• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar abartmayın o kadarda bak belirtileri var sultancım anneyle göz teması kurmuyosa ismi söylendiğinde bakmıyosa çağırdığında gelmiyosa yada şunu yap dediğinde yapmıyosa ve bu tur çocuklar sabıt noktaya bakamayı severler mesela çamaşır mak çalışırken karşısında seyreder senın istediğini yapmaz bızım bı yaınımızın var çocuğu erken farkedildi tedavı görüyo şu an

Tabi ki,ben de ondan tedirgin oldum,g,ün içinde azıcık da olsa bakmalarının zararı olur mu diye,yoksa kimse oturtup da küçücük bebeği kasıtlı olarak TV izletmez herhalde.
Ama bazı insanlar TV nin çocuğun erken konuşmasını sağlayacak bir araç olduğunu düşünüyor,bu çok yanlış.

bende katılmıyorum tv izleyen çocuğun erken konuşacağına aksine şaşkınlıkla susup izledikçe konuçmayı geç öğrenebilir die düşünüyorum ben

bu arada tuğbiş çok alıngan gördüm seni canım ne burcusun sen

Ben evdeyken gündüz hiç açmıyordum TV yi,ama akşam otururken açıyoruz,9 a kadar da Miray da aynı odada olduğu için ister istemez bakıyor arada gözü kayıp.
Şimdi ben okula gidince annem geliyor,o da yemek yedirrken dahil gündüz ben gelene kadar TV açık,annem oturup TV seyrettiğinden Miray la oynamadığından değil ama alışkanlık işte.Birkaç kez ima ettim TV nin zararlı olduğunu ama ,anneme de diyemem ki açma TV yi,kadın zaten sabah sabah evinden kalkıp geliyor,sonuçta kendi evi değil,canı sıkılır.Sizce o kadar da zararlı olur mu ki?Yani annem kızımı TV nin karşısına oturtup özellikle seyrettirmiyor ama TV açık olduğu için ilgisini çeken birşey olursa bakar.

yerimseniben

Ben evdeyken gündüz hiç açmıyordum TV yi,ama akşam otururken açıyoruz,9 a kadar da Miray da aynı odada olduğu için ister istemez bakıyor arada gözü kayıp.
Şimdi ben okula gidince annem geliyor,o da yemek yedirrken dahil gündüz ben gelene kadar TV açık,annem oturup TV seyrettiğinden Miray la oynamadığından değil ama alışkanlık işte.Birkaç kez ima ettim TV nin zararlı olduğunu ama ,anneme de diyemem ki açma TV yi,kadın zaten sabah sabah evinden kalkıp geliyor,sonuçta kendi evi değil,canı sıkılır.Sizce o kadar da zararlı olur mu ki?Yani annem kızımı TV nin karşısına oturtup özellikle seyrettirmiyor ama TV açık olduğu için ilgisini çeken birşey olursa bakar.

*o kardan bişey olacağını sanmıyorum ben klip izletiyodum hoşuna gidiyor diye artık onu yapmam n.. normalde açık olsa bile fazla bakmıyolar diziler filmler varken reklama yada klibe bakıyolar.. hızlı geçtiği için.. boşver anneciğin onca geliyo açsın tv sini. reklamlar hariç ilgini çemezz

tabi annen power turk yada kral tv izlemiyosa:lepi:

arkadaşlar sizin hızınıza yetişemiyorum iki gündür yoktum bir saattir okuyorum bitmedi valla neyse yarın vakit bulursam size dogum hikayemi anlatmak istiyorum bu arada yeni bebek isteyenler var aranızda bence iki çocuk düşünüyorsanız biraz ara verin çok daha farklı oluyo en azından benim için öle oldu

Tarihe bakar mısınız
09.09.09 Bugün sezeyan yapan çok olur.Yalnız bakar mısınız herşey doğumu ya da bebişleri çağrıştırıyor heheheeeee

bu arada benim digerlerinin televizyona fazla ilgileri yoktu ama eymen çok meraklı zararlı oldugunu biliyodum ama bu kadarını degil aydınlattıgınız için teşekkürler daha dikkatli olucam

bende katılmıyorum tv izleyen çocuğun erken konuşacağına aksine şaşkınlıkla susup izledikçe konuçmayı geç öğrenebilir die düşünüyorum ben

bu arada tuğbiş çok alıngan gördüm seni canım ne burcusun sen

cnm aslında pek alıngan dıılım ama nedense son 1 aydır degıstım gaalıba
herkesınn benı yanlıs anladıgını dusunuyorum ve cok duygusalım bırı dokunsalar aglayacak gıbı gezıyorum
aslan burcuyum bu arada

Tarihe bakar mısınız
09.09.09 Bugün sezeyan yapan çok olur.Yalnız bakar mısınız herşey doğumu ya da bebişleri çağrıştırıyor heheheeeee

tarıh super boyle tarıhlere bayılıyorum ama hıc nasıp olmadı ozel bısı

tuğbiş bende aslan burcuyum sanırım sen biraz daha duygusalsın cnm yada dönemsel bişey de olabilir

bu tarih meselesi benimde aklıma bugün evlenenler çok olur die gelmişti

tuğbiş bende aslan burcuyum sanırım sen biraz daha duygusalsın cnm yada dönemsel bişey de olabilir

bu tarih meselesi benimde aklıma bugün evlenenler çok olur die gelmişti

ewet galıba donemsel bişey yoksa ben boyle degıldım
suan mesajı yazarken sımsek caktı cok kotu ve ben aglamaya basladım
erenın odasına kostum.
ya uyanıp korksaydı
senağlamasenağlama
ben boyle degıldım sonradan oldumm

kızlar iyi geceler yaa şu tv konusu kafamı karıştırdı..ilgisini çekiyoo diye gündüzleri umut uyanıkken hep baby tv açık duruyodu evde bu anlatılanlar sadece klip içinmi??? yoksa tv deki herşey içinmi??? baby tv nin reklamındada 6.aydan itibaren yazıyo amaa:uhm:

ewet galıba donemsel bişey yoksa ben boyle degıldım
suan mesajı yazarken sımsek caktı cok kotu ve ben aglamaya basladım
erenın odasına kostum.
ya uyanıp korksaydı
senağlamasenağlama
ben boyle degıldım sonradan oldumm

ayy canım ya ağlama sinirlerin bozulmuş sanırım yaa bende çok sulu gözlüydüm en son doğuma girerken hüngür hüngür ağlamıştım bidahada öle ağladığımı hatırlamıyorum ağlamak istesemde ağlayamıyorum artık

ya bide şu milupanın conformil ve milumil mamalrı neden pakette ya çok zor oluyo kullanması onu kutuda nie yapmıyolarki

Back
X