Sağol İpekçim,gece devam etti hatta sahurda minik fındık parçaları oluşmuştu,ama sabah kalktığımda geçti çok şükür.Herhalde dün yediklerim birden fazla süt yaptılar.günaydın kızlar.
alıntı yaptım ama gitmiş. aklımda kaldıgı kadarıyla sinem, arve, geda, burcu arda hepinize geçmiş olsun.
ceyo gögüsün indi mi merak ettim..
bizde de playskool çıngıraklı patikler var ama patik olarak kullanamadık fazla. hem zor giyiliyor, bir de biraz büyük bizimkinin ayakları ondan, hem de sıkılınca bırakamadıgı için deliriyor bizimkisi kuyruguna teneke baglanmıs kedi moduna giriyor :)) ben de kendi elimde sallıyorum ya da ona veriyorum o da agzına sokuyor o arada ses çıkıyor falan..
Daha önce yazmıştım ama yine aldım elime paketi.hero baby den numune gelen arkadaslar ben geçen çarşamba istedim ama hala gelmedi. size ne kadar sürede geldi ve hangi ürünler geldi? 4. aydan itibaren olanlardan denemek istediklerim var da, alsam mı beklesem mi karar veremedim ondan soruyorum.
kızlar silivrideki evimizi su basmış.
bende kendime aldım ve oğlişe henüz alamadım güzel birşey bulamadım zemuszemusbizde bayramlık alamadık ya daha bu son haftasonu zaten ama kendime aldım hehehe elayada baktım ama güzel bişii bulamadım yani o yüzden
kızım bu aralar pek bi huysuz olduu.. diş olabilir mi diye düsünüyorum çıkmaz ama ağrısı olur belkii.... çok hareketli saçımı yoluyo walla...
Sağol İpekçim,gece devam etti hatta sahurda minik fındık parçaları oluşmuştu,ama sabah kalktığımda geçti çok şükür.Herhalde dün yediklerim birden fazla süt yaptılar.
Ben Kraft ın patiklerini almıştım,onlar sadece sallayınca ses çıkarıyor çıngırak gibi,ama giydirmesi çok kolay.Playskool unkilerde birini sıkınca cıyaklıyordu galiba öyle hatırlıyorum,biris sormuştu da fark ne diye.
Daha önce yazmıştım ama yine aldım elime paketi.
1 paket İyi Geceler Sütlü Bisküvi
1 kavanoz Karışık meyveli
1 paket Organic İyi Geceler Sütlü İrmikliMuhallebi
1 paket Organic Kahvaltı Sütlü Pekmezli(Miray hiç sevmedi)
1 paket Kahvaltı Saati Sütlü Bisküvili Muzlu
1 paket İyi Geceler Sütlü İrmikli 8 Tahıllı (5 ay)
Diğerleri hep 4. aydan itibaren.
Sanıyorum 1 haftayı bulmamıştır gelmesi.
Bana da Bebelac ve Milupa dan mail geldi ürün gönderilecek diye.
Çok geçmiş olsun inşallah çok zarar yoktur.
benim saçlarım da inanılmaz dökülüyor. ne zaman duracak acaba.ben de milupaya üye olmuştum en başta başka bi yerden bişey istemedim. milupa mail göndermişmi bi bakayım. ben de girmediğim için görmedim megulü canım. ben de özlem 1907 yi merak ediyorum. eşiyle bozuktu en sonzaten dökülüyo bi de yoluyo yaramaslar... 1 aydr hiç salmıyom ben de hep topu o kucaamdayken..... uyurken salabiliyom bi halansın diye.....
bana hero değerlendirilecek diye mail atmış.. bebelac ve milupa gönderilcek diye....
yaa kıslar megul yok uzun zamandır yani 1 haftadır... ben mi yakalayamıyom geçmişte yazısı da yok.... iyidir inş....
kızlar biz de 1 aydır ek gıdaya alışma sürecindeyiz. baya yavaş gidiyoruz ama. meyvelerde sorun yok armut ya da şeftalinin tamamına yakınını yiyor. kendi mayaladığım yoğurdu da sevdi. 1 hazır püre kavonozu yoğurdu yiyor. ama sebze püresinde hala patates havuçtayız. sevmedi bi türlü pütürlü diye sanırım. tam alışmadan da başka bişey eklemek istemedim.hazır patates havuç püresini yedi ama. nasıl alıştırsam bilmiyorum öneriniz varmı
CANIM BENCE YENİ BİŞEYLER EKLEMELİSİN BELKİ TADINI ÖLE DAHA ÇOK BEĞENİR VE HAVUCUDA PATATESİDE BÖLECE YEMİŞ OLUR ....
4 SEBZE ÇEŞİDİ KULLANILARAK YAPILABİLİR DİYE BİLİYORUM SEBZE ÇORBASI BU ARADA BEN KIZIMA BİR BAYRAMLIK ALDIM ÇÜNKÜ HERŞEYİMİZ YAZLIK İP ASKILI KISACIK ŞORTLU V.S. ŞEYLER AÇIKÇASI KIYAFETTE ALMADIM HİÇ KIZIMA HEP ALTTAN ÇITÇITLI BADİLERLE VAKİT GEÇİRDİ DİYEBİLİRİM ŞİMDİ MEVSİMLİK BİŞEYLER LAZIM BİR İKİ PARÇA BİŞEY ALIRKEN EŞORTMAN FELAN ALT ÜST TAKIM GÖRDÜM YELEKLİ PANTOLONLU Bİ TAKIM DAYANAMADIM ALDIM ZATEN TEK ELBİSEYLE DURABİLCEK DEĞİL YA BAKMA İŞTE HEVES BİZİMKİDE BİR MAMA YEMEYE BAKAR KIYAFETİNİN BATMASI zemuszemus
tabii bebeler kız olunca bayramlıklar daha bir önemli olyoooo hihoyyyt
kabak aldım eklicem bugün.bi de daha sulu çorba kıvamında yapıcam. Baya katı püre gibiydi çünkü yaptığım.
Bizim de öyle yazlık. Kış için aldıklarım da şu anda büyük geliyor.almak lazım bişeyler.
Güle güle giysin küçük hanım bayramlığını.
Evet ek gıdaya geçtiğimizden beri günde 3 kez üst değiştirebiliyoruz biz de.
aliyecim osleme mesaj atmıştı şirvan da mersinde yayladaymış ondan girermiyomuşşşş
çok özlemiş bizi :)
aliye bende havuçla patates denedim ilk kereme pataes eziciyle ezmiştim çok kalın olmuştu yutamadı ama blendirdan geçirince yine öğürsede alıştı ve yedi kabak koy başka bi sebze koy bence tadı değişince yer belki
sinemcim ben kaçırmışım zeyenepmi rahatsız neyi var geçmiş olsun
birde bişey soracam kızlar brokoli yedirebilirmiyiz
brokoli yedirebiliriz sultan biziöm doktor söyledi hatta enginarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?