yediğin bişey güsel süt yapmıştır bence ,emzirmeyi ya da sağmayı dene ,masajla dağılmayabilir

bayadır emmediyse göğsün dolmuştur. okuldan gelince benimde öle oldu yerimseniben

canımm sıcak havlu koy göğsüne masaj yapmaya devam et hatta sütünü sağ sonra

süttür canım ya, yediğin bişey güsel süt yapmıştır bence ,emzirmeyi ya da sağmayı dene ,masajla dağılmayabilir

bayadır emmediyse göğsün dolmuştur. okuldan gelince benimde öle oldu yerimseniben

Çok sağolun kızlar inşallah geçer,hemen aklıma kötü kötü şeyler geldi.

bugün yedi armut 3gün önce patates havuç çorbası içmişti sanırım o yaptı

ya puandan öle gösteriyo o puana gelen herkese o rütbe geliyo daha özel üye olamadık pro üyeolacaz inş. dimi seher
:))

kerem memeyi red ediyor o emmedikçe sütüm gitti zaten ırsi miş bizde süt olmaması buna bile şükür
şimdi uykusunda veriyorum memeyi su niyetine belki 10cc içiyo yada içmiyodur

bu arada bişey sorcam biberon kullanan anneler biberon emziğini değiştirdilermi kerem hala 0 aylık uçla içiyo yani diğerleriyle boğulacak gibi oluyor[/QUOTE
ben geçen ay değiştirdim 0 dan çok az geliyo zten çekerken deli gibi terliyo.. dr browns un 3 ayını aldık ööle aşırı gelmedi o da normal alıştı hemen
güzelim burası 2009 annleri biz hamile değiliz dourduk sen 2010 annelerine yazacaksın:) hayırlı olsun bu arada

:roflol:

nisan 27 de boga bir bebisim olacak...ben de nisan annesiyim 6 hafta 6 gun oldu...herkese tatli bebisler dilerim

hayırlı olsun cnm inş.opuyorumnanaktan

canım havluyu sıcak su ile ıslatıp sabunla öyle koy üzerine annem bana öyle yapmıştı yoksa ateş ve ağrı yapar geçmiş olsun cnmmm

ben bize geveze diyodum 2009 eylül anneleri şimdiden 7000 küsür sayfaya gelmiş. bizden lak lakçılarda varmışşkaydirigubbakcemile3

kıslar yaa biraz önce haziranda sultanın açtığı neydik ne olduk diye bi topik vardı ona baktım çok moralim bozuldumafoldumben
bi şişko ben kalmışım ŞİŞKOOO DİLEEEKK ŞİŞKOOOOO kendimi yimek istiyom cokacimcoook(birnevi liposuction yani )

kıslar ben çok üzgünüm yaaaa... babası pınar'ı oynatırken yemek masasındaki çiçekle... pınar çiçeğe doğru eğilmiş ve baiını tam alnını masaya çarpmış.... ayyy nasıl bağırdı yaaa.... bişiy olmaz demi bu düşme gibi mi yoksa... dr gitmeli miyim..... sol tarafı.....
canım çok geçmiş olsun pınarcık a..geçen bende masanın yanında tutuyordum beren hanımı kafasını ileri geri attığı ve masadaki birşeylere dadandığı için çok yaklaştıramıyordum..çük dikkat etmek gerekiyor artık..iyice hareketlenmeye başladılar..ben de o kadar korkuyorum ki düşürmekten bebişi..

bu arada doktor meselesine gelince ben olsam bi götürürdüm..için rahat eder en azından...

ii akşamlar kızlarr biraz geçmişe baktımda hasta bebişlerimiz varmış hepsine geçmiş olsun tez zamanda iileşsin kuzucuklar.sanırım havalardan kayra da hasta teyzeleri bu aralar bize nazar mı değdi ne gece hiç uyumadı öksürüğüne uyandı yavrum sabah doktora gittik üşütmüş canım yavrum.2 tane şurup verdi bide burun speriyine devam o öküsürdükçe benim içim gidiyo.

dilek hepimiz aynıyız
bugün 4 saatlik uykuyla 8:30da kalktım kahvaltı etmeden 30dk yürüdüm eve geldim her sabah çıkçam dedim ama havalar bozuyomuş benim şsansıma

dilek dünde arkadaşlar iftardaydı keremden 3 gün önce doğmuş erkek bebeği vardı maşallah tosun üstelik anne sütüyle keremin bütün oyuncaklarıyla oynadı bizimki yanında 3aylık bebek gibi kaldı:((
parafinli kullandım istersen forumda konu aç güzellik bölümlerinde falan vardır serap

hayırlı olsun cnm inş.opuyorumnanaktan

Sağol canım

canım havluyu sıcak su ile ıslatıp sabunla öyle koy üzerine annem bana öyle yapmıştı yoksa ateş ve ağrı yapar geçmiş olsun cnmmm

Birileri almıştı bir zamanlar,ama o zamandan beri hiç ses soluk çıkmadı,kullandılar mı bilmiyorum ben de.

dilek dünde arkadaşlar iftardaydı keremden 3 gün önce doğmuş erkek bebeği vardı maşallah tosun üstelik anne sütüyle keremin bütün oyuncaklarıyla oynadı bizimki yanında 3aylık bebek gibi kaldı:((
parafinli kullandım istersen forumda konu aç güzellik bölümlerinde falan vardır serap

kullandın mı? yaw konu açsamda takip edemem kiii! memnun kaldın mı sultan bak verecem siparişi! kaderim ellerinde sultanım :sinifsinif:

Birileri almıştı bir zamanlar,ama o zamandan beri hiç ses soluk çıkmadı,kullandılar mı bilmiyorum ben de.

ya ilaç falan kullanamıyoruz ee spora da gidemicem henüz..ona bari başlıyayım...zaten okula başlayınca bizim okulun fitness center falan var, açık kapalı yüzme havuzu da var..ama bi sorun bunca yıldır kapısına uğradınmı diye cıık bundan sonra müdavimi olurum heralde..gerçi dans etmekte güzel zayıflatıyo, latin danslarına mı yazılsam??? sapıttım heee! görünen hiç birini yapmıcam gibi geliyo kafamçokkarıştı

Back
X