• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

dilek dünde arkadaşlar iftardaydı keremden 3 gün önce doğmuş erkek bebeği vardı maşallah tosun üstelik anne sütüyle keremin bütün oyuncaklarıyla oynadı bizimki yanında 3aylık bebek gibi kaldı:((
parafinli kullandım istersen forumda konu aç güzellik bölümlerinde falan vardır serap
aslında kilosu çok iyi keremin ama seni anlıyorum isteristemez morali bozuluyo insanın

ya ilaç falan kullanamıyoruz ee spora da gidemicem henüz..ona bari başlıyayım...zaten okula başlayınca bizim okulun fitness center falan var, açık kapalı yüzme havuzu da var..ama bi sorun bunca yıldır kapısına uğradınmı diye cıık bundan sonra müdavimi olurum heralde..gerçi dans etmekte güzel zayıflatıyo, latin danslarına mı yazılsam??? sapıttım heee! görünen hiç birini yapmıcam gibi geliyo kafamçokkarıştı

ben korse kullanmadım zaten heryerim şişko nereme kullanayım :çok üzgünüm:
ama sen bir dene eğer bölgeselse işe yarayabilir ya da şu tırrr tırrrr lar var ya göbeene takıyosun ditreşimlii onu dene

ya serap kullanmadım yazcağıma kullandım yazmışım pardon :SS

amannn alıyorum ben ya neyse! kullanıp size söylerim işe yarayıp yaramadığını. sultan öyle yazmışsın ki düş yakamdan kızım der gibi naniknanik ! tamam be tamam :sinifsinif: çıkıyorum bende zaten :gitme:

slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma :D
herkesınkını allah bagıslasın

Kızlar şu sıralar en büyük hobim,yemek tarifleri bölümüne girip yemeklerin resimlerine bakmak,Ramazan ın da etkisi var mıdır acep bundasositososito

slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma :D
herkesınkını allah bagıslasın

hoşgeldin Allah bağışlasın bebişin

Playskool 2li egzersiz Arkadaşım,tavsiye ederim.
Playskool Uyku Arkadaşım.
onun dışında sulu dişlikler,çıngıraklar..

arkadaşlar bebişinize ne tür oyuncaklar aldınız

çıngırak almıştım ama kafasına vuruyor diye artık vermiyorum ,yumuşak çıngırak bulamadım ben de playskoolun neşeli patikleriini aldım birisi çıngıraklı birisi de basınca viyk viyk ötüyo ,, bu aralar ayaklarıyla çok oynadığı için işe yarıyo hem de çıngırak olarak kullanıyoruz
bunun dışında sulu dişlikleri var

Evet canım,ellerini havaya kaldırıp oynuyor kızım,ilk başta aynasına bakıp kendini görünce sevinip çığlık falan atıyordu,3 tane oyuncak var tepede,ortadakini çekip bıraktığınızda titreşerek geri çekiliyor,kızım ilk başta onu tutup çekemiyordu,ama şimdi gayet iyi çekiyor,diğer yanlardakilere de vurunca müzik çalmaya başlıyor.ayrıca yüzükoyun yatırıp p şekilde de kullanabiliyorsunuz,kızım hiö sevmiyor yüzüstü yatmayı,onun sayesinde duruyor birazcık.
Ellerini ve kollarını çalıştırıyor,oyuncakları yakalayacağım diye baya spor yapıyor anlayacağın.Ama eğer oyun halısı aldıysanız buna gerek olmayabilir.

çıngırak almıştım ama kafasına vuruyor diye artık vermiyorum ,yumuşak çıngırak bulamadım ben de playskoolun neşeli patikleriini aldım birisi çıngıraklı birisi de basınca viyk viyk ötüyo ,, bu aralar ayaklarıyla çok oynadığı için işe yarıyo hem de çıngırak olarak kullanıyoruz
bunun dışında sulu dişlikleri var

yumuşak çıngırak aldık ama onu beğenmiyo fazla ses gelmiyo diye,patikler işe yarıyo zaten sabah kalkar kalkaz ilk iş bacaklar havaya kalkıyo :))kaydirigubbakcemile2

Back
X