Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında kilosu çok iyi keremin ama seni anlıyorum isteristemez morali bozuluyo insanındilek dünde arkadaşlar iftardaydı keremden 3 gün önce doğmuş erkek bebeği vardı maşallah tosun üstelik anne sütüyle keremin bütün oyuncaklarıyla oynadı bizimki yanında 3aylık bebek gibi kaldı(
parafinli kullandım istersen forumda konu aç güzellik bölümlerinde falan vardır serap
ya ilaç falan kullanamıyoruz ee spora da gidemicem henüz..ona bari başlıyayım...zaten okula başlayınca bizim okulun fitness center falan var, açık kapalı yüzme havuzu da var..ama bi sorun bunca yıldır kapısına uğradınmı diye cıık bundan sonra müdavimi olurum heralde..gerçi dans etmekte güzel zayıflatıyo, latin danslarına mı yazılsam??? sapıttım heee! görünen hiç birini yapmıcam gibi geliyo kafamçokkarıştı
ya serap kullanmadım yazcağıma kullandım yazmışım pardon :SS
slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma
herkesınkını allah bagıslasın
Playskool 2li egzersiz Arkadaşım,tavsiye ederim.
Playskool Uyku Arkadaşım.
onun dışında sulu dişlikler,çıngıraklar..
arkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız
arkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız
oyun halısı,çıngıraklar sulu dişlikler,dişlikler,yumuşak oyuncaklar,mama sandalyesi üzeri için,puset için oyuncaklar falan filan..
daha yeni yeni oynamaya başladı yemeye mi desem acaba
çıngırak almıştım ama kafasına vuruyor diye artık vermiyorum ,yumuşak çıngırak bulamadım ben de playskoolun neşeli patikleriini aldım birisi çıngıraklı birisi de basınca viyk viyk ötüyo ,, bu aralar ayaklarıyla çok oynadığı için işe yarıyo hem de çıngırak olarak kullanıyoruz
bunun dışında sulu dişlikleri var