canım ewet ben diyetisyene gidiyorum ve bugün tam 1 ay oldu ben 7,5 kilo verdim .... tabi yemek programımı yazarım ama bu tahlillerim sonucu bana özel hazırlanmış bir diyet ve zorda olsa inanın her kelimesine uyuyorum ..... şöle ki :
sabah kibrit kutusu kadar peynir (yağlı yağsız ayrımı yok)
şekersiz çay ve sınırsız domates salatalık v.s.
2 dilim kepek ekmeği (ben unonunkini alıyorum incelik o kadar olmalı)
öğlen : 6-8 yemek kaşığı kadar sebze yemeği (ne olduğu önemli değil) 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 yemek kaşığı kadar yoğurt salata (sınırsız 2 yemek kaşığı yağ kullanılabilir)
akşam : 4 yemek kaşığı sebze yemeği + 2 köfte büyüklüğünde et (kırmızı beyaz farketmez ) salata sınırsız 2 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran veya 2 kaşık yoğurt
öğünlerin arasında meyva var ne meyvası olduğu önemli değil avuç büyüklüğünde olacak örneğin muz avuç içinde kalan kadar yiyeceksiniz elma v.s. en son gece saat 21.00 yine meyva var benim ricam sonucu o meyva 2 top dondurma olarak değiştirildi
2 litre su yarım saatlik yürüyüş yemekleri mümkün olan en az sıvıyağ kullanılarak yapılması meyvaların mutlaka tüketilmesi ve (meyvalar ara öğün) asla atlanmaması beyaz un hayatımıza hiç bir yerden girmemeli hamur işi yok kızartma yok patates hiç bir şekilde yumurta hiç bir şekilde yok bayramdan sonra gidicem bi daha işte bakalım ne olmuş olacak ....
delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü