kızlar haberleri izlyenin ya nasıl sel olmuş silivride felaket....
bide facede ela deniz bi video paylaşmış bebek nasıl olur die çok güzel bende paylaştım izlemenizi tavsiye ederim
ewett biz de bayıldı ya acaip güldüm benide ekleyebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar haberleri izlyenin ya nasıl sel olmuş silivride felaket....
bide facede ela deniz bi video paylaşmış bebek nasıl olur die çok güzel bende paylaştım izlemenizi tavsiye ederim
slm arkadsalar benım katılmam bıraz gec oldu ama benım kızım 24 nısanda bıze merhaba dedı hayatımıza ışık gbı dogdu şimdide pamugum 4,5 aylık ve cok hareketlı dktrumuz bıle sasırdı buduruma
herkesınkını allah bagıslasın
kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum
evet canım bizede doktor sebze çorbasın falan erken diyo ama bi arkadaşın oğlu bizimkinden 1 ay küçük vermediği şey kalmamış maşallahbugun dr konrtrolümüz vardı 6 sında 5 aylık oldu.. demir ilacı ferrum verdi.. 7500 gr 66 cm sağlıklı bi bebek dedi kafası 44 cm(koca kafalı) :)))
mama veriyomuusn dedi bende ben işteyken bir öğün veriyoruz gerikalan anne sütü dedim.. devam maması yerine. kaşık maması ver sütlü pirinçli yerine dedi.. hem kaşığa alışırmış. bu ayın sonunda kahvaltı ve öğün yemeklerne başlicakmışız. şimdi kahvaltı falan verme dedi.. sanırım bu mama kahvaltıdanbahsediyor..
mevsim meyve püreleri verebilirmisim. yoğurt bir fincan kadr istersen verebilirsin dedi.onu da ben sordum da dedi.. sanırım ona bile bu ayda gerek görmicekti.. çüünkü 6 aydan sonra diyor bizim dr ..
aman bu dr larda garipler valla hepsi ayrı telden çalıyor.. bunlar aynı dersleri görmüyorlar herhalde..
canım bence ihmal etme eğer öksürüğü gece olursa mutlaka götür dr bize özellikle gece uykusunda öksürüyomu diye sorduhadi yaa.. valla ihmal etmemek lazım ama şimdi boş yere de dr.a götürmek istemiyorum. hapşurup öksürüyor ama burnu tıkalı değil, ateşi yok, keyfi, iştahı da yerinde. takip edeyim bakalım bir kaç gün. seninkinde ne belirti vardı baska?
geda bizde seni seviyoruz keremde öle g.tü yer görmüyor çırpınıyor kızıyor
yok canım bizde günde 2 kez kaşık maması bide meyve püresi yiyoruz geceleri emiyo sadece ama ben yoğurtta veriyorum birazda pekmez katıyprum ayy napıyım benimki zaten sıska.sanırım mama verenlere başlatıyolar eğer sende anne sütü veriyosan belki ondan evrmemiştir.
kızlar silivrideki evimizi su basmış.
yok canım bizde günde 2 kez kaşık maması bide meyve püresi yiyoruz geceleri emiyo sadece ama ben yoğurtta veriyorum birazda pekmez katıyprum ayy napıyım benimki zaten sıska.