Sağol İpekçim,gece devam etti hatta sahurda minik fındık parçaları oluşmuştu,ama sabah kalktığımda geçti çok şükür.Herhalde dün yediklerim birden fazla süt yaptılar.günaydın kızlar.
alıntı yaptım ama gitmiş. aklımda kaldıgı kadarıyla sinem, arve, geda, burcu arda hepinize geçmiş olsun.
ceyo gögüsün indi mi merak ettim..
bizde de playskool çıngıraklı patikler var ama patik olarak kullanamadık fazla. hem zor giyiliyor, bir de biraz büyük bizimkinin ayakları ondan, hem de sıkılınca bırakamadıgı için deliriyor bizimkisi kuyruguna teneke baglanmıs kedi moduna giriyor :)) ben de kendi elimde sallıyorum ya da ona veriyorum o da agzına sokuyor o arada ses çıkıyor falan..
Ben Kraft ın patiklerini almıştım,onlar sadece sallayınca ses çıkarıyor çıngırak gibi,ama giydirmesi çok kolay.Playskool unkilerde birini sıkınca cıyaklıyordu galiba öyle hatırlıyorum,biris sormuştu da fark ne diye.
Daha önce yazmıştım ama yine aldım elime paketi.hero baby den numune gelen arkadaslar ben geçen çarşamba istedim ama hala gelmedi. size ne kadar sürede geldi ve hangi ürünler geldi? 4. aydan itibaren olanlardan denemek istediklerim var da, alsam mı beklesem mi karar veremedim ondan soruyorum.
1 paket İyi Geceler Sütlü Bisküvi
1 kavanoz Karışık meyveli
1 paket Organic İyi Geceler Sütlü İrmikliMuhallebi
1 paket Organic Kahvaltı Sütlü Pekmezli(Miray hiç sevmedi)
1 paket Kahvaltı Saati Sütlü Bisküvili Muzlu
1 paket İyi Geceler Sütlü İrmikli 8 Tahıllı (5 ay)
Diğerleri hep 4. aydan itibaren.
Sanıyorum 1 haftayı bulmamıştır gelmesi.
Bana da Bebelac ve Milupa dan mail geldi ürün gönderilecek diye.
kızlar silivrideki evimizi su basmış.
Çok geçmiş olsun inşallah çok zarar yoktur.