bilinçli olarak derken:bbo:bende deterjan olarak roxy kullanıyorum ve yumuŞatıcı bİlİnÇlİ olarak kullanmıyorum...bu arada kızlar temmuz annelerİnİ okurken gÖzÜme bİrİ takıldı..kız geÇen senenİn eylÜl bu senenİn temmuz annesİymİŞ....dÜŞÜnebİlİyor musunuz....kızı 2 aylıkmıŞ Şİmdİ oĞlan 1 yaŞında.....
bingosili bende duydum ama denemedim dalin bitsinde onuda bi deneyelim bakalım yerlerimi siliosun :))))ben lavanta kokulu hacı şakir granül sabun ve dalin in yumusatıcısını kullanıyorum. hatta o kadar seviyorum ki dalin i bütün çamasırlarımda kullanıyorum. bir de bingosil frssh bebegimin dünyası yüzey temizleyici çıkmış, ondan aldım, o da dalin gibi kokuyor. onla da yerleri silince her yer mis gibi kokuyor. tavsiye ederim.
demirde öyleydi ama şimdilerde hep kıvranıyo gerçi azaldı ama işte arada bizimkide tutuyo:roflol::roflol::roflol:
gaz sorunu ara ara egede de oluyor.
hafta sonu izmitte arkadaşımdaydık ve kızı nasıl gaz çıkarıyor inanamadım...
daha 2 aylık....
emme sırasında bile pıırrtttt...
ben egeden böyle şeye alışık olmayınca garip geldi...
kıss tam tatil sayılmaz.
şehir dışındaydık ist,izmit,gölcük...
ya arkadaşımdaydık yada eltimlerde....
önümüzdeki yaz tatilin tadını deli gibi çıkartıcammmmmm.....
bingosili bende duydum ama denemedim dalin bitsinde onuda bi deneyelim bakalım yerlerimi siliosun :))))
bende dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum sadece yumuşatıcı kullanmıyorum zaten yumuşacık ve süper kokulu oluyo ama hacı şakir granül de güzelkızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum
ipekcim bende bingosilin yumuşatıcısını söylüosun sandım demek yüzey temizleyicisi ooowww süpperr bizim demir hepbalkonda bende onunla sileyim bari bingosille siliodum ama turuncsuyla bugün alışverişe gidicem onada bakayım sağol cnm
tşkler cnm çoookkk iyi olur vallaGÜnaydın herkezlereeeee
gÜlŞencİm tam uyumuŞsundur dİyecektİm kİ saat baŞı kalktıĞını yazmıŞsın kıyamam yaaa yazıkk İdİl ne yapmıŞ onu merak ettİm bak uyumuŞ mu
geÇmİŞ olsun dİleklerİnİz İÇİn saolun arkadaŞlar dÜn gece bİ tane fİtİl verdİk zeynep hanıma sabaha kadar rahat uyudu burnu tıkalıydı bİtek serum fİzyolojİk kullanıyorum ama nafİle kısa sÜrelİ rahatlatıyor
deterjanlardan bahsetmİŞsİnİz ben omo baby almıŞtım o bİtİnce hacı Şakİr granÜl sabun dÜŞÜnÜyorum ama dalİnİn yumuŞatıcısını gÖrmemİŞtİm onuda alabİlİrİm kokusuna bayılıyorum hakİkaten ...
Bu arada mÜgecİm sanırım sen yemek fİkrİ İstemİŞsİn h.sonu benİmde 10 kİŞİ mİsafrİm vardı dİĞer topİcde yazabİlİrİm menÜmÜ belkİ fİkİr olur bÖlece
bende dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum sadece yumuşatıcı kullanmıyorum zaten yumuşacık ve süper kokulu oluyo ama hacı şakir granül de güzel
ewet bende bingosil kullanıyorum yerlere bebeğimin dünyası beyaz renk cnm
kızlar silivrideki evimizi su basmış.
bende bazen beyaz sabunla yıkıyorum öyle oluncasinemcim geçmiş olsun burun damlası tonimor kullanmıştık bize çok iyi geldi tavsiye ederim cnm.
bizde omobaby ve yumoş baby yumuşatıcı kullanıyorum kokusu çok güzel bitince bende bi dalini deneyeyim bakalım....
bu arada hiç elde yıkıyormusunuz ben bazen açık bırakıyorum altını giydirip çiş yapıyor elde yıkıyorum o zaman .....
aaaa geçmiş olsunkızlar silivrideki evimizi su basmış.
valla canım bodruma gelirmiyim bilmiyorum ama gelirsem sanada mutlaka gelmek isterimmm
gülşencim aama bunar bebekler için değilmi zararlımı ya bak kullanmam işkillendim şimdi
GÜnaydın herkezlereeeee
gÜlŞencİm tam uyumuŞsundur dİyecektİm kİ saat baŞı kalktıĞını yazmıŞsın kıyamam yaaa yazıkk İdİl ne yapmıŞ onu merak ettİm bak uyumuŞ mu
geÇmİŞ olsun dİleklerİnİz İÇİn saolun arkadaŞlar dÜn gece bİ tane fİtİl verdİk zeynep hanıma sabaha kadar rahat uyudu burnu tıkalıydı bİtek serum fİzyolojİk kullanıyorum ama nafİle kısa sÜrelİ rahatlatıyor
deterjanlardan bahsetmİŞsİnİz ben omo baby almıŞtım o bİtİnce hacı Şakİr granÜl sabun dÜŞÜnÜyorum ama dalİnİn yumuŞatıcısını gÖrmemİŞtİm onuda alabİlİrİm kokusuna bayılıyorum hakİkaten ...
Bu arada mÜgecİm sanırım sen yemek fİkrİ İstemİŞsİn h.sonu benİmde 10 kİŞİ mİsafrİm vardı dİĞer topİcde yazabİlİrİm menÜmÜ belkİ fİkİr olur bÖlece
sinemcim geçmiş olsun burun damlası tonimor kullanmıştık bize çok iyi geldi tavsiye ederim cnm.
bizde omobaby ve yumoş baby yumuşatıcı kullanıyorum kokusu çok güzel bitince bende bi dalini deneyeyim bakalım....
bu arada hiç elde yıkıyormusunuz ben bazen açık bırakıyorum altını giydirip çiş yapıyor elde yıkıyorum o zaman .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?