2009 Nisan Anneleri buraya

bilinçli olarak derken:bbo:
bingosili bende duydum ama denemedim dalin bitsinde onuda bi deneyelim bakalım yerlerimi siliosun :))))
demirde öyleydi ama şimdilerde hep kıvranıyo gerçi azaldı ama işte arada bizimkide tutuyo
kıss tam tatil sayılmaz.
şehir dışındaydık ist,izmit,gölcük...
ya arkadaşımdaydık yada eltimlerde....
önümüzdeki yaz tatilin tadını deli gibi çıkartıcammmmmm.....

bizde mi çıkarıcaksın kaydirigubbakcemile3

ipekcim bende bingosilin yumuşatıcısını söylüosun sandım demek yüzey temizleyicisi ooowww süpperr bizim demir hepbalkonda bende onunla sileyim bari bingosille siliodum ama turuncsuyla bugün alışverişe gidicem onada bakayım sağol cnm

GÜnaydın herkezlereeeee
gÜlŞencım tam uyumuŞsundur dıyecektım kı saat baŞı kalktıĞını yazmıŞsın kıyamam yaaa yazıkk ıdıl ne yapmıŞ onu merak ettım bak uyumuŞ mu
geÇmıŞ olsun dıleklerınız ıÇın saolun arkadaŞlar dÜn gece bı tane fıtıl verdık zeynep hanıma sabaha kadar rahat uyudu burnu tıkalıydı bıtek serum fızyolojık kullanıyorum ama nafıle kısa sÜrelı rahatlatıyor
deterjanlardan bahsetmıŞsınız ben omo baby almıŞtım o bıtınce hacı Şakır granÜl sabun dÜŞÜnÜyorum ama dalının yumuŞatıcısını gÖrmemıŞtım onuda alabılırım kokusuna bayılıyorum hakıkaten ...
Bu arada mÜgecım sanırım sen yemek fıkrı ıstemıŞsın h.sonu benımde 10 kıŞı mısafrım vardı dıĞer topıcde yazabılırım menÜmÜ belkı fıkır olur bÖlece

kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum
bende dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum sadece yumuşatıcı kullanmıyorum zaten yumuşacık ve süper kokulu oluyo ama hacı şakir granül de güzel

ewet bende bingosil kullanıyorum yerlere bebeğimin dünyası beyaz renk cnm

sinemcim geçmiş olsun burun damlası tonimor kullanmıştık bize çok iyi geldi tavsiye ederim cnm.
bizde omobaby ve yumoş baby yumuşatıcı kullanıyorum kokusu çok güzel bitince bende bi dalini deneyeyim bakalım....
bu arada hiç elde yıkıyormusunuz ben bazen açık bırakıyorum altını giydirip çiş yapıyor elde yıkıyorum o zaman .....

tşkler cnm çoookkk iyi olur valla

tmam onada bakıcam bugün

gunaydın kızlar akşam selendede gaz olunca anca bu saatte ayıldık sabah
akşam okudum ama cevap vermeye erindim
öncelikle elifim göğsün ne oldu meraktaım canım ya
oyuncaklardan bahsetmışsınızbende çıngırak playsokoll 2 li egzersiz arkadaşım ve peluş oyuncak aldım ama benım kızım bunlarla 5 dk vakıt geçiriyo elleri ve ayaklarını yemekle daha çok meşgul
gulşencim akşam ne guzel dinlenmişsin maşallah
aysuncum sende hoş geldin tatilden
burdada hava yağmurlu oysakı ben bu gun dışarı çıkmak ıstıyodum
deterjan olarak roxy kullanıyorum yumuşatıcıbende kullanmıyorum benımde normlde deterjana alerjım var çünkü bende bılıyorum astımı teteıklıyeceğini ben parfumde bıle tıkanırım bazen

bende bazen beyaz sabunla yıkıyorum öyle olunca
kızlar silivrideki evimizi su basmış.
aaaa geçmiş olsun
valla canım bodruma gelirmiyim bilmiyorum ama gelirsem sanada mutlaka gelmek isterimmm

gel geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel bekleriimm her zmn her daim burdayım nasıl olsa :)

gülşencim aama bunar bebekler için değilmi zararlımı ya bak kullanmam işkillendim şimdi

bebekler içindir tabiki ama parfümlü kokularıda olduğu muhakkak......benim kendi dahiliye dr.um ayrıca astım üzerine ihtisas yapmış ve ona gelen bir diğer hastaya bu uyarıyı yaparken işittim...lütfen bebek çamaşırlarında yumuşatıcı kullanmayın çünkü son durulama suyunda alıp giysinin üzerinde kalıyor demişti....

idil uyumuş canım çok yormamış babaanneyi bana onun garezi....yok yok beni özlüyorda kalkıyor öle diyorum benkaydirigubbakcemile3

ben eldede yıkıyorum özellilkle önlüklerini...çok çabuk bitiyor çünkü.....yine granül sabunla...

geçmiş olsun canım...

canım çok geçmiş olsun.
günaydın kızlar. bir süredir giremiyorum. selen hanım gündüz çok az uyuyor diğer zamanda da hep ilgi istiyor. okuyorum bazen ama yazamıyorum. az uyuduğu zamanda da ancak yemek yiyip süt sağıp zaman kalırsa ev işi yapmaya çalışıyorum.

kıslar geçmişi okumak istedim ve aklıma taa geçen yıl bu zamanlar geldi... ay yaa... iyi ki bulmuşum sizleri..... bi de ilk zamanlar sizli bizli imiş.... bi de bi arkdaş hep "sevgili.... "diye başlıyo hep....
ay alakasız oldu ama işte paylaşayım dedim duygularımı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…