• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

yemedi kızlar ağzında tuttu öğürdü falan zorlamadım bende biberona mama hazırladığımı görünce öyle mutlu oldu ki yaramaz
sinem o diyete ben hayatta uyamam ya ama çok güzel kilo vermişsin

göslerim yanıyor ekran karşısında..........bugün iftara misafirim var ama yemeğim yok:)) koyunvalide iel koyunpeder gelecek kızımda gelcek onnarnan.....dışardan sölicek beyimopuyorumnanaktan

oooooooo maşşallh burda herkes bende bekınıyım biras ne var ne yok bakalım

bu bey lafından ziyade efendiyi severim....ninem bize gelen bayanlara sorardı efendin nasıl diye.....o zaman derdim pehhhh ne kuvvatlı bir sıfat......sonra anladım ki hanfendi daha büyük bir sıfatmış

yemedi kızlar ağzında tuttu öğürdü falan zorlamadım bende biberona mama hazırladığımı görünce öyle mutlu oldu ki yaramaz
sinem o diyete ben hayatta uyamam ya ama çok güzel kilo vermişsin

canımcım sende benim gibi doğumdan sonra 93 lerde kalıp kilo veremeseydin öle bi yapardın ki ...... kaydirigubbakcemile2 çok teşekkür ederim ilk zamanlar hızla verdim kiloyu evet inşallah bölede devam eder....
biliyormusunuz hiç hayır diyemiyeceğim şey çikolatalı pasta geçen bir yere gitmiştik ben seviyorum diye almış hemde arkadaşım ve ben hayır dedim yiyemedim mafoldumben en çok içime o oturdu ...............

bgn okulda bi arkadaş dediki bebe bisküvileri bağırsak paraziti yapıyo dedi bana komik ve saçma geldi olabiirmi ya bebekler için özel bişey bide güldüm valla ben uydurmasyon şeyler hurafe hurafe araştırcam genede

ya bu çok konuşanlar nassı steril bir şekilde yetiştiriyorlar merak ediyorum....her yapılana söyleyecek bir lafları var saolsunlar.....herkes bişeyler yedirmek için takla atıyor işte ne yapalım.....sultan yemezse üzülme canım ya güzel bişey değil zaten....keremde bilir ağız tadını şöle versen tavuk suyuna şehriye bak nasıl yicek...sabretsin 1 aycık daha

bir sorun da şu: insan hergün evinde et ya da köfte yapmıyor ya da her gün sebze yemegi :(

canım evde yemekleri ben yaptığım için yemek düzenimide ona göre kurdum bide seçenekli menü yani tabi hergün et olmayabilir kurubakliyat seçeneğini gündeme alırsın bu durumda da eğer şu gün şunu bugün bunu yiyeceksin deseydi o zaman zor olurdu ama şimdi öle değil kendim belirliyorum güzel yanıda bu zaten
bide yeni öğrendiğim bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum : mantarın kalori değeri sıfırmış çok sevindim çünkü çok severim mantarı ....

bu bey lafından ziyade efendiyi severim....ninem bize gelen bayanlara sorardı efendin nasıl diye.....o zaman derdim pehhhh ne kuvvatlı bir sıfat......sonra anladım ki hanfendi daha büyük bir sıfatmış

doğru kısss bazısı öyle diyo efendin nasıl diyo çok acayibime gidiyo bu kelime

canım ewet ben diyetisyene gidiyorum ve bugün tam 1 ay oldu ben 7,5 kilo verdim .... tabi yemek programımı yazarım ama bu tahlillerim sonucu bana özel hazırlanmış bir diyet ve zorda olsa inanın her kelimesine uyuyorum ..... şöle ki :

sabah kibrit kutusu kadar peynir (yağlı yağsız ayrımı yok)
şekersiz çay ve sınırsız domates salatalık v.s.
2 dilim kepek ekmeği (ben unonunkini alıyorum incelik o kadar olmalı)

öğlen : 6-8 yemek kaşığı kadar sebze yemeği (ne olduğu önemli değil) 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 yemek kaşığı kadar yoğurt salata (sınırsız 2 yemek kaşığı yağ kullanılabilir)

akşam : 4 yemek kaşığı sebze yemeği + 2 köfte büyüklüğünde et (kırmızı beyaz farketmez ) salata sınırsız 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 kaşık yoğurt

öğünlerin arasında meyva var ne meyvası olduğu önemli değil avuç büyüklüğünde olacak örneğin muz avuç içinde kalan kadar yiyeceksiniz elma v.s. en son gece saat 21.00 yine meyva var benim ricam sonucu o meyva 2 top dondurma olarak değiştirildi

2 litre su yarım saatlik yürüyüş yemekleri mümkün olan en az sıvıyağ kullanılarak yapılması meyvaların mutlaka tüketilmesi ve (meyvalar ara öğün) asla atlanmaması beyaz un hayatımıza hiç bir yerden girmemeli hamur işi yok kızartma yok patates hiç bir şekilde yumurta hiç bir şekilde yok bayramdan sonra gidicem bi daha işte bakalım ne olmuş olacak ....

delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü

güzel kilo vermişsin. tebrik ederim umarım böyle de devam edersin. ben de başlamalıyım. yoksa montofon ineği olarak kalacağım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana da ben neyi anlamadım biliyor musun neden yumurtadan uzak durmak lazımmış. yani benim bildiğim iyi bir protein deposudur yumurta. neden acaba yasak açıklama yaptı mı doktorun??

sinemcim çok guzel kılo vermişsin canım devamıda böyle olsun inşallah
bana tam tersi doktor kılo verdiğim zaman her gun 1 adet haşlanmış yumurta veriyodu herkesın farklı tabi

milupadan mesaj gelmiş bana numune gönderimi yapılacaktır diye ne kadar zaman sonra geliyor...bu arada herobaby için sitesinden mi yazıcaz yoksa yine kendi adresimizden mi isticez....

bgn okulda bi arkadaş dediki bebe bisküvileri bağırsak paraziti yapıyo dedi bana komik ve saçma geldi olabiirmi ya bebekler için özel bişey bide güldüm valla ben uydurmasyon şeyler hurafe hurafe araştırcam genede

kaydirigubbakcemile3 valla kıçından uydurmus canım o arkadasın senin. ne alakası var parazitle, iyi yıkanmamıs iyi pişmemiş bebe bisküvilerinden geçiyor heralde parazitler tööbe tööbe . bebe bisküvilerinin olası zararı yüksek ısıda fırınlanmalarından dolayı kanser riski bulundurması.

güzel kilo vermişsin. tebrik ederim umarım böyle de devam edersin. ben de başlamalıyım. yoksa montofon ineği olarak kalacağım kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana da ben neyi anlamadım biliyor musun neden yumurtadan uzak durmak lazımmış. yani benim bildiğim iyi bir protein deposudur yumurta. neden acaba yasak açıklama yaptı mı doktorun??

canım teşekkür ederim açıkçası bu nededir diye bölemidr diye pek soru sormadım ama bana verilen diyette yok benim bildiğimde haşlama patates veya yumurta az miktarda verilir ama bana vermedi

sinemcim çok guzel kılo vermişsin canım devamıda böyle olsun inşallah
bana tam tersi doktor kılo verdiğim zaman her gun 1 adet haşlanmış yumurta veriyodu herkesın farklı tabi

saol canım teşekkürler
aminnn inşallah

Back
X